• İhale No
    2013/143950
  • İhale Adı
    LABARATUVAR SARF MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    31 Ekim 2013 10:00
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Rize
  • İşin İli
    Rize
  • Yayın Tarihi
    26 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
LABARATUVAR SARF MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR

RİZE İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

İL GENELİ BAKTERİYOLOJİ (KÜLTÜR) LABARATUVARI SARF MALZEMELERİ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2013/143950
1-İdarenin
a) Adresi : Eminettin Mh. Rize Devlet Hastanesi Kat:1 53100 Merkez/RİZE
b) Telefon ve faks numarası : 464 217 44 75 - 464 217 44 65
c) Elektronik Posta Adresi : merkezisatinalmarize@gmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip ERDOĞAN Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Rize Devlet Hastanesi, Kaçkar Devlet Hastanesidir.
c) Teslim tarihi : İşe başlama tarihinden itibaren ihale konusu ürünler hastanelerin talebi doğrultusunda stok durumu gözetilerek 31/12/2014 tarihine kadar peyder pey teslim edilecektir. Hastanelerden gelen talep yazısının tebliğinden itibaren 10 (on) gün içerisinde teslimat gerçekleştirilecektir. Mal teslimi firma yetkilileri tarafından yapılacak olup kargo ile teslim kabul edilmeyecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Eminettin Mh. Atatürk Cd. Rize Devlet Hastanesi Kat:1 Merkez/RİZE
b) Tarihi ve saati : 31.10.2013 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a) Aday veya istekli adına düzenlenen sanayi sicil belgesi,
b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen kapasite raporu,
c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen imalat yeterlilik belgesi,
d) Tıbbi cihaz üreticisi ,OEM (original equipment manafactuer –orijinal malzeme üreticisi ) tarzı ürün ürettirmek suretiyle üretici niteliği kazanmış ise bu üretime ilişkin sözleşme,
e) Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.
Aday veya istekli imalatçı olduğunu yukarıdaki belgelerden birini sunarak tevsik edecektir.

4.3.3.
4.3.3.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

1-İstekliler, ithalatçı veya üretici ise teklif ettikleri ürünlerle ilgili T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduklarına dair belgeleri ,
İstekliler, ithalatçı veya üreticisinin bayisi ise bu firmaların adı altında bayiliklerini kanıtlayıcı belgeyi ve teklif ettikleri ürünlerle ilgili T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduklarına dair belgeleri, ihale dosyası içinde sunacaklardır.
2-İstekliler, Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olan ürünler için; Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği, Vücut dışında kullanılan (invitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmelikleri kapsamı dışında olan malzemeler için üreticinin/ithalatçının teklif edilen malzemenin Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olduğuna dair yazılı beyanını verecektir.
3-Teklif mektuplarında ürünlerin hemen yanında veya altında, parantez içinde veya tanzim edilerek onaylanacak ek bir liste halinde ürüne/ürünlere ait TITUBB Barkod numaralarını ve firma tanımlayıcı numaralarını yazacaklardır

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içerecek belge düzenlemeleri
a) İstekliler teklif edecekleri cihazlara ilişkin olarak “Teknik Şartnameye Uygunluk Belgesi” vereceklerdir. Bu belgede teknik şartname maddelerine tek tek ve Türkçe olarak, şartnamedeki sıraya göre hazırlanıp istekli firma tarafından imzalanıp ihale dosyalarında sunacaklardır. Bu cevaplar ürünlerin orijinal dokümanlarıyla karşılaştırıldığında herhangi bir farklılık veya eksiklik bulunması durumunda istekli ihale dışı bırakılacaktır.
b) İstekliler tarafından, teklif edilen ürünlerin tıbbi ve teknik özelliklerinin görülebileceği teknik şartnamede belirtilen şartları gösterir bilgilerin yer aldığı broşür, katalog vb. materyalleri teklif zarfında sunmaları zorunludur.

c)İhale saatine kadar teklif edilen her bir kalem için en az birer adet numune tutanak karşılığı idareye teslim edilecektir. Numunelerin üzerinde Kısım bilgileri, ihale sıra numarası ve firma bilgileri bulunmalıdır. Ayrıca numuneler için (ihale o isteklide kalmasa dahi) ücret talebinde bulunulmayacak veya ihalede istenen miktarlardan düşülmeyecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sektörde yapılmış olan Laboratuvar sarf malzemesi ve Tıbbi sarf malzemesi temini işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Rize İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığı Merkezi Satınalma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Rize İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığı Merkezi Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
KoyunKanlı Agar (hazır petri) 6.200 Adet
EMBagar (hazır petri) 5.150 Adet
Müllerhinton agar 150 mm. (hazır petri) 8.000 Adet
D-enterococcocelagar(hazır petri) 900 Adet
KoyunKanlı Agar ve EMB Agar (ikili petri) 8.500 Adet
Çukulataagar (hazır petri) 3.650 Adet
Müllerhinton agar 90 mm. Lik (hazır petri) 2.200 Adet
KoyunKanlı Müller Hinton Agar Besiyeri (120 mm.) 400 Adet
MacConkey Agar 3.500 Adet
Saboraud_Dekstrozagar (hazır petri) 1.100 Adet
Trypticsoy broth toz besi yeri (dekstrozsuz) (300 Gram) 1 Kutu
Salmonella-shigellaagar (SS agar) 1.800 Adet
TSI(Hazır Tüpte Besiyeri) 1.400 Adet
Simon’sSitrat Agar (Hazır Tüpte Besiyeri) 1.300 Adet
ÜreaAgar (Hazır Tüpte Besiyeri) 1.400 Adet
Lewistein-JensenAgar (Hazır Tüpte Besiyeri) 1.250 Adet
MİO(Motilite-İndol-Ornitin Dekarboksilaz) 1.400 Adet
LizinDekarboksilaz 600 Adet
Selenit-FSıvı Besiyeri 50 Adet
FenilAlanin Deaminaz Besiyeri 600 Adet
MR-VPBroth 600 Adet
VREAGAR 430 Adet
MRSAAGAR 400 Adet
ESBLAGAR 300 Adet
CANDİDAAGAR 200 Adet
ACİNETOBACTERAGAR 150 Adet
MetilenMavisi 3.000 Şişe/ Ml
İmmersiyonYağı 3.000 Şişe/ Ml
Gliserol 2.000 Şişe/ Ml
MyGrunwaldBoyası 5.000 Şişe/ Ml
Karbolfuksin boya 3.000 Şişe/ Ml
GramBoyama Seti (Kristal Viyole) 5.600 Şişe/ Ml
GramBoyama Seti (Lugol) 4.600 Şişe/ Ml
GramBoyama Seti (Alkol) 4.600 Şişe/ Ml
GramBoyama Seti (Bazik Fuksin) 4.600 Şişe/ Ml
GramBoyama Seti (Safranin) 4.500 Şişe/ Ml
Ampisilin10µg 250 Kartuj
Gentamisin120 mcg 313 Kartuj
Basitrasin0.04 U 13 Kartuj
Eritromisin15 µg 110 Kartuj
Gentamisin10 µg 170 Kartuj
İmipenem10µg 220 Kartuj
Doksisiklin30 mg. 40 Kartuj
Klindamisin2 µg 55 Kartuj
Amikasin30 µg 420 Kartuj
Meropenem10 µg 400 Kartuj
Moksifloksasin5 µg 15 Kartuj
Levofloksasin5 µg 375 Kartuj
Norfloksasin10 µg 150 Kartuj
Ofloksasin5 µg 65 Kartuj
Ampisilin-Sulbaktam20 µg 420 Kartuj
Telitromisin15 µg 25 Kartuj
Penisilin10 U 135 Kartuj
Piperasilin/Tazobaktam100/10 µg 380 Kartuj
Rifampin5 µg 150 Kartuj
Sefazolin30 µg 170 Kartuj
Sefepim30 µg 420 Kartuj
Sefoksitin30 µg 420 Kartuj
Tigesiklin15 µg 200 Kartuj
Sefotaksim30 µg 400 Kartuj
Sefotaksim/Klavulonikasit30/10 µg 120 Kartuj
Seftazidim30 µg 420 Kartuj
Seftazidim/Klavulonikasit30/10 µg 100 Kartuj
Seftriakson30 µg 420 Kartuj
Sefuroksim30 µg 420 Kartuj
Streptomisin300 µg 5 Kartuj
Teikoplanin30 µg 355 Kartuj
Tetrasiklin30 µg 105 Kartuj
Amoksisilin-klavulanikAsit 30 µg 180 Kartuj
Vankomisin30 µg 130 Kartuj
Ertapenem10 µg 150 Kartuj
Fosfomisin-trometamol200 µg 80 Kartuj
Doripenem10 µg 100 Kartuj
Linezolid30 µg 245 Kartuj
Trimetoprim/Sulfometaksazol1.25/23.75 µg 575 Kartuj
KolistinSülfat 10 µg 15 Kartuj
Klaritromisin15 µg 10 Kartuj
Fusidikasit 10 mg. 15 Kartuj
Sefaperazon-sülbaktam105 µg 360 Kartuj
Aztreonam30 µg 380 Kartuj
Nitrofrantoin300 µg 130 Kartuj
Streptomisin10 µg 10 Kartuj
Nalidiksikasit 30 µg 10 Kartuj
Sefalotin30 µg 10 Kartuj
Siprofloksasin5 µg 420 Kartuj
Netilmisin30 µg 80 Kartuj
Kloramfenikol30 µg 20 Kartuj
PenisilinE TEST 100 Test
VankomisinE TEST 150 Test
TigesiklinE Test 55 Test
İmipenemE test 150 Test
SeftazidimE test 35 Test
DaptomisinE test 25 Test
MeropenemE test 75 Test
StreptokokGruplandırma Testi 450 Adet
PYRTesti 500 Adet
KatalazTesti 1.000 Ml
KoagülazRapid Kart Test 1.700 Adet
RPR(Karbon) Kiti 3.500 Adet
İndirekt/ Direk Coombs Testi 150 Ml
HelicobacterPylori Antijen 1.500 Adet
LegionellaAg 50 Adet
EntemoebaHistolytica 100 Adet
ClostridiumDifficile Toxin-A ve B 25 Adet
UPPER 400 CC
LOWER 400 CC
WASHBUFFER 400 CC
SpermAyırma (40'lık) Solüsyon 1.000 ML
SpermAyırma (80'lık) Solüsyon 1.000 ML
SpermYıkama (Hepes veya Mops Tampon İçerikli) Solüsyonu 1.000 ML
TphaTesti 500 Adet
HidroklorikAsit 500 CC
KovaksAyıracı 5 Kutu
YardımcıBesiyeri 250 Adet
BrucellaCoombs Gel 1.500 Adet
Gaitakabı (tek tek ambalajlarda) 12.500 Adet
Otomatikpipet (100 - 1000 µL) 1 Adet
Otomatikpipet (10 - 100 µL) 3 Adet
Otomatikpipet (20 - 200 µL) 1 Adet
Otomatikpipet ucu (20-200 µL) 4.500 Adet
Otomatikpipet ucu (100-1000 µL) 4.500 Adet
Otomatikpipet ucu (10-100 µL) 4.000 Adet
Otomatikpipet ucu kristal (0.5-10 µL) 3.000 Adet
EküvyonÇubuk (Tekli pakette) 38.500 Adet
Sterilİdrar Bardağı (Tekli Pakette) 46.000 Adet
PetriKutusu (Steril, Tek Kullanımlık) (90 mm’lik) 500 Adet
PetriKutusu (Steril, Tek Kullanımlık) (150 mm’lik) 1.000 Adet
PetriKutusu (Steril, Çiftli) (90 mm’lik) 1.000 Adet
Sterilİdrar Özesi (tek kullanımlık) (10 µl’lik) 37.000 Adet
KalibrePlatin Öze Teli (0.5mikron) 28 Adet
PipetUcu Sarı 22.500 Adet
LaboratuvarKronometre 5 Adet
TüpSporu (16x100 mm.lik Tüp İçin) 10 Adet
BoyamaKüveti 2 Adet
EpendorfTüpü (1.5 ml.lik) 6.050 Adet
PCRTüpü (0.2 ml.lik) 5.000 Adet
TahtaÇubuk 15.000 Adet
2ml.lik otoklavlanabilir, vida kapaklı, kapağı gövdesine bağlı,renkli kapaklı, ependorf tüpü 550 Adet
Rodajlılam (yazı yazılabilir, 76x24mm ebatında) 30.000 Adet
Boğazkültürü için jelsiz Eküvyon çubuğu 10.000 Adet
PastörPipeti 65.000 Adet
Mezur(1000 CC'lik) 3 Adet
Mezur(500 CC'lik) 3 Adet
Mezur(100 CC'lik) 3 Adet
BalonJoje (500 CC'lik) 3 Adet
FalkonTüpü (15 CC'lik) 4.000 Adet
Lamel(18x18 mm.lik) 23.000 Adet
LaboratuvarFilm Rulo 1.000 Metre
BunzenBek 2 Adet
KurutmaKâğıdı 25 Paket
Lam 2.500 Adet