• İhale No
    2013/144121
  • İhale Adı
    LABORATUVAR SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Laboratuvar ve Ölçüm Cihazları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    04 Kasım 2013 10:00
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Tokat
  • İşin İli
    Tokat
  • Yayın Tarihi
    26 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
LABORATUVAR SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

TOKAT İLİ 2014 YILI LABORATUVAR SARF MALZEME ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2013/144121
1-İdarenin
a) Adresi:YENİ MAHALLE GÜLTEKİN TOPÇAM BULVARI 60100 TOKAT MERKEZ/TOKAT
b) Telefon ve faks numarası:3562145400 - 3562149141
c) Elektronik Posta Adresi:satinalma@tokatdh.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri :TOKAT DEVLET HASTANESİ, TOKAT TURHAL DEVLET HASTANESİ, TOKAT NİKSAR DEVLET HASTANESİ, TOKAT ERBAA DEVLET HASTANESİ TOKAT ZİLE DEVLET HASTANESİ , TOKAT REŞADİYE DEVLET HASTANESİ, TOKAT ALMUS DEVLET HASTANESİ İLGİLİ DEPOLARI
c) Teslim tarihleri:Sözleşmenin yürürlüğe girmesinden itibaren hastane yönetimlerinin belirleyeceği ve tebliğ edeceği miktarlarda 31.12.2014 tarihine kadar peyder pey teslim edilecektir. Firma sipariş yazısı çekildikten en geç 10 gün içerisinde sarf malzemelerini hastane ilgili deposuna teslim edecektir.Teslimat mesai saatleri içinde yapılacaktır. Mücbir veya sair sebeplerle ihale sürecinin, uzaması nedeniyle öngörülen tarihte işe başlanılamaması halinde dahi işin bitiş tarihi 31.12.2014 dür.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:Tokat İli Kamu Hastaneleri Birliği Satın Alma Birimi
b) Tarihi ve saati:04.11.2013 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

a)İstekliler ve teklif ettikleri ürünler Sağlık Bakanlığı T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası ( TİTUBB ) sistemine kayıtlı olması ve Tıbbi cihazlar/ürünler için yapılan kayıtlarda/bildirimlerde " SAĞLIK BAKANLIĞI TARAFINDAN ONAYLIDIR." ibaresi aranacaktır. İhaleye teklif veren istekli tedarikçi firma ( üretici/ithalatçı ) ise kendisine ait, bayi ise tedarikçi firma ve bayisi olarak tanımlandığını gösterir kayıtlarını ( T.C. Sağlık Bakanlığının ilgili web sitesinden alınan kayıt belgeleri ) teklif ettikleri ürünlere ait TİTUBB kayıtları ile birlikte sunulacaktır.Teklif edilen ürünlerin kayıtlı olduğunu gösteren barkod numaraları ihale ihtiyaç listesindeki sıraya göre belirtilecektir.

b) TİTUBB mevzuatı kapsamı dışındaki malzemeler için isteklilerin yönetmelik kapsamında olmadığı ile ilgili beyanı esas alınacak ve sunulan ilgili belgelere göre işlem yapılacaktır. Ancak içerik ve özellikleri ile aynı olan iki ürün hakkında çelişkili belge veya kayıtlar bulunması, ürünün bu yönetmelikler kapsamına girip girmediği ve tıbbi cihazların sınıfları konusunda tereddüte düşülmesi halinde satın alma süreci tamamlanmadan önce ürüne veya cihaza ait belgeleri İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğüne veya diğer ilgili yerlere intikal ettirilerek görüş alınacak ve değerlendirme bu görüş çerçevesinde yapılacaktır.

Ayrıca, istekli tarafından malzemenin kapsam dışı olduğunun beyan edilmesi halinde, idarenin bu ürünle ilgili olarak TİTUBB kayıtları yüzünden herhangi bir zarara uğraması (SGK geri ödemesinin yapılmaması gibi) halinde bu zarar ve ziyan istekliden tahsil edilecektir.

c) Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği gereği teklif edilen ürünlere ait firmalarca Sağlık Bakanlığından ürün kodlarının alınmış olması ve firma / bayi tanımlayıcı kodu verilmesi gerektiği yukarıdaki açılamalarda belirtilmiştir. Bu bilgilerin hatalı olması nedeni ile kurumumuzun zarara uğradığının belgelenmesi halinde oluşan zarar, teklif veren firmadan tazmin edilir, sorun çözülünceye kadar faturaları ödenmez, faturanın zararı karşılamaması halinde isteklinin diğer alacaklarından tahsil edilir.
 


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İhaleye katılan istekliler; Teknik şartnamede farklı bir düzenleme öngörülmemişse teklif ettikleri ürünlerin, idarece hazırlanan teknik şartnameye uygunluğunu teyit etmek için her bir kalem için en az birer numunelerini ( marka, miktar v.b. belirterek ) son teklif verme saatine kadar ihale komisyonuna veya Tokat Devlet Hastanesi Laboratuardan Sorumlu Taşınır İşlem Yetkilisine teslim edeceklerdir. Aynı ürün olup farklı numara boy.v.b. ürünlere de ayrı ayrı numune teslim edilecektir. Teklif edilen ürünlerin uygunluğu teslim edilen numuneler değerlendirilerek yapılacaktır. Yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda uygun bulunmayan ürünler değerlendirilmeye alınmayacaktır. Gerek duyulduğu takdirde değerlendirme aşamasında numune sayısı yetersiz kalırsa tekrar numune istenebilecektir.

Teslim edilen her bir numunenin üzerine ihale ihtiyaç listesindeki sıra numarası ile firma bilgileri açıkça belirtilecektir. Sıra numarası ile firma bilgileri açıkça belirtilmeyen numuneler değerlendirilmeye alınmayacaktır.
Sözleşme imzalanan kalemlerin numuneleri sözleşme süresince İdarece muhafaza edilecektir. Sözleşme süresinin bitiminden itibaren 1 ay içerisinde teslim alınmayan numuneler idare tarafından irat kaydedilecektir.
İhale edilemeyen kalemlere ait teslim edilen numuneler kesinleşen ihale kararının firmalara tebliğinden itibaren 1(bir) ay içerisinde idaremizden alınacaktır. Bu süre içerisinde alınmayan malzemelerden idaremiz sorumlu değildir.
 


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Tokat İli Kamu Hastaneleri Birliği Satın Alma Birimi adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil 110 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini TR090001200966800005000156 yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Tokat İli Kamu Hastaneleri Birliği Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YÜZYİRMİ) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
SterilPlastik İdrar Bardağı 25.500 ADET
Non-sterilİdrar Bardağı Kapaklı 154.000 ADET
Non-sterilİdrar Bardağı Kapaksız 10.000 ADET
SterilTransport Swapları (Kömürsüz Stuart Agar Jel) 8.000 ADET
Gaitakabı (Plastik Kaşıklı) 33.000 ADET
SterilÖze Disp. 0.01 ml 35.500 ADET
Potasyumhidroksit 1 ŞİŞE
PhenolKristalize 1 KG
Brucella- Rose - Bengal 2.550 TEST
KanVerme Seti 13.300 ADET
KanTorbası (Tekli) 1.250 ADET
Lanset 45.000 ADET
GramBoyama Seti 16 ADET
AntiA 5.500 TEST
AntiB 5.500 TEST
AntiD 5.800 TEST
%5Koyun Kanlı Agar (Hazır Besiyeri) 20.200 ADET
Emb+KanlıAgar (Hazır Besiyeri) 5.000 ADET
EMBAgar (Hazır Besiyeri) 20.000 ADET
SalmonellaShigella (SS) Agar (Hazır Besiyeri) 1.300 ADET
MuellerHinton Agar (Hazır Besiyeri ) 8.400 ADET
SaboraudDextroz Agar (Hazır Besiyeri) 510 ADET
SelenitF Besiyeri 350 ADET
SitratBesiyeri 700 ADET
İndolBroth Tüp Besiyeri 650 ADET
TSIAgar 700 ADET
ÜreAgar 750 ADET
Parafilm 11 ADET
İmmersiyonYağı 6 KG
GaitaGizli Kan Kiti 11.200 ADET
KovaksAyıracı 12 ADET
KatalazAyıracı 11 ADET
ManuelBakteri Tanımlama Sistemleri 50 TEST
Shigellapolivalan serum ve alt grupları (A, B, C ve D grupları) 12 ŞİŞE
BloodAgar Base (500 g) 7 ADET
EMBAgar Base (500 g) 7 ADET
SSAgar ( 500 g ) 3 ADET
PYRtesti 520 TEST
EküvyonÇubuğu (Ağaç) 16.500 ADET
May-GrünwaldÇözeltisi (500 ml'lik ) 10 ADET
GiemsaÇözeltisi (500 ml'lik ) 11 ADET
PastörPipeti 25.000 ADET
Rodajlılam 20.000 ADET
Lamel 69.000 ADET
MüllerHinton Agar Base (500 Gr) 7 ADET
OtomatikPipet Ucu ( Sarı ) 56.000 ADET
PlastikKonik İdrar Tüpü 92.000 ADET
PlastikTüp Sporu (50'lik) 85 ADET
JelliTüp (Sarı Kapak) 5 ml 910.000 ADET
EdtalıHemogram Tüpü (2 ml) 736.000 ADET
SitratlıMavi Kapaklı Tüp 195.500 ADET
PediatrikHemogram Tüpü 4.000 ADET
SterilEküvyonlu Tüp ( Besiyersiz) 4.000 ADET
Disposiblepipet (5 ml) 200 ADET
Vacutenerİğne Ucu Yeşil 545.000 ADET
Holder 8.400 ADET
OtomatikTurnike 1.370 ADET
Glukoz75 gr.'lık 2.900 ADET
SedimTüpü (Sehpalı, siyah kapak) 1.500 ADET
Ehrlich-Zıehl-Neelsenboya takımı 22 ADET
Salmonalle0 Anti serum poly A -I ve Vi 100 TEST
Rotavirüsdışkıda antijen arama testi 350 ADET
Streptokokgruplandırma kiti 5 ADET
Oksidaztest Stripi 450 ADET
RPR(Rapid plasma reagin) kiti 150 TEST
HBSAg. ( Kart Test) 1.600 ADET
HCV ( Kart Test) 1.500 ADET
HIV1+2 ( Kart Test) 1.300 ADET
VDRL-RPR( Kart Test) 1.700 ADET
AntiHBS (Kart Test) 550 ADET
Antibiyotikdiski :Amikacin 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Amox/Clavulanic acid 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Amp/Sulbactam 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Cefaperazone+ Sulbactam 30 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Bacitracin 17 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Ceftriaxone 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Meropenem 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Cefaperazone 25 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Cephalothin 15 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Ceftazidime 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Teicoplanin 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Cephazolın 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Gentamycin 10 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Chloramfhenicol 22 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Ciprofloxacin 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Tobramycin 25 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Clindamycin 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski : SXT 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Ampicillin 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski : Cefotaxim 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski : Nalidixic acid 12 KARTUŞ
Antibiyotikdiski : Linezolid 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Erythronmycin 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Oxacillin 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Penicillin G 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Rifampicin 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Tetracycline 25 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Vancomycin 50 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Aztreonam 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Optokin 15 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Moxifloxacin 11 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Norfloksasin 25 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Nitrofurontain 22 KARTUŞ
Antibiyotikdiski : Levofloksasin 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Cefepim 41 KARTUŞ
Antibiyotikdiski:CefuroximeAxetil 35 KARTUŞ
Antibiyotikdiski:Piperasilin-Tazobaktam 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski:Cefoxitin 45 KARTUŞ
AntibiyotikDiski:İmipenem 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski:Cefotaksim-klavulanik asit 40 KARTUŞ
Antibiyotikdiski:Ofloksasin 11 KARTUŞ
Antibiyotikdiski Novo biocin 12 KARTUŞ
Antibiyotikdiski Cefixim 6 KARTUŞ
Antibiyotikdiski Cefaclor 6 KARTUŞ
Antibiyotikdiski Fosfomisin 13 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Gentamycin 120 30 KARTUŞ
Streptomisin300 16 KARTUŞ
Antibiyotikdiski :Piperasilin 25 KARTUŞ
RodajsızLam 30.000 ADET
E-TestVankomisin 200 ADET
E-TestSeftazidim 50 ADET
E-TestPenisilin 50 ADET
E-TestSeftriakson 50 ADET
Brucellapolivalan antiserum 20 ADET
Enjeksiyonbandı 360.000 ADET
Pediatrikidrar poşeti (kız) 11.000 ADET
Pediatrikidrar poşeti (erkek) 9.500 ADET
Lityumheparinli 4 ml tüp yeşil kapaklı 20.000 ADET