• İhale No
    2012/136782
  • İhale Adı
    KİT İLE KİMYASAL MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Kimyasallar, Gazlar ve Maden Ürünleri
    Laboratuvar ve Ölçüm Cihazları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    15 Kasım 2012 10:00
  • İdare
    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    25 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun


KİT İLE KİMYASAL MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
A kdeniz Ü niv er sit esi Uy g ula ma Ve Ara şt ır ma H a st a nesi
(24121) Merkez Laboratuari Kit-Kimyasal Malzemesi Ihalesi (241 Kalem) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2012/136782
1-İda re nin
a) Adresi : Dumlupinar Bulvari 07058 Kampüs Konyaalti/Antalya
b) Telefon ve faks numarası : 2422496303 - 2422496045
c) Elektronik Posta Adresi : satinalma@akdeniz.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İha le ko n usu ma l ın
a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Akdeniz Üniversetesi Uygulama ve araştırma hastanesi-Antalya
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin süresi 30 ay dır. Sözleşmenin imzalanmasından sonra İdarece ihtiyaç miktarına göre yüklenicinin bildirime esas faks numarasına verilecek sipariş faks tarihinden itibaren 30 gün içerisinde İdareye teslim edilecektir.
3- İha lenin
a) Yapılacağı yer : Akdeniz Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Satınalma
Müdürlüğü Kampüs/Antalya
b) Tarihi ve saati : 15.11.2012 - 10:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası
belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre
Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu
izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
- Teklif edilen tıbbi malzemelerin üretici ve/veya ithalatcı firmaları ile bu firmaların adı altında ihaleye istekli olarak teklif veren bayileri "T.C.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlı olduklarını belgeleyecektir.Ayrıca, Tıbbi Malzemeler "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıt edilmiş tıbbi
cihaz üreticisi ve ithalatçı firmaların onaylı ürünlerinden temin edileceğinden, teklif edilen tıbbi malzemelerin "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" tarafından onaylanmış ürün (barkod) numarası, etiket ve marka adı teklif mektuplarında yazılı olacaktır.
-"T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" na kayıt zorunluluğu bulunmayan malzemeler için istekli tarafından kapsam dışı olduğununun beyan edilmesi halinde malzemenin "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" na kayıtlı olduğuna dair belge aranmaz. Ancak içerik ve özellikleri ile aynı olan iki ürün hakkında çelişkili belge veya kayıtlar bulunması, ürünün bu yönetmelikler kapsamına girip girmediği ve tıbbi cihazların sınıfları konusunda tereddüte düşülmesi halinde satın alma süreci tamamlanmadan önce ürüne veya cihaza ait belgeleri İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğüne veya diğer ilgili yerlere intikal ettirilerek görüş alınacak ve değerlendirme bu görüş çerçevesinde yapılacaktır.
Ayrıca, istekli tarafından malzemenin kapsam dışı olduğunun beyan edilmesi halinde, idarenin bu ürünle ilgili olarak TİTUBB kayıtları yüzünden herhangi bir zarara uğraması (SGK geri ödemesinin yapılmaması gibi) halinde bu zarar ve ziyan istekliden tahsil edilecektir.
-245 ürün kodu ile başlayan malzemeler değerlendirmeye alınmayacaktır.Ancak orijinal barkod numarası olan
245 kodlu ürünlere ait malzemeler değerlendirmeye alınacak ve bu malzemelere ilişkin kalite belgeleri firma tarafından diğer belgelerle birlikte sunulacaktır.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
- Teklif edilen malın teknik şartnamede belirlenen şartlara uygunluğunu teyit etmek amacı ile teknik şartnamenin genel yükümlülükleri dahil tüm kalemler için maddeler halinde teknik şartnameye cevap verilmelidir.
- Kitlerin, malzemelerin orjinal prospektüsleri, çalışma prosedürleri teklifle birlikte verilmelidir. Teknik şartnamemizde belirttiğimiz tüm özellikleri içeren ürüne ait katalog sayfası ve numarası teklifle birlikte verilecektir.
- Değerlendirme numunelere göre yapılacaktır.Numuneler laboratuvarımızın şartları ve koşulları doğrultusunda teknik olarak değerlendirilecektir.Tüm malzemeler için istenen örnek numuneler, laboratuvar çalışmalarının sürekliliği ve iş akışının aksamaması için en geç ihale günü ve saatinden 7 takvim günü (168 saat) sonrasına kadar en az orjinal bir kutu olacak şekilde Merkez Laboratuvar Malzeme Sorumluluğuna teslim edilecektir.
- Firmalar kitlere ait ''Kit Material Safety Data Sheet'' lerini ihale dosyasına yazılı veya CD de vermek
zorundadırlar.
-Kurulması önerilen yeni sistemlerin, ihale ilan tarihinden başlayarak en geç ihale günü ve saatinden 5 gün (120 saat) sonrasına kadar laboratuvarda
demonstrasyonu gereklidir. Demonstrasyon ilgili birimıin isteği doğrultusunda en az 200 test denenecek şekilde yapılmalıdır.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir. Bu kalemlere verilen teklifler değerlendirilirken toplamda ekonomik açıdan en avantajlı teklif belirlenecek ve ihale ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren istekli üzerinde bırakılacaktır. Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin belirlenmesinde fiyat dışı kriterler ve ağırlıkları aşağıda gösterilmiştir. Bu kriterler içinde yer alan özellikler firma tarafından ayrıca belgelenecektir (katalog, broşür vb), Belgeler teklifle birlikte, sıra numarası belirtilerek verilecektir.
Fiyat Dışı Kriterler (Toplam ağırlık % 25)
1-Testlerden en az 3 tanesi için ekstraksiyon+amplifikasyon+deteksiyon işlemlerinin, ekstraksiyon
başlangıcından itibaren el değmeden otomatik olarak tamamlanması %15
2- Aynı nükleik asit izolasyon cihazına ve real-time PCR sistemine aynı anda DNA ve RNA tabanlı farklı en az
2 testin yüklenebilmesi %5
3- Testlerden en az 3 tanesinde homojen internal kontrol kullanılması %2
4- Testlerden en az 3 tanesinde carry over sorununun çözümü için dUTP (UNG) kullanılması %3 Önek Uygulama: A firmasının toplam teklif fiyatı 600,00 TL, B firması toplam teklif fiyatı 550,00 TL olsun. A Firmasının fiyat dışı kriterlerden % Ağırlığı %
15, B Firmasının fiyat dışı kriterlerden % Ağırlığı %5 olsun.
600,00 x (%100-%15)= 600,00 x 0.85= 510,00 (A firmasının fiyatı)
550,00 x (%100-%5)= 550,00 x 0,95= 522,50 (B firmasının fiyatı)
Sonuçta A firmasının toplam teklif fiyatı, değerlendirmede fiyat dışı kriterler dikkate alındığında Ekonomik
Açıdan En Avantajlı Teklif olduğu için seçilecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Akdeniz Üniversitesi
Uygulama ve Araştırma Hastanesi Satınalma Müdürlüğü Kampüs/ Antalya adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil yurtiçi için 55 TRY (Türk Lirası), yurtdışı için 75 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini
TC.Ziraat Bankası Akdeniz Üniversitesi Bürosu 36716179-5710 numaralı Saymanlık Müdürlüğü hesabına yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır.
İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta
yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Akdeniz Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Satınalma Müdürlüğü Kampüs/Antalya adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat
vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (Yüzyirmi) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
SENSİTİFCRP 4.000 TEST
HOMOSISTEINDÜZEYİ 2.400 TEST
BETA-2-MİKROGLOBULİN 5.000 TEST
ALFA-1-ANTİTRİPSİN 1.400 TEST
ASO 8.000 TEST
C3 13.000 TEST
C4 13.000 TEST
SERULOPLAZMİN 2.000 TEST
C1İNHİBİTÖR 2.000 TEST
SİSTATİNC 10.000 TEST
HAPTOGLOBULIN 1.250 TEST
IGA 15.000 TEST
IGG 18.000 TEST
IgG-1 1.500 TEST
IgG-2 1.500 TEST
IgG-3 1.500 TEST
IgG-4 1.500 TEST
IGM 12.000 TEST
KAPPA 2.500 TEST
LAMBDA 2.500 TEST
PREALBUMİN 1.200 TEST
RF 20.000 TEST
RETİNOLBİNDİNG PROTEİN (RBP) 1.200 TEST
SERUMAMİLOİD A 4.000 TEST
TRANSFERİN 7.000 TEST
ANTİTROMBİN-III 13.000 TEST
D-DIMER 25.000 TEST
FİBRİNOJEN KİTİ 20.000 TEST
PT KİTİ 250.000 TEST
APTTKİTİ 220.000 TEST
TT(TROMBİN ZAMANI) 3.000 TEST
AKTİFPROTEİN C DİRENCİ 2.000 TEST
ANTİFAKTÖR XA VEYA HEPARİN 4.000 TEST
FAKTÖRV 2.000 TEST
FAKTÖRVII 700 TEST
FAKTÖRVIII 1.000 TEST
FAKTÖRIX 500 TEST
LUPUSANTİKOAGÜLANI-TARAMA+DOĞRULAMA 3.000 TEST
LUPUSANTİKOAGÜLANI DOĞRULAMA KİTİ 500 TEST
PROTEİNC 5.000 TEST
PROTEİNS 4.000 TEST
vWF(VON WILLEBRAND FAKTÖR) AKTİVİTE 1.300 TEST
vWF(VON WILLEBRAND ANTİJEN) 1.500 TEST
İNVİTROİLAÇ DUYARLILIĞI VE TAM OTOMATİK CİHAZDA TROMBOSİTAGREGASYONU 2.000 TEST
TAMKAN SAYIM TESTİ 1.000.000 TEST
PERİFERİKYAYMA 120.000 TEST
RETİKULOSİT SAYIM KİTİ 15.000 TEST
OTOMATİZEBAKTERI TANIMLAMASI + ANTIBIYOGRAM TESTİ 30.000 TEST
AEROBİKKAN KÜLTÜR ŞİŞESİ (ERİŞKİN) 35.000 TEST
AEROBİKKAN KÜLTÜR ŞİŞESİ (ÇOCUK) 30.000 TEST
ANAEROBİKKAN KÜLTÜR ŞİŞESİ 15.000 TEST
TÜBERKÜLOZKÜLTÜR ŞİŞESİ 6.500 TEST
ECHİNOCOCCUSIGG 1.000 TEST
ANTİKARDİOLİPİNIGG 5.000 TEST
ANTİKARDİOLİPİNIGM 5.000 TEST
BRUCELLAIGG 2.000 TEST
BRUCELLAIGM 1.800 TEST
C.TRACHOMATIS IGG 2.200 TEST
C.TRACHOMATISIGM 2.200 TEST
ANTİCYLIC CITRULLINATED PEPTIDE 5.000 TEST
DSDNA 1.300 TEST
H.SIMPLEX1 IGM 4.000 TEST
H.SİMPLEKS2 -IGM 4.000 TEST
HELİCOBACTERPYLORI AB. 2.000 TEST
PARVOVİRUSB19 IGG 3.000 TEST
PARVOVİRUSB19 IGM 3.500 TEST
RUBELLAIGG AVİDİTE TESTİ 900 TEST
ANTİ-GLİADİNAB, IGA 8.500 TEST
ANTİ-GLİADİNAB, IGG 7.500 TEST
KIZAMIKIGG 1.300 TEST
KIZAMIKIGM 1.100 TEST
KABAKULAKIGG 1.300 TEST
KABAKULAKIGM 1.000 TEST
SUÇİÇEĞİ IGG 1.500 TEST
SUÇİÇEĞİ IGM 1.200 TEST
DOKUTRANS GLUTAMİNAZ IGA 6.000 TEST
DOKUTRANS GLUTAMİNAZ IGG 5.500 TEST
CMVIGG AVİDİTE TESTİ 600 TEST
EBVIGG 9.000 TEST
EBVIGM 8.000 TEST
TOXOIGG AVİDİTE 700 TEST
CMVIGG 12.000 TEST
CMVIGM 12.000 TEST
RUBELLAIGG 8.000 TEST
RUBELLAIGM 7.000 TEST
TOXOPLAZMAIGG 10.000 TEST
TOXOPLAZMAIGM 9.000 TEST
ANDROSTENEDION 5.000 TEST
KALSİTONİN 1.000 TEST
IGF-BP-3 1.000 TEST
IGF-1(SOMATOMEDİN) 5.000 TEST
SERBESTESTRİOL 4.000 TEST
BÜYÜMEHORMONU 6.000 TEST
ERİTROPOİETİN(EPO) KİTİ 2.000 TEST
KÖPEKEPİTELİ E5 100 TEST
KEDİEPİTELİ E1 100 TEST
BALARISI (I1) 150 TEST
SARICAARI (I3) 150 TEST
HAMAMBÖCEĞI (İ6) 150 TEST
ASPERGILLUSFUMİGATUS (M3) 100 TEST
LATEX 300 TEST
TAVUKETİ 100 TEST
DANAETİ 120 TEST
BALIK 100 TEST
PORTAKAL 120 TEST
MUZ 300 TEST
ÇİLEK 200 TEST
YERFISTIĞI 100 TEST
FINDIK 120 TEST
DOMATES 150 TEST
PATATES 120 TEST
BUĞDAY 200 TEST
SOYA 150 TEST
MERCİMEK 150 TEST
YUMURTAAKI 2.200 TEST
YUMURTASARISI 2.000 TEST
SÜTPROTEİNİ (F2) 3.000 TEST
PEYNİR 120 TEST
KAKAO 400 TEST
GLUTEN 200 TEST
BAL 120 TEST
PENİSİLİNG 150 TEST
PENİSİLİNV 150 TEST
TOTALİGE 25.000 TEST
EVTOZU PANELİ 1.800 TEST
AĞAÇPOLEN PANELİ 1.600 TEST
ÇİMPOLEN PANELİ 1.500 TEST
OTPOLEN PANELİ 1.500 TEST
HAYVANPANELİ EX1 (E1, E3, E4, E5) 700 TEST
BESİNPANELİ SPA 5.000 TEST
MİXTBASİT SOLUNUM PANELİ 4.000 TEST
KÜFPANELİ 1.500 TEST
EVTOZU PANELI D1 (DERMATOPHAGOİDES PTERONYSSINUS) 400 TEST
EVTOZU PANELI D2 (DERMATOPHAGOİDES FARİANE) 400 TEST
SERUMİMMUNFİKSASYON ELEKTROFOREZİ 5.500 TEST
BOSİMMUNFİKSASYON ELEKTROFOREZİ 100 TEST
İDRARİMMUNFİKSASYON ELEKTROFOREZİ 4.000 TEST
OLİGOKLONALBAND (BOS) 300 TEST
PROTEİNELEKTROFOREZİ 3.000 TEST
KARBAMAZEPİN DÜZEYİ 3.000 TEST
SİKLOSPORİN- A DÜZEYİ 30.000 TEST
DİGOKSİN DÜZEYİ 7.000 TEST
METOTREKSATDÜZEYİ 3.000 TEST
FENOBARBİTAL DÜZEYİ 3.000 TEST
FENİTOİN DÜZEYİ 3.000 TEST
VALPROİKASİT DÜZEYİ 7.000 TEST
TAKROLİMUSDÜZEYİ 25.000 TEST
SALİSİLAT DÜZEYİ 300 TEST
TEOFİLİN 1.100 TEST
SİROLİMUSDÜZEYİ 500 TEST
PARASETAMOL 400 TEST
ADENOVIRUSDNA PCR 1.300 TEST
CMVDNA KANTİTATİF PCR 14.000 TEST
CHLAMYDIADNA PCR 500 TEST
ENTEROVİRÜSGRUBU PCR KİTİ (ENTEROVIRÜS RNA KANTITATIF PCR) 900 TEST
EBVPCR KİTİ (EBV DNA KANTITATIF PCR) 3.000 TEST
HBVDNA KANTİTATİF PCR 10.000 TEST
HCV-RNAKANTİTATİF PCR 3.500 TEST
HERPESGRUBU PCR KİTİ (HSV 1+2 DNA KANTITATIF PCR) 1.300 TEST
HCVGENOTİPLENDİRME KİTİ 350 TEST
HIVRNA KANTİTATİF PCR 1.300 TEST
PNEUMOCYSTISJIROVECI DNA PCR 250 TEST
VİRALNÜKLEİK ASİT İZOLASYON KİTİ 5.000 TEST
İDRARTESTİ TAM OTOMATİK (MİKROSKOPİ DAHİL) 350.000 TEST
İDRARDASİTRAT DÜZEYİ 1.500 TEST
OKSALATDÜZEYİ (İDRARDA) 2.500 TEST
5-HIAADÜZEYİ (İDRARDA) 250 TEST
METANEFRINDÜZEYİ (İDRARDA) 1.200 TEST
ADRENALİNDÜZEYİ (İDRARDA) 400 TEST
ADRENALİNDÜZEYİ (SERUM) 200 TEST
VMA- (VANILMANDELIC ACID) 1.300 TEST
CD3PE 3.000 TEST
CD3-PERCP 700 TEST
CD3APC-CY7 1.200 TEST
CD8APC-CY7 1.600 TEST
CD2APC 1.000 TEST
CD5PERCP CY5.5 1.000 TEST
CD5PE-CY7 2.300 TEST
CD19APC-CY7 5.000 TEST
CD19APC 900 TEST
CD20PERCP 1.200 TEST
CD56PE 1.200 TEST
CD56APC 3.200 TEST
CD16PE 700 TEST
CD13PE-CY7 3.000 TEST
CD33PE 1.000 TEST
CD33APC 2.000 TEST
CD33PERCP CY5.5 1.000 TEST
CD25PE-CY7 600 TEST
CD34-PE 1.500 TEST
CD34 PER CP 1.050 TEST
CD34PERCP CY5.5 2.000 TEST
CD45FITC 6.000 TEST
CD45PER CP 2.100 TEST
CD45APC 1.200 TEST
CD41AFITC 150 TEST
CD61PERCP 450 TEST
CD11CAPC 3.000 TEST
CD38APC 1.200 TEST
CD4PER-CP 1.500 TEST
CD7PE 800 TEST
CD14PE 600 TEST
CD1aPE 100 TEST
CD103FITC 300 TEST
CD138PERCP-5.5 200 TEST
CD22APC 1.500 TEST
CD10 PE 150 TEST
CD10PE CY7 6.000 TEST
CD23-PE 900 TEST
CD23APC 1.200 TEST
CD79aAPC 2.100 TEST
CD117PE-CY7 2.500 TEST
CD57FITC 200 TEST
HLA-DRAPC-CY7 2.500 TEST
İZOTİPİKKONTROL-FITC 1.200 TEST
İZOTİPİKKONTROL-PE 600 TEST
İZOTİPİKKONTROL PER-CP 1.000 TEST
İZOTİPİKKONTROL APC 1.500 TEST
İZOTİPİKKONTROL PE-CY7 1.000 TEST
İZOTİPİKKONTROL APC-CY7 1.500 TEST
İZOTİPİKKONTROL PERCP-CY5.5 600 TEST
MYELOPEROKSİDAZ-PE 600 TEST
TDTAPC 500 TEST
OTOMATİKTROMBOSİT FONKSİYON ANALİZİ TESTİ 2.000 TEST
DNA İZOLASYON KİTİ 8.000 TEST
HLA-APCR (DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK) 6.000 TEST
HLA-BPCR (DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK) 7.000 TEST
HLA-CPCR (DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK) 1.000 TEST
HLA-BSSP-PCR (DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK) 96 TEST
HLA-ABDRCOMBİNE SSP-PCR (DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK) 144 TEST
HLA-DR PCR (DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK) 6.000 TEST
HLA-DQ PCR (DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK) 1.000 TEST
HLA-DP PCR (DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜK) 40 TEST
HLA-DRSSP PCR (YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK) 500 TEST
HLA-DQB1 SSP PCR (YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK) 500 TEST
HLA-A SSP PCR (YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK) 200 TEST
HLA-BSSP PCR (YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK) 200 TEST
HLA-C SSP PCR (YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK) 500 TEST
PRA TARAMA TESTİ 3.000 TEST
PRA TANIMLAMA TESTİ 2.000 TEST
MYCOBACTERİUMTÜBERCÜLOSİS PCR 3.000 TEST