• İhale No
    2021/521217
  • İhale Adı
    Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerimiz için 6 Aylık Patoloji – Laboratuvar Sarf Malzeme Alımı
  • Sektör
    Laboratuvar ve Ölçüm Cihazları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    29 Eylül 2021 10:00
  • İdare
    Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Afyonkarahisar
  • İşin İli
    Afyonkarahisar
  • Şikayet Bedeli
    39.403,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    07 Eylül 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

AFYONKARAHİSAR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerimiz için 6 Aylık Patoloji – Laboratuvar Sarf Malzeme Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2021/521217
1-İdarenin
a) Adı : AFYONKARAHİSAR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : DERVISPASA MAHALLESI DR. MAHMUT HOCA CADDESI 03200 AFYONKARAHİSAR MERKEZ/AFYONKARAHİSAR
c) Telefon ve faks numarası : 027 2444 04 30-330 - 2722147524
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerimiz için 6 Aylık Patoloji – Laboratuvar Sarf Malzeme Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : Patoloji ve Laboratuvar için Sarf Malzeme Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : 1- Afyonkarahisar Devlet Hastanesi 2- Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Deposu 3- Bolvadin Devlet Hastanesi 4- Çay Devlet Hastanesi 5- Dinar Devlet Hastanesi 6- Emirdağ Devlet Hastanesi 7- İscehisar Devlet Hastanesi 8- Sandıklı Devlet Hastanesi 9- Sinanpaşa Devlet Hastanesi 10- Şuhut Devlet Hastanesi
ç) Süresi/teslim tarihi : Teslimatlar peyder pey yapılacaktır. Müdürlüğümüze bağlı belirtilen sağlık tesislerinin talepleri doğrultusunda 5 (beş) iş günü içinde önceden haber verilerek ve saat 08:00 ile 14:00 arasında yapılacak, bu saatler dışında ve resmi tatil günleri ile hafta sonlarında ürün teslimatı yapılmayacaktır.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalanmasına müteakip 20 gün içinde işe başlanır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 29.09.2021 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2.
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

1- TİTUBB/UTS Yetki: T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından 01.03.2010 tarihinde yayınlanan 2010/11 Sayılı Genelge gereği; ihale tarihi itibarı ile, istekliler teklif dosyalarında T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (TİTUBB/UTS) kayıtlı olduklarına dair belge sunacaklardır. İsteklinin, teklif edilen ürünün imalatçı veya ithalatçısı (tedarikçi firma) olmadığı durumlarda, ürünün tedarikçi firmasının bayii olduğuna dair TİTUBB/UTS kaydı sunulması zorunludur.

2- Yerli Malı Belgesi: Yerli malı teklif eden istekliler, bu avantajdan yararlanmak için, Türkiye Ticaret, Sanayi, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları Birliğine bağlı ilgili Oda / Borsalar tarafından "Yerli Malı Belgesi" ile belgelendirilmesi gerekmektedir. Yerli Malı Belgesi ve hangi kalem için yerli malı teklif edildiğini belirten bir liste  ihale dosyasında sunulacaktır. Hangi kalem için Yerli malı teklif edildiği belirtilmez ise; belirtilmeyen kalemler için istekliler yerli malı fiyat avantajından yararlanamayacaktır.

3- Medikal malzeme faturalarında TITUBB/UTS (Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası) barkodu ve etiketi adı, seri-lot numaraları geri ödeme listesinde bulunuyorsa SUT Kodu bulunmalıdır.

4- TİTUBB/UTS Ürün: T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından 01.03.2010 tarihinde yayınlanan 2010/11 Sayılı Genelge gereği; ihale tarihi itibarı ile, istekliler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği ve Vücut Dışında Kullanılan Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamında teklif ettikleri ürünlerin TİTUBB/UTS’da tedarikçi firma altında Sağlık Bakanlığı tarafından kaydı olduğuna dair belge sunacaklardır. Belgelerin, hangi ihale sıra nolu kalemlere ait olduğu, istekliler tarafından belgenin üzerinde belirtilecektir. Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği ve Vücut Dışında Kullanılan Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışındaki ürünler teklif edilecekse, bu ürünlerin söz konusu yönetmeliklerin kapsamı dışında olduğuna dair üreticinin/ithalatçının “KAPSAM DIŞI” yazılı beyanı yeterli olacaktır. Teklif edilen ürünlerin, kapsam dışı olanlar hariç, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (TİTUBB/UTS) kayıt-bildirim işlemlerinin tamamlanmış olması yanı sıra ürünün T.C. Sosyal Güvenlik Kurumunun MEDULA sisteminde de kayıtlı bulunmalı, TİTUBB/UTS bilgileri teknik şartname ve SGK geri ödeme kuralları ile uyumlu olmalıdır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

Numune Teslim Belgesi: Teklif edilen ürünü temsil edecek nitelikte ve miktarda numuneye ait numune teslim tutanağının  teklif dosyasında sunulması zorunludur. Numune Teslim tutanağında  teslim edilen numuneye ait UBB/UTS kodu yazılacaktır. Getirilen numunelerin üzerine, numunelerin hangi ihale sıra nolu kaleme ait olduğuna dair bilgi istekli tarafından yazılacaktır. Numune teslim etmeyen isteklilerin, numune vermedikleri kalem/kalemler için verdikleri teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır. Her kalem için Teknik Şartnamede belirtilen miktarda  ayrı numune örneği verilecek, ortak numune örneği kabul edilmeyecektir. Ürünler kolayca sayılabilecek, taşınabilecek ve depolanabilecek; ayrıca depolama koşullarına dayanaklı, sağlam ambalajlar içinde paketlenmiş olarak teslim edilmelidir. Uhdesinde ihale kalmaları halinde firma, sözleşme süresinin bitiminden itibaren en geç 1 ay içinde, uhdesinde ihale kalmaması halinde, teklif ettiği kalemlere ilişkin sözleşmeler tamamlandıktan sonra en geç 1 ay içinde teslim alacaklardır. Bu süreler dolduktan sonra teslim alınmayan numunelerden dolayı İdaremiz sorumlu değildir. Numune örneğinin kullanılması durumunda, istekliye iade yapılmayacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel Sağlık Kurum ve Kuruluşlarında Tıbbi Sarf Malzeme Satışı Şeklinde Yapılan İşler Benzer İş Olarak Kabul Edilecektir


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Şeker ölçüm stribi 105.000 adet
Tekli Kan Torbası 780 adet
VDRL-RPR 2.500 test
VDRL 650 test
Brucella Coombs (10 ml’lik) 11 şişe
Sarı pipet ucu 8.250 adet
Cam tüp (13x100) 5.200 adet
Steril idrar Kabı 10.500 adet
İdrarda Uyuşturucu Madde Tarama 50 adet
Kristal viyole 500 mililitre
Lugol 500 mililitre
Alkol 1.000 mililitre
Sulu fuksin 500 mililitre
Gaitada gizli kan kiti 7.850 test
Taşıma Besiyeri (stuart) 500 adet
Steril Eküvyon Çubuk 3.500 adet
İmmersiyon yağı 300 mililitre
Kanlı Agar 3.000 adet
EMB Agar 3.000 adet
Kanlı/EMB Agar 7.750 adet
SS Agar 400 adet
Löwenstein-Jensen besiyeri (16x160mm) 400 adet
May-Grunwald Giemsa (PATOLOJİ) 6 litre
Giemsa boyası 3 litre
Gaita Kabı (kaşıklı) 3.350 adet
Otomatik pipet 20x200 mikrolitre 4 adet
Lam (Rodajlı) 30.000 adet
Gebelik Kart Test 400 test
EA 50 8 litre
EOSİN Y (ALKOL BAZLI) 10 litre
Harris Hematoksilen 8 litre
Ksilen (ksilol) 255 litre
Kurutma Kağıdı 2 top
Masson-Trikrom Hazır Boya Kiti 200 test
Hazır Pas(HİSTOKİMYASAL BOYA) 200 test
PAS-ALCİAN BLUE PH:2,5 1.200 test
Retikülün Hazır Boya Kiti Histokimya 300 test
Alcian Blue ph:2,5 100 test
Prusya mavisi kiti 200 test
Ziehl neelsen kit (patoloji) 100 test
congo red hazır boya kiti 100 test
ORANGE-G 8 litre
Lamel 24X60 30.010 adet
Formaldehit 200 litre
Patoloji kabı 250ml 2.550 adet
CV 5030 Leica marka kapama cihazı filtresi 2 adet
Otamatik pipet 1000 lik 7 adet
Toulidin Blue 500 test
Boncuk parafin ( Patoloji ) 150 kilogram
musi-carmin 200 test
Plastik (5x10 gözlü) sporlar 2 adet
Pastör pipeti ( NON-steril) 1.500 adet
Absollü Alkol ( %99,5) 100 litre
h.pylori kiti 100 adet
ziehl.neelsen karbol-fuksin solusyon 3 litre
metilen mavisi (alkoldaki doymuş çözeltisi) 3 litre
hidroklorik asit (hcı)(500ml) 5 litre
asetik asit çözeltisi %3 500 mililitre
ACT küvet testi 135 adet
Smear Kutusu Su Bazlı 100 adet
Piset 4 adet
Bunzen Beki Masa Üstü 4 adet
Parafilm Naylonu 30 metre
Etil Alkol ( % 99 ) 6 litre
Falcon Tüp 3.000 adet
Base Mold 500 adet
Dıff-Quıck Boyama Kiti 1 litre
Cerrahi Sınır Boyası 1 takım
Hızlı Dekalsifikasyon Solusyonu 5 litre
Parça Saklama Kabı (40 Litrelik) 10 adet
Parça Saklama Kabı (10 Litrelik) 5 adet
Parça Saklama Kabı (5 Litrelik) 10 adet
Entallan (Balsam) 10 litre
Amonyak 5 litre
Aseton 5 litre
Amnıon sıvı tespit materyali 200 adet
Otomatik turnike 480 adet
Leica St 5020 model slayt/lam boyama cihazı sepeti 5 adet
Tüberküloz Dekontaminasyon Kiti 400 adet
Hidrojen Peroksit 500 litre
Steril öze tek kullanımlık 4.000 adet