• İhale No
    2010/520626
  • İhale Adı
    SAMANDAĞ DEVLET HASTANESİ ESKİ HİZMET BİNASI ONARIM İŞİ İNŞAAT ONARIM, SIHHİ TESİSAT, KALORİFER TESİSAT VE BAKIM
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    20 Ekim 2010 10:00
  • İdare
    Samandağ Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Hatay
  • İşin İli
    Hatay
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
SAMANDAĞ DEVLET HASTANESİ ESKİ HİZMET BİNASI ONARIM İŞİ
İNŞAAT ONARIM, SIHHİ TESİSAT, KALORİFER TESİSAT VE BAKIM
SAĞLIK BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK Samandağ Devlet Hastanesi

SAMANDAĞ DEVLET HASTANESİ ESKİ HİZMET BİNASI ONARIM İŞİ
İNŞAAT ONARIM, SIHHİ TESİSAT, KALORİFER TESİSAT VE BAKIM yapım işi
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.


İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası:2010/520626
1-İdarenin
a) Adresi:Atatürk Mah. Ortaokul Cad. Samandağ/HATAY
b) Telefon ve faks numarası:3265123880 - 3265129069
c) Elektronik Posta Adresi:samandagdevlethastanesi@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa):www.samandagdh.gov.tr

2-İhale konusu yapım işinin
a)
Niteliği, türü ve miktarı
:


























































1



 18.192


 



Her türlü iç sıva sökülmesi





 



 



Yapım Şartları: Her türlü iç sıvanın sökülmesi, molozların bir yere toplanması, atılması inşaat yerindeki yükleme, ya­tay ve düşey taşıma, boşaltma, her türlü işçilik, araç ve gereç giderleri, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil, her türlü iç sıva sökülmesinin 1 m² fiyatı:


ÖLÇÜ : Sökülen alan yerinde ölçülerek hesaplanır.


NOT : 1) Sökülen yere iç sıva yapılmayacaksa iskele bedeli ayrıca ödenir.


2) Yıkılacak duvar ve tavan yüzlerindeki sıvalar için bu birim fiyat uygulanmaz.



2



 25.040


 



Eski badanalı yüzeylere üç kat beyaz kireç badana yapılması





 



 



Yapım Şartları: Mevcut eski badananın tamamen raspa edilmesi, bozuk yüzeylerin alçı ile muntazam bir şekilde tamir edilmesi, fırça ile birinci ve ikinci kat badanadan sonra makine ile üçüncü kat badana yapılması, istenildi­ğinde flato çekilmesi, badanadan meydana gelen kirin temizlenmesi, her türlü malzeme ve zayiat, işçilik, seh­pa, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil, 1 m2 fiyatı:


ÖLÇÜ : Projesi üzerinden badana yapılan yüzeyler ölçülür. Boşluklar düşülür.


NOT : İç ve dış badanalarda, 3 m den yüksek duvar ve tavanlarda ayrıca iş iskelesi verilir. Sıva için iş iskelesi varsa ayrıca badanaya verilmez.



3



 26.191/1/MK


 



100x200 veya 200x200 mm lik düz renkli sırlı gre seramiklerle fugalı döşeme kaplaması yapılması





 



 



Yapım Şartları: Şartnamesine uygun yapılmış tesviye betonu yüzünün temizlenip ıslatıldıktan sonra ortalama 2 cm kalınlığında (Poz No: 10.013-10.013/MK) 500 kg çimento dozlu harcın serilmesi, üzerine çimento serpilerek ve nemlendirilerek karoların 3 mmlik derz aralıkları ile mastarında ve tesviyesinde döşenmesi, derzlerin çimento şerbeti ile doldurulması yüzeyin te­mizlenmesi, her türlü malzeme ve zayiatı, işyerinde yükleme, yatay ve düşey taşıma, boşaltma, işçilik, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil, 1 m² fiyatı :


ÖLÇÜ : Kaplama yapılan yüzey varsa süpürgelik projesi üzerindeki ölçülere göre hesaplanır.



4



 26.193/1/MK


 



100x200 veya 200x200 mm lik düz renkli sırlı gre seramiklerle fugalı duvar ve cephe kaplaması yapılması





 



 



Yapım Şartları: Duvar yüzeyleri iyice temizlenip, derzler açıldıktan ve duvar yüzü ıslatıldıktan sonra, 2 santim kalın­lığında (Poz No:10.009-10.009/MK) 400 kg çimento dozlu bir tabaka yapılması, bunun üzerine(Poz No: 10.013-10.013/MK) 500 kg çimento dozlu harç ile 3 mm ara­lıklarla 100x200 veya 200x200 mm boyutunda istenilen cins ve renkte sırlı gre seramiklerin proje­sine uygun olarak kaplanması, arkalarının çimento şerbeti ile doldurulması, derzlerin istenilen renkte hazırlan­mış fayans çimentosu veya beyaz çimento veya benzeri bir malzeme ile doldurulması, kaplanan yüzeylerin te­mizlenmesi, her türlü malzeme ve zayiatı, işyerinde yükleme, yatay ve düşey taşıma, boşaltma, işçilik, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil, 1 m² fiyatı :


ÖLÇÜ : Kaplama yapılan yüzey projesi üzerindeki ölçülere göre hesaplanır.



5



 27.581/MK


 



200 kg çimento dozlu tesviye tabakası yapılması





 



 



Yapım Şartları: 1 m³ dişli kuma 200 kg çimento katılarak elde edilen harçla (Poz no:10.001-10.001/MK) ortalama 3 cm kalınlığında mastarında sıkıştırılarak tesviye tabakası yapılması, tesviye tabakası yapılacak yerin temizlenmesi, yıkanması ve her türlü malzeme ve zayiatı, işçilik, inşaat yerindeki yükleme, yatay ve düşey taşıma, boşaltma, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil, 1 m² fiyatı :


ÖLÇÜ : Projedeki ölçülere göre tesviye tabakası yapılan yüzeyler hesaplanır.



 

























































































































































































































































































































1



 071-112


 



Fayans lavabo (ekstra sınıf), 45x55 cm konsollu Yarım Ayaklı Tk



Adet



 



 



Yapım Şartları: Aşağıdaki cins ve ölçülerde, sabit sabunluklu, kendinden taşmalı beyaz renkte lavabo, üzerine 4 adet lastikten özel takoz geçirilmiş sülyen ve iki kat yağlıboyalı  Ø 16 mm inşaat  demirinden veya 15 mm galvanizli borudan U şeklinde konsolları ile birlikte iş yerinde temini, yerine montajı. Not: Renkli fayans camlaşmış çini kullanılması durumunda montajlı fiyatlar %15 arttırılacak, montaj bedelleri arttırılmadan aynen uygulanacaktır.



2



 072-601


 



Lavabo tesisatı gömme tipi bataryalı (1.sınıf)



Tk



 



 



Yapım Şartları: BFT.071-000?de adı geçen lavabolar ile birlikte kullanılmak üzere pirinçten kromajlı veya plastik esaslı (acetal copolymer) kalite belgeli, 15 mm?lik musluğu ve rozeti veya bataryası TS-EN 274-1-2-3?e uygun belgeli, sökülüp temizlenebilir tipte, 6 cm. koku fermetürlü en az 16 cm uzatma parçalı ve rozeti, pirinçten krmojalı veya sert plastik esaslı 274-1-2-3?e uygun ölçüde sökülüp temizlenebilen en az 80 °C sıcaklığa ve asitlere dayanıklı 32 mm sıkışmalı lavabo sifonu ve pis su borusuna bağlantı adaptörü ile birlikte iş yerinde temini, montajı ve işler halde teslimi. (Pis su akıtma borusu fiyata dahil değildir.)



3



 073-101


 



Ayna (adi cam) 40x50 cm



Adet



 



 



Yapım Şartları: 7 mm. Kalınlığında, temiz cilalanmış, kenarları pahlı, gümüş astarlı ve arkası tabanca ve sülyen üzerine bir kat sentetik yağlı boya ile boyalı aynası; duvara ve aynaya tam oturacak şekilde paslanmaz cinsten 4 adet ayna tırnakları ve pirinç kromajlı



4



 074-101


 



Etajer (fayans ekstra sınıf) 50x10 cm



Adet



 



 



Yapım Şartları: Kendinden konsollu aşağıdaki cins ve ölçülerde beyaz renkten etajeri; özel takoz veya dubelle ve pirinç tutturma vidaları ile birlikte işyerinde temini ve yerine montajı.Not:Renkli fayans camlaşmış çini  kullanılması durumunda montajlı fiyatlar %15 arttırılacak, montaj bedelleri arttırılmadan aynen uygulanacaktır.



5



 075-103


 



Alaturka hela taşı (fayans ekstra sınıf) plastik sifonlu, 50x60 cm



Adet



 



 



Yapım Şartları: Beyaz renkte, 4 köşeli hela taşı; TS-EN 274-1-2-3?e uygun 6 cm. koku fermetürlü ø 100 mm.lik pik sifonu ve pik çanağı veya 100 mm.lik PVC?den yekpare yapılmış 80°C sıcaklığa ve asitlere dayanıklı 6 cm. koku fermetürlü alaturka hela sifonu ile birlikte işyerinde temini ve yerine montajı (TS-799'a) uygun ve kaliteli belgeli olacaktır. Not:Renkli fayans camlaşmış çini  kullanılması durumunda montajlı fiyatlar %15 arttırılacak, montaj bedelleri arttırılmadan aynen uygulanacaktır.



6



 076-400


 



Alaturka hela tesisatı (plastik rezervuarlı)



Tk



 



 



Yapım Şartları: Rezervuarı plastikten; diğer özellikler B.F.T. 076-100deki gibi



7



 077-100


 



Alafranga hela taşı (normal tip ekstra sınıf) 40x50 cm



Adet



 



 



Yapım Şartları: Beyaz renkte (Camlaşmış çini) Fayanstan, kendisinden sifonlu, temizleme tapalı, taşı; Sert plastikten oturma yeri ve kapağı; Tespit vidaları ve özel takozları ile birlikte işyerine temini ve yerine montajı. (Alttan çıkışlı) Not:Renkli fayans camlaşmış çini  kullanılması durumunda montajlı fiyatlar %15 arttırılacak, montaj bedelleri arttırılmadan aynen uygulanacaktır.



8



 078-400


 



Alafranga hela tesisatı (plastik rezervuarlı)



Tk



 



 



Yapım Şartları: Rezervuarı plastikten, diğer özellikler B.F.T 078-100deki gibi



9



 080-101


 



Pisuar ve tesisatı (normal tip, ekstra sınıf) prinç sifonlu, 30x25x40 cm



Tk



 



 



Yapım Şartları: TS, 2747?ye uygun yandan ve üstten yıkama delikli, 32.mm. çıkışlı, gagalı beyaz renkte (Camlaşmış çini) fayanstan taşı, pirinçten kromajlı veya geçiş adaptörü. İle birlikte plastikten 6 cm. koku fermetürlü, duvara kadar uzatma parçalı ve rozetli, 32 mm?lik büyük model oval veya daire kesitli sifonu; pirinçten kromajlı, gömme anahtarlı veya basma kumandalı, 15 mm?lik pisuar yıkama musluğu, borusu ve rozeti; çengelleri pirinçten kromajlı vidaları ve takozlarıyla birlikte işyerinde temini ve yerine montajı. Kalite belgeli (boşaltma borusu fiyata dahil değildir.)


Not:Renkli fayans camlaşmış çini  kullanılması durumunda montajlı fiyatlar % 15 arttırılacak montaj bedelleri arttırılmadan aynen uygulanacaktır.



10



 081-302


 



Pisuar bölmesi (fayans, camlaşmış çini, 40x50 cm, 1.sınıf



Adet



 



 



Yapım Şartları: Damarsız, temiz cilalanmış beyaz mermerden ve mozaikten bölmesi; bölmeye  uygun;alttan taşıyan, arkadan ve üstten tutan, en az 10 cm. duvara  girecek şekilde ankre edilebilen ucu 90º  kıvrılmış 5x40 mm. Kesitli lama üzerine monte edilen pirinçten kromajlı her biri 4?er vidalı konsolları pirinçten kromajlı tespit vidaları ve takozları ile birlikte işyerinde temini ve yerine montajı. Not:Renkli fayans camlaşmış çini  kullanılması durumunda montajlı fiyatlar % 15 arttırılacak montaj bedelleri arttırılmadan aynen uygulanacaktır.



11



 087-501


 



Duş tesisatı komple (1.kalite)



Tk



 



 



Yapım Şartları: BFT. 087.000'da adı geçen teknelerde kullanılmak üzere; diğer özellikler B.F.T, 096- 300'deki gibi.



12



 090-400


 



Prinç kromajlı sabunluk



Adet



 



 



Yapım Şartları:



13



 091-600


 



Sıvı sabun makina



Adet



 



 



Yapım Şartları: Haznesine konulan sıvı sabunu mevcut kola bir defa basmak suretiyle el yıkamaya yeterli miktarda sıvı sabun akıtan, basma kolunun gövde ile birleştiği noktadan itibaren 27,8x11.7x10.9 cm. boyutlarında emme basma sistemi ile çalışan, paslanmaz çelik ve ABS plastik kaplı gövdeli, 400 gr. sıvı sabun alan plastik sıvı sabun şişeli, duvara dubel ve vida ile montajı yapılabilen sıvı sabun makinasının işyerine temini ve montajı ile işler halde teslimi.



14



 092-400


 



Havluluk (prinçten kromajlı sabit 45 cm)



Adet



 



 



Yapım Şartları: Takriben 15 mm. çapında ve 25 cm. uzunluğunda döner iki kollu havluluğun, kromajlı tespit vidaları ve özel takoz ve dubelleri ile birlikte işyerinde temini ve yerine montajı.



15



 094-400


 



Kağıtlık (paslanmaz çelik)



Adet



 



 



Yapım Şartları: Paslanmaz çelik sacdan kağıtlığın kromajlı tespit vidaları ve özel takoz veya dubelleri ile birlikte işyerinde temini ve yerine montajı.



16



 097-303


 



Yer süzgeci (sert plastik ızgaralı), 15x15 cm



Adet



 



 



Yapım Şartları: h = 15,5 cm. Ø 70 mm. çıkışlı, pik gövdeli 17x 17 cm



17



 204-3102


 



Pn 20 polipropilen temiz su boru 1/2" 20/3,4 mm



m



 



 



Yapım Şartları: Ünitelerin kurulacağı arsa sınırları içindeki işlerde kullanılmak üzere. DIN 8077- 8078'e uygun, polipropilen (PPR- C), Tip; 3'ten mamül ve Sağlık Bakanlığından içme suyu .borusu olarak kullanılmasında sakınca bulunmadığı  belgelendirilmiş, boruların işyerinde temini, projesine uygun olarak kesilmesi, fizyoterm kaynak makinası ile bağlantı parçalarının boru  uçlarına 260 °C sıcaklıkta sıkılarak kaynak edilmesi. (Kaynak için her  türlü malzeme ve işçilik dahil.) Montaj malzemelerinin bedelleri ayrıca ödenecektir.



18



 204-3103


 



Pn 20 polipropilen temiz su boru 3/4" 25/4,2 mm



m



 



 



Yapım Şartları: Ünitelerin kurulacağı arsa sınırları içindeki işlerde kullanılmak üzere. DIN 8077- 8078'e uygun, polipropilen (PPR- C), Tip; 3'ten mamül ve Sağlık Bakanlığından içme suyu .borusu olarak kullanılmasında sakınca bulunmadığı  belgelendirilmiş, boruların işyerinde temini, projesine uygun olarak kesilmesi, fizyoterm kaynak makinası ile bağlantı parçalarının boru  uçlarına 260 °C sıcaklıkta sıkılarak kaynak edilmesi. (Kaynak için her  türlü malzeme ve işçilik dahil.) Montaj malzemelerinin bedelleri ayrıca ödenecektir.



19



 204-3104


 



Pn 20 polipropilen temiz su boru 1" 32/5,4 mm



m



 



 



Yapım Şartları: Ünitelerin kurulacağı arsa sınırları içindeki işlerde kullanılmak üzere. DIN 8077- 8078'e uygun, polipropilen (PPR- C), Tip; 3'ten mamül ve Sağlık Bakanlığından içme suyu .borusu olarak kullanılmasında sakınca bulunmadığı  belgelendirilmiş, boruların işyerinde temini, projesine uygun olarak kesilmesi, fizyoterm kaynak makinası ile bağlantı parçalarının boru  uçlarına 260 °C sıcaklıkta sıkılarak kaynak edilmesi. (Kaynak için her  türlü malzeme ve işçilik dahil.) Montaj malzemelerinin bedelleri ayrıca ödenecektir.



20



 204-3300


 



Bina içinde fizyoterm kaynak ve vidalı olarak döşenmiş polipropilen boru montaj malzemesi bedeli. (% 45 zamlı ödenecektir)



%45



 



 



Yapım Şartları: Bina içi tesisatında kullanılan, BFT 204-3100deki polipropilen boruların kendi aralarında fizyoterm kaynaklı veya vana, rakor, musluk vb. gibi malzemelerin bağlantılarında kullanılan bir tarafı kaynaklı diğer tarafı pirinç vidalı olarak kullanılan polipropilen PPR-C tip 3ten mamul dirsek manşon, "T" istavroz, redüksiyon, tapa ve inegal "T", vb gibi bağlantı parçaları ile plastik ve metal kelepçe, askı, kovan gibi her türlü tespit malzemesi bedeli olarak montajlı polipropilen boru tutarının


Not:(Sağlık Bakanlığından içme suyunda kullanılmasında sakınca bulunmadığına dair belgelendirilmiş olacaktır.)



21



 204-401


 



Sert PVC pis su borusu (geçme muflu, çap: 50-40 mm, et kalınlığı 3 mm)



m



 



 



Yapım Şartları: Ünitelerin kurulacağı arsa sınırları içindeki işlerde kullanılmak üzere. TS-275-1 EN 1329-1'e uygun, sert PVC plastik pis su borularının işyerinde temini ve geçme muflu olarak yerine montajı



22



 204-402


 



Sert PVC pis su borusu (geçme muflu, çap: 75-70 mm, et kalınlığı 3 mm)



m



 



 



Yapım Şartları: Ünitelerin kurulacağı arsa sınırları içindeki işlerde kullanılmak üzere. TS-275-1 EN 1329-1'e uygun, sert PVC plastik pis su borularının işyerinde temini ve geçme muflu olarak yerine montajı



23



 204-403


 



Sert PVC pis su borusu (geçme muflu, çap: 100-110 mm, et kalınlığı 3 mm)



m



 



 



Yapım Şartları: Ünitelerin kurulacağı arsa sınırları içindeki işlerde kullanılmak üzere. TS-275-1 EN 1329-1'e uygun, sert PVC plastik pis su borularının işyerinde temini ve geçme muflu olarak yerine montajı



24



 204-501


 



Geçme muflu pis su plastik boru montaj malzemesi bedeli



 



 



 



Yapım Şartları:



25



 204-803


 



Sert polietilen basınçlı boru (dış çap: 32 mm, 10 atü)



m



 



 



Yapım Şartları: Ünitelerin kurulacağı arsa sınırları içindeki işlerde kullanılmak üzere.



26



 204-901


 



Bina içinde. (% 25 zamlı ödenecektir)



%25



 



 



Yapım Şartları:



27



 210-625


 



Küresel vana, prinç pres, teflon contalı (çap: 25 mm)



Adet



 



 



Yapım Şartları: Su, hava  ve buhar tesisatında pirinçten kesici elemanlı TSE kalite uygunluk belgeli, pik karbonlu çelik veya paslanmaz çelikten, vidalı veya flanşlı, geçişe bir küre ile kumanda edilen, elle açılıp kapama düzenli küresel vanaların işyerinde temini ve yerine montajı.



28



 210-626


 



Küresel vana, prinç pres, teflon contalı (çap: 32 mm)



Adet



 



 



Yapım Şartları: Su, hava  ve buhar tesisatında pirinçten kesici elemanlı TSE kalite uygunluk belgeli, pik karbonlu çelik veya paslanmaz çelikten, vidalı veya flanşlı, geçişe bir küre ile kumanda edilen, elle açılıp kapama düzenli küresel vanaların işyerinde temini ve yerine montajı.



 


                                                           


 























































































































































































































































1



 152-2105


 



3 Atü'lük sıvı, gaz yakıtlı (kaynaklı) 200.000 kcal/h-230 kW



Adet



 



 



Yapım Şartları: TS-EN 12952-1, TS-EN 12952- 3, TS EN 303?1, TS EN 303?2, TS EN 303?4 standartlarında, üç geçişli, ocak hariç geçişler arası boru demetli, istenen konstrüksiyon basıncına göre termodinamik ve mukavemet hesapları yapılmış, ,yukarıda bahsi geçen standartlara göre kapasite ve verim deney raporuna sahip olacak, yapılan kapasite ve ısıl verim deneyi sonucunda bulanan kapasite ve ısıl verim değerleri TSE'lerdeki minimum değerlerden düşük olmayacak ve bu değerlerden düşük verimli kazanlar kullanılmayacaktır. Alınan bu sonuçlar projelerine yazılarak belgelendirilecektir.


 



2



 152.2105/A


 



KALORİFER KAZANI DEMONTAJI



AD



 



 



Yapım Şartları:



3



 161-200


 



Doldurma ve boşaltma musluğu (çap: 25 mm (1")



Adet



 



 



Yapım Şartları: Pirinçten rakorlu musluğu hortuma bağlama rakoru çelikten karo kesitli açılıp kapama anahtarı ile işyerinde temini, istenen yerlere montajı, rakorun hortuma vidalı kelepçe ile sıkıca bağlanması.(TS.?'ye uygunluk belgeli olacaktır.)



4



 162-101


 



Termometre (renkli sıvılı) 120 C taksimatlı



Adet



 



 



Yapım Şartları:  Büyük bölüntülü, renkli, sıvılı, en az 20 cm. boyunda pirinç muhafaza lı termometrenin komple olarak iş yerinde temini ve yerine montajı.



5



 163-100


 



Hidrometre (çap: 100 mm, 25 mss'na kadar)



Adet



 



 



Yapım Şartları: Aşağıda belirtilen çaplarda; skalası kolay okunabilir büyük bölüntülü su basıncını gösterir ibresi ve ayrıca su seviyesini gösterir ayarlanabilir kırmızı ibresi bulunan 3 ağızlı musluğu ile komple hidrometrenin işyerine temini ve yerine montajı.



6



 165.505/A


 



Radyatör demontajı



m2



 



 



Yapım Şartları:



7



 165.505/B


 



Radyatör montajı



m2



 



 



Yapım Şartları:



8



 170-201


 



Köşe tip radyatör musluğu (çap: 15 mm (1/2") )



Adet



 



 



Yapım Şartları: TS EN 215 veya TS-579'a uygun, idarenin uygun göreceği nitelikte  radyatör musluğu ve bağlantı rakorunun (termostatlı olanlar termostatlı kafa ve adaptörü bağlantı rakoru ile birlikte) işyerinde temini ve yerine montajı.



9



 171-201


 



Köşe tip radyatör rakoru (çap: 15 mm, (1/2") )



Adet



 



 



Yapım Şartları: TS-579'a uygun, kalite belgeli kontrollüğün beğeneceği tip ve nitelikte radyatör rakorunun işyerinde temini ve yerine montajı.



10



 172-101


 



Gömme anahtarlı radyatör pürjörü



Adet



 



 



Yapım Şartları: Kontrollüğün beğeneceği tip ve nitelikte kalite belgeli, gömme anahtarlı, bakalit volanlı veya sert PVC'den radyatör kör tapası ile birlikte şamandıralı pürjörün; işyerinde temini ve yerine montajı.



11



 173-104


 



Kollektör borusu (dikişli, çap: 133/4.00 mm)



m



 



 



Yapım Şartları:  Gerekli uzunlukta dikişli borunun iki ucunun kullanılan boru et kalınlığında bombeli sacla kaynatılarak kapatılması, yapılacak ağız çaplarından daha küçük eliptik delikler açılarak ve bu delikler sıcak olarak dışa doğru şişirilmek suretiyle TS'na uygun ölçüde flanşlı bulunan boruların kaynatılmasına uygun gelecek şekilde düzgün ağızlı kollektörün yapılması, manometre, hidrometre, termometre, boşaltma musluğu gibi gereçler için manşon kaynatılması kazan, duvar ve benzeri yerlere monte edilmesi beher kollektör ağzı için 50 cm.den fazla kollektör borusu bedeli ödenmez. Fazla boy için ilgili boru bedeli ödenir.



12



 173-307


 



Kollektör ağızlığı (ağız çapı: 65 mm)



Adet



 



 



Yapım Şartları:  Kollektör borusuna, projesine ve TS'e uygun olarak hazırlanmış flanşlı ağızların kaynatılması, iki kat sülyen ve iki kat yağlı boya ile boyanması.



13



 173-308


 



Kollektör ağızlığı (ağız çapı: 80 mm)



Adet



 



 



Yapım Şartları:  Kollektör borusuna, projesine ve TS'e uygun olarak hazırlanmış flanşlı ağızların kaynatılması, iki kat sülyen ve iki kat yağlı boya ile boyanması.



14



 175-100


 



Yağlıboya ile konvektör ve radyatör boyanması





 



 



Yapım Şartları: BFT 175-000da tarif edilen şekilde ısıtıcıların yağlı boya ile boyanması. Alüminyum radyatörlerde fabrikasının tavsiyesine uygun boya kullanmak suretiyle boyanması.



15



 216-805


 



Çok hızlı sirkülasyon pompası (Üç hızlı): (12-18, 5.5-7, 4950-6300)



Adet



 



 



Yapım Şartları: Her marka, model ve ölçü pompa için ayrı hazırlanmış debi, basınç, güç, verim karakteristiklerini veren üç ayrı imalatçı firmadan temin edilecek prospektüsleri onanmak kaydıyla seçilecek, istenilen tipte olmak üzere TSE uygunluk belgeli, statik ve dinamik bakımdan dengelenmiş, bronz, paslanmaz çelik, bakalit veya döküm fanı salmastra baskısı, çelik milli kuru veya yaş rotorlu 120 °C sıcağa kadar dayanıklı elektrik motoru ile direkt akuple veya elastik kavrama ile bağlı sirkülasyon pompasının işyerinde temini ve yerine montajı. TSE kalite belgeli, maksimum çalışma sıcaklığı 120 C°, maksimum 40 C ° ortam sıcaklığına dayanıklı, 6 bar çalışma basıncına sahip Flanş: DN40-DN100 (DIN 2531'e uygun) ,H sınıfı motor yalıtımlı, IP 41 motor korumasına sahip, 380 V 50 Hz besleme gerilimli,üç hızlı sirkülasyon pompası temini ve yerine montajı



16



 23.176


 



Çeşitli demir işleri yapılması ve yerine konulması (her çeşit merdiven, balkon, köprü, korkuluklar, pencere ve bahçe parmaklıkları, çatıya çıkma, fosseptik ve benzeri yerlere yapılan merdivenler, ızgara ve benzeri işler)



kg



 



 



Yapım Şartları: Çeşitli çelik çubuk, lama ve profil demirlerden yapılan her çeşit merdiven, balkon, köprü, korkuluk­lar, pencere ve bahçe parmaklıkları, çatıya çıkma, fosseptik ve benzeri yerlere yapılan merdivenler, ızgara ve benzeri işlerin yapılması için demir perçin, civata, kaynak ve her türlü malzeme ve zayiatı, işyerinde yükleme, yatay ve düşey taşıma, boşaltma, işçilik, müteahhit genel giderleri ve kârı dâhil, (boya bedeli hariç) 1 kg fiyatı :


 



17



 241-318


 



Polietilen esaslı prefabrik boru izolesi (42 mm, 20 mm)



m



 



 



Yapım Şartları: Ekstrüzyon metoduyla boru biçimde polietilen esaslı malzemeden izole edilecek boruların dış çaplarına uygun olarak yapılmış olan -45 °C ila + 105 ısıya dayanıklı ortalama 35 kg/m2 yoğunluktaki polietilen esaslı hazır prefabrik boru izole malzemesi ile izole yapılacak olan boru yüzeyindeki pas ve kirlerin temizlenmesi ve iki kat sülyen ile boyanması, fabrikasyon olarak ortadan yarık imal edilmiş iki metre boyundaki polietilen prefabrik izole malzemenin boru dış çaplarına uygun seçilerek geçirilmesinden sonra ayrık iki yakasına toluol esaslı yapıştırıcı ile yapıştırılması, her iki metrede polietilen boru izolelerin ek yerleri izoleli polietilen kendinden yapışır bant ile birleştirilmesi; yapıştırma işlemi yapılamayan yerlerde (vana vb.) ve benzeri izoleli polietilen kendinden yapışır bant veya klipe kullanılması; polietilenin prefabrik izole  malzemesi dış ortamlarda kullanıldığı  zaman dış etkenlerden korunmasını sağlamak için özel imal edilmiş "UV" koruma verniği sürülmesi mecburi olup bu işlem için ayrıca bir bedel ödenmeyecektir. Adı geçen izole malzemelerinin temini, işyerine getirilmesi ve montajlarının yapılması (sülyen boya bedeli hariç).


Polietilen üzeri galvaniz sac kaplanması halinde montajlı birim fiyatlar %50 arttırılarak, montaj bedelleri  % 100 zamlı olarak ödenir.


NOT: 5mm. kalınlıktaki boru izolenin kullanma yeri katolog değerlerine göre seçilecektir.



18



 241-322


 



Polietilen esaslı prefabrik boru izolesi (48 mm, 20 mm)



m



 



 



NOT: 5mm. kalınlıktaki boru izolenin kullanma yeri katolog değerlerine göre seçilecektir.



19



 241-326


 



Polietilen esaslı prefabrik boru izolesi (60 mm, 20 mm)



m



 



 



Yapım Şartları: Ekstrüzyon metoduyla boru biçimde polietilen esaslı malzemeden izole edilecek boruların dış çaplarına uygun olarak yapılmış olan -45 °C ila + 105 ısıya dayanıklı ortalama 35 kg/m2 yoğunluktaki polietilen esaslı hazır prefabrik boru izole malzemesi ile izole yapılacak olan boru yüzeyindeki pas ve kirlerin temizlenmesi ve


NOT: 5mm. kalınlıktaki boru izolenin kullanma yeri katolog değerlerine göre seçilecektir.



20



 241-330


 



Polietilen esaslı prefabrik boru izolesi (76 mm, 20 mm)



m



 



 



Yapım Şartları: Ekstrüzyon metoduyla boru biçimde polietilen esaslı malzemeden izole edilecek boruların dış çaplarına uygun olarak yapılmış olan -45 °C ila + 105 ısıya dayanıklı ortalama 35 kg/m2 yoğunluktaki polietilen esaslı hazır prefabrik boru izole malzemesi ile izole yapılacak olan boru yüzeyindeki pas ve kirlerin temizlenmesi ve iki kat sülyen ile boyanması, fabrikasyon olarak ortadan yarık imal edilmiş iki metre boyundaki polietilen prefabrik izole malzemenin boru dış çaplarına uygun seçilerek geçirilmesinden sonra ayrık iki yakasına toluol esaslı yapıştırıcı ile


NOT: 5mm. kalınlıktaki boru izolenin kullanma yeri katolog değerlerine göre seçilecektir.



21



 402.104/A


 



Brülör demontajı



ad



 



 



Yapım Şartları:



22



 402.104/B


 



BRÜLÖR M ONTAJI



Ad



 



 



Yapım Şartları:



 


                                                                            



 


 


 


                                                   



 


 


 


 


 


 


 


                                                          


b) Yapılacağı yer:Samandağ Devlet Hastanesi Eski Hizmet Binası Wc Lavobo Tamirat ve Sıhhi Tesisatı, Kalorifer Kazanı ve Kalorifer Tesisat Onarımı
c) İşe başlama tarihi:
Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10
gün içinde
yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
ç) İşin süresi:
Yer tesliminden itibaren 30 (Otuz Gün) takvim günüdür.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:Atatürk Mah.Ortaokul Cad. Samandağ Devlet Hastanesi /HATAY
b) Tarihi ve saati:20.10.2010 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkarlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi.

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5 İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:

Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin
% 50
oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler,
4.3.2. Organizasyon yapısı ve personel durumuna ilişkin belgeler:
a) Anahtar Teknik Personel istenilmemektedir.
b) Teknik Personel:


Adet Pozisyonu Mesleki Unvanı Mesleki Özellikleri



1 Adet İnş.Mühendisi



1 Adet Mak.Mühendisi



4.4.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:
4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:


İnşaat İmalatları



 






















Her türlü iç sıva sökülmesi




Eski badanalı yüzeylere üç kat beyaz kireç badana yapılması




100x200 veya 200x200 mm lik düz renkli sırlı gre seramiklerle fugalı döşeme kaplaması yapılması




100x200 veya 200x200 mm lik düz renkli sırlı gre seramiklerle fugalı duvar ve cephe kaplaması yapılması




200 kg çimento dozlu tesviye tabakası yapılması























Her türlü iç sıva sökülmesi




Eski badanalı yüzeylere üç kat beyaz kireç badana yapılması




100x200 veya 200x200 mm lik düz renkli sırlı gre seramiklerle fugalı döşeme kaplaması yapılması




100x200 veya 200x200 mm lik düz renkli sırlı gre seramiklerle fugalı duvar ve cephe kaplaması yapılması




200 kg çimento dozlu tesviye tabakası yapılması




 



E/I.GRUP: SIHHI TESİSAT İŞLERİ



1. Sıhhi Tesisat İşleri



2. İdarece belirlenecek benzer nitelikteki işler



E/II.GRUP: ISITMA TESİSATI İŞLERİ



1. Isıtma Tesisatı İşleri



2. İdarece belirlenecek benzer nitelikteki işler


4.4.2. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri:
İnşaat ve Makina Mihendisliği Diplomaları geçerli olacaktır.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif
sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve

100 TRY (Türk Lirası)
karşılığı

Satınalma Birimi adresinden satın alınabilir.

İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil
100 TRY (Türk Lirası)
doküman bedelini
Ziraat Bankası Antakya Merkez Şube TR28000100030639367087-5001 nolu Hastane Hesabı yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler,
ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır.
İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir.
İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından
veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.



8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar
Samandağ Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi
adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.



9. İstekliler tekliflerini,

anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.

Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.


10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.


11.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.



12.
Konsorsiyum olarak ihaleye teklif


verilemez.










Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim