• İhale No
    498176
  • İhale Adı
    Kastamonu-Taşköprü-Hanönü arası münhasıran posta taşıma ihalesi
  • Sektör
    Dağıtım, Posta Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    27 Kasım 2013 18:00
  • İdare
    POSTA TELGRAF TEŞKİLATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(PTT) Kastamonu PTT Başmüdürlüğü İşletme ve Teknik Birimler Müd.
  • İhale İli
    Kastamonu
  • İşin İli
    Kastamonu
  • Yayın Tarihi
    16 Kasım 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

İHALE DETAY BİLGİSİ

Duyuru Tarihi 15-11-2013
İhale Tarihi 27-11-2013
İhale Konusu Kastamonu-Taşköprü-Hanönü arası münhasıran posta taşıma ihalesi
Açıklama KASTAMONU PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜNDEN



Hizmet alımı suretiyle Kastamonu – Hanönü arası münhasıran posta taşıma işi yaptırılacaktır.
İhale Kayıt Numarası: 2013/162038

1) ADRES: Cebrail Mah. Albay Oğuz Yalçınkaya Cad. No:3/2 Kastamonu PTT Başmüdürlüğü, Telefon: 0 (366) 212 57 57 Faks: 0 (366) 214 14 01
2) İHALENİN ADI:Hizmet alımı suretiyle Kastamonu-Hanönü arası münhasıran posta taşıma işi.
3) İhale konusu iş uzatma süresi hariç 01/01/2014 - 30/09/2016 tarihleri arasında yaptırılacaktır.
4) İhaleye çıkarılan posta hattında; Kastamonu-Taşköprü-Hanönü PTT işyerleri arasında posta taşıttırılacaktır.
5) Posta taşıma işi haftada 6 (Altı) seferli (gidiş-dönüş) olarak yapılacaktır.
6) Posta taşıma işi, 1 (bir) adet "KAPALI KASA" kamyon/kamyonet ile yapılacak olup, aracın istiap haddi (net taşıma kapasitesi) asgari 1500 Kg. ve kapalı kasa hacmi en az 13 metreküp olacaktır. Taşıtlar, istekli adına kayıtlı olacak ve modeli en fazla 5 yaşına kadar olan araçlar kabul edilecektir.
7) Sözleşme ve Şartnamenin 31. maddesi gereği PTT Konseptine uygun şekilde yapılacak taşıt giydirme işlemleri yükleniciler tarafından yaptırılacak ve giderleri kendilerine ait olacaktır. Taşıt giydirme örnekleri Başmüdürlüğümüzden ya da http://intranet.ptt.gov.tr/ content.php?menu_type=6 adresinden görülebilecektir.
8) Posta taşıma işi münhasıran taşıma şartlı olup, postalarla birlikte hiçbir şekilde yük ve yolcu taşınmayacak ve postaların yükleme ve boşaltmasında en az 1 (Bir) mutemet çalıştırılacaktır.
9) Yüklenicinin Karayolu Taşıma Kanunu kapsamında “K1 türü Yetki Belgesi” sahibi ve taşıma işinde kullanılacak aracın K1 yetki belgesine kayıtlı olduğunu gösterir "Taşıt Kartı"nın bulunması gerekmektedir.
10) İhaleye ilişkin Sözleşme ve Şartname Kastamonu PTT Başmüdürlüğü- Başmüdürlük Veznesinden KDV dahil 20,00 TL(Yirmi TL) bedel ile makbuz karşılığında temin edilebilir. Sözleşme ve Şartnamenin satın alındığına dair makbuz istenilen belgeler arasında sayılacaktır.
11) İhale geçici teminatı tutarı, istekli tarafından teklif edilecek aylık bedel ile 33 aylık taahhüt süresinin çarpımı sonucunda bulunacak tutarının (KDV hariç) % 3’ünden (yüzde üç) az olmamak üzere isteklilerce belirlenecektir. Geçici teminatın teminat mektubu olarak verilmesi halinde, ihale tarihinden itibaren en az 60 günlük süreyi kapsaması gerekmektedir. Teminatın Tedavüldeki Türk Parası veya Devlet İç Borçlanma Senedi olması halinde ihale saatine kadar Kastamonu PTT Başmüdürlüğü Başmüdürlük Veznesine yatırılması gerekmektedir.
12) Hizmet alımı suretiyle yapılacak posta taşıma işi, pazarlık ihale usulü ile yapılacaktır.
13) İstekliler; ihaleye ilişkin teklif mektuplarını Sözleşme ve Şartnamenin 7. maddesinde yazılı belgelerin tamamını 27.11.2013 günü saat 14:00’da (ihale saatine kadar) Kastamonu PTT Başmüdürlüğü İşletme ve Teknik Birimler Müdürlüğüne elden verebilecekleri gibi alma haberli olarak posta yoluyla da gönderebilecektir. Ancak, postadaki muhtemel gecikmelerden İdaremiz sorumlu değildir.
14) İhale 27.11.2013 tarih, Saat 14:00 'da yapılacak olup, ihaleye katılabilme şartları ile istenilen belgelerin sözleşme ve şartnamede belirtildiği şekilde eksiksiz teslim edilmesi gerekmektedir.
15) Yükleniciler, Karayolları taşıma Yönetmeliği’nin 98. maddesinde sayılan hususlara uyacaklardır.
16) Sözleşme ve Şartnamenin 57. maddesi gereği (LPG’li araçlar hariç) aylık olarak Akaryakıt Fiyat Farkı verilecektir.
17) Adına ihale yapılan isteklinin vermiş olduğu belgelerin sahte olduğunun tespiti halinde teminatı İdareye gelir kaydedilecek ve haklarında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

İdari Şartname  
Teknik Şartname  
Zeyilname  

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim