• İhale No
    2015/180683
  • İhale Adı
    ORGANİZASYON HİZMETİ ALINACAKTIR
  • Sektör
    Organizasyon, Reklam, Konaklama Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    22 Ocak 2016 10:00
  • İdare
    Sancaktepe Belediyesi DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    24 Aralık 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

ORGANİZASYON HİZMETİ ALINACAKTIR

SANCAKTEPE BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

2016 YILI KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLER HİZMET ALIMI İŞİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/180683

1-İdarenin

a) Adresi : Meclis mah. Atatürk Cad. 111 SANCAKTEPE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2166223333 - 2166209348
c) Elektronik Posta Adresi :  
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı : 271 Kalemlik Kültürel ve Sosyal Etkinlikler İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer : Sancaktepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü
c) Süresi : İşe başlama tarihi 22.02.2016, işin bitiş tarihi 31.12.2016


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Sancaktepe Belediye Başkanlığı İhale Salonu (Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi No:111 Sancaktepe/İSTANBUL)
b) Tarihi ve saati : 22.01.2016 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu işin alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait listeyi, teklif eki olarak tekliflerine dahil edeceklerdir.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler:
Teklif edilen bedelin %10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar,
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
Serbest meslek erbabının vereceği, ilgili mevzuatına göre düzenlenmiş ve onaylanmış serbest meslek kazanç defteri özetinde gösterilen değerlere göre, son yıla ait toplam gelirin toplam gidere oranının veya son iki yıla ait gelir ve giderlerin parasal tutarlarının ortalaması üzerinden bulunacak oranın en az (1,25) olması şartı aranır. Serbest meslek kazanç defteri özetinin serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı olması gerekir.
İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise iki önceki yılın belgeleri ile üç önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen hizmet işlerinin parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.

Yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar, iki önceki yılın gelir tablosunu sunabilirler. Bu gelir tablosunun yeterlik kriterini sağlayamaması halinde, iki önceki yılın ve üç önceki yılın gelir tabloları sunulabilir. Bu durumda, gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu ve/veya Özel Sektörde Gerçekleştirilmiş Her Türlü Kültürel ve Sosyal Etkinlik Hizmet Alımı İşleri benzer iş olarak değerlendirilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup, yerli istekliler lehine % 15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Sancaktepe Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü (Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi No:111 Sancaktepe/İSTANBUL) adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Sancaktepe Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Birimi (Meclis Mahallesi Atatürk Caddesi No:111 Sancaktepe/İSTANBUL) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13.Diğer hususlar:
Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-MOBİL TUVALET 6 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-VİP TUVALET 1 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-KONTEYNER DUŞ 2 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-BAŞ PEHLİVAN YOLLUKLARI 20 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-BAŞALTI PEHLİVAN YOLLUKLARI 20 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-BÜYÜK ORTA PEHLİVAN YOLLUKLARI 20 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-KÜÇÜK ORTA PEHLİVAN YOLLUKLARI 25 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-DESTE BOY PEHLİVAN YOLLUKLARI 25 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-TOZKOPARAN PEHLİVAN YOLLUKLARI 30 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-TEŞVİK PEHLİVAN YOLLUKLARI 30 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-MİNİK PEHLİVAN YOLLUKLARI 50 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-HAKEMLER 17 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-CAZGIR 2 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-DAVULCU-ZURNACI 8 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-YAĞCILAR 5 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-YAĞ 400 litre
PEÇETE (Paket) 100 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-KAMERA ÇEKİMİ 1 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-KUPA 24 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-MADALYA 24 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-PLAKET 40 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-YEMEK 15.000 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-SU 15.000 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-PORTATİF TRİBÜN 1 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-SES DÜZENİ 1 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-LED EKRAN 1 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-ŞERBET VE DAĞITIMI 15.000 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU-DONDURMA VE DAĞITIMI 15.000 adet
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU- MEHTERAN 20 kişi
YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONU- ATLI KORTEJ 3 adet
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK MORAL GECESİ-SUNUCU (Sunum ) 1 adet
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK MORAL GECESİ-MÜZİK DİNLETİSİ 1 adet
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK MORAL GECESİ- SKEÇ 1 adet
GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ-SUNUCU (Sunum) 1 adet
GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ KONSER-SAGOPA KAJMER (Konser) 1 adet
GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ-SES-SAHNE-IŞIK 1 adet
GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ-LED EKRAN 2 adet
GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ-JİMMYJİB 1 adet
GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ-AKTÜEL KAMERA 2 adet
GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ-REJİ 1 adet
MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA-SUNUCU (Sunum) 1 adet
MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA -BEDİRHAN GÖKÇE 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA PROGRAMI-SUNUCU (Sunum) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA PROGRAMI KONFERANS-AHMET ÖZDEMİR (Konferans) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA PROGRAMI DİNLETİ - ŞENTÜRK DÜNDAR ( Konser ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-BAKİ ÇETİN (Dinleti) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-ŞEREF BALTACI (Dinleti) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-AHMET POYRAZOĞLU (Dinleti) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-EROL COŞKUNOĞLU (Dinleti) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-KEMAL UMMANİ (Dinleti) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-HASAN PAPUR (Dinleti) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-EROL ERGANİ (Dinleti) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-ORHAN ÜSTÜNDAĞ (Dinleti) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-AHMET BAYRAMOĞLU ( Dinleti ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-ZAKİR TEKGÜL ( Dinleti ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ- AŞIK KEVSERİ ( Dinleti ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ- AŞIK ERZADE ( Dinleti ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ- ALİ BEDİR ( Dinleti ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ-YUSUF AKKURTOĞLU ( Dinleti ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ- ORHAN GÖKÇE ( Dinleti ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ- EMİN ŞÜKRÜOĞLU ( Dinleti ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ- TURGUT TÜRK ( Dinleti ) 1 adet
AŞIK VEYSEL'İ ANMA AŞIKLAR DİNLETİSİ- ALİCAN ASLAN ( Dinleti ) 1 adet
KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ -SUNUM ( Sunucu ) 1 adet
KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ -DURSUN ALİ ERZİNCANLI (ŞİİR DİNLETİSİ) 1 adet
KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ KONFERANS-NİHAT HATİPOĞLU (Konferans) 1 adet
KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ - GRUP ETKA (KONSER) 1 adet
KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ - GÜL 1.500 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI- SANTRANÇ KOORDİNATÖRÜ VE SUNUM 1 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI- SATRANÇ TAKIMI KİRALAMA 220 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI- SATRANÇ SAATİ KİRALAMA 220 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - HAKEM 14 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - PLASTİK MASA KİRALANMASI 110 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - KAĞIT MASA ÖRTÜSÜ TEMİNİ 110 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - MADALYA 198 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - KUPA 15 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - PLAKET 67 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - ÇİÇEK BUKETİ 10 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - TUR SONUÇ KAĞIDI-KOÇAN 8 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - NOTASYON KAĞIDI-KOÇAN 125 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - KATILIM SERTİFİKASI 700 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - HEDİYE DAĞITIMI (EĞİTİM SATRANÇ TAKIMI) 600 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE SANDVİÇ DAĞITIMI 1.200 adet
OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI - ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE MEYVE SUYU DAĞITIMI 1.200 adet
ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARI-SUNUCU (Sunum) 1 adet
ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARI KONSER-FASIL 1 adet
ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARI-GÜL DAĞITIMI 2.000 adet
ÇANAKKALE ZAFERİ SÖYLEŞİ-AHMET ŞİMŞİRGİL (Söyleşi) 1 adet
ÇANAKKALE ZAFERİ-SERGİ 20 adet
ÇANAKKALE ZAFERİ-SUNUCU (Sunum) 1 adet
ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA İKRAM-HOŞAF 1.000 adet
ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA İKRAM-PEKSİMET 1.000 adet
ÇANAKKALE ZAFERİ-KİTAP 1.000 adet
MEVLANA'YI ANMA PROGRAMI-SUNUM 1 adet
MEVLANA'YI ANMA PROGRAMI KONFERANS-TUĞRUL İNANÇER (Konferans) 1 adet
MEVLANA'YI ANMA PROGRAMI - MUTRİP HEYETİ 8 kişi
MEVLANA'YI ANMA PROGRAMI - SEMAZEN 10 kişi
AŞURE DAĞITIMI 15.000 adet
TİŞÖRT 15.000 adet
ŞAPKA 15.000 adet
SUNUM 30 adet
KOKTEYL 15.000 adet
RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ KONFERANS-MEHMET EMİN AY (Konferans) 1 adet
RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ KONFERANS-NİHAT HATİPOĞLU (Konferans) 1 adet
RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ KONFERANS-ÖMER DÖNGELOĞLU (Konferans) 1 adet
RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ KONFERANS-MUSTAFA KARATAŞ (Konferans) 1 adet
RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ KONSER-GRUP ETKA 4 adet
RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ - SES IŞIK SİSTEMİ 26 gün
RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ-SUNUCU (Sunum) 26 adet
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ- SUNUM 1 adet
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ- SERGİ 30 adet
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ KONFERANS-BİNGÜR SÖNMEZ 1 adet
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ - KONSER AMİR ATEŞ 1 adet
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ KONSER- RECEP ERGÜL 1 adet
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ KONSER- GÖKHAN GÜNEY 1 adet
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ KONSER-SELİM BÖLÜKBAŞI 1 adet
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ KONSER- ŞAHİN ARIKAN 1 adet
ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ-SUNUCU 1 adet
ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ MÜZİK DİNLETİSİ 1 adet
ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ FOLKLÖR ( 6 Kişilik ) 1 adet
ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ-UÇURTMA 1.000 adet
ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ İKRAM-SANDVİÇ 1.000 adet
ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİĞİ İKRAM-MEYVE SUYU 1.000 adet
KAHVEHANE BİR OKULDUR PROGRAMI-MUTRIP HEYETİ (2 KİŞİ ) 19 gün
KAHVEHANE BİR OKULDUR PROGRAMI-CUMHUR SEVAL 19 gün
KAHVEHANE BİR OKULDUR PROGRAMI SEMİNERLERİ -SITKI ASLANHAN 10 adet
KAHVEHANE BİR OKULDUR PROGRAMI SEMİNERLERİ -YUSUF ÖZKAN ÖZBURUN 9 adet
KAHVEHANE BİR OKULDUR PROGRAMI-SES SİSTEMİ 19 gün
KAHVEHANE BİR OKULDUR PROGRAMI-AİLE VE YAŞAM KONULU KİTAP 2.000 adet
MAHALLE ŞENLİKLERİ-KARAGÖZ GÖSTERİSİ ( 2 KİŞİ ) 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-İLLÜZYON GÖSTERİSİ ( 1 KİŞİ ) 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-ORTAOYUNU ( 2 KİŞİ ) 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-AKROBASİ-JONKLOR GÖSTERİSİ ( 1 KİŞİ ) 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-BİSİKLET AKROBATI GÖSTERİSİ ( 1 KİŞİ ) 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-PALYAÇO GÖSTERİSİ ( 1 KİŞİ ) 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-ANİMATÖR GÖSTERİLERİ ( 3 KİŞİ ) 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-SUNUCU (Sunum) 19 adet
MAHALLE ŞENLİKLERİ-SANDALYE ( 1.000 ADET ) 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-ÇEKİCİ TIR 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-TIR GİYDİRME 1 adet
MAHALLE ŞENLİKLERİ-GAZOZ ( 250 ML PET AMBALAJLI ) 19.000 adet
MAHALLE ŞENLİKLERİ-PATLAMIŞ MISIR 19.000 adet
MAHALLE ŞENLİKLERİ-SES-IŞIK SİSTEMİ 19 gün
MAHALLE ŞENLİKLERİ-FİLM GÖSTERİMİ 19 gün
GENÇLİK MERKEZİ MOTİVASYON SEMİNERLERİ DR. FARUK ÖNDAĞ 30 adet
GENÇLİK MERKEZİ STRES YÖNETİMİ SEMİNERLERİ YARD. DOÇ. DR. ÖMER AKGÜL 30 adet
YAZAR SİBEL ERASLAN ( Söyleşi ) 2 adet
PROF.DR.İBRAHİM SARAÇOĞLU ( Söyleşi ) 1 adet
PROF.DR. HALUK DURSUN ( Söyleşi ) 1 adet
PROF. DR. MEHMET ZİHNİ SUNGUR ( Söyleşi ) 1 adet
RENK UZM.AYDAN ÖZTÜRK ATALAY ( Söyleşi ) 1 adet
YAZAR YILDIZ RAMAZANOĞLU ( Söyleşi ) 1 adet
PROF.MEHMET AKİF AYDIN ( Söyleşi ) 1 adet
FATİH KILIÇASLAN ( Söyleşi) 1 adet
UZM. KLİNİK PSK. MEHMET DİNÇ ( Söyleşi ) 1 adet
PROF.DR. MEHMET EMİN AY ( Söyleşi ) 1 adet
DR.SALİHA EROĞLU (Söyleşi ) 1 adet
MEHMET KEMİKSİZ (Tasavvuf Müzik Söyleşisi) 1 adet
DR.SENAİ DEMİRCİ ( Söyleşi ) 1 adet
SERDAR TUNCER (TV SUNUCU ŞAİR) 1 adet
DR.MUHAMMET ŞERAFETTİN KALAY ( Söyleşi ) 1 adet
YAZAR EMİNE ŞEYMA USTA ( Söyleşi ) 1 adet
YAZAR MİNE İZGİ ( Söyleşi ) 1 adet
YAZAR SALİHA ERDİM ( Söyleşi ) 1 adet
YAZAR JALE ŞİMŞEK ( Söyleşi ) 1 adet
SUNUCU ZAHİDE YETİŞ ( Söyleşi ) 1 adet
PSK.GAZETECİ HİLAL KAPLAN ( Söyleşi ) 1 adet
YAZAR FATMA BARBAROSOĞLU ( Söyleşi ) 1 adet
DÜNYA HAFIZA ŞAMPİYONU MELİK DUYAR ( Söyleşi ) 1 adet
KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI SAİT ÇAMLICA ( Söyleşi ) 1 adet
KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI YUSUF ÖZKAN ÖZBURUN ( Söyleşi ) 1 adet
GENÇ MÜSİAD GİRİŞİMCİLİK BAŞKANI ÖZGÜR BAYRAKTAR ( Söyleşi ) 1 adet
GAZETECİ-YAZAR YUSUF KAPLAN (Söyleşi ) 1 adet
12 YILDIZ GENÇ LİDERLİK PLATFORMU KURUCUSU ÖMER EKİNCİ (Söyleşi ) 1 adet
RECEP BOZLAĞAN ( Söyleşi ) 1 adet
MODERATÖR ERSOY DEDE ( Söyleşi ) 1 adet
PROF.DR.M.HÜSREV SUBAŞI (Söyleşi ) 1 adet
TEZHİP USTASI ABDULLAH AYDEMİR ( Söyleşi ) 1 adet
HATTAT M.FUAT BAŞAR ( Söyleşi ) 1 adet
MİNYATÜR USTASI TANER ALAKUŞ ( Söyleşi ) 1 adet
PROF.DR.KEMAL SAYAR ( Söyleşi ) 1 adet
GAZETECİ EKREM KIZILTAŞ ( Söyleşi ) 1 adet
İLAHİYATÇI FARUK BEŞER ( Söyleşi ) 1 adet
HAKAN BOZKURT ( Söyleşi ) 1 adet
TARİHÇİ YAZAR TALHA UĞURLUEL ( Söyleşi ) 6 adet
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GÜLER ERTAN ( Söyleşi ) 1 adet
FOTOĞRAF SANATÇISI SERKAN TURAÇ ( Söyleşi ) 1 adet
YAZAR MUSTAFA KUTLU ( Söyleşi ) 1 adet
YAZAR SADIK YALSIZUÇANLAR ( Söyleşi ) 1 adet
İBRAHİM FINDIKÇI ( Söyleşi ) 1 adet
MUHAMMED BOZDAĞ ( Söyleşi ) 1 adet
AHMET ŞERİF İZGÖREN ( Söyleşi ) 1 adet
UĞUR ZEL ( Söyleşi ) 1 adet
SÜLEYMAN RAGIP YAZICILAR ( Söyleşi ) 1 adet
BEKİR DEVELİ ( Söyleşi ) 1 adet
TURGAY GÜLER ( Söyleşi ) 1 adet
MEHMET NİYAZİ ÖZDEMİR ( Söyleşi ) 1 adet
SAİT BAŞER ( Söyleşi ) 1 adet
NURULLAH GENÇ ( Söyleşi ) 1 adet
NURETTİN YILDIZ ( Söyleşi ) 1 adet
KADİR MISIROĞLU ( Söyleşi ) 1 adet
EMİN IŞIK ( Söyleşi ) 1 adet
MEHMET GENÇ ( Söyleşi ) 1 adet
MEHMET KAMİL BERSE ( Söyleşi ) 1 adet
BEŞİR AYVAZOĞLU ( Söyleşi ) 1 adet
HAYATİ DEVELİ ( Söyleşi ) 1 adet
ÖMER AKBABA ( Stand up - Söyleşi ) 2 adet
ASIM YEKELER ( Söyleşi ) 1 adet
LÜTFÜ ÖZŞAHİN ( Söyleşi ) 4 adet
SITKI ASLANHAN ( Söyleşi ) 25 adet
UZM. KLİNİK PSK. MEHMET DİNÇ ( Söyleşi ) 2 adet
TİYATRO YANSIMA-SEVİMLİ EJDERHALAR 3 adet
TİYATRO YANSIMA-KUKLACI BENİTO 3 adet
KÜLLİYEN TİYATRO-ÇARPIM TABLOSU 3 adet
KÜLLİYEN TİYATRO-SAĞLIĞIN GÜCÜ ADINA 3 adet
KÜLLİYEN TİYATRO-SU MASALI 3 adet
SEZGİN MADEN-YEDİ BÖLGE YEDİ ÇOCUK 3 adet
SEZGİN MADEN-FIKRALARLA NASRETTİN HOCA 3 adet
TİYATRO MONİMOL-KARGACIK İLE BURGACIK 3 adet
TİYATRO MONİMOL-KORSAN JOJO 3 adet
TİYATRO MONİMOL-SİHİRLİ OYUNCAK 3 adet
TİYATRO MONİMOL-MASALINI UNUTAN ÇOCUK 3 adet
TİYATRO LİKA-ZÜMRÜD-Ü ANKA 3 adet
TİYATRO LİKA-BENEKSİZ BÖCEK UĞUR 3 adet
TİYATRO LİKA-RENKLER ÜLKESİNİN HİKAYESİ 3 adet
VOLKAN ABİ Ç.TİYATROSU-ŞEKERCAN İLE AFACAN 3 adet
VOLKAN ABİ Ç.TİYATROSU-İNTERNETTE KAYBOLAN ÇOCUK 3 adet
VOLKAN ABİ Ç.TİYATROSU-ÇOCUKLUĞUMUN GÜNLÜĞÜ 3 adet
VOLKAN ABİ Ç.TİYATROSU-VOLKAN ABİ VE EĞİTİCİ ÇOCUK ŞARKILARI 3 adet
VOLKAN ABİ Ç.TİYATROSU-UNUTULMAZ MASAL KAHRAMANLARIMIZ 3 adet
TİYATRO DÜŞ'ÜM-MACERACI BALIKLAR 3 adet
TİYATRO DÜŞ'ÜM-OYUNCAK MÜZESİ 3 adet
PARANTEZ İÇİNDE TİYATRO-DİP DENİZ KASABASI 3 adet
PARANTEZ İÇİNDE TİYATRO-TOZ DİYARI 3 adet
PARANTEZ İÇİNDE TİYATRO-KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE TWEETY 3 adet
TİYATRO VİZYON-SİHİRLİ MADALYON 3 adet
TİYATRO VİZYON-KARAGÖZ HASTA MI? 3 adet
REJİ İSTANBUL-EŞSİZ ELBİSE 3 adet
REJİ İSTANBUL-TATLI RÜYALAR 3 adet
REJİ İSTANBUL-RUNİ ORMANDA 3 adet
REJİ İSTANBUL-PİTA'NIN FIRÇASI 3 adet
REJİ İSTANBUL-SEN SOYTARI OLAMAZSIN 3 adet
REJİ İSTANBUL-YUNUS EMRE İLE POTANYA KRALİÇESİ 3 adet
REJİ İSTANBUL-CESARET TAŞI 3 adet
KARANFİL TİYATRO-TEMEL REİS VE BOB 3 adet
KARANFİL TİYATRO-TEMBEL KAHRAMAN 3 adet
KARANFİL TİYATRO-KÜÇÜK BALIKÇI 3 adet
TİYATRO ŞAMATA-SİHİRLİ SÖZCÜKLER 3 adet
ÇİZGİ SİNEMA GÖSTERİMİ-NASRETTİN HOCA-HOLOGRAM 3 adet
ÇİZGİ KUKLA TİYATROSU-ISLIK ÇALAN KIRMIZI BAŞLKLI KIZ 3 adet
ÇİZGİ KUKLA TİYATROSU-ÇÖP ÇETESİ VE ORMANIN KORUYUCULARI 3 adet
TİYATRO SÜVARİ-SÜSLÜNÜN MACERALARI 3 adet
TİYATRO SÜVARİ-PANTOLON 3 adet
TİYATRO İNSAN-BİR LOKMA MASAL 3 adet
TİYATRO İNSAN-GELECEĞE YOLCULUK 3 adet
TİYATRO İNSAN-CAN KARDEŞİN MACERALARI 3 adet
TİYATRO İNSAN-MASAL DÜNYASI 3 adet
GÖRSEL İŞİTSEL SANATLAR-SÜPER CAN 3 adet
GÖRSEL İŞİTSEL SANATLAR-SİHİRLİ DÜNYA 3 adet
GÖRSEL İŞİTSEL SANATLAR-KELOĞLAN 3 adet
GÖRSEL İŞİTSEL SANATLAR-MELEKLER VE ÇERÇÖP 3 adet
MAVİ KUMPANYA-ÜÇ MAYMUN BİR SIR 3 adet
MAVİ KUMPANYA-ŞARLO GELİYOR 3 adet
İSMAİL YEŞİLBAĞ-KARAGÖZ ÇEVRECİ VE SPORCU 60 adet
TİYATRO SEBA-GÜLÜCÜKLER PRENSİ 3 adet
OYUN DÜKKANI-SEVGİ MÜZİKALİ 3 adet
TİYATRO SEBA -TÜM ÇOCUKLAR EL ELE 3 adet
TİYATRO SEBA -YAŞASIN OKULUMUZ 3 adet
TİYATRO YANSIMA-UÇ HAZERFEN UÇ 3 adet
TİYATRO YANSIMA-KEOĞLAN DÜRÜST OĞLAN 3 adet
KARART TİYATRO-OMAR BİN HATTAB 3 adet