• İhale No
    2014/147836
  • İhale Adı
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı Merkezi Veri Depolama Sistemleri Parçalı Bakım Onarım Hizmeti Alımı
  • Sektör
    Yazılım, Bilişim Ürünleri ve Bilgisayar Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Pazarlık
  • İhale Tarihi
    26 Kasım 2014 10:00
  • İdare
    Ankara 11. Ana İkmal Merkez Komutanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    12 Kasım 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MERKEZİ VERİ DEPOLAMA SİSTEMLERİ PARÇALI BAKIM ONARIM HİZMETİ ALINACAKTIR

11 NCİ İKMAL MERKEZİ K.LIĞI MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI BAĞLILARI VE MÜSTEŞARLIK

İhale Kayıt Numarası : 2014/147836
1 - İdarenin
a) adresi : SEHIT ÜSTEGMEN HASAN SAHAN KISLASI 11'INCI ANA IKMAL MERKEZI KOMUTANLIGI 06930
b) telefon ve faks numarası : 3122773456 - 3122775568
c) elektronik posta adresi (varsa) : 11.ikmal.merkezi@windowslive.com
2 - İhale konusu hizmetin niteliği, türü ve miktarı : 71 (Yetmişbir) kalem EK-A Bakıma Esas Malzeme Listesinde belirtilen K.K.K.lığı Merkezi Veri Depolama Sistemleri Parçalı Bakım Onarım Hizmet Alımı.
3- İhalenin / Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer : K.K.Lojistik Komutanlığı 11’inci Ana İkmal Merkezi Komutanlığı 2 Numaralı İhale Komisyon Başkanlığı Yenikent – Sincan / ANKARA
b) Tarihi ve saati : 26.11.2014 - 10:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılmak için gerekli belgeler:
4.1.1.Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve belgegeçer numarası ile varsa elektronik posta adresi, Teklif mektubunda belirtecektir.
4.1.2.Ayrıca, Yerli İsteklinin:
4.1.2.1 Gerçek kişi olması halinde; kayıtlı olduğu ticaret /esnaf odası ile ticaret/esnaf Sicil Numarasını ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını,
4.1.2.2.Tüzel kişi olması halinde ise; kayıtlı olduğu ticaret/esnaf odası ile ticaret/esnaf Sicil Numarasını, Vergi Kimlik/Mükellefiyet Numarasını, Teklif mektubunda belirtecektir.
4.1.3.Kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi:
4.1.3.1.İsteklinin gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odasından, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti verilecektir.
4.1.3.2.İsteklinin tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti verilecektir.
4.1.4.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri:
4.1.4.1.İsteklinin gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli İmza Beyannamesi verilecektir.
4.1.4.2.İsteklinin tüzel kişi olması halinde ise, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerini verecektir.
4.1.5.Ekonomik ve Mali Durum Belgesi:
      İstekli, idari şartnamenin 9.1 ve 9.2 maddelerinde belirtilen durumlarda olmadıklarına dair, ihale tarihinden önceki üç ay içinde tacirler için ticaret sicil memurlukları, esnaf ve sanatkarlar için esnaf ve sanatkar sicil müdürlüğü/memurluğu, serbest  meslek sahipleri içinse üyesi olduğu oda tarafından düzenlenmiş, belgenin aslı veya noter tasdikli suretini verecektir.
4.1.5.1.İstekli, idari şartnamenin 9.1 ve 9.2 maddelerinde belirtilen durumlarda, belgelerin düzenlenme tarihinden sonra değişikliklerin olması halinde, bu durumun İdareye bildirileceğini, Teklif mektubu ile birlikte taahhüt edecektir.
4.1.5.2. Bankalardan temin edilecek belgeler: Teklif edilen bedelin %10’undan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda, bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayri nakdi kredisi yada üzerinde kısıtlama bunmayan mevduatını gösterir yerli veya yabancı bankalardan temin edilmiş banka referans mektubunu ve mali durum bildirimini sunacaktır. Banka referans mektubunu ihale veya son başvuru tarihinden önceki 3 ay içinde düzenlenmiş olması zorunludur.
4.1.5.2.1.Banka referans mektubu mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.
4.1.5.2.2.İş ortaklıklarında, bu belgeler ortaklardan biri, birkaçı veya tamamı tarafından ortaklık oranına bakılmaksızın istenen asgari tutarı sağlayacak şekilde bu yeterlik kriteri sağlanabilir.
4.1.5.2.3.Gerek görüldüğünde bu belgelerin teyidi ilgili bankanın genel müdürlüğünden veya şubesinden idarelerce yapılır. Yapılan teyitlerin, bankanın en az iki yetkilisinin imzasını taşıması zorunludur.
4.1.5.3.Bilanço veya eşdeğer belgeler :
1. Bilançonun veya eşdeğer belgelerin istenildiği ihalelerde ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait;
a) Yayınlanması zorunlu olan yıl sonu bilançosunun veya gerekli bölümlerinin,
b) (a) bendinde belirtilen belgelere eşdeğer belgeleri istenecektir.
2. Bilanço veya eşdeğer belgeler kapsamında;
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan aday ve istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun üçüncü fıkradaki kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan aday ve istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun üçüncü fıkradaki kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavirce standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi, sunar.
3.  Adayın veya isteklinin ikinci fıkra uyarınca sunduğu belgelerde;
a) Belli sürelerde nakit akışını sağlayabilmesi için gerekli likiditeye ve kısa dönem (bir yıl) içinde borç ödeme gücüne sahip olup olmadığını gösteren cari oranın (dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması (hesaplama yapılırken; yıllara yaygın inşaat maliyetleri dönen varlıklardan, yıllara yaygın inşaat hakediş gelirleri ise kısa vadeli borçlardan düşülecektir),
b) Aktif varlıkların ne kadarının öz kaynaklardan oluştuğunu gösteren öz kaynak oranının (öz kaynaklar/toplam aktif) en az 0,15 olması (hesaplama yapılırken, yıllara yaygın inşaat maliyetleri toplam aktiflerden düşülecektir),
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması,
ve belirtilen üç kriterin birlikte sağlanması zorunludur. Sunulan bilançolarda varsa yıllara yaygın inşaat maliyetleri ile yıllara yaygın inşaat hakediş gelirlerinin gösterilmesi gerekir.
4. Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
5. İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise iki önceki yılın belgeleri ile üç önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
6. 4/1/1961 tarihli ve 213 sayılı Vergi Usul Kanununun 174 üncü maddesine göre takvim yılından farklı hesap dönemi belirlenen aday ve isteklinin bilançoları için bu hesap dönemi esas alınır.
7. Bilanço veya bilançonun üçüncü fıkradaki kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerinin ilgili mevzuatına göre düzenlenmiş ve yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylanmış olması zorunludur. Yabancı ülkede düzenlenen bilanço veya bilançonun üçüncü fıkradaki kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerinin ise o ülke mevzuatına göre düzenlenmesi ve bu belgeleri düzenlemeye yetkili merci tarafından onaylanmış olması gereklidir.
8. Yabancı ülkede düzenlenen yayımlanması zorunlu olmayan bilançoların veya bunların bölümlerinin ibraz edilmemesi durumunda, yukarıda belirtilen kriterlerin sağlandığı o ülke mevzuatına göre bu belgeleri düzenlemeye yetkili merci tarafından onaylanmış belge ile tevsik edilebilir.
9. Serbest meslek erbabı tarafından sunulan, ilgili mevzuatına göre düzenlenmiş ve onaylanmış serbest meslek kazanç defteri özetinde gösterilen değerlere göre, son yıla ait toplam gelirin toplam gidere oranının veya son iki yıla ait gelir ve giderlerin parasal tutarlarının ortalaması üzerinden bulunacak oranın en az (1,25) olması şartı aranır. Serbest meslek kazanç defteri özetinin yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı olması gerekir. İkinci, üçüncü, dördüncü, yedinci ve sekizinci fıkralar hariç diğer fıkralarda yer alan hükümler serbest meslek kazanç defteri özeti için de uygulanır.
10. Aday veya isteklinin ortak girişim olması halinde, ortakların her birinin istenen belgeleri ayrı ayrı sunması ve üçüncü fıkranın (a), (b) ve (c) bentlerinde veya serbest meslek kazanç defteri özetine ilişkin dokuzuncu fıkrada belirtilen kriterleri sağlaması zorunludur.
4.1.5.4.İsteklinin iş hacmini gösteren belgeler :
1. İş hacmini gösteren belgelerin istenildiği ihalelerde;
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosunun,
b) Taahhüt altında devam eden hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen hizmet işlerinin parasal tutarını gösteren ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturaların her ikisinin de idarelerce istenilmesi zorunludur.
2. Aday veya isteklinin birinci fıkrada belirtilen belgelerden birini sunması yeterlidir. Serbest meslek erbabının iş hacmi serbest meslek kazanç defteri özeti ile belgelendirilir.
3. Taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarını tevsik etmek üzere; hizmet işleri ile ilgili fatura örnekleri ya da bu örneklerin noter, yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı suretleri  sunulur.
4. Toplam ciro; gelir tablosundaki brüt satışlar tutarından, satıştan iadeler, satış iskontoları ve diğer indirimlerin tutarları düşülmek suretiyle ulaşılan net satışlar tutarıdır.
5. Taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının hesabında, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen işlerden elde edilen gelirlerin toplamı dikkate alınır.
6. İş hacmini gösteren belgelere ilişkin kriterlerde, Toplam cironun teklif edilen bedelin % 25’inden, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının ise teklif edilen bedelin % 15’inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
7. İlgili mevzuat uyarınca gelecek yıllara yaygın olarak gerçekleştirilecek işlerin, iş hacmine ilişkin oranların, bir yıldan fazla süreli işlerde 4/5’i, iki yıldan fazla süreli işlerde 3/5’i, üç yıldan fazla süreli işlerde  ise 2/5’i alınarak hesaplanan oranlar yeterlik kriteri olarak belirlenir.
8. Altıncı ve yedinci fıkralardaki kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
9. İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar, iki önceki yılın gelir tablosunu sunabilirler. Bu gelir tablosunun yeterlik kriterini sağlayamaması halinde, iki önceki yılın ve üç önceki yılın gelir tabloları sunulabilir. Bu durumda, gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
10. 213 sayılı Vergi Usul Kanununun 174 üncü maddesine göre takvim yılından farklı hesap dönemi belirlenen aday ve isteklinin gelir tablosu için bu hesap dönemi esas alınır.
11. Gelir tablosunun veya serbest meslek kazanç defteri özetinin yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı olması zorunludur. Yabancı ülkede düzenlenen gelir tablosunun o ülke mevzuatına göre düzenlenmesi ve bu belgeyi düzenlemeye yetkili merci tarafından onaylanmış olması gereklidir.
12. İş ortaklığı olarak ihaleye katılan aday ve isteklilerde; iş hacmine ilişkin kriterlerin, her bir ortak tarafından iş ortaklığındaki hissesi oranında sağlanması zorunludur.
13. Aday veya isteklinin, ortak girişimin ortağı olarak taahhüdü altında devam eden işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirdiği işlerinin parasal tutarı; iş ortaklığındaki hissesi oranında hesaplanır.
4.1.5.4.İş hacmine ilişkin belge tutarlarının güncellenmesi;
1. İş hacmine ilişkin belge tutarları aşağıdaki şekilde güncellenir:
a) Yıllık toplam ciro, gelirin elde edildiği yılın Haziran ayına ait Türkiye İstatistik Kurumu Üretici Fiyatları Alt Sektörlere Göre Endeks Sonuçları Tablosunun “Genel” sütunundaki (2003=100 Temel Yıllı) endeksin, ilk ilan veya davet tarihinin içinde bulunduğu aydan bir önceki aya ait endekse oranlanması suretiyle bulunan katsayı üzerinden güncellenir.
b) Taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarı, fatura tarihinin içinde bulunduğu aydan bir önceki aya ait Türkiye İstatistik Kurumu Üretici Fiyatları Alt Sektörlere Göre Endeks Sonuçları Tablosunun “Genel” sütunundaki (2003=100 Temel Yıllı) endeksin, ilk ilan veya davet tarihinin içinde bulunduğu aydan bir önceki aya ait endekse oranlanması suretiyle bulunan katsayı üzerinden güncellenir.
4.1.6.İstekli tarafından, Teklif mektubu -Proforma Fatura- verilecektir.
4.1.7.İstekli tarafından, teklif edilen bedelin %3 (yüzde üç)‘ünden az olmamak üzere Geçici Teminat verilecektir.
4.1.8.İstekli adına vekâleten iştirak ediliyorsa; İsteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair vekaletname ile imza beyannamesi (her ikiside noter tasdikli olarak) verilecektir.
4.1.9.İsteklinin ortak girişim olması halinde; şekli ve içeriği idari Şartnamede belirlenen,  İş Ortaklığı Beyannamesi verilecektir.
4.1.9.1.İsteklinin ortak girişim olması halinde, her bir ortakça 4.1.3, 4.1.4, 4.1.5’de yer alan belgelerin ayrı ayrı verilmesi zorunludur.
4.1.10.İstekli teklifi ile birlikte, şahıs şirketi ise şirket ortaklarını, sermaye şirketi ise sermayesinin yarısından fazlasına sahip olan ortaklarını beyan edecektir. Ayrıca, başka bir şahıs şirketinde ortak olmaları durumunda; bu şirketi, Sermaye şirketinde ortak olmaları durumunda ise, sermaye şirketinin yarısından fazlasına sahip olmaları durumunu beyan edecektir.
4.1.11.İstekliler tarafından verilecek TEDARİK Taahhütnamesi: İhale konusu malzeme tedariki “4734 SAYILI KİK 3-B MADDESİNE” göre yapılacağından istekli-isteklilerin yetkili-yetkililerinin idari şartnamede yer alan taahhütnameyi imzalayarak, teklifi ile idareye teslim edeceklerdir. Taahhütnamedeki yasaklara uymayanlar hakkında idari  şartnamenin 6.2.15.1. ve 10.3.üncü madde hükümleri uygulanır.
4.1.12.İstekli-İstekliler tarafından; kendilerinin, ortak girişim olmaları halinde diğer ortakların ve varsa alt yüklenicilerin idari şartnamenin 8’inci maddede belirtilen hallerde bulunmadıklarına dair taahhütname veya belge vereceklerdir.
4.1.13.İhale konusu işin belirtilen standartlara uygunluğunu gösteren uluslararası kurallara uygun şekilde akredite edilmiş kalite kontrol kuruluşları tarafından verilen Kalite güvence belge/sertifikaları;
4.1.13.1.Yüklenici TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi veya ISO 9002 belgelerinden en az birine sahip olacaktır.İstekliler tarafından bu belgeler, İhale Komisyonuna, teklif esnasında verilecektir.
4.1.14.Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler,
4.1.14.1.İstekli; bu ihale kapsamında, parçalı bakım onarım hizmeti tedarik edilecek olan “EMC VNX5300, Hitachi AMS2100-AMS500 Storage” ürünleri için üreticiden alınmış Bakım/Hizmet paketlerini satmaya yetkili olduklarına ilişkin belgelerini ihale dosyasında ibraz edecektir.
4.1.14.2.İsteklinin organizasyon yapısına ve ihale konusu işi yerine getirmek için asgari en az 3(üç) Bilgisayar, Elektronik Mühendisi ve 3(üç) Teknisyen çalıştırdığına dair belgeleri verecektir.
4.1.14.3.Teklif verecek firma bakım/onarım dahil, servis sonu duyurusu yapılmamış ürünler için üretici firmaya çağrı açabileceğine dair idareye hitaben üretici firmanın yazmış olduğu onaylı taahhüt belgesini sözleşmenin imzalanmasından itibaren 10 (on) gün içerisinde idareye sunulacaktır. İstekli firma, ilgili ürünlerin üretici garanti paketlerinin teklife dahil edildiğini gösteren ihaleye özel yetki belgesini teklifle birlikte sunacaktır.

4.1.14.4.İş deneyimini gösteren belgeler
4.1.14.4.1.İstekli, mal ve hizmet alımları için son 5 (beş) yıl içinde, kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında gerçekleştirdiği veya denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihaleye konu alımla nitelik ve/veya nicelik bakımından benzerlik gösteren EK-D LAHİKA-4 iş bitirme/deneyim belgesini verecektir.
4.1.14.4.2.İş deneyiminin belirlenmesi amacıyla, istekli tarafından teklif edilen bedelin % 25’i oranında ihale konusu iş veya benzer işe ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması halinde asgari yeterlilik kriteri olarak kabul edilecektir.
4.1.14.4.3.İlgili mevzuat uyarınca gelecek yıllara yaygın olarak gerçekleştirilecek işlerin, iş deneyimine ilişkin oranlar % 25’lik oranın, bir yıldan fazla süreli işlerde 4/5’i, iki yıldan fazla süreli işlerde 3/5’i, üç yıldan fazla süreli işlerde 2/5’i alınarak hesaplanır ve bu oranlar yeterlik kriteri olarak öngörülür
4.1.14.4.4.İş ortaklıklarında pilot ortağın, istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 70’ini, diğer ortakların her birinin ise istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 10’unu sağlaması gerekir. Ancak diğer ortak veya ortakların iş deneyim tutarı toplamı, asgari iş deneyim tutarının % 30’undan az olamaz. Ancak, ihaleye katılan iş ortaklığının ortakları tarafından ortaklık oranları ve yapısı aynı olmak kaydıyla daha önce kurulmuş olan iş ortaklığının gerçekleştirdiği bir işten elde edilen iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması halinde, pilot ortak ve diğer ortakların her birinin birinci cümledeki oranlara göre asgari iş deneyim tutarını sağlaması koşulu aranmaz
4.1.15.Gizlilik ve Güvenlik:
4.1.15.1.YÜKLENİCİ, malzeme ile bağlantılı olarak elde ettiği her tür bilgi ve dokümanı özel ve gizli tutacaktır. İmzalanacak olan sözleşmenin yerine getirilmesi amaçları dışında, İDARE’nin önceden yazılı izni olmaksızın İhale ve/veya sözleşmenin herhangi bir aşamasında her hangi bir detayı ifşa etmeyecek veya yayınlamayacaktır. Türk yargı mercilerinin kararları saklı kalmak kaydıyla imzalanacak olan sözleşmenin amaçları doğrultusunda her hangi bir ifşa veya yayınlama gerekliliği konusunda bir uyuşmazlık ortaya çıkarsa İDARE’nin bu konudaki kararı nihai olacaktır.
4.1.15.2. Kişi Güvenlik Belgesi / Taahhüt Belgesi:Yüklenici “Kişi (Şahıs) Güvenlik Belgesi“ne sahip olacak ve bu belgeyi teklifiyle birlikte idareye sunacaktır.
4.2.Belgelerin sunuş şekli:
4.2.1.İhaleye yerli istekli teklif verilmesi halinde;
4.2.1.1.Bu ilanın 4.1 ve alt maddelerinde istenen belgeler Türkçe olarak verilecektir. Bu nedenle; söz konusu maddelerde yer alan kurumlar tarafından onaylanması yeterlidir. Onaylı belgenin aslı veya aslına uygunluğunu bir şerh taşıyan noter tasdikli sureti teklife eklenecektir.
4.2.1.2.Yerli istekli tarafından yurt dışından sağlanan ve-veya Türkçe olmayan belgeler yabancı dilde hazırlanan nüshası ve Türkçe tercümesi ile birlikte teklife eklenecektir. Bu takdirde yabancı dilde hazırlanan nüsha, apostille kaşesi veya ilgili ülkenin Türk Konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığınca, hiçbir şerhe yer verilmeksizin belgeyi düzenleyen ilgili kurumun var olduğunu tasdik edecek şeklide onaylatılacaktır.
4.2.1.3.Yabancı dilde hazırlanan nüshanın apostille kaşesi taşıması halinde, Türkçe tercümesi yeminli tercüman ve noter onayı taşıyacaktır.
4.2.1.4.Yabancı dilde hazırlanan nüshanın Türk Konsolosluğunca veya Türk Dışişleri Bakanlığınca onaylanması halinde Türkçe tercümeleri de aynı makamlara onaylatılacaktır.
4.2.2.Türkiye Cumhuriyeti ile diğer devlet-devletler arasında, belgelerdeki imza, mühür veya damganın tasdik işlemine ait hükümler içeren bir anlaşma veya sözleşme bulunduğu takdirde, bu ülkelerden sağlanan belgelerin onayı bu anlaşma veya sözleşmeye göre yaptırılabilir.
4.2.3.İdari Şartnamede istenen ve İstekli tarafından düzenlenen belge ve taahhütnamelerde, beyan esas olduğundan, istekli tarafından imzalanması dışında herhangi bir onay aranmayacaktır. Ancak Türkçe olmayan bu belgelerin tercümelerinin de, Madde 4.2.1.’de belirtilen esaslarda düzenlettirilerek ve onaylattırılarak verilmesi gerekmektedir
5.İhalede esas alınacak para birimi TÜRK LİRASI (TL) cinsinden olacaktır.
6–İdarenin gerekli gördüğü veya ihale dokümanında yer alan belgelerde ihalenin yapılmasına engel olan ve düzeltilmesi mümkün bulunmayan hususların tespit edildiği hallerde ihale saatinden önce ihalenin iptal edilmesinde idare serbesttir.
7–-Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.
8–İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
9–Hizmet alımı İhalesi için; fiyat üzerinde görüşme yapılarak yapılan değerlendirmeler neticesinde ayrıntılı özellikleri ve miktarı idarece belirlenen işin tamamı için tespit edilen toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme düzenlenecektir.
10– Bu ihalede işin tamamı için teklif verilebilir.
11–Alternatif teklif verilmeyecektir.
12–Verilen tekliflerin geçerlilik süresi en az 60 (Altmış) takvim günü olmalıdır.
13–Ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde görüşmeler sonucu en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.
14–İhale dokümanı, 11’inci Ana İkmal Merkez Komutanlığı 2 Numaralı İhale Komisyon Başkanlığı ( Şehit Üsteğmen  Hasan ŞAHAN Kışlası) Yenikent-Sincan -ANKARA adresinde görülebilir ve bedelsiz olarak aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif vereceklerin ihale dokümanını almaları  ve kendi tebligat adresini idareye aynı gün bildirmesi zorunludur.
15–Teklifler, İhale tarih ve saatine kadar 11’inci Ana İkmal Merkez Komutanlığı 2 Numaralı İhale Komisyon Başkanlığı ( Şehit Üsteğmen  Hasan ŞAHAN Kışlası) Yenikent-Sincan -ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Son teklif verme saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. Postadaki gecikmeler isteklinin sorumluluğundadır.
DİĞER HUSUSLAR :
1–Yapılacak mal alımında, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun İstisnalar 3b maddesine uygun olarak 2009/14973 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 10 a maddesi ile MSB 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun istisna 3b maddesi kapsamındaki alıma ilişkin 3-B İstisna Mal ve Hizmet Alımları Yönergesi (MSY 310-2) nin 22 a maddesi gereği açık ihale usulü esasları uygulanacaktır.
2–İdari Şartnamede istenen ve istekli tarafından düzenlenen belge ve taahhütnamelerde, beyan esas olduğundan, istekli tarafından imzalanması dışında herhangi bir onay aranmayacaktır. Ancak Türkçe olmayan bu belgelerin tercümelerinin de, idari şartname madde 6.3 ve alt maddelerinde belirtilen esaslarda düzenlettirilerek ve onaylattırılarak verilmesi gerekmektedir.
3–Teklifi oluşturan belgeler, teklif mektubundaki teklif fiyatı ve geçici teminat (istenmesi halinde) hariç, idari şartnamede belirtilmek kaydıyla, ihale komisyonunca belirlenen sürede, düzeltilip tamamlattırılır. Ancak bu açıklama ve tamamlatma işlemi hiçbir şekilde fiyat üzerinde görüşme yapılıncaya kadar teklif fiyatında değişiklik yapılması veya ihale dokümanında yer alan şartlara uygun olmayan tekliflerin uygun hale getirilmesi amacıyla istenilmez ve yapılmaz. Fiyat üzerindeki görüşmede istekliler daha önce verdikleri teklif fiyatlarını arttıramazlar.
4–Tercüme eksikliği olan belgelerde istekliye tamamlatılır. Bu işlem için istekliye yeterli süre verilecektir.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
14 Kasım 2014

DÜZELTME İLANI
KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MERKEZİ VERİ DEPOLAMA SİSTEMLERİ PARÇALI BAKIM ONARIM HİZMETİ ALINACAKTIR
11 NCİ İKMAL MERKEZİ K.LIĞI MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI BAĞLILARI VE MÜSTEŞARLIK

İhale Kayıt Numarası:2014/147836
1 - İdarenin
a) adresi:SEHIT ÜSTEGMEN HASAN SAHAN KISLASI 11'INCI ANA IKMAL MERKEZI KOMUTANLIGI 06930
b) telefon ve faks numarası: -
c) elektronik posta adresi (varsa):11.ikmal.merkezi@windowslive.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa)
:
2- Düzeltmeye Konu İlanın Yayımlandığı
a) Kamu İhale Bülteninin Tarih ve
Sayısı (yayımlanmış ise)
:12.11.2014 - 2725
b) Gazetenin adı ve tarihi
(yayımlanmış ise)
: -
3 - Düzeltilen Madde ve/veya Maddeler:

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MERKEZİ VERİ DEPOLAMA SİSTEMLERİ PARÇALI BAKIM ONARIM HİZMET ALIMINA ESAS MALZEME LİSTESİ EK-A

S.NU. BSN CİHAZIN ADI MARKA MODEL SERİ NO HNAS Seri No MIKTAR BULUNDUĞU YER İL 4/8 PORT AÇIKLAMA HİZMETİN VERİLMEYE  BAŞLANACAĞI TARİHİ
1 1 VERİ DEPOLAMA SİSTEMİ HITACHİ AMS2100 83052958 M2SEKW1106093 1 ADET Is.Okl.ve Egt.Mrk.K.lığı  İZMİR 8 - 30.05.2015
2     83052579 M2SEKW1109255 1 ADET 6'ncı Mek.Piy.Tüm(6’ncı Kor..lığı) ADANA 8 - 30.05.2015
3     83052914 M2SEKW1117204 1 ADET 4’üncü Kor.K.lığı ANKARA 4 - 30.05.2015
4     83052712 M2SEKW1109173 1 ADET 39.Mknz.P.Tüm. KIBRIS 4 - 30.05.2015
5     83052909 M2SEKW1117201 1 ADET Hv.Svn.Okl. ve Egt.Mrk.K.lığı KONYA 4 - 30.05.2015
6     83052610 M2SEKW1112579 1 ADET 5’inci Kor.K.lığı TEKİRDAĞ 8 - 30.05.2015
7     83052943 M2SEKW1109261 1 ADET 28.Mkn.P. KIBRIS 4 - 30.05.2015
8     83052661 M2SEKW1117237 1 ADET KTBK K.lığı KIBRIS 8 - 30.05.2015
9     83052692 M2SEKW1117205 1 ADET Uls.Per.Okl. ve Egt.Mrk.K.lığı İZMİR 8 - 30.05.2015
10     83052582 M2SEKW1112494 1 ADET 2’nci Kor.K.lığı ÇANAKKALE 8 - 30.05.2015
11     83052646 M2SEKW1117217 1 ADET Zh.Brl.Okl.ve Egt.Tum.k.lığı ANKARA 4 - 30.05.2015
12     83052940 M2SEKW1117229 1 ADET 5’nci Ana Bakım Merkez K.lığı ANKARA 8 - 30.05.2015
13     83052619 M2SEKW1117157 1 ADET P.Okl.K.lığı İSTANBUL 8 - 30.05.2015
14     83052783 M2SEKW1112543 1 ADET 7’nci Kor.K.lığı DİYARBAKIR 8 - 30.05.2015
15     83052971 M2SEKW1117172 1 ADET Kr.Hvclk.K.lığı ANKARA 8 - 30.05.2015
16     83052930 M2SEKW1112613 1 ADET Dağ Komado Okulu ve Eğitim Merkez K.lığı ISPARTA 8 - 30.05.2015
17     83052916 M2SEKW1109141 1 ADET 8’nci Kor.K.lığı  ELAZIĞ 8 - 30.05.2015
18     83052680 M2SEKW1117214 1 ADET 54’ncı Mekaniza Piyade Tugay K.lığı EDİRNE 4 - 30.05.2015
19     83052670 M2SEKW1112601 1 ADET 3’ncü Kor.(HRF) k.LIĞI İSTANBUL 8 - 30.05.2015
20     83052991 M2SEKW1117232 1 ADET Topçu ve Füze Okul K.lığı ANKARA 8 - 30.05.2015
21     83052953 M2SEKW1117164 1 ADET İkmal Maliye Okul ve Eğitim Merkez K.lığı İSTANBUL 8 - 30.05.2015
22     83052986 M2SEKW1117196 1 ADET 45’nci Bakım Merkez K.lığı ANKARA 8 - 30.05.2015
23     83051410 M2SEKW1112522 1 ADET 1’nci Ana Bakım Merkez K.lığı SAKARYA 8 - 30.05.2015
24     83052923 M2SEKW1117166 1 ADET 70’nci Mekanize Piyade Tugayı MARDİN 4 - 30.05.2015
25     83052928 M2SEKW1112537 1 ADET Bakım Okulu ve Eğitim Merkez K.lığı BALIKESİR 4 - 30.05.2015
26     83053005 M2SEKW1109133 1 ADET 2’nci Ana Bakım Merkez K.lığı KAYSERİ 8 - 30.05.2015
27     83052758 M2SEKW1112634 1 ADET Muht.Islah, Gls. Ve Ynls.Mrk. (MIGYEM)  KIRIKKALE 4 - 30.05.2015
28     83052629 M2SEKW1117127 1 ADET Dağ Komando Tugay K.lığı HAKKARİ 4 - 30.05.2015
29     83052959 M2SEKW1117137 1 ADET 9’ncu Kolordu K.lığı ERZURUM 8 - 30.05.2015
30 2  EMC VNX5300 CKM00111101495 - 1 ADET EDOK.K.LIĞI ANKARA - - 05.06.2015
31     CKM00112000932 - 1 ADET Ege Ordu İZMİR - - 05.06.2015
32     CKM00111700907 - 1 ADET 2’nci Or.K.lığı MALATYA - - 05.06.2015
33     CKM00111700903 - 1 ADET Kara Kuvvetleri Karargahı ANKARA - - 05.06.2015
34     CKM00111700906 - 1 ADET 3’ncü Or.K.lığı ERZİNCAN - - 05.06.2015
35 3  FUJITSU ETERNUS DX80 YL2A002012 - 1 ADET Kara Kuvvetleri Karargahı ANKARA - - 02.10.2014
36 4 KONTROL ÜNİTESİ HITACHI AMS-500 355DF700-RKAJ-79050345 - 1 ADET 1'inci Or.K.lığı İSTANBUL/Selimiye - Cihaz üstünde 8 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
37     718DF700RKM-75050347 - 1 ADET  İSTANBUL/Hadımköy  - Cihaz üstünde 15 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
38  VERİ DEPOLAMA ÜNİTESİ   355DF700-RKAJ-79017099 - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye - Cihaz üstünde 15 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
39     355DF700-RKAJ-79016554 - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye - Cihaz üstünde 15 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
40     355DF700-RKAJ-79016870 - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye - Cihaz üstünde 15 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
41     355DF700-RKAJ-79017622 - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye - Cihaz üstünde 15 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
42     355DF700RKAJ-79017621 - 1 ADET  İSTANBUL/Hadımköy  - Cihaz üstünde 8 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
43     355DF700RKAJ-79017150 - 1 ADET  İSTANBUL/Hadımköy  - Cihaz üstünde 15 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
44     355DF700RKAJ-79017122 - 1 ADET  İSTANBUL/Hadımköy  - Cihaz üstünde 15 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
45     355DF700RKAJ-79016598 - 1 ADET  İSTANBUL/Hadımköy  - Cihaz üstünde 15 Adet 300 GB FC 10 K RPM HDD mevcuttur. 02.10.2014
46 5 UYGULAMA SUNUCUSU HP DL-380 G4 GB8648X5MH - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye - Cihaz üstünde 2 adet 146,8 GB 10 K, 2 adet 36,4 GB 15K, 2 adet 36,4 GB 10 K SCSI HDD mevcuttur. 02.10.2014
47     GB8648X5M7 - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye - Cihaz üstünde 4 adet 146,8 GB 10 K, 2 adet 36,4 GB 15 K SCSI HDD mevcuttur. 02.10.2014
48 6  IBM X3650 KDNCGPG - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye - Cihaz üstünde 4 adet 146,8 GB 10 K, IBM SAS HDD mevcuttur. 02.10.2014
49 7 YÖNLENDİRİCİ CİSCO 3800 Serisi (3845) FCZ130270ZW - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye -  02.10.2014
50     FCZ130270ZX - 1 ADET  İSTANBUL/Hadımköy  -  02.10.2014
51 8 YÖNETİM SUNUCUSU HP DL-360 G4 CZJ64806HU - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye - Cihaz üstünde 2 adet 36,4 GB 15 K, SCSI HDD mevcuttur. 02.10.2014
52     CZJ64806J2 - 1 ADET  İSTANBUL/Hadımköy  - Cihaz üstünde 2 adet 36,4 GB 15 K, SCSI HDD mevcuttur. 02.10.2014
           
           
HİZMETE ÖZEL   C-1        
           
           
HİZMETE ÖZEL            EK-C
           
MYM.: 15057982-9240-          -14/Ted.Ks.                                                      Kasım 2014
           
KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI MERKEZİ VERİ DEPOLAMA SİSTEMLERİ PARÇALI BAKIM ONARIM HİZMET ALIMINA ESAS MALZEME LİSTESİ           
           
53 9 ANAHTAR (SWITCH) CİSCO MDS-9216İ FOX10481A7C - 1 ADET 1'inci Or.K.lığı İSTANBUL/Selimiye - - 02.10.2014
54     FOX1030038X - 1 ADET  İSTANBUL/Selimiye - - 02.10.2014
55     FOX10500PMD - 1 ADET  İSTANBUL/Hadımköy  - - 02.10.2014
56     FOX104402F8 - 1 ADET  İSTANBUL/Hadımköy  - - 02.10.2014
57 10  IBM SAN Switch Type - 249824 E - 1 ADET 6'ncı Mek.Piy.Tüm(6’ncı Kor..lığı) ADANA - - 02.10.2014
58 11  IBM  - 10214WC  - 1 ADET   - - 02.10.2014
59    - 10214LE - 1 ADET   - - 02.10.2014
60    - 10243FR - 1 ADET Hv.Svn.Okl. ve Egt.Mrk.K.lığı KONYA - - 02.10.2014
61    - 10243FE - 1 ADET   - - 02.10.2014
62    - 10213ZN - 1 ADET KTBK K.lığı KKTC - - 02.10.2014
63    - 10215LN - 1 ADET   - - 02.10.2014
64    249824 E 10313 EX - 1 ADET Bakım Okulu ve Eğitim Merkez K.lığı BALIKESİR - - 02.10.2014
65     10214 DT - 1 ADET   - - 02.10.2014
66    - 10213FB - 1 ADET 2’nci Ana Bakım Merkez K.lığı KAYSERİ - - 02.10.2014
67    - 10215AC - 1 ADET   - - 02.10.2014
68 12  Sphereon ES 4700 - - 1 ADET Kr.Hvclk.K.lığı ANKARA - - 02.10.2014
69 13  F/O Switch - - - 1 ADET 2’nci Or.K.lığı MALATYA - - 02.10.2014
70 14  Brocade 300 SAN ALJ1949G0K6 - 1 ADET Kara Kuvvetleri Karargahı ANKARA - - 02.10.2014
71     ALJ1949G0K4 - 1 ADET   - - 02.10.2014