• İhale No
    2013/78792
  • İhale Adı
    Kit veya Sarf karşılığı cihaz kullanma uygulama alımı sonuç karşılığı (Biyokimya, Hormon Eliza ve Kan Sayım, kitlerinin alımı ihalesi )
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Pazarlık
  • İhale Tarihi
    28 Haziran 2013 18:00
  • İdare
    Tokat Halk Sağlığı Müdürlüğü
  • İhale İli
    Tokat
  • İşin İli
    Tokat
  • Yayın Tarihi
    21 Haziran 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

Bağlı Olduğu En Üst İdare : SAĞLIK BAKANLIĞI
Bağlı Olduğu İdare : TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU
İhaleyi Yapan İdare Adı : Tokat Halk Sağlığı Müdürlüğü SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU
İdarenin İli : TOKAT
İhale Adı : Kit veya Sarf karşılığı cihaz kullanma uygulama alımı sonuç karşılığı (Biyokimya, Hormon Eliza ve Kan Sayım, kitlerinin alımı ihalesi )
İhale Türü - Usulü : Mal - Pazarlık - Pazarlık (MD 21 B)
Kısmi Teklif : Verilebilir
Kısım Sayısı : 3
İhale Branş Kodları (OKAS) : 33141000, 33642000, 38434500
Onay Tarihi : 15.06.2013
İlanın Şekli :  
İşin Yapılacağı Yer : Laboratuara kurulacak cihazlar teknik şartnamede belirtilen esaslara göre ilgili Merkez Halk Sağlığı Laboratuarı ile 5 ilçe Entegre Hastanesine bizzat yüklenici tarafından teslim edilecek ve kurulumu sağlanacaktır. Alınacak olan malzemeler; Tokat Halk Sağlığı Laboratuar Müdürlüğünün bilgisi dahilinde Yeşilyurt, Sulusaray, Artova, Başçiftlik ve Pazar İlçe Hastanelerine yüklenici tarafından bizzat teslim edilecektir. 1. Kısım: Biokimya cihazları, Tokat Merkez Halk Sağlığı Laboratuarına kurulacaktır. 2.Kısım: Hormon eliza cihazı; Tokat Merkez Halk Sağlığı Laboratuarına kurulacaktır. 3. Kısım: Kan Sayım Cihazı; Tokat Merkez Halk Sağlığı Laboratuarına ve Yeşilyurt, Artova, Sulusaray, Pazar ve Başçiftlik İlçe Entegre Hastaneleri Laboratuarlarına kurulacaktır. Cihazlar sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren , yüklenici firma 10( On) takvim günü içinde ilgili laboratuarlara, tüm ayar ve kalibrasyon kontrolleri tamamlanarak Laboratuarların belirleyeceği koşullar çerçevesinde denemesi için hazırlanacak ve laboratuar sorumluları tarafından denenecektir. Alınacak olan kitlerin teslimatı Laboratuarlarımızdan gelen talep miktarlarına göre yine laboratuarlarımıza teslim edilecektir.
İhale Yeri - Tarihi - Saati : Tokat Halk Sağlığı Müdürlüğü G.O.P Bulvarı Hoca Ahmet mah. Ardala Sok. No 1 60100 TOKAT Satın Alma Birimi - 28.06.2013 10:00
İhale Kayıt No Durumu : İlansız - Davet Usulu

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim