• İhale No
    2014/57936
  • İhale Adı
    LABORATUVAR MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    07 Temmuz 2014 11:00
  • İdare
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Edirne
  • İşin İli
    Edirne
  • Yayın Tarihi
    25 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
LABORATUVAR MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Laboratuvar Malzemesi Alımı (83 Kısım /118 Kalem) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/57936
1-İdarenin
a) Adresi : BALKAN YERLESKESI 1 EDİRNE MERKEZ/EDİRNE
b) Telefon ve faks numarası : 2842352729 - 2842353889
c) Elektronik Posta Adresi : donersermaye@trakya.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Laboratuvar Malzemesi Alımı 83Kısım 118 Kalem alım işi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : T.Ü. Hastanesi Merkez Deposuna
c) Teslim tarihi : Yüklenici firma, sözleşmenin imzalanmasından sonra en geç 15 gün içinde cihazları kuracak ve geçilen siparişler üzerine malzeme teslimine başlayacak olup, sözleşmenin sona ermesinden veya sözleşmeye konu olan mal tesliminin tamamlanmasından sonra kullanılan kitler bitene kadar cihazların kullanım hakkı kuruma bırakılacaktır. İhale edilen mallar, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 24 ay süre ile ; hastanenin ihtiyaçları ve stoklama durumu göz önüne alınarak, hastane malzeme talep yönetim biriminin bildireceği miktar ve zamanda hastane merkez deposuna teslim edilecektir. Malzeme ihtiyaçları acil ve rutin sipariş kodu ile yükleniciye bildirilecektir. Acil kodlu siparişlerin teslim süresi 48 (kırksekiz) saat, rutin kodlu siparişlerin teslim süresi 15 (onbeş) gündür.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : T.Ü. Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü İhale Salonu BalkanYerleşkesi / EDİRNE
b) Tarihi ve saati : 07.07.2014 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1-) İstekliler, Tıbbi Cihaz yönetmelikleri kapsamında, teklif ettikleri ürünün ilgisine göre T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 01.05.2008 tarih ve 2008/36 sayılı genelgesi doğrultusunda teklif ettiği ürünlerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olduğuna ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığına dair belgeyi ( ilgisine göre her bir kalem için ayrı ayrı sıra numarası belirtilerek internet çıktısı ) ibraz edilecektir.
2-) Yürürlükteki mevzuat gereği; istekliler, teklif dosyalarında T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında üretici ve/veya ithalatçı firmaların ve bu firmaların adı altında bayiliklerinin kayıtlı olduğunu belgelendireceklerdir. Bu bağlamda istekliler, firma tanımlayıcı no ile ( istekli bayi ise TİTUBB’da kayıtlı bayi tanımlayıcı no’su ) teklif edilecek ürünlerin ticari markasını ve barkod numarasını teklif mektuplarına veya ayrı bir belgeye yazmak suretiyle belgeleyeceklerdir.
3-) İsteklinin teklif ettiği ürün, TİTUBB’a kayıt zorunluluğu bulunmayan kapsam dışı ürün ise; o ürünün üreticisi ya da ithalatçısı tarafından kaşeli ve imzalı olarak verilen ve söz konusu ürünün ‘’ kapsam dışı olduğu ‘’ ile ilgili yazılı beyanını içeren belge teklif zarfı içinde sunulacak ve bu beyan esas alınacaktır.
4-) Teklif edilen ürün, TİTUBB’a kayıt zorunluluğu bulunmayan ürün ise; isteklinin, o ürünü satmaya yetkili olduğuna dair yetkili satıcı belgesi ihale teklif zarfı içinde sunulacaktır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi kredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

-İdare teklif veren firmalardan gerek görülmesi halinde kurulması önerilen sistemle ilgili demostrasyon talebinde bulunabilir

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

- Bu ihalede benzer iş olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları veya Özel Sektöre yapılan "Laboratuar Malzemesi Alımı" teminleri kabul edilecektir


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı T.Ü. Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satınalma Bürosu Balkan Yerleşkesi/EDİRNE adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil yurtiçi için 60 TRY (Türk Lirası), yurtdışı için 75 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini T.Ü. Döner Sermaye Saymanlığının T.C. Ziraat Bankası Edirne Şubesinin TR 830001000097320802915001 nolu hesabına yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar T.Ü. Döner Sermaye işletme Müdürlüğü Satınalma Bürosu Balkan Yerleşkesi/EDİRNE adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:

-Tüm Kısımlarda; Kit karşılığı verilecek cihazların kurulumu,montajı,çalışır hale getirilmesi, hastane otomasyon sistemine entegrasyonu; ve bu işlemler sırasında kullanılması öngörülen her türlü ekipman, sarf malzeme ve altyapı yüklenici tarafından ücretsiz karşılanacaktır.
-Tüm Kısımlarda; kitlerin çalışılması sırasında; cihazların sağlıklı ve güvenilir bilgi vermesi amacı ile kullanılacak teknik şartnamede de belirtilen her türlü sarf malzeme ve ekipman yüklenici tarafından ücretsiz karşılanacaktır.
-Teslim edilecek malzemelerin miatları ve ambalajları teknik şartnamelerinde belirtildiği şekilde olacaktır.
-son kullanma tarihine 2 ay kalan ürünler yüklenici firma tarafından uzun miatlı olanlarla değiştirilecektir.

-Teklif veren firmalar teklif ettikleri ürünlere ait SUT ve UBB Kodlarını birim fiyat teklif cetvellerinde belirteceklerdir.

-Üzerine ihale kalan firmalar mal teslimlerinde kestikleri faturaların üzerine ihale kayıt numaralarını belirteceklerdir.

-Üzerinde malzeme kalan firmalar http://212.174.130.231/IBY/publish.htm (KIK ihale bildirim yazılımı)adresinden İhale Bildirim Yazılım programını kurduktan sonra açılacak pencereden ihale Teklif/ Sonuç Dosyası Hazırlama başlığını açarak ilgili bilgileri eksiksiz doldurup CD ortamına kaydedecek ve hazırlanan CD sözleşme esnasında idareye verilecektir.
-T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Uygulama tebliğinde ihale malzemelerinin değerinde indirim yaptığı takdirde ( ihalede alınan fiyattan daha düşük olması durumunda) yüklenici, indirim tarihinden itibaren teslim ettiği malzemelerin fatura fiyatını yapılan indirim oranı ile aynı oranda indirim yaparak faturalandıracaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
HBV-DNA 7.000 TEST
HCV-RNA 1.500 TEST
CMV-PCR 200 TEST
BK-DNA 200 TEST
MTBC 100 TEST
HSVTip 1,2-DNA 100 TEST
MikobakteriHızlı Üretim Sistemi 8.000 TEST
AntibiyogramKiti 150 TEST
Para-nitrobenzoikasit (PNB) 150 TEST
HBsAg 70.000 TEST
HBeAg 8.200 TEST
Anti-HBe 8.200 TEST
Anti-HBcIgM 7.200 TEST
Anti-HBctotal 8.500 TEST
Anti-HBs 26.000 TEST
Anti-HAVIgM 6.000 TEST
Anti-HAVtotal ya da Anti-HAV IgG 6.200 TEST
Anti-HCV 57.000 TEST
Anti-HIV1+2 56.000 TEST
AntiRubella IgG 3.500 TEST
AntiRubella IgM 4.300 TEST
AntiToxoplasma IgG 4.300 TEST
AntiToxoplasma IgM 4.800 TEST
AntiCMV IgG 4.300 TEST
AntiCMV IgM 5.400 TEST
ToxoplazmaAvidite 150 TEST
CMVAvidite 150 TEST
EBVVCA IgM 2.600 TEST
EBVEBNA Ig G 550 TEST
EBVEA IgG 1.200 TEST
Clostridiumdifficile Toxin A ve B 1.000 TEST
Procalcitonin 500 TEST
LKM(liver-kidney-microsomal)AMA-LKM 2.000 TEST
ANA(Hep–2)(ANA-AMA-ASMA) 14.000 TEST
Anti-nDNA 9.000 TEST
AICAAnti-islet cell antibody 375 TEST
ANCAprofili 4.500 TEST
Endomisyum-Gliadin 2.300 TEST
HSVTip 1 IgM 600 TEST
HSVtip II IgM 750 TEST
ParvovirusB19 IgG 500 TEST
ParvovirusB19 IgM 500 TEST
Borreliaburgdorferi IgM 200 TEST
Mycoplasmapneumoniae IgM 200 TEST
Chlamydiapneumoniae IgG 150 TEST
Chlamydiapneumoniae IgA 150 TEST
Chlamydiapneumoniae IgM 250 TEST
MumpsIgM 40 TEST
VaricellaZoster IgM 200 TEST
VaricellaZoster IgG 250 TEST
RubellaIgG Avidite 60 TEST
Chlamydiatrachomatis DFA 200 TEST
Legionellapneumophilia serogroup 1-6 (veya 1-14) 200 TEST
Pneumocystiscarinii DFA 200 TEST
Cryptosporidium/Giardia DFA 50 TEST
ANAprofil -3 IgG 4.000 TEST
Salmonellaomnivalan antiserum 4 ML
Salmonellamonovalan O9 antiserum 2 ML
AntihumanIgG C3D Coombs Serumu 50 ML
Salmonellalam ve tüp aglütinasyon testi 500 TEST
RoseBengal Testi 2.900 TEST
Wright(Brucella antijeni) Testi 2.500 ML
TPHATesti 700 TEST
MonospotTesti 100 TEST
RPR-VDRLTesti 5.200 TEST
EntamoebaHistolytica IHA Testi 100 TEST
EchinococcusIHA Testi 60 ML
Entamoebahistolytica ELISA Testi 4 PLAK
RotavirüsAntijen Testi 270 TEST
Helicobacterpylori Antijen Saptama Testi 150 TEST
Anti-HDVTotal ELISA Testi 1 PLAK
H.İnfluenza anti serum tip-b 4 ML
Brucellaanti serum 2 ML
LegionellaAntijen Testi 40 TEST
GalaktomannanELISA kiti 3 PLAK
MikroaerofilikOrtam Sağlayıcı Kit 400 TEST
Gramnegatif bakteri tanımlanması ve duyarlılık testi 9.000 TEST
Grampozitif bakteri tanımlanması ve duyarlılık testi 7.000 TEST
Mayaidentifikasyon 300 TEST
Anaerob,Cornebacterium identifikasyon 180 TEST
Neisseria,Heamophilus identifikasyon 400 TEST
Streptococusantibiyogram duyarlılık 400 TEST
Bacillusidentifikasyon 120 TEST
Aeropkan kültür şişesi erişkin 20.000 ADET
Aeropkan kültür şişesi çocuk 8.000 ADET
Bloodagar (koyun kanlı agar ) 80.000 ADET
Chocolateagar 12.000 ADET
EMBagar (levine) 40.000 ADET
Campylobacterbesiyeri 3.000 ADET
Vankomisinliagar 200 ADET
DüzRodajlı lam 15.000 ADET
BuzluRodajlı lam 150.000 ADET
Lamel 50.000 ADET
SterilPlastik Öze (10 µl) 120.000 ADET
SterilPlastik Öze (1 µl) 40.000 ADET
DispozıblPlastik petri 20.000 ADET
Steril filter 150 ADET
Tüpyıkama fırçası (40 mm’lik) 50 ADET
Tüpyıkama fırçası (12 mm’lik) 50 ADET
Buharİndikatörü 50 ADET
KuruHava Sterilizatör İndikatörü 50 ADET
BuharSterilizasyonu Kimyasal İndikatörü 200 ADET
Metilalkol (2,5 Lt ) 20 ADET
Giemsaboyası (500 ml) 10 ADET
SaburodDextros Agar (SDA) (500 mg) 5 ADET
BeefExract (500gr) 1 ADET
Salmonella-Shigellaagar (500 gr) 10 ADET
LizinIron Agar (500 gr) 2 ADET
MotilityIndole Ornithine Agar (500 gr) 1 ADET
ÜreAgar Bazı (500 gr) 1 ADET
SeleniteBroth (500 gr) 3 ADET
SodyumBiselenite (100 gr) 2 ADET
Potasyumiodide (KI) (1000 gr) 3 ADET
Crystalviolet (C5H30N3Cl) (100 gr) 5 ADET
Phenol(C6H6O) (1000 gr) 3 ADET
Mercuricchloride (HgCl2) (500 gr) 1 ADET
Üre(500 gr) 2 ADET
Xylene(C8H10) (2,5 lt) 2 ADET