• İhale No
    2013/78837
  • İhale Adı
    LABORATUVAR MALZEMELERİ İLE TIBBİ MALZEME VE İLAÇ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    10 Temmuz 2013 10:00
  • İdare
    Amasya Halk Sağlığı Müdürlüğü
  • İhale İli
    Amasya
  • İşin İli
    Amasya
  • Yayın Tarihi
    21 Haziran 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

LABORATUVAR MALZEMELERİ İLE TIBBİ MALZEME VE İLAÇ SATIN ALINACAKTIR

AMASYA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ

Laboratuar Malzemeleri ile Tıbbi Malzeme ve ilaç alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2013/78837
1-İdarenin
a) Adresi : Fetiye Mah.Eski R.T.Devlet Hast.Binası Kat: 2 AMASYA MERKEZ/AMASYA
b) Telefon ve faks numarası : 3582181204 - 03582186638
c) Elektronik Posta Adresi : amasya.hsm.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Halk Sağlığı Müdürlüğü Ambarı
c) Teslim tarihi : İhale üzerinde kalan firma ile sözleşme yapılıp,işe başladıktan sonra 20 gün içerisinde malzemelerin tamamını Halk Sağlığı Müdürlüğü ambarına noksansız olarak teslim etmek zorundadır. Teknik Şartnameye uymayan malzemeler 2 gün içerisinde firma idareden alıp, 7 gün içerisinde yenisi ile değiştirilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Fetiye Mah. eski R.T.Devlet Hast.Binası Kat: 2
b) Tarihi ve saati : 10.07.2013 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İstekliler T.C. ilaç ve tıbbi cihaz ulusal bilgi bankasına ( TITUBB) kayıtlı olduğu belgeyi ve teklif ettiği tıbbi cihazların, kitlerin, striplerin, reaktiflerin ve teknik şartnamede istenen tıbbi sarf malzemelerinin TITUBB' da ' Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır.' olacaktır. İstekliler teklif edilen tıbbi cihazlar/ürünlere ait Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankası tarafından onaylanmış ürün ( barkod) numaralarını vereceklerdir.

iş ortaklığının her bir ortağı tarafından 7.1.1 maddesinin (a) ve (b) bentlerinde  yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur. İş ortaklığının tüzel kişi ortağı tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesinin sahip ortağına ait olması halinde bu ortak ( ğ) bendindeki belgeyi de sunmak zorundadır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

İsteklinin alım konusu malı teklif etmeye yetkisinin bulunup bulunmadığını belgelendirmesi gerekir. Bu çerçevede istekli aşağıdaki bentlerde yer alan belgelerden kendi durumuna uygun olan belge veya belgeleri sunabilir;

a) İstekli imalatçıcı ise imalatçı olduğunu gözteren belge ve belgeler.

b)İstekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı yada yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler.

c) İstekli Türkiyede serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biri ile birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet bölgesi.

İş ortaklığında ortaklardan birinin , teklif edilen mala veya mallara ilişkin imalatçı veya yetkili satıcı yada yetkili temsilci olduğunu gösteren belgelerden birini sunması yeterlidir.

İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır.

a) Aday ve istekli adına düzenlenen sanayi sicil belgesi ,

b) Adayın ve isteklinin alıj konusu malı ürettiğine, ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya  kuruluşlarca düzenlenen  ve aday veya isteklinin üretici veya imalatcı olduğunu gösteren belge,

c) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin yerli malı belgesi .

ç) isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin yerli malı belgesi.

d) Alım konusu fidan, çiçek,veya tohum gibi mallar ise tarım ve köy işleri bakanlığınca düzenlenen ve isteklinin teklif edilen ürünün üretici olduğunu gösteren belge veya belgeler.

e) Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerini üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu belirlendiği gıda sicil belgesi ( sertifikası) yada istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen gıda üretim sertifikası / gıda üretim izin belgesi 

f) Tıbbi cihaz üreticisi OEM ( Orginal Ebuipment Manafocturer - Orjinal malzeme) üreticisi tarzı ürün üretmek sureti ile üretici niteliğini kazanmış ise bu üretime ilişkin sözleşme, 

g) Harp araç ve gereçleri ile silah, mühimmat ve patlayıcı maddelere ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili bakanlık veya kuruluşlarca veya üretim / işletim izni ( müsaadesi ) belgeleri,

ğ) İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum ve kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler fiyat verdikleri ürünlerin numunelerini ihalede hazır bulunduracaklar. Numunesi olmayanların katologları bulunacaktır. Teknik şartnameye birebir cevap verilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Halk Sağlığı Müdürlüğü Mali İşler adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Amasya Halk Sağlığı Müdürlüğü Mali İşler adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi gün) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
İntraket 12.800 Adet
File Sargı 100 Adet
Rulo Sargı Bezi 500 Adet
Tülbent 30 Top
Enjektör(İnsülin) 1.000 Adet
Enjektör 5Cclik 8.000 Adet
Flaster 5x5 cm. 1.000 Adet
Muayene Eldiveni 1.000 Kutu
Airway hava yolu 400 Adet
Aspiratör sondası 100 Adet
Endotrakeal tüp (yetişkin için) 100 Adet
Tansiyon Aleti steteskoplu 30 Adet
Tansiyon Aleti (Pediatrik steteskoplu) 3 Adet
Laringoskop Seti(Çocuk) 4 Adet
Laringoskop seti(Yetişkin) 4 Adet
Oksijen Tüp Başlığı 10 Adet
Smear Fırçası 1.000 Adet
Vajinal spekülüm 5.000 Adet
Lam 1.040 Kutu
Smear Taşıma kabı 7.500 Adet
Dikiş Seti Muhteviyatları ile birlikte 10 Adet
Röntgen Filmi 30x40 10 Koli
Baticon 1kg.lık 75 Adet
Pamuk (1Kg.lık) 100 Adet
Abeslang tahta 25.000 Adet
Rahim içi araç 1.500 Adet
Condom 100 Kutu
Gaitada Gizli kan 4.500 Adet
Nazogastrik sonda 100 Adet
Nebülizatör maske(Yetişkin ve çocuk) 2.700 Adet
Enjektör ucu(Siyah ve Yeşil) 1.800 Adet
Bistüri(No: 15-22) 900 Adet
Aşı Enjektörü 540 Adet
Turnike 20 metre
Kağıt Flaster 10x10 200 Kutu
İdrar torbası 120 Adet
Böbrek küvet 1.800 Adet
EKG elektrodu 30 kutu
Oksijen maskesi(Çocuk,Yetişkin) 900 Adet
EKG Mandalları 8 Takım
El Dezenfektanı 200 Kilo
Ördek 180 Adet
Tıbbi Atık kutusu 160 Adet
Saf Alkol 85 Litre
Vazelin Likit 10 Kutu
Steril spanç 300 Adet
Kelebek set(Mavi,Yeşil,Sarı) 300 Adet
Çocuk için İdrar torbası 30 Adet
Metil Alkol 2,5 litre
Amonyum Test 5.000 Test
Bakteriyolojik Su Numune şişesi 250 mlt.Tiyo sülfatsız 2.000 Adet
Bakteriyolojik Su Numune şişesi 250 mlt.Tiyo sülfatlı 500 Adet
Bakteriyolojik Su Numune şişesi 500 mlt.Tiyo sülfatsız 500 Adet
Bakteriyolojik Su Numune şişesi 500 mlt.Tiyo sülfatlı 200 Adet
10 gözlü taşıma kabı (sıtma kanı Taşımak için) 100 Adet
Malaria SD rapid test 10 Adet
Plastik Damlalık(Tek kullanımlık) 250 Adet
Lanset 2.000 Test
Doğum Kontrol Hap 9.000 Bilister