• İhale No
    2015/25704
  • İhale Adı
    LABORATUVAR SARF MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    07 Nisan 2015 10:00
  • İdare
    MERSİN ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi
  • İhale İli
    Mersin
  • İşin İli
    Mersin
  • Yayın Tarihi
    21 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

LABORATUVAR SARF MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ

MEÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi için 205 Kalem Laboratuvar Sarf Malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/25704
1-İdarenin
a) Adresi : Çiftlikköy Kampüsü 33343 YENİŞEHİR/MERSİN
b) Telefon ve faks numarası : 3242410085 - 3242410087
c) Elektronik Posta Adresi : donersermaye@mersin.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 205 Kalem Laboratuvar Sarf Malzemesi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : MEÜ. Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Ambarı
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 31.12.2015 tarihine kadar idarenin istediği tarih ve miktarlarda peyderpey teslim edilecektir. Çeşitli sebeplerle ihale sürecinin uzaması nedeniyle öngörülen tarihte işe başlanılamadığı durumlarda da malın tamamı 31.12.2015 tarihine kadar teslim edilmiş olacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Mersin Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü - Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir / MERSİN
b) Tarihi ve saati : 07.04.2015 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a-) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b-) Aday veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,
c-) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,
ç-) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,
d-) Aday veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler

4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:
İsteklilerin teklif verdikleri kalemler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği (93/42/EEC MDD), Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC AIMDD) veya Vücut Dışında Kullanılan (In Vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği (98/79/EC IVDD) kapsamında ise bu ürünlerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası`na (TITUBB) kayıtlı olması gerekmektedir. Bununla birlikte ürünlerin TİTUBB üzerinde Sağlık Bakanlığından onaylı olması zorunludur. İsteklilerin bu durumu tevsik etmek üzere ürünlerin barkod(ürün) numarasını gösteren TITUBB' nın internet sitesinden aldıkları belgeleri ihale teklif zarfında sunmaları gerekmektedir. Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden veya TİTUBB' nın internet sitesi üzerinden yapılan sorgulama sonucunda ihale tarihi itibariyle Sağlık Bakanlığı durumu "Kayıtlı" olmayan malzemeler değerlendirme dışı bırakılacaktır. Teklif verdiği kalemler Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olan isteklilerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (TİTUBB) kayıtlı olması zorunludur. İstekliler, teklif verdikleri ürünlerin imalatçısı veya ithalatçısı (tedarikçi firma) değilse, ürünün imalatçısının veya ithalatçısının bayisi olduğunu tevsik eden TITUBB' nın internet sitesinden almış oldukları belgeleri ihale teklif zarfında sunacaklardır. Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden veya TİTUBB' nın internet sitesi üzerinden yapılan sorgulama sonucunda ihale tarihi itibariyle bayilik kaydı bulunmayan isteklilerin o kalemlere ilişkin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır. İstekliler tarafından teklif edilen ürünler Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında değil ise Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olmadığına dair üretici veya ithalatçı firma tarafından düzenlenmiş beyanı teklif zarfında sunacaklardır. Ayrıca istekliler www.titubb.org adresinde yer alan İhale Bildirim Yazılımı (İBY) programını kullanarak teklif ettikleri kalemlerin UBB Barkod Numaralarını ve fiyatlarını içeren XML dosyasını oluşturacak, oluşturduğu bu dosyadan bir çıktı alacak ve bu dosyayı CD`e kaydederek almış olduğu çıktı ile birlikte teklif zarfında sunacaklardır. İstekliler teklif ettikleri kalemlere ilişkin UBB Barkod Numaralarını teklif mektubuna yazacaklardır.
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler, teklif verdikleri malzemelere ait numuneleri ihale sırasında ihale komisyonundaki teknik üyelere teslim edeceklerdir. İstekliler teklif verdikleri her bir ürün için bir adet numune vermelidir. İstekliler her bir numune üzerinde İhale Kayıt Numarasını, İhalenin adını, malzemenin adını ve ilan edilen malzeme listesindeki sıra numarasını açıkça belirtecektir. Ayrıca vermiş oldukları numuneleri gösterir bir listeyi de numunelerin teslimi aşamasında sunacaklarıdır. İstekliler, numuneleri orjinal ambalajında getirmelidir. Kullanılacak malzemenin numunesi ihale komisyonu tarafından değerlendirilecek olup, numunesi teslim edilmeyen teklifler değerlendirilmeye alınmayacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 1 (Bir) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 60 TRY (Türk Lirası) karşılığı Mersin Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü - Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir / MERSİN adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Mersin Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü - Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir / MERSİN adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (Yüzelli) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
METANOL 100 litre
LARGEVOLUM, ULTRA, AB DİLUENT 10 adet
PAPPEN 4 adet
MAYER,HEMATOKSİLEN 10 litre
BOYA,PAMS 250 test
MASSONTRİKROM, KULLANIMA HAZIR HİSTOKİMYASAL KİT 1.000 test
RETİKULİN,KULLANIMA HAZIR HİSTOKİMYASAL KİT 1.000 test
ELASTİKVANGİSON, HAZIR KİT 1.000 test
PAS,HAZIR KİT 1.000 test
PTAH 500 test
METİLGREEN PRYONIN (MGP) 250 test
GMSHAZIR KİT 500 test
EZN,HAZIR KİT 250 test
PİKRİKASİT 500 gram
HUMIDITYCHAMBER 2 adet
IGA-FITCANTİ HUMAN RABBİT 4 mililitre
IGM(FITC) 4 mililitre
IGG-FITCANTİ HUMAN RABBİT 4 mililitre
C3C-FITCRABBİT 4 mililitre
C1Q-FITCRABBİT 2 mililitre
İMMÜNHİSTOKİMYAKİTİ, LAMBDA FITCH 2 mililitre
KAPPAFITC 2 mililitre
FİBRİNOJEN-FİTCANTİ HUMAN RABBİT 2 mililitre
ALBUMİNFITC 2 mililitre
MAYGRUNWALD 84 litre
GİEMSA 48 litre
ORANGEG 15 litre
EA50 15 litre
FUNNEL 50 adet
CYTOSPİNFİLTRE KAĞIDI 2.000 adet
SOLÜSYON,HEMATOKSİLEN, HARRİS 35 litre
LAMEL,24MMX60MM 100.000 adet
BIÇAK,MİKROTOM, A35 4.000 adet
ENTELLAN 10.000 mililitre
BONCUKPARAFİN 1.200 kilogram
MAPE,ÇİFTLİ 10 adet
ETANOL,ABSOLUTE 1.500 litre
DOKUTAKİP KASEDİ KAPAĞI 50.000 adet
DOKUBOYASI 3 adet
FORMİKASİT 20 litre
PİPETUCU, 200 MİKRON 60.000 adet
PİPETUCU, 1000 MİKRON 15.000 adet
PİPETUCU, 10 MİKRON 50.000 adet
TÜP,EPPENDORF, 1.5ML 30.000 adet
PİPET,PASTEUR, PLASTİK 50.000 adet
BEHER,1000ML 8 adet
BEHER,100ML 10 adet
HUNİ,CAM, ORTA 5 adet
MEZUR,50ML 8 adet
MEZUR,100ML 15 adet
PİPET,CAM, 10ML 5 adet
PİPET,CAM, 1ML 5 adet
CRYOSTAT 20 adet
LAM,POLİLİZİNLİ 30.000 adet
TÜP-PP(FALCON)STERİL,15ML 11.500 adet
THINWALLED PCR TÜPÜ 10.000 adet
PİPETUCU, DNA FREE, STERİL, 10µL 7.500 adet
PİPETUCU, DNA FREE, STERİL, 200µL 10.000 adet
ETANOL,MOLEKÜLER BİYOLOJİ UYUMLU 20 litre
PRİMERDİZİSİ, SPESİFİK 15 adet
PRİMERDİZİSİ 500 adet
DNTPMİXTURE, SET 10 set
DNASE/RNASEFREE, STERİL SU 10 adet
DNALADDER, 50BP 5 adet
DNAMARKER, 50BP 5 adet
EPPENDORF,DNA/RNA FREE, 0.1-0.5ML 4.000 adet
MEZUR,1000ML 5 adet
DİSPENSER,0-50ML 5 adet
PARAFİLM 30 adet
EPPENDORF,DNA/RNA FREE, 2ML 10.000 adet
DNASAKLAMA KABI 20 adet
PİPET,OTOMATİK, 10-100 MİKRON 1 adet
PİPET,OTOMATİK, 101-1000MİKRON 1 adet
BIÇAK,FROZEN 240 adet
KARBONFİLTRE, LAM BOYAMA CİHAZI İÇİN 1 adet
KARBONFİLTRE, LAM KAPAMA CİHAZI İÇİN 1 adet
ANTİJEN,HELİCOBACTER PYLORİ STOOL 200 adet
ANTİJEN,BRUCELLA, ROZE BENGAL 50 mililitre
ANTİJEN,BRUCELLA, TÜP 400 mililitre
ANTİJEN,COOMBS 20 mililitre
EKİNOKOKIHA 500 adet
SİFİLİZTPHA 300 adet
BESİYERİ,BLOOD AGAR 30 kutu
BESİYERİ,DICHLORON GLYCEROL, AGAR, DG-18 2 kutu
BESİYERİ,EMB, AGAR 30 kutu
BESİYERİ,KLİGLER IRON, AGAR 3 kutu
BESİYERİ,MALT EXTRACT, AGAR 3 kutu
BESİYERİ,MULLER HİNTON, AGAR 30 kutu
BESİYERİ,SABOURAUD DEXTROZ, AGAR 20 kutu
BESİYERİ,SELEKTİF SABOURAUD, AGAR 2 kutu
BESİYERİ,CANDİDA, KROMOJENİK 750 adet
BESİYERİ,KOYUN KANLI, AGAR 1.500 adet
BESİYERİ,LÖWENSTEIN JENSEN 500 adet
ANTİBİYOTİKDİSKİ 4.000 kartuş
BASİTRASİNDİSKİ 10 kartuş
OPTOKİNDİSKİ 20 kartuş
DİSK,BETALAKTAMAZ 1 kartuş
ANTİBİYOTİKDİSKİ, X FACTOR 5 kartuş
ANTİBİYOTİKDİSKİ, V FACTOR 5 kartuş
ANTİBİYOTİKDİSKİ, X+V FACTOR 5 kartuş
ETEST, PENİSİLİN 20 adet
DİMETİLSÜLFOKSİT 2 adet
ETİDYUMBROMİD 1 adet
IMMERSİYONYAĞI 4.000 mililitre
PROTEİNAZK 1.300 miligram
RPMI-1640MEDİUM 9.000 mililitre
DNTPSET 2 adet
DNTPMİXTURE 2 adet
TAQ,DNA POLİMERAZ, HOT START 2 kutu
TAQDNA POLYMERASE WİTH 10X TEACTİON BUFFER CONTAİNİNG (1 KUTU 250U MGCI2) 5 adet
TAQDNA POLYMERASE WİTH 10X TEACTİON BUFFER CONTAİNİNG (1 KUTU 250U WITHOUT MGCI2) 5 adet
BALON,JOJE, 1000ML 14 adet
DENEYTÜPÜ 1.000 adet
EKÜVYONÇUBUĞU, STERİL, TAHTA 25.000 adet
KAP,SAKLAMA, EPPENDORF 20 adet
KURUTMAKAĞIDI 6.000 adet
LAMSAKLAMA KUTUSU 20 adet
LAMEL,22MMX22MM 100.000 adet
ÖZESAPI 5 adet
PENS 15 adet
PETRİKUTUSU 80.000 adet
PETRİKUTUSU, 60MM 500 adet
PİPET,SEROLOJİK, PLASTİK, DISPOSABLE, 1ML 1.000 adet
PİPET,SEROLOJİK, PLASTİK, DISPOSIBLE, 5ML 1.250 adet
PİPET,SEROLOJİK, PLASTİK, DISPOSIBLE, 10ML 1.000 adet
PİPET,SEROLOJİK, PLASTİK, DISPOSIBLE, 25ML 1.000 adet
PİPETUCU, DNA FREE, STERİL, 1000µL 5.000 adet
PLASTİKÖZE 1.000 adet
POŞET 300 adet
SPOR,PLASTİK 10 adet
SPOR,METAL 10 adet
TÜP,CAM, VİDA KAPAKLI 500 adet
TÜP,EPPENDORF, 0.2ML 10.000 adet
TÜP,FALCON 5.000 adet
TÜP,SANTRİFÜJ, STERİL, POLYSTREN, 1-9ML 4.000 adet
BAKIRGRİD, FORMUARSIZ, 300MESH 2.000 adet
BAKIRGRİD, FORMUARSIZ, 200MESH 300 adet
PENSET,TERS AÇILI, İNCE UÇLU 5 adet
PENSET,İNCE UÇLU 5 adet
PENSET,UZUN, İNCE UÇLU 5 adet
OSMIUMTETRAOKSİT 5 adet
RESİNGÖMME KAPSÜLÜ, NO:3 5.000 adet
VİAL 100 adet
GRİDKUTUSU 20 adet
D.D.S.A. 9 litre
EMBED-812(EPON-812SUBSTİTUTE) 4.500 mililitre
DMP-30(2,4,6TRİ-DİMETİLAMİNOETİLFENOL) 160 mililitre
ARALDİTE 2.700 mililitre
MİKROFİLTRE 1.000 adet
LAM,DÜZ 600 adet
SIVIKÜLTÜRÜ, AMNİON, BAZAL, MEDİUM 10.000 mililitre
CHANGMEDİUM 500 mililitre
PENİCİLLİNE-STREPTOMYCİNE,LİYOFİLİZE 125 flakon
L-GLUTAMİN,LİYOFİLİZE 125 flakon
AMFOTERİCİNB 100 adet
AQUAGUARD 500 mililitre
ASETİKASİT, GLASİEL 10 litre
HİDROKLORİKASİT 3 litre
TRYPSİN- EDTA 200 mililitre
HANK'SBALANCED SALTS SOLUTIONS 400 mililitre
KOLSİŞİNSOLÜSYON 125 mililitre
TRİ-SODYUMSİTRAT- Dİ HİDRAT 500 gram
TRYPSİN 200 gram
FİTOHEMAGLUTININ 50 flakon
SERUM,FETAL BOVİNE 750 mililitre
GURRBUFFER TABLET PH 7.2 450 adet
KAP,HÜCRE KÜLTÜR 500 adet
KAP,PETRİ, HÜCRE KÜLTÜRÜNE UYGUN 4.000 adet
TÜP,SANTRİFÜJ, STERİL, POLYSTREN, 10-15ML 2.000 adet
LAMEL,24MMX24MM 100.000 adet
PİPET,DİSPOSABLE, 2ML 3.000 adet
PİPET,DİSPOSABLE, 5ML 5.000 adet
PİPET,DİSPOSABLE, 10ML 3.000 adet
PİPET,PASTEUR, CAM 250 adet
OTOMATİKPİPETÖR FİLTRESİ 40 adet
96'LIK MULTİWELL PLATE KAPAĞI 150 adet
DİSPENSER,0-10ML 2 adet
TERMOMETRE,12V 3 adet
HİGROMETRE 1 adet
DİSEKSİYONPENSİ 3 adet
BİSTÜRİUCU, NO:22 500 adet
BALON,JOJE, 500ML 4 adet
BALON,JOJE, 100ML 5 adet
ERLEN,CAM, 250ML 5 adet
AGAROSE,LOW EEO 1.000 gram
EDTA 1.000 gram
DNAİZOLASYON KİTİ 500 test
BORİKASİT 1.000 gram
TRİSBAZ 1.000 gram
İZOPROPANOL 100 mililitre
AMONYUMACETAT 1.000 gram
THINWALLED PCR TÜPÜ, 0.5ML 10.000 adet
GC-RICHPCR SİSTEM 2 adet
TAQDNA POLİMERAZ 2.000 ünite
DNALADDER, 100BP 5 adet
SİLVERNİTRAT 25 gram
SİGMACOTE 100 mililitre
MİNERALOİL 50 mililitre
BETAİN 4 mililitre
POTASYUMKLORÜR 2.000 gram
PİPETÖR,OTOMATİK 1 adet
L-GLUTAMİN 400 mililitre
PENİCILLINSTREPTOMYCİN 100 mililitre
GURRBUFFER, TABLET, PH 6.8 100 adet
ŞALE,CAM, DİKEY 20 adet