• İhale No
    2000190472
  • İhale Adı
    SOĞUTMA SİSTEMLERİNİN VE CİHAZLARININ PERİYODİK BAKIM VE ONARIM İşin
  • Sektör
    Klima, HVAC, Soğutma Grupları ve Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    22 Nisan 2014 14:30
  • İdare
    TCDD İZMİR LİMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
  • İhale İli
    İzmir
  • İşin İli
    İzmir
  • Yayın Tarihi
    14 Nisan 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU

TCDD İZMİR LİMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞINA ; ALSANCAK/İZMİR

 

TEL. NO : (0-232) 463 16 00 / 2348 – 2388

FAX NO MÜDÜRÜYET : (0 232) 463 22 48 - SATINALMA FAX 422 00 41

 

11/04/2014

 

Teklif sahibinin adı ve soyadı/Ticaret ünvanı

 

 

Açık tebligat adresi

 

 

Bağlı bulunduğu vergi adresi no

 

 

Telefon ve Fax numarası

 

 

 

 

Kuruluşunuzca kapalı zarf usulü doğrudan temin yöntemi ile gerçekleştirilecek olan SOĞUTMA SİSTEMLERİNİN VE CİHAZLARININ PERİYODİK BAKIM VE ONARIM İşine ilişkin dosya kapsamındaki bütün belgeleri ve şartları inceledim. Herhangi bir itirazım yoktur.

 

  1. YUKARIDA CİNSİ MİKTARI VE ÖZELLİKLERİ BELİRTİLEN MALZEMELER FAX VEYA KAPALI ZARFLI TEKLİF ALMAK SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR.

  2. FİRMA PULLU TEKLİF MEKTUBUNU, VARSA TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMENİN HERBİR SAHİFESİNİ TEK TEK İMZALAYACAKTIR.

  3. FİRMALAR TEKLİFTE BULUNDUKLARI MALZEME VE MALLARIN MARKA,CİNS,ÖLÇÜ VE EVSAFLARINI MUHAKKAK SURETLE BELİRTECEKLERDİR.

  4. FİRMALAR KDV’NİN FİYATLARA DAHİL VEYA HARİÇ OLDUĞUNU MUTLAKA BELİRTECEKTİR.

  5. FİRMA TEKLİFİ …......../…....../..2014 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.

  6. İHALE ÜZERİNDE KALAN FİRMA SİPARİŞE MÜTEAKİP ( ) GÜN İÇİNDE İSTENEN MALZEME VE MALLARI İŞLETMENİN ALSANCAK AMBARINA, NAKLİYE,PUL,DAMGA RESMİ VS. GİDERLERİ KENDİSİNE AİT VE TEKLİFİNE UYGUN OLARAK TESLİM ETMEYİ PEŞİNEN KABUL EDER.

  7. İHALE ÜZERİNDE KALAN FİRMA,7 GÜNÜ GEÇEN TESLİMATLARDA BİNDE 9,48 ORANINDA DAMGA RESMİ TÜM BEDELLERİNİ VE YÜZDE 6 ORANINDA KESİN TEMİNATINI TCDD İZMİR LİMAN İŞLETMESİ MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜNE YATIRMAK ZORUNDADIR.

  8. TCDD 4734 İHALE YASASINA TABİ OLMAYIP; BELİRTİLEN MALLARIN VEYA BELİRTİLEN İŞLERİN TÜMÜNÜ VEYA BİR KISMINI ALIP –ALMAMAKTA,YAPIP-YAPTIRMAMAKTA VEYA ALIMDAN VAZGEÇMEKTE BAĞIMSIZ OLARAK SERBESTTİR.

 

……./……../2014

 

Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı

Kaşe İmza

 

NOT:

1) Liman İşletme Müdürlüğümüzün ihtiyacı bulunan yukarıda malzemelerin/hizmetin, Firmanızca temin edilebildiği takdirde, bu malzeme dair teklif mektubunuzun Kapalı Zarf veya fax olarak en geç 15/01/2014 salı günü Saat: 10.00‘a kadar yukarıda belirtilen adreste olacak şekilde gönderilmesi veya bizzat elden getirilmesini rica ederiz.

2) Teklif zarfının üzerine işin adı yazılacaktır.

3) Yukarıda belirtilen (not:1) gün ve saatten sonra gelen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

4)TCDD İZMİR LİMAN İŞLETMESİ’NİN MAL VE HİZMET ALIMLARINA İLİŞKİN DOĞRUDAN TEMİN İŞLEMLERİNİ tcdd.gov.tr. ADRESİNDEN FİRMALAR TAKİP EDEBİLECEKLERDİR.

Ek:Birim fiyat teklif cetveli

Sayfa 1

 

 

 

BİRİM FİYAT TEKLİ CETVELİ

 

FİYATLARINIZI KDV HARİÇ TL OLARAK VERİNİZ.

Bakım Süresi

Soğutucunu Adı

Adet

Birim Fiyat (TL/ADET)

Toplam (TL)

3 Ay

Split Klimalar (Duvar tipi)

131

 

 

3 Ay

Split Klimalar (Salon tipi)

14

 

 

3 Ay

Split Klimalar (Tavan tipi)

6

 

 

3 Ay

İaşe Merkezi Soğutma Odası (eski)

1

 

 

3 Ay

İaşe Merkezi Soğutma Odası (yeni)

1

 

 

3 Ay

İaşe Merkezi Kasap Tipi Soğutucu

1

 

 

1 Ay

1,2,4,5 Nolu Ganrty Kreyn endüstriyel tip klima

4

 

 

1 Ay

1237 ve 1237A Kabin endüstriyel tip klima

2

 

 

1 Ay

3 Nolu Gantry Kreyn Tavan Tipi Klima

1

 

 

-

Klima montajı (Adet)

15

 

 

-

Klima demontajı (Adet)

15

 

 

-

Klima yerdeğişimi demontaj/montaj(Adet)

20

 

 

 

Genel Toplam

 

 

 

 

 

 

NOT:TEKNİK ŞARTNAMEYE GÖRE

 

 

* Tabloya gerektyiği kadar satır eklanecektir.

* Yukarıda belirtilen şartlar dahilindeTeklifte belirtilen mal ve/vaya hizmetleri vermeyi kabul ve taahhüt ediyorum/ediyoruz.

*Teklif mektubunu , teklif vermeye yetkili kişiler tarafından imzalanacaktır.

* Birim fiyatları KDV hariç TL. olarak verilecektir

 

 

 

 

 

Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı

Kaşe İmza

 

 

 

 

 

 

 

 

İZMİR LİMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

SOĞUTMA SİSTEMLERİNİN VE CİHAZLARININ

PERİYODİK BAKIM VE ONARIM İŞLERİNE

AİT TEKNİK ŞARTNAME

 

1. AMAÇ :

 

Bu teknik şartname; İzmir Limanında bulunan muhtelif soğutma sistemleri ve cihazlarının periyodik bakım ve onarım işlerinden istenen asgari özellikleri kapsar.

 

2. GENEL HUSUSLAR:

 

2.1. Teklif sahipleri soğutma konusunda yetkili servis olacak ve bu durumu belgeleyeceklerdir.

2.2. Yüklenici bakım ve onarım için gerekli alet, edevat ve benzeri cihazlara sahip olacaktır.

2.3. Periyodik olarak sistem ve cihazların bakımları yapılacak ve bakım formları düzenlenecektir.

2.4. Periyodik olarak sistem ve cihazların her biri için ayrı ayrı form düzenlenecektir. Bu formları kullanıcılar tarafından sorunsuz olarak çalıştığına dair ilgili formu eksiksiz imzalanması halinde, periyodik olarak bakım parası ödenmesi zamanında o döneme ait gelen sorunsuz ve çalışan klima sayısı kadar ödeme yapılacaktır. Herhangi bir nedenden dolayı bakımı yapılamayan sistem ve cihazların bakım ücretleri ödenmeyecektir.

2.5. Firma bakımı yapmadığı cihaz ve sistem için fatura kesmeyecek, bakımı yapılmayan hiçbir sistem ve cihazın parası ödenmeyecektir.

2.6. Herhangi bir nedenden dolayı çalışamaz duruma gelen, tamir edilemeyen veya liman yetkililerince tamir edilmesi uygun görülmeyen ya da ıskatına karar verilen sistem ve cihazın bakımı yapılmayacak, periyodik bakım parası ödenmeyecektir.

2.7. Bakımda gerekli olan malzemeleri bakım işini üstlenen firma karşılanacaktır. Bakımda kullanılacak temizlik solüsyonları, kimyasalları, üstüpü, bez v.b. bakıma ilişkin diğer malzemeler bakım fiyatının içinde olacaktır.

2.8. Soğutma cihazlarının bakım ve onarımında soğutucu gaz gerekmesi durumunda, gaz ücreti ayrıca ödenmeyecektir. Bakım ve onarım ücretine dahildir.

2.9. Yükleniciye telefon veya başka bir iletişim yöntemi ile arıza bildirildiğinde, en geç 12 saat içerisinde arızaya müdahale edilecektir.

2.10. Yüklenici firmanın çağrıldıktan 12 saat içersinde arızaya müdahale etmemesi durumunda arızalı sistem veya cihaz piyasaya yaptırılacak, bu iş için yapılan masraflar ve fatura bedelleri yüklenici firmaya ödettirilecektir.

2.11. Sözleşme süresince yapılan onarımlar için ayrıca bir bedel (malzeme temini hariç) ödenmeyecek olup, bütün bakım ve onarımlar sözleşme kapsamında yapılacaktır.

2.12. Soğutma sistemini kullanan KULLANICI ve SERVİSLER cihazlarınının verimli ve yeterli çalışmaması nedeniyle yapılan bakımdan ve tamirden memnun olmaması, bu konuya ilişkin şikayet ve sorunların artması durumundaki değerlendirme neticesinde, sistemlerin ve cihazların sık sık arızalanması buna firmanın yaptığı yetersiz bakım ve yapılan işin tekniğine uygunsuz yapılan tamirlerin neden olduğu tespit edildiği durumlarda, firmanın uyarılmasına rağmen yaptığı işleri düzenli ve uygun yapmamakta ısrarcı olması durumunda, limandaki soğutma sistem ve cihazlara yeterli ve yetkili servis elemanı çalıştırmaması, sorunları çözmekten kaçınması, yüklenici şartnameye konu olan işlerin yapılmasında yetersiz kalması, bu işleri yapmaktan imtina etmesi, şartnamenin herhangi bir maddesinin gereğini yerine getirmemesi durumunda veya YETKİLİ SERVİS belgesinin iptali durumunda İzmir Liman İşletme Müdürlüğü ilgili sözleşmeyi fesih etme hakkına sahip olacaktır.

2.13. Bakım onarım işlerinde, İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Yönetmelikleri, Yangın Yönetmelikleri, Çevre Yönetmelikleri ve Sosyal Güvenlik Yönetmeliklerinin hükümlerinin uygulanması ve yerine getirilmesi bakımcı firmanın sorumluluğundadır.

 

2.14. Bakım onarımı için çalışacak firma personelinin ve aracının limana giriş-çıkış işlemleri {Gümrük, Polis, vb.} için gerekli olan prosedür bakımcı firma tarafından yapılacaktır.

2.15. Yapılacak periyodik bakımlar TSE 5895 ‘te belirtilen kurallara ve bu standart ile atıfta bulunan diğer TSE standartlarına göre yapılacaktır.

2.16. Yüklenici firma bakım ve onarım sırasında kullandığı malzeme ve atık malzemeleri uygun koşullarda bertaraf edecektir. UYGUNSUZ şekilde malzemelerini etrafa saçmayacak, iş ve çevre güvenliği tehdit etmeyecektir.

2.17. Şartname kapsamındaki bakım onarım işleri dışında oluşacak komplike ve büyük arızalarda Liman yetkilileri ile Firma yetkilisinin belirleyeceği rayiç fiyat üzerinden arıza onarımları yaptırılacaktır.

2.18. İzmir Liman İşletmesince Soğutma sistemlerinin ve cihazlarının periyodik bakım ve onarım işlerine ait bu teknik şartnamede bulunan tabloda mevcut şu an çalışır vaziyette olan sistem ve cihazlar belirtilmiş olup, her sistem ve cihaz için adet olarak periyodik bakım ve onarım ücretlerini belirteceklerdir.

2.19. Mevcut sistem ve cihazlarının eksilmesi durumda ücretler düşülecek, artması ve yenilerinin tesis edilmesi neticesinde eklenecektir. Eklenen sistem ve cihazların periyodik bakım ve onarım ücretleri sözleşmede belirtilen fiyat üzerinden, teknik şartnamedeki aynı tip soğutucu özelliklerine göre ödenecektir.

2.20. İzmir Liman İşletmesindeki bulunan, split, tavan, salon ve endüstriyel tip klimaların bulunduğu yerler ve sayıları bu teknik şartnamenin ekinde liste (Ek 1) şeklinde verilmiş olup bakımlar ve tamirler bu ekte bulunan sayılar üzerinden yapılacaktır. Bu cihazların eksilmesi ve artması durumunda bakımlardaki cihaz sayısı eksilecek veya arttırılacaktır.

2.21. Yüklenici firma sözleşme imzalamadan önce limandaki işyerlerindeki soğutma cihazlarının yerlerini tespit edecektir. Soğutma cihazının olduğu servisin adı, klima markası, klima tipi, soğutma gücü, klimanın kullanım amacını (ısıtma ve/veya soğutma) belirleyen kesin liste firma tarafından hazırlandıktan ve liman yetkililerince onaylandıktan sonra firma ile sözleşme imzalanacaktır.

2.22. İzmir Liman İşletmesi müdürlüğü bünyesinde mevcut klimaların yer değişmesi ancak kontrol mühendisinin onayına tabi olup bilgisi dışında yapılayacaktır. Keyfi olarak yer değişmelerin önüne geçilecek, gereklilik ve yeterlilik şartı aranacak veya başka bir çözüm söz konusu ise değerlendirme yapılarak onay verilecektir. Onaydan sonra ancak, demontaj/montaj ücreti ödenecektir. Sözleşme süresince geçerli olan demontaj/montaj ücreti tekliflerinde belirteceklerdir.

2.23. Arızalı klimalardan bakım kapsamında olanlar ücretsiz olarak onarımı yapılarak çalışır fazilete getirilecektir. Arızalı klimanın montajı ve demontajı ve çalışır hale getirilmesi arıza kapsamında olup ücretsiz yapılacaktır.

2.24. Klima arızalarının büyük olması ve parça gerektirmesi durumunda (komprasör, fan motoru, arızalı klima için ayrıca arıza tespit formu düzenlenecek ve değişmesi gereken parçalar ayrıntılı olarak teknik özellikleriyle birlikte yazılacaktır. Arıza tespit formu ile yetkili kontrol mühendisine bildirim yapılmadan ve onayı alınmadan tamiratına başlanmayacaktır. Parçaların satın alınmasında liman işletme müdürlüğü yetkilidir. Parçalar bakım servisine tesliminden sonra; cihaz arızanın onarımına derhal başlanacak, eski parçalar tutanakla liman işletme müdürlüğüne teslim edilecektir.

 

3. YAPILACAK İŞLER

 

3.1. SPLİT (DUVAR, TAVAN, SALON), VE PENCERE TİPİ KLİMALAR;

 

3.1.1. Soğutma/Isıtma sistemi kontrolü yapılacaktır.

3.1.2. Gaz ölçümleri yapılmalı, eksik gaz miktarı ilave edilmelidir.

3.1.3. İç ve dış ünitelerin kimyasal maddelerle temizlenmesi işi yapılacaktır.

3.1.4. Cihazların drenajı kontrol edilecek ve temizliği yapılacaktır.

3.1.5. Tesisat bütünüyle gözden geçirilecek, ses, titreşim, soğuma, sıcaklık ve basınç durumları kontrol edilecek anormal bir durum var ise onarılacaktır.

3.1.6. Oluşacak arızalar giderilecektir.

 

 

3.2. İAŞE MERKEZİNDE BULUNAN SOĞUTUCULAR;

 

İaşe merkezinde 2 adet soğuk hava odası ve 1 adet kasap tipi soğutma sisteminin bakımı yapılacaktır.

 

3.2.1. Soğutma grubu genel kontrolü yapılacaktır.

3.2.2. Soğutucu gaz miktarı kontrolü yapılacaktır.

3.2.3. Yağ seviyesi ve yağın evsafının kontrolü yapılacaktır.

3.2.4. Elektrik tesisatı kontrolü yapılacaktır.

3.2.5. EVAPARATÖR ve KONDENSERLERİN kimyasal madde ile temizliği,

3.2.6. Cihazların drenajı kontrol edilecek ve temizliği yapılacaktır.

3.2.7. Tesisat bütünüyle gözden geçirilecek, ses, titreşim, soğuma, sıcaklık ve basınç durumları kontrol edilecek anormal bir durum var ise onarılacaktır.

3.2.8. Oluşacak arızalar giderilecektir.

 

4. TEKLİFLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ;

 

Teklif sahipleri soğutma sistem ve cihazlarına, yukarıda verilen tabloya uygun şekilde fiyat vereceklerdir. Nihayi değerlendirme genel toplam üzerinden yapılacaktır.

Kullanım yerine göre bazı klimalarda sadece yaz veya sade kış bakımı yapılacak olup, aşağıdaki liste yaklaşık olarak klima sayılarını vermektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İZMİR LİMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ……...… 2014 KLİMA BAKIMI YAPILAN İŞ YERLERİ

 

İSTEĞİ UYGUNLUK VE KONTROL LİSTE TUTANAĞI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLİMALARIN SERVİSLERE GÖRE DAĞILIMI

 

 

 

SERVİS

TİP

 

 

 

SIRA

Operasyon Müdürlüğü

Diğer

SALON

TAVAN

SPLİT

End.Tip.Soğ.

 

 

 

1

OPERASYON (2.Kat)

 

 

 

1

 

 

 

 

2

OTOMASYON

 

 

 

1

 

 

 

 

3

TİCARET TARİFE ŞEFLİĞİ

 

1

 

 

 

 

 

 

4

DOK KAPTANLIĞI

 

1

 

 

 

 

 

 

5

GEMİ YÜK-BOŞ SERVİSİ

 

 

 

2

 

 

 

 

6

KARGO G.Y.B.

 

 

 

1

 

 

 

 

 

OTOMASYON

 

 

 

1

 

 

 

 

7

İSÇİLER SERVİSİ

 

 

 

2

 

 

 

 

8

KONTEYNER TEMİNAL ŞEFİ

 

 

 

1

 

 

 

 

9

C KAPI İNTERCHANGE

 

 

 

1

 

 

 

 

10

D KAPI İNTERCHANGE

 

 

 

1

 

 

 

 

11

İHRAÇ İSTİF SERVİSİ

 

 

 

2

 

 

 

 

12

İTHAL İSTİF SERVİSİ

 

 

 

2

 

 

 

 

13

VAGON SERVİSİ

 

 

 

1

 

 

 

 

14

BOŞ İSTİF SERVİSİ

 

 

 

1

 

 

 

 

15

KONTEYNER İÇ DOLUM SERVİSİ

 

 

 

1

 

 

 

 

16

CFS AMBARI

 

 

 

7

 

 

 

 

17

GEMİ OPERASYON SERVİSİ

 

 

 

2

 

 

 

 

18

KREYN OPERATÖRLERİ

 

1

 

 

 

 

 

 

19

MEKANİK VASITA OPERATÖRLERİ

 

1

 

 

 

 

 

 

20

MEKANİK VASITA AMİRİ

 

 

 

1

 

 

 

 

21

YOLCU SALONU ŞEFLİĞİ

 

2

4

 

 

 

 

 

22

YOLCU SALONU GÜMRÜK MÜD.

 

 

 

2

 

 

 

 

23

DENİZ POLİSİ

 

 

 

6

 

 

 

 

24

GÜMRÜK MUHAFAZA MÜD.

 

 

 

4

 

 

 

 

 

Koruma ve Güvenlik Amirliği

 

SALON

TAVAN

SPLİT

 

 

 

 

1

AMİR

 

 

 

1

 

 

 

 

2

AMİR YARDIMCISI

 

 

 

1

 

 

 

 

3

BÜRO

 

 

 

1

 

 

 

 

4

GRUP ( A - B)

 

 

 

1

 

 

 

 

5

KAMERA KONTROL ODASI

 

 

 

2

 

 

 

 

6

VİYADÜK ÇIKIŞ KAPISI

 

 

 

2

 

 

 

 

7

LİMAN KAPI-B

 

 

 

6

 

 

 

 

8

LİMAN KAPI-C

 

 

 

6

 

 

 

 

9

LİMAN KAPI-D

 

 

 

6

 

 

 

 

10

GEMİ NÖBETÇİLERİ KABİN

 

 

 

1

 

 

 

 

11

NÖBETÇİ AMİRLİĞİ

 

 

 

1

 

 

 

 

12

LİMAN BİLGİSAYAR ODASI (Güvenlik Binası)

 

 

 

2

 

 

 

 

 

Personel Müdürlüğü

 

SALON

TAVAN

SPLİT

 

 

 

 

1

LİMAN MÜDÜRÜ (5.Kat)

 

 

 

1

 

 

 

 

2

LİMAN MÜDÜR YRD. (5.Kat)

 

 

 

1

 

 

 

 

3

LİMAN MÜDÜR YRD. (5.Kat)

 

 

 

1

 

 

 

 

4

LİMAN MÜDÜR YRD. (5.Kat)

 

 

 

1

 

 

 

 

5

TOPLANTI SALONU (5.Kat)

 

1

 

 

 

 

 

 

6

8. KAT SALON

 

2

 

 

 

 

 

 

7

8. Kat VIP SALONU

 

 

 

1

 

 

 

 

8

8. KAT MİSAFİRHANELER

 

 

 

2

 

 

 

 

9

PERSONEL MÜDÜRÜ (3.Kat)

 

 

 

1

 

 

 

 

10

İAŞE ŞEFLİĞİ (Amir-Memur odası)

 

 

 

2

 

 

 

 

11

İŞÇİ YEMEKHANESİ

 

4

 

 

 

 

 

 

12

SOĞUK HAVA DEPOSU (Modüler Tip)

1

 

 

 

 

 

 

 

13

SOĞUK HAVA DEPOSU (Oda Tipi)

1

 

 

 

 

 

 

 

14

KASA TİPİ SOĞUTMA DOLABI

1

 

 

 

 

 

 

 

15

İTFAİYE

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknik Müdürlük

 

SALON

TAVAN

SPLİT

 

 

 

 

1

TEKNİK MÜDÜR

 

 

 

1

 

 

 

 

2

MÜHENDİS (Kürşad Bey)

 

 

 

1

 

 

 

 

3

MÜHENDİS (Faruk Bey)

 

 

 

1

 

 

 

 

4

MÜHENDİS (Mehmet Bey)

 

 

 

1

 

 

 

 

5

MÜHENDİS (Uğur Bey)

 

 

 

1

 

 

 

 

6

MÜHENDİS (Bülent Bey)

 

 

 

1

 

 

 

 

7

TEKNİK BÜRO

 

 

 

1

 

 

 

 

8

TEKNİK MÜDÜRLÜK YAZI İŞLERİ

 

 

 

1

 

 

 

 

9

KKY BÜRO

 

 

 

 

 

 

 

 

10

MALZEME AMBARI

 

 

 

4

 

 

 

 

11

ELEKTRİKÇİLER

 

1

 

1

 

 

 

 

12

OTO ELEKTRİKÇİLER

 

 

 

1

 

 

 

 

13

KAYNAKÇILAR

 

 

 

1

 

 

 

 

14

NOEL VİNÇ BAKIMCI

 

 

 

1

 

 

 

 

15

VİNÇ BAKIMCI

 

 

 

1

 

 

 

 

16

TORNACILAR

 

 

 

1

 

 

 

 

17

POMPACILAR

 

 

 

1

 

 

 

 

18

TAMİRCİLER

 

 

 

1

 

 

 

 

19

1237 ve 1237/A Trafo

 

 

 

 

2

 

 

 

20

160 B Trafo

 

 

 

1

 

 

 

 

21

GANTRY KREYN OPERATÖR KABİNİ (1,2,3,4,5)

 

 

 

5

 

 

 

 

22

GANTRY KREYN ELEKTRİK ODASI(1,2,4,5)

 

 

 

 

4

 

 

 

23

3 NOLU GANTRY KREYN ELEKTRİK ODASI

 

 

2

 

 

 

 

 

24

NOEL VİNÇ ELEKTRİK ODASI

 

 

 

10

 

 

 

 

25

NOEL VİNÇLERİ OPERATÖR KABİNİ

 

 

 

10

 

 

 

 

26

SANY VİNÇLERİ ELEKTRİK ODASI

 

 

 

 

4

 

 

 

27

SANY VİNÇLERİ OPERATÖR KABİNİ

 

 

 

4

 

 

 

 

 

Limandaki Toplam Klima Sayısı

3

14

6

131

10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakımı yapan firmanın bakımını yaptığı soğutma cihazlarının(klima,soğuk havagrupları ve dolapları)işyerlerine göre düzenlediği formlar incelenmiştir.

 

 

Bakımları yapılan soğutma cihazlarının işyerlerine ve cihaz tipine göre liste çıkarılmıştır.

 

 

 

 

 

Düzenlenecek Bakın fatusasının;bakım yapılan soğutma cihazı aedine ve soğutma cihazı tiplerine (klima.soğuk hava grupları ve dolapları)

 

 

göre düzenlenmesi ve ödenmesinde buna göre ypılmasında bulunmamaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KISIM MÜHENDİSİ VEYA İLGİLİ SERVİS ŞEFİ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADI :

 

 

 

 

 

 

 

 

SOYADI :

 

 

 

 

 

 

 

 

GÖREVİ :

 

 

 

 

 

 

 

 

SİCİL NO :

 

 

 

 

 

 

 

 

İMZA :

 

 

 

 

 

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim