• İhale No
    2325687
  • İhale Adı
    (Onay No: 196) 1 Kalem Hizmet Alımı
  • Sektör
    Laboratuvar ve Ölçüm Cihazları
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    24 Ekim 2021 16:00
  • İdare
    Kırıkkale Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi
  • İhale İli
    Kırıkkale
  • İşin İli
    Kırıkkale
  • Yayın Tarihi
    14 Ekim 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

(Onay No: 196) 1 Kalem Hizmet Alımı
Son Geçerlilik Tarihi 24-10-2021 Son Geçerlilik Saati 16:00
Tarih 14-10-2021 Ekleyen V.H.K.İ. Cafer YEŞİLAY
Yürütücü Adı Dr. Öğr. Üyesi Özkan DURU Yürütücü iş telefonu (318)357-3301 - 6051
Yürütücü Fakültesi Veteriner Fakültesi Yürütücü Bölümü Veteriner Hekimliği Temel Bilimler Bölümü
Duyuru Detayı

 

TEKLİFLERİNİZİ ONLİNE VERMENİZ GEREKMEKTEDİR.
ONLİNE TEKLİF VEREBİLMEK İÇİN OTOMASYONA GİRİŞİ TIKLAYARAK, GİRİŞ TÜRÜNE "FİRMA" SEÇİLİP YENİ ÜYELİK BİLGİLERİNİZİ TAM VE EKSİKSİZ DOLDURDUKTAN SONRA MAİLİNİZE GELECEK AKTİVASYON KODU İLE ÜYELİĞİNİZİ AKTİF HALE GETİRDİKTEN SONRA TEKLİF VERMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

 

TEKLİF VERMEK İÇİN LÜTFEN otomasyonbap.kku.edu.tr ADRESİNİ ZİYARET EDİNİZ.

 


1: İstenen malzemelerin varsa marka ve modelleri, kod ve katolog numaraları teklif mektubunda ayrıntılı olarak belirtilecektir.
2: Online olarak teklif verdiğinizde oluşan teklif mektubunun sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
3: Götürü bedel olarak  değerlendirileceği belirtilen mal/hizmet alımlarında, proje yöneticisi veya idaremiz gerek görmesi halinde; gelen teklifleri birim fiyata göre değerlendirme yapabilecektir.
4: Ürünlere ilişkin teslimat süreleri teklif mektuplarında mutlaka belirtilmelidir. Teslimat tek partide yapılacak olup, teslim süresi tüm malzemeler için aynı olmalıdır.  Belirtilen süre içerisinde teslim edilmeyen malzemelerin alımı idaremiz tarafından iptal edilebilecektir.İstekliler tarafından ürünlerin teslimi için belirtilen süreler idaremiz tarafından önerilen sürenin altında bir süre belirlenebilir. Bu durumda teslimi yapamayacağını belirten isteklinin siparişi iptal edilir ve herhangi bir müeyyide uygulanmaz.  
5: Tekliflerde belirtilen birim fiyat,  toplam tutar kısmı açık ve doğru hesaplanmalıdır. Yanlış hesaplamalar verildiği şekliyle dikkate alınacaktır. Proje bütçesini aşan tekliflerde Birimimiz tarafından re'sen indirim yapılabilecektir.
6: Teslim yerine kadar olan taşıma ve sigorta giderleri yükleniciye aittir.
7: Montaj gerektiren durumlarda montaj işlemleri yüklenici tarafından yapılacaktır. Eğitim gerektiren durumlarda proje yürütücüsüne cihaz başında gerekli eğitim verilecektir.
8: Teklifler TL olarak verilmelidir.

9-Piyasadan ayrıca teklif alıp almamakta idaremiz serbesttir. Teklif sunma süresinin sonunda, piyasadan teklif alınıp alınmayacağına idaremiz karar verebilecektir. Teklif edilen fiyatta idaremiz re'sen indirim yapabilir, bu durumu teklif veren firma kabul edip etmemekte serbesttir. 

10-Teklif edilen fiyatların eşit olması halinde, proje yöneticisinin tercihi geçerli olacaktır.

11-Teklif ile ilgili olarak yapılacak her türlü yazışmalar, 4734 sayılı kanun'un 65 nci maddesi gereği, Birimimiz tarafından  Faks veya E-posta ile yapılacaktır. Ayrıca posta ile bildirim yapılmayacaktır.

12-Birimimiz işin teslimine müteakip çok kısa bir süre içinde teslimatı gerçekleştiren firmaya ödemesini yapmaktadır. Teklif bu husus dikkate alınarak, iskonto yapılmış peşin satış fiyatı üzerinden verilmelidir.

13-Teklif edilen malzemeler İdarece elektronik ortamda e-posta olarak verilecek siparişe binaen en geç siparişte belirtilen günün mesai saati bitimine kadar belirtilen adrese/kişiye teslim edilecektir. Teslimatın gecikmesi durumunda, proje yöneticisinin gecikmeden dolayı işlemlerin aksadığını belirtir bir yazı ile Birimimize başvuruda bulunması halinde, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü maddesinin (f) Bendi kapsamında yapılacak alımlara ilişkin, 01.12.2003 tarihli 2003/6554 sayılı Kararnamenin Eki Esasların 11 inci maddesinin (f) fıkrası kapsamında İdaremizin sonraki alımlarında teklifleri kabul edilmeyebilecektir.

 NOT: TEKNİK ŞARTNAMESİ OLAN ALIMLARDA, TEKNİK ŞARTNAMEYE  CEVAP YÜKLENMEDEN TEKLİF VERMEYE DEVAM ETMESİNE SİSTEM İZİN VERMEMEKTEDİR. 


Satınalınacak ürünler (Onay No: 196)
Satın Alınacak Kalemler
No Satın Alınacak Kalem Miktar-Birim Teknik Şartname
1 deney hayvanı bakımı 48 adet 90 gün bakımı 48 Adet
Ayrıca belirtilmemiştir

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim