• İhale No
    2259324
  • İhale Adı
    İlimiz Köy Yollarında Yapılacak Yama Çalışmaları İçin Personel Hizmet Alım İşi
  • Sektör
    Temizlik, İşçilik ve Personel Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    05 Ağustos 2021 14:00
  • İdare
    İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Düzce Valiliği
  • İhale İli
    Düzce
  • İşin İli
    Düzce
  • Yayın Tarihi
    02 Ağustos 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

 

T.C.

DÜZCE İLİ

 MERKEZ İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ   

İHALE İLANI

 

İLİMİZ KÖY YOLLARINDA YAPILACAK YAMA ÇALIŞMALARI İÇİN PERSONEL HİZMET ALIM İŞİ Teklif Birim Fiyat olarak 28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine göre Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

 

1.İdarenin Adı, adresi, telefon numarası:

1.1 İdarenin Adı                                 : Düzce İli Merkez İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği

1.2 İdarenin adresi                             : Camikebir Mah.İstanbul Cad.F Blok Zemin Kat

  Düzce Valiliği   81100 DÜZCE

1.3 İdarenin telefon numarası            : 0 (380) 523 41 84

      Faks  numarası                             : 0 (380) 524 54 08

      Elektronik Posta Adresi               :hizmetbirligi81@gmail.com

2. İhalenin adı, niteliği, türü ve miktarı:

2.1. İhalenin adı                                             : İlimiz Köy Yollarında Yapılacak Yama Çalışmaları İçin Personel Hizmet Alım İşi

 2.2. İhalenin niteliği, türü ve miktarı        : Personel Hizmet alımı  81 kişi (35 adet düz işçi 2 ay süreli, 10 adet düz işçi 3 ay süreli, 1 adet konkasör ustası 4 ay 15 gün süreli, 1 adet silindir operatörü 4 ay 15 süreli, 1 temizlik işçisi 4 ay 15 gün süreli, 1 treyler şoförü 4 ay 15 gün süreli, 4 adet düz işçi 4 ay süreli, 4 kamyon şoförü 4 ay süreli.) Teklif Birim Fiyat

3. Teslim yeri, İşin yapılacağı yer:

3.1. İşin yapılacağı yer                       : İlimiz Merkez ve İlçe köyleri.

4. İhale konusu işe başlama ve işi bitirme tarihi:

4.1. İhale işe başlama tarihi               : İşe başlama Sözleşme tarihini izleyen ilk iş günüdür. 31/12/2021 tarihinde bitecektir.

5.İhalenin yapılacağı usulü, yer, tarihi ve saati         :

5.1.İhale Usulü                                   :28.04.2007 tarih ve 26506 Sayılı Resmi Gazete yayımlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

5.1. İhalenin yapılacağı yer                : Camikebir Mah. İstanbul Cad.  No:45 Düzce Valiliği Valilik Toplantı Salonu Kat:2

5.2. İhalenin tarihi ve saati                : 05/08/2021 Perşembe günü    Saat:14:00

6- İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri

Madde 6- İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri;

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklif dosyasında sunmaları gerekir. Aşağıda belirtilen belgeleri teklif dosyasında sunmayanlar ihale dışı bırakılacaktır.

6.1.Tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi.

6.2. Mevzuat gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası veya ilgili meslek odası belgesi;

6.2.1 Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkâr odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya fotokopisi ise ‘Aslı İdarece Görülmüştür’ kaşe ve imzalı olacaktır.

6.2.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya fotokopisi ise ‘Aslı İdarece Görülmüştür’ kaşe ve imzalı olacaktır.

6.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirkülerinin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe imzalı kopyası;

6.3.1  Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe imzalı kopyası.

6.3.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler veya bu hususları gösteren belgeleri ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerinin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe ve imzalı kopyası.

6.4. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair son teklif verme tarihi itibari ile 15(onbeş) gün  içerisinde alınmış ilgili SGK Müdürlüğü’nden veya elektronik ortamda alınmış belgenin aslı.

6.5. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair son teklif verme tarihi itibari ile 15(onbeş) gün içersinde ilgili Vergi Dairesinden veya elektronik ortamda alınmış belgenin aslı.

6.6.  İdari Şartnamenin ilgili maddelerinde belirtilen teklif mektubu

6.7. İdari Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Düzce İli Merkez İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına ait Ziraat Bankası Düzce  Şubesinde bulunan 11962101-5002  (İBAN NO: TR04 0001 0000 5411 9621 015002) nolu hesabına yatırıldığını gösteren makbuzlar.

6.8. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesinin aslı veya fotokopisi ise ‘Aslı İdarece Görülmüştür’ kaşe ve imzalı olacaktır.

6.9. İş ortaklığı kabul edilmeyecektir.

6.10. Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 11. Maddesi ve12 maddesindeki  sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

6.11. İhale dokümanının satın alındığına dair belgenin aslı verilecektir. İhale dokümanını satın almayanlar ihaleye giremezler.

6.13. Ekonomik ve mali yeterliliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

6.14. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

6.15 İş Deneyim ve İs Bitirme Belgesi ile kabul edilecek diğer belgeler

6.15.1. İsteklinin, son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler. İş Deneyim belgesinin fotokopi olarak sunulması halinde İdarece aslı görülmüştür ibareli kaşe ve imzalı olacaktır.

6.15.2 İsteklinin yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde bedel içeren Tek bir sözleşme kapsamında yaptığı Hizmet alımı kapsamında yapılan iş veya işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.

6.16. İhale Yabancı isteklilere açık değildir.

7. İhale dokümanının nerede görüleceği ve hangi bedelle alınacağı:

7.1. İhale dokümanını satın almak için istekliler 1.000,00.-TL (BinTürkLirası) karşılığında aşağıda belirtilen adresten ihale dokümanı temin edilecektir. Dosya bedeli Ziraat Bankası Düzce  Şubesinde bulunan 11962101-5002  (İBAN NO: TR04 0001 0000 5411 9621 015002) nolu  hesabına yatırılacaktır.

7.2. İhale dokümanı İdarede görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. İhale Dokümanını satın almayanlar ihaleye giremezler.

8. Tekliflerin hangi tarih ve saatte verileceği:

8.1.Teklifler ihale (son teklif verme) tarih ve saatine kadar istekli, kanuni temsilcileri ve tüzel kişilerde temsile yetkili kişiler tarafından komisyon başkanlığına verilecek, ihale süresince teklif vermeye yetkili kişi veya kanuni temsilcisi ihalede hazır bulunacaktır. Kanuni temsilciye ait noter tasdikli vekaletname ve imza beyannamesi ihale dosyasında bulunacaktır. Posta ile veya iadeli taahhütlü teklif verilemez. Bu şekilde gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

8.2- İdareye verilen teklifler, zeyilname düzenlenmesi hali hariç, herhangi bir sebeple geri alınamaz.

9. Teklif fiyata dahil giderler.

9.1. Yüklenici çalıştıracağı personele teknik şartnamede belirtilen sürelerde çalışmak üzere 57 kişi işçi için teknik şartnamede belirtilen Ücret tutarı üzerinden ödeme yapacak şekilde teklif verecektir.

9.2. Yüklenicinin  çalıştıracağı personele işin süresi boyunca teknik şartnamede belirtilen Resmi tatil/Bayram Gün ve  saatlerde fazla mesai kadar ödeme yapılacak şekilde teklif verecektir.

9.3. Yüklenici çalıştıracağı personele Teknik Şartnamede yazılı bedel üzerinden yemek ücreti ödeyecektir.

10. İstekliler tekliflerini, Teklif Birim Fiyat bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerinde ihale kalan istekli ile Teklif Birim Fiyat bedel  üzerinden sözleşme düzenlenecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden (YüzdeÜç) az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Teklifler KDV hariç tutar üzerinden verilecektir.

13. İhale dokümanında belirtilmeyen hususlara ilan metninde yer verilmez.

14. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 takvim günü olmalıdır.

15.  Konsorsiyum olarak teklif verilemez.

16. Yükleniciye Fiyat Farkı Ödenmeyecektir.

17. İhale ilan metninde veya idari şartnamede belirtilmeyen hususlarda ihale dokümanında bulunan teknik şartnamedeki maddeler geçerlidir.

18. Birliğimizin ihalesi 28.04.2007 Tarih ve 25506 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği’ne göre yapılacaktır. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir…./07/2021

                                                                                  

                                                                  KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME  

                                                                    BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

.                                                                                                                                                                               

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim