• İhale No
    3027302
  • İhale Adı
    Mersin Üniversitesi Rektörlüğü'nden 4 adet öğrenci kantini ihale ile kiraya verilecektir
  • Sektör
    Tesis, Kantin İşletme ve Gayrimenkul Satış, Kiralama
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    24 Nisan 2024 10:00
  • İdare
    MERSİN ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Mersin
  • İşin İli
    Mersin
  • Yayın Tarihi
    16 Nisan 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

            Üniversitemiz tarafından aşağıda bilgileri verilen taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesi Açık Teklif Usulü uyarınca 2 (iki) yıllığına kiraya verilmesi işi, tahmini bedel üzerinden artırma yoluyla ihale edilecektir.
1. İdarenin;
            a) Adı: Mersin Üniversitesi Rektörlüğü
            b) Adresi: Çiftlikköy Kampüsü Yenişehir/MERSİN
            c) Telefon numarası: 03243610001
2. İhaleye ilişkin bilgiler           
           a) İhale usulü: 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesi Açık Teklif Usulü uyarınca artırma yoluyla
            b) İhale komisyonunun toplantı yeri, tekliflerin sunulacağı ve ihalenin yapılacağı adres: Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonu Yenişehir/MERSİN
Kiralanacak Taşınmaz Faaliyet Konusu Kapalı Alan (m2) Açık Alan (m2) İhale Tarihi İhale Saati
Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci Kantini Yiyecek ve İçecek Hizmeti 160 30 24.04.2024 10:00
Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci Kantini Yiyecek ve İçecek Hizmeti 150 20 24.04.2024 11:00
Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci Yiyecek ve İçecek Hizmeti 152,70 - 24.04.2024 14:00
Anamur Meslek Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci Kantini Yiyecek ve İçecek Hizmeti 224 - 25.04.2024 10:00
Mut Meslek Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci Kantini Yiyecek ve İçecek Hizmeti 90,62 - 25.04.2024 11:00
                                                                                              
c) İhale dokümanı bedelsiz olarak, Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsünde yer alan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma ve Tahakkuk Şube Müdürlüğünden görülebilir ve temin edilebilir.

3-  Tekliflerin Veriliş Şekli ve Geçici Teminat Miktarı: Teklifler 1 (bir) yıllık tahmini bedel üzerinden verilecektir. (Geçici teminat bedeli 2 yıllık tahmini bedel üzerinden %3 (yüzde üç) oranında hesaplanmıştır.)
Kiralanacak Taşınmaz Bir Yıllık Tahmini Kira Bedeli (TL) Geçici Teminat Bedeli (TL)
Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci Kantini 30.000,00.-TL 1.800,00.- TL
Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci Kantini 42.000,00.-TL 2.520,00.-TL
Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci 8.000,00.- TL 480,00.- TL
Anamur Meslek Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci Kantini 54.500,00.- TL 3.270,00.-TL
Mut Meslek Yüksekokulu İçerisinde Yer Alan Öğrenci Kantini 8.000,00.- TL 480,00.- TL

4- İhaleye katılabilmek için istenen belgeler;
A- Türkiye’deki tebligat adresi (ilgili makamdan alınmış ikametgâh belgesi)
B- Mevzuatı gereği içinde bulunan yıla ait kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi.
  1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da ilgili meslek odasından alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
  2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
  3. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge.
C- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.
  1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
  2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi. Bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
  3. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge.
Ç- Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.
D- İsteklinin ortak girişim olması halinde, ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesi (İhale üzerine kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi, ayrıca bütün ortaklar İdare ile yapılacak ihale sözleşmesini şahsen veya vekil tayin edecekleri kişiler vasıtasıyla imzalarlar).
E- Geçici Teminat tutarının yatırıldığına dair banka dekontu veya banka teminat mektubu (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 26. maddesinde belirtilen değerler teminat olarak kabul edilecektir).
F- Kira Şartnamesinin ve Sözleşme Tasarısının her sayfası istekli tarafından bütün hükümlerin kabul edildiği anlamını taşımak üzere kaşelenip imzalanarak ihale dosyasında sunulacaktır.
G- İhale tarihinden önceki aya ait SGK prim borcu olmadığını gösterir belge.
Ğ- İhale tarihinden önceki aya ait vergi borcu olmadığını gösterir belge.
H- Arkalı önlü nüfus cüzdanı fotokopisi veya ilgili Devlet Kurumundan alınmış belge (Evlilik Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport vb.) fotokopisi olmalıdır.
I- İhaleye katılan isteklinin ve varsa vekâleten ihaleye katılan vekilin, şirket olması halinde tüm ortakların, şirket müdürünün ve varsa vekâleten ihaleye katılan vekilin ihale tarihi itibari ile son 30 (otuz) takvim günü içinde alınmış sabıka kaydı olup olmadığına ilişkin Adli Sicil Belgesi. (5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; affa uğramış olsalar dahi, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası hükmü giyenler ile devlet güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırmak, edimin ifasına fesat karıştırmak, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olanlar ihaleye katılamaz).
İ- İsteklinin İdaremize kira, elektrik, su vb. borcu bulunmayacaktır. İhaleye katılacak isteklilerin İdaremize borcu bulunmadığına ilişkin belgeyi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığından alarak ihale dosyasında bu belgeyi sunmaları gerekmektedir.
İstekliler tarafından “B”, “C”, “Ç” ve “D” fıkralarındaki belgelerin aslı ve/veya aslına uygunluğu noterce tasdiklenmiş örneği ve/veya İdare tarafından aslı idarece görülmüştür ya da bu anlama gelecek şekilde onaylanmış şeklinin ihale dosyasına/zarfına konulması gerekmektedir.
Yukarıdaki belgelerden herhangi birini ibraz etmeyen isteklilerin dosyaları değerlendirmeye tabi tutulmadan ihale dışı bırakılır.
İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İlan Olunur.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim