• İhale No
    2373797
  • İhale Adı
    Hurda malzeme karşılığı yıkım işi yaptırılacaktır
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    08 Şubat 2022 10:00
  • İdare
    ELBİSTAN MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ
  • İhale İli
    Kahramanmaraş
  • İşin İli
    Kahramanmaraş
  • Yayın Tarihi
    21 Ocak 2022
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

ELBİSTAN MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN

  1. Aşağıda özellikleri ve ihale bilgileri belirtilen Hazinenin maliki bulunduğu taşınmazın üzerinde bulunan 14 bloktan oluşan eski Şeker Fabrikası lojman binaları ile çevresinde 6 adet üzeri kapalı garaj, 1 adet güvenlik kulübesi, 1 adet kazan dairesi, 1 adet zemin kat seviyesinde betonarme halde kalmış yarım blok, 1 adet ısı köprüsünün ( çelik profil ve alüminyum borudan oluşan) enkazında çıkacak malzeme karşılığında yıktırılması işi ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulüyle karşısında gösterilen tarih ve saatte Milli Emlak Şefliğinde teşekkül edecek komisyon huzurunda Malmüdürü makam odasında ihale edilecektir.

  2. İhaleye iştirak etmek isteyenler ihale saatine kadar;

    1. Geçici Teminat, [ Tedavüldeki Türk parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre hazırlanacak olan süresiz Teminat Mektupları ( teyit yazısı ile birlikte ) ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri ]

    2. Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi ( İkametgah Belgesi ),

    3. Tebligat için Türkiye’de adres göstermelerini,

    4. Gerçek kişilerin tasdikli ( T.C. Kimlik Numarasını içeren ) Nüfus Hüviyeti Sureti veya aslı ibraz edilmek kaydıyla kimlik fotokopisini, özel hukuk tüzel kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşundan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise yukarıdaki (a) ve (c) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzelkişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzelkişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir.

  3. İhaleye ait idari ve teknik şartnamesi mesai saatleri dahilinde Milli Emlak Şefliğinde görülebilir yada bedelsiz olarak temin edilebilir.  

  4. Postayla yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37 nci maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce Komisyona ulaşması şarttır.

  5. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez. 

  6. İş Ortaklığı ve Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremez.

  7. İhale bedeli üzerinden alınacak KDV, vergi, resim, harç ile diğer yasal giderler yüklenici tarafından ödenecektir.  

  8. İhaleye iştirak edecek isteklilerin ihale salonunda ve İdare binasında Covid-19 tedbirleri gereğince maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeleri gerekmektedir. 

  9.  Komisyon gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


                           
                         İLAN OLUNUR

PINARBAŞI MAHALLESİ 324 ADA 62 PARSEL NOLU TAŞINMAZIN ÜZERİNDE BULUNAN YAPILARIN (ENKAZDAN ÇIKACAK MALZEMELER KARŞILIĞI + İHALE BEDELİ ÜZERİNDEN) YIKIM İŞİ

Sıra No

İşin YapılacağıMahalle

İşin Yapılacağı Ada / Parsel No


İşin Adı

İşin Tamamlanma Süresi

Tahmini Bedeli
(TL)

Geçici Teminat                  (TL)

İhale Tarihi

İhale Saati

1

Pınarbaşı

324 / 62

14 bloktan oluşan eski Şeker Fabrikası lojman binaları ile çevresinde 6 adet üzeri kapalı garaj, 1 adet güvenlik kulübesi, 1 adet kazan dairesi, 1 adet zemin kat seviyesinde betonarme halde kalmış yarım blok, 1 adet ısı köprüsünün ( çelik profil ve alüminyum borudan oluşan) yıkımı

Yer Teslim Tarihinden İtibaren 45 (Kırkbeş) Gün

64.000,00

19.200,00

08.02.2022

10:00



 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim