• İhale No
    2013/146413
  • İhale Adı
    KİT KARŞILIĞI CİHAZ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi Cihazlar
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    11 Kasım 2013 10:00
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Hatay
  • İşin İli
    Hatay
  • Yayın Tarihi
    26 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
KİT KARŞILIĞI CİHAZ SATIN ALINACAKTIR
HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

HATAY İLİ KİT KARŞILIĞI CİHAZ KULLANMA UYGULAMASI TOPLU ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2013/146413
1-İdarenin
a) Adresi:Odabaşı Beldesi Eski SSK Hastanesi HATAY MERKEZ/HATAY
b) Telefon ve faks numarası:3262290000 - 3262274435
c) Elektronik Posta Adresi:malihizmetler@hataykhb.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri :HATAY ANTAKYA DEVLET HASTANESİ, İSKENDERUN DEVLET HASTANESİ, HATAY KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ, DÖRTYOL DEVLET HASTANESİ, KIRIKHAN DEVLET HASTANESİ, SAMANDAĞ DEVLET HASTANESİ, REYHANLI DEVLET HASTANESİ, ALTINÖZÜ DEVLET HASTANESİ, ERZİN DEVLET HASTANESİ, HASSA DEVLET HASTANESİ
c) Teslim tarihi:Teknik Şartnamede belirtilen Cihazlar 01.01.2014 tarihde Malzeme Dağılım Tablosu ve Teknik Şartnamede belirtilen Kurumların Laboratuvarında kurulup çalışır hale getirilecektir. Kitlerin teslimatı Malzeme Dağılım Tablosundaki idareler ve miktarları baz alınarak aylık eşit partiler halinde yapılacaktır. Cihazların kurulumu ile 2 aylık kit ihtiyacı beraberinde teslim edilecektir. Kitlerin diğer teslimatları aylık eşit teslimatlar halinde yapılacak olup; aylık yapılan teslimatlar her ayın 1'i ile 5'İ arası tek partide teslim edilecektir (Teslim edilecek kitlerin sevk irsaliyesinde son kullanma tarihleri, LOT numaraları ve parti numaraları belirtilecektir.). Ödemeler sonuç bazında yapılacağından kitler her ay teslim edilecek geçici kabul yapılacak ve ay sonunda LBYS sonuçlarına göre kesin kabul yapılacaktır. Ayrıca idarenin 15 gün öncesinden talep etmesi halinde teslimat programında değişiklik yapılabilecektir.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TOPLANTI SALONU - Antakya/HATAY
b) Tarihi ve saati:11.11.2013 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1-İsteklilerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TİTUBB) kayıtlı olduklarını ve teklif ettikleri ürünlerin TİTUBB'da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğuna dair belgeleri muayene aşamasında sunacaklardır. Ayrıca istekli, ürünün tedarikçi firmanın bayii olması durumunda bayi olduğuna dair TİTUBB kaydını da muayene aşamasında sunacaklardır. Ayrıca muayene aşamasında GMDN Kodu sorgulamasında onaylı olmayan malzemeler kabul edilmeyecektir. T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası uygulamalarında değişiklik olması halinde yeni duruma göre hareket edilecektir.

2-İstekliler uhdelerinde kalan kalemlerle ilgili HUAP programından hazırlanmış ihale bildirim formlarını XML formatında hazırlayarak elektronik ortamda (CD Halinde) Sözleşme evrakları ile birlikte sunacaklardır. CD'nin üzeri yetkili kişilerce imzalanmış olacak ve sözleşme esnasında CD'yi sunmayan isteklilerle sözleşme imzalanmayacak dolayısıyla CD'nin sonradan sunulması talebi kabul edilmeyecektir. 

3- İstekliler ihale dokümanı içerisinde verilen Ürün Marka-UBB-Menşei Formunu eksiksiz doldurarak teklif ile birlikte sunacaklardır.
 


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1-Teknik Şartnameye Cevap:İstekliler ihale konusu malzemeye ait teknik şartnamede yazılı maddelerin sıralanışına göre hazırlayacakları teknik şartnameye cevap şeklindeki yazılarını onaylı bir şekilde teklif ile birlikte sunacaklardır.

2-Katalog:Teknik şartname maddelerinin işaretlenmiş olduğu katalog teklif ile birlikte sunulacaktır.
3-İhale veya Muayene Komisyonunun teknik şartnamenin karşılanıp karşılanmadığına ilişkin gerekli görmesi halinde firma yetkililerinden demonstrasyon istenebilecektir. İhaleye katılan ve teklif dosyasında eksiği bulunmayan firmalar gerekli görülmesi halinde demoya çağrılacaktır.Demonstrasyon Hatay Antakya Devlet Hastanesi Laboratuvarı ve/veya İskenderun Devlet Hastanesi Laboratuvarında yapılacaktır.Demonstrasyona katılım tarih ve saati ayrıca ihale sonrasında isteklilere yazılı olarak bildirilecektir. İsteklilerden demo yazısının tebliğinden itibaren 4 iş günü içerisinde demoya hazır olmaları istenecektir.İstekliler demonstrasyona teknik şartnamede belirtilen tüm hususları gösterecek şekilde tüm donanım, cihaz ve malzemeleriyle hazır olarak geleceklerdir. Demo devam ederken değerlendirilen maddelerin yapılamaması durumunda o maddeler tekrar değerlendirmeye alınmayacaktır.Demo yapılması neticesinde teklifte sunulan herhangi bir madde veya alt maddelerin Teknik Şartnameye uygun olmadığının tespiti halinde istekli ihale dışı bırakılacaktır.
 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Özel veya Kamu Kurumlarında yapılan her türlü laboratuvar kitleri işi benzer iş olarak kabul edilecektir


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 200 TRY (Türk Lirası) karşılığı Hatay İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği-Merkezi Satınalma Birimi, Ayrıca Antakya Ziraat Bankası Merkez Şubesi İban TR070001000306628674165001no'lu hesaba ücreti yatırılmak ve dekontu idareye verilmek üzere ihale dokümanı karşı ödemeli olarak kargo yoluyla gönderilebilecek ve ihale dokümanı merkezi satınalma birimince satılabilecektir. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ-MALİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI MERKEZİ SATINALMA BİRİMİ Antakya/HATAY adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (DOKSAN) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
TAMOTOMATİK İDRAR BİYOKİMYASI VE MİKROSKOPİSİ 636.000 TEST
TROPONİNI VEYA T 8.000 TEST
BETAHCG 2.000 TEST
ABO+RH TAYİNİ (FORWARD+ REVERSE GRUPLAMA) 193.300 TEST
CROSSMATCH 60.700 TEST
DİREKTCOOMBS TESTİ 4.500 TEST
İNDİREKTCOOMBS (ANTİKOR TARAMA) TESTİ 3.100 TEST
RHALT GRUP TİPLENDİRMESİ 12.700 TEST
AEROBKAN KÜLTÜRÜ ŞİŞESİ (PEDİATRİK) 7.000 TEST
AEROBKAN KÜLTÜRÜ ŞİŞESİ 19.000 TEST
SPERMANALİZ KİTLERİ 9.000 TEST
PARAZİTKONSANTRATÖR TÜPÜ 23.000 TEST
TOXOPLASMAIgM 9.500 TEST
TOXOPLASMAIgG 4.200 TEST
RUBELLAlgM 11.000 TEST
RUBELLAlgG 4.000 TEST
CMVlgM 7.100 TEST
CMVlgG 3.600 TEST
TOXOPLASMAlgG AVİDİTE 300 TEST
RUBELLAlgG AVİDİTE 300 TEST
CMVIgG AVIDITE 300 TEST
EBVVCAIGG 800 TEST
EBVVCAIGM 800 TEST
EBNAVCAIGG 800 TEST