• İhale No
    498236
  • İhale Adı
    RAKORSUZ SOĞUK SUSAYACI SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Elektronik Cihazlar ve Takip-Tanıma Sistemleri
    Ev ve Mutfak Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    02 Aralık 2013 14:30
  • İdare
    Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü
  • İhale İli
    Konya
  • İşin İli
    Konya
  • Yayın Tarihi
    18 Kasım 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

RAKORSUZ SOĞUK SU SAYACI SATIN ALINACAKTIR
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğünden:
 

İşin Adı Muhammen
Bedeli (TL)
Geçici
Teminat
(TL)
Yeterlik
Son Mür.
Tarihi
İhale Tarihi
ve Saati
Arıza vb. nedenlerden sökülen 21.000 adet arızalı su sayaçlarının yenileri ile birebir takas edilmek suretiyle DN20, 190mm boyunda, Qn=1,5m³/h anma debili, C sınıfı veya 2,5m³/h anma debili, Q3/Q1=160, Q2/Q1=1,6 ve Q4/Q3=1,25 olan çok hüzmeli, kuru tip, hız esaslı, rakorsuz soğuk su sayacı alınması. 150.570,00 Teklif bedelinin en az
% 3’ü
25/11/2013 02/12/2013
14:30
 
1. Yukarıda mahiyeti yazılı iş, KOSKİ İhale Yönetmeliğinin 29. maddesinin (a) fıkrasına göre kapalı teklif usulüyle ihaleye çıkartılmıştır. İhale, KOSKİ Genel Müdürlüğü Selçuklu tesislerinde bulunan 1. kat ihale odasında yapılacaktır.
2. Bu işe ait şartnameler KOSKİ Genel Müdürlüğü, Abone İşleri Daire Başkanlığı, Sayaç İşleri Şube Müdürlüğünden bedelsiz temin edilir.
3. Teklif mektuplarının ihale günü en geç ihale saatinden 1 (bir) saat evveline kadar KOSKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı Sayaç İşleri Şube Müdürlüğüne verilmesi veya gönderilmesi şarttır.
4. İhaleye katılmak isteyen isteklilerde aşağıdaki şartlar aranacaktır.
a) Kanuni İkametgâhı olması,
b) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi,
c) Ticaret ve Sanayi Odası belgesi vermesi, (İdari şartnamede belirtildiği şekilde)
d) İmza sirküleri vermesi, (İdari şartnamede belirtildiği şekilde)
e) İstekliler adına vekâleten katılıyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi,
f) İstekliler ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ve ortaklık sözleşmesi vermesi,
g) Geçici teminat verilmesi, (İdari şartnamede belirtildiği şekilde)
h) İdari şartnamenin 12. maddesinde yazılı esaslara göre hazırlanacak teklifi vermesi,
ı) Bu ihaleye katılmak için Genel Müdürlüğümüzden yeterlik alınması.(Yeterlik almak için aşağıda belirtilen belgelerle birlikte yukarıda belirtilen tarihe kadar mesai saatleri içerisinde KOSKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı Sayaç İşleri Şube Müdürlüğüne müracaat edilecektir. Yeterlik alanlar ihale esnasında açıklanacaktır.)
5. Yeterlikte istenilen belgeler:
a) Okunduktan sonra her sayfası imzalanmış şartname ve eklerinin verilmesi,
b) Teklif edilecek sayaçlara ait imalatçı firmanın imalatıyla ilgili ölçü, tolerans, kalite, test izolasyon vs. hususlarını belirten prospektüs ve belgeleri,
c) Verilecek sayaçların hangi firmaya ait olduğu ve bu firmadan alınmış bayilik, kalite, temsilcilik veya bu ihaleye iştirak belgesi,
d) İstekliler teklif ettikleri sayaçlara ait TS 824 ISO 4064-1 standardı (veya muadili uluslararası standart), AT/75/33 yönetmeliğine veya TS EN 14154-1+A1 standardı (veya muadili uluslararası standart), 2004/22/AT yönetmeliğine ait belgelerini, tekliflerine ekleyeceklerdir.
e) Garanti belgesi, imalat hatalarına karşı en az 2 yıl olacak, garanti süresi içinde imalat hatası görülen sayaçlar ücretsiz değiştirilecektir.
f) Üretim kapasite raporu,
g) Numune olarak 1 adet sayaç ve 1 adet komple iç mekanizma getirilecektir. Numune sayaçta KOSKİ yazısı ve amblemi aranmayacaktır.
6. İlan konusu ihale,4734 ve 4735 sayılı kanun hükümlerine tabii değildir. KOSKİ İhale Yönetmeliği hükümleri dâhilinde yapılacaktır.
7. Postadaki gecikmeler kabul edilemez.
8. Verilen teklifler layık hadde görülmediği takdirde, 15 gün içinde aynı komisyon marifetiyle, aynı yerde aynı şartname hükümleri dâhilinde söz konusu ihale pazarlıkla yeniden yapılacaktır.
9. Genel Müdürlüğümüz 2886 sayılı kanuna tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta dilediğine yapmakta veya kısımlara bölerek yapmakta serbesttir.
9070/1-1

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim