• İhale No
    2015/126028
  • İhale Adı
    İP CCTV KAMERA SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Kamera, Alarm ve Güvenlik Sistemleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    04 Kasım 2015 14:00
  • İdare
    TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TEİAŞ) 15. Bölge Müdürlüğü ERZURUM
  • İhale İli
    Erzurum
  • İşin İli
    Erzurum
  • Şikayet Bedeli
    39.403,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    12 Ekim 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

İP CCTV KAMERA SATIN ALINACAKTIR

TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TEİAŞ) 15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ İP CCTV KAMERA İŞİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/126028
1-İdarenin
a) Adresi : TEİAŞ 15. Bölge Müdürlüğü Şükrüpaşa Mah. Filiz Cad.TEİAŞ Sosyal Tesisleri K:3 ERZURUM 25050 Şükrüpaşa YAKUTİYE/ERZURUM
b) Telefon ve faks numarası : 4422422770 - 4422422765
c) Elektronik Posta Adresi : 15grupsatinalma@teias.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : TEİAŞ 15. Bölge Müdürlüğünde kullanılmak üzere 25 kalem IP CCTV kamera ve aparatları alım işi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : TEİAŞ 15. Bölge Müdürlüğü/ ERZURUM
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 60 takvim günü içinde teslim edilir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : TEİAŞ 15. Bölge Müdürlüğü Şükrüpaşa Mah. Filiz Cad.TEİAŞ Sosyal Tesisleri K:3 Toplantı Odası 25050 - YAKUTİYE / ERZURUM
b) Tarihi ve saati : 04.11.2015 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

Ayrıntısı Teknik Şartnamede belirtildiği üzere;

Firmalar teklif ettikleri teçhizatı ve tesis edecekleri sistemi imalat ve malzeme hatalarına karşı en az 3 yıl süre ile garanti edecek ve bu hususu tekliflerine taahhütname ekleyerek vereceklerdir. Garanti süresi içinde imalat ve malzeme hatalarının firma tarafından ilave hiçbir bedel talep edilmeksizin durumun kendisine tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içerisinde giderilecek veya arızalı parça yenisi ile değiştirilecektir. Geçen bu süre içerisinde ilgili ürünün yerine muadili takılacak ve sistemde herhangi bir aksama olmayacaktır.
Firmalar teklif ettikleri teçhizatın yedek her türlü parçasını garanti süresi bitmesinden itibaren en az 5 yıl süre ile bedeli karşılığı temin etmeyi kabul ve taahhüt ettiklerini gösterir belge vereceklerdir. 
Yüklenici, sistemi tüm yönleriyle çalışır durumda teslim edecek, şartnamede ayrıntılı olarak yazılmamış ama sistemin çalışabilmesi için gerekli olan (cihaz, parça, yazılım vb.) tüm aparatların temininden sorumlu olacak ve bunun için bir bedel talep etmeyecektir.

4.3.3.
4.3.3.1. Standarda ilişkin belgeler:

İhale kapsamında teklif edilecek olan kamera ve kayıt cihazı ekipmanlarının CE ve UL sertifikalarından en az bir adedi teklif dosyasında bulundurulacaktır.
İhaleyi Alan Uygulayıcı firma TSE-HYB TS(12540), İSO 9001:2008 Ve OHSAS 18001:2007 belgesine sahip olacak ve ihale dosyasında bulunduracaktır.
İhale kapsamında teklif edilecek olan kablo, saha dolabı, direkler ve her türlü aparatlar TSE standartlarına göre üretilmiş olacak ve ilgili ürünlerin TSE belgeleri teklif dosyasında bulundurulacaktır. 

4.3.3.2. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

Teklif edilen ürünlerin, T.C. Sanayi Bakanlığı tarafından ithalatçı veya üretici firmaya verilen üzerinde belge onay tarihi ve numarası bulunan ithalatçı veya üretici firmanın tam unvanı ve adresi ile birlikte ürün marka ve cinsinin yer aldığı resmi garanti belgesinin örneği bulunmalıdır. 

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Teklif edilecek ürünler katalog ve yazılım güncellemelerine, üretici şirketin web sitesinden ulaşılabilecek ve son yazılım güncellemeleri garanti süresi boyunca ücretsiz olarak temin edilebilecektir.
Yükleniciler, sistemde kullanacakları tüm ürünlerin (kamera, sunucu, kayıt cihazı, switch, direk, kablo, kabin vs.) marka model ve teknik özelliklerini açık bir şekilde belirten dokümanları ihale dosyasına koyacaklar ve belirtilen bu ürünlerin dışında başka bir ürün kullanmayacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

İhaleyi alan firma  İp Kamera sistemleri ile alakalı bir iş bitirme belgesine sahip olacak ve bunu teklifle beraber sunacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı TEİAŞ 15. Bölge Müdürlüğü Şükrüpaşa Mah. Filiz Cad.TEİAŞ Sosyal Tesisleri K:2 No:1310 25050 Şükrüpaşa - YAKUTİYE / ERZURUM adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 15. Bölge Müdürlüğü Şükrüpaşa Mah. Filiz Cad.TEİAŞ Sosyal Tesisleri K:2 Muhaberat Servisi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
3 mp 2048x1536 Çözünürlük 3.0 ~ 9.0 mm lens IR , P-Iris Lens , Remote Focus kamera 34 adet
5 mp Fisheye IP Kamera , 360" Balık Gözü Panoramik , 5 MP , IP66 , Waterproof , Vandalproof , PoE 3 adet
Speed Dome Kamera 2MP 30X , Otomatik Takip , Audio Detection , IP66 , NEMA 4X 3 adet
Embedded Sunucu NVR / Nas Storage Cihazı, 2U Rack Platform 1 adet
JBOD ( Genişleme ) Ünitesi , 2U Rack Platform , INTEL Base Board , 12 Ad. Hot Swap SAS / SATA Slot ( 6 TB. Kadar kapasite ) , Ardışık Çift SFF8088 24Gbit SAS Port , Bağlantı Kablosu içindedir , 460W Intel PSU , Opsiyonel Redundant PSU 1 adet
Purple Surveillance Serisi Hard Disk , SATA3 , 5900 Rpm , 4 TB 20 adet
48’’ FULL HD LED Tv. 8 adet
Slver Serisi İş İstasyonu 4 adet
Layer2+ Yönetilebilir Gigabit PoE Switch 24 port 10/100/1000 Mbit PoE , 2 port SFP/GE Combo , 185W 1 adet
18-Port 19" Gigabit Network Switch 1 adet
PoE Endüstriyel Switch , 802.3at , 4 port 10/100/1000 Mbit PoE , 1 port SFP , 1 Port Combo SFP / RJ45 , 120W , -40' / + 75' 20 adet
SM SFP MODÜL 50 adet
6 KVA Online Ups 5 / 12 Dk 1 adet
19" 36U 800x1000 Server Kabini , 1 adet
7U Dış Ortam Kabinet IP55 19 adet
Cat.6A FTP Data Kablosu 500 metre
Harici Çelik Zırhlı Fiber Optik Kablo , 8 Core Single Mod 3.500 metre
Fiber Optik malzeme ( pigtail, fiber patchcord, coupler vs dahil) 1 set
3x2.5 NYY Enerji Kablosu 3.500 metre
PE Boru , 10 Atü , Q50 3.500 metre
Galvanizli kamera direği 6 - 8 m . Montaj İşçiliği Dahil 22 adet
Kamera Bağlantı Aparatı 3 adet
Enerji Hattı 160 adet Fiber Füsion Trençher İle Kanal Açma ve Kapatma Atü boru Döşeme ,füsion,Genel Kontrolü , İşçilik Bedeli 1 adet
Süpervizyon , Mühendislik ve Devreye Alma Bedeli 1 adet
Lisanslı Video Yönetim ve Kayıt Yazılımı (En az 200 Kamera Lisanlı) 1 adet