• İhale No
    2209935
  • İhale Adı
    TANSİYON ALETİ
  • Sektör
    Laboratuvar ve Ölçüm Cihazları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    12 Nisan 2021 18:00
  • İdare
    Bursa İznik Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Yayın Tarihi
    08 Nisan 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

 

 

Konu : Teklif Formu Sayın ilgili

İdaremizin ihtiyacı olan cins ve miktarı yazılı (2) kalem TANSİYON ALETİ ALIMI alımı işi 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesi uyarınca ihale edilecektir. Bu işin piyasa fıyar araştırmasının yapılabilmesi için K.D.V. hariç birim fiyatlarının karşılarına yazılarak 12.04.2021 tarihine kadar bildirilmesini rica ederiz.

 
   

Hilal ZENGİN BAYRAK
V.G.K.İ.


Not: 1- Kısmi teklife açıktır.

2-     Teklif mektubunda malzeme teslim süresi belirtilecektir.

3-     Nakliye firmaya aittir.

Metin Kutusu: ı/ıMuştala Kemal Pasa Malı. Orhangazi Cad. No:76 16860 İznik/BURSA Telefon: 0224 757 75 80 Dahili: 1006 Faks: 0224 757 22 23 E-posta: iznikdevlellıastanesi (4)hotmail.com

X-*'*"* Ic'N,

-~x*\

yA. W /*/

V              ...-'W

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI

 

 

BURSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

 

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

BURSA

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

İZNİK DEVLET HASTANESİ

İZNİK DEVLET HASTANESİ

 

 


 

MANUEL TANSİYON ALETİ (ERİŞKİN) TEKNİK ŞARTNAMESİ

si

1-      Tansiyon aleti Perfect Aneroid tipinde olmalıdır. Manometre haznesi ve puar kaşığı nikel kaplama kromajlı olmalıdır. Manometre gövdesi ve puar kaşığı tek parça olmalı, vidalanmış veya yapıştırılmış olmamalıdır. Manometre kadranı hassas bir şekilde sıfıra ayarlanmış olmalıdır.

2-      Manometrenin camı metal çerçeve üzerinde bulunan özel yuvasına oturmalı, manometre açıldığında cam çerçeveden ayrıİmamalıdır.

3-      Manometre gövdesi üzerinde kalibrasyoıı geçerlilik tarihini gösteren üretici firmanın ismini taşıyan orijinal bir etiket bulunmalıdır.

4-      Manometre 48 mm çapında olup, skala üzerindeki rakamlar okunabilir olmalı ve cihazın seri numarası sıkala üzerinde baskılı olmalıdır.

5-      Manometre, düşük basınçta çalışmasını sağlamak için üç kanallı (iki giriş ve bir çıkış) olmalıdır. (Birinci kanal puardan aldığı havayı tazyik kesesine vermeli, ikinci kanal tazyik kesesindeki havayı manometreye taşımalı, üçüncü kanaldan da iç lastikteki hava boşaltılarak ölçümün gerçekleşmesi sağlanmalıdır.) Hava verilirken manometre ibresi aşağı-yukarı titrememedir.

6-      Manometre iç mekanizmasında plastik malzeme kullanılmamalı, manometre gövdesinden manometre diyaframına hava taşıyan boru bakırdan yapılmış ve sıkıca lehimlenmiş olmalıdır.

7-      Manşet dış bezi dayanıklı kumaştan ve iplikten dikilmiş olmalı, üzerinde marka ve menşeini b<*ljrten etiketi olmalıdır.

8-      Manşet dış bezi kancalı olmalı ve kancasında orijinal olduğunu gösterir baskılı marka bulunmalıdır.

9-      Manşet dış bez ölçüleri 17X70 cm olmalıdır. Manşet üzerinde ölçülebilir kol çapı (50-64 cm) belirtilmiş olmalı ve steteskop giriş yerini gösteren bir işaret bulunmalıdır.

10-      Manşet iç lastik ölçüleri 14X28 cm (+/- 2 cm) olmalıdır.

11-      Manşet iç lastik hava verilmesi esnasında derhal şişineli ve gevşememelidir.

12-      Puar yeşil vulkanize kauçuktan imal edilmiş olmalı ve üzerinde orijinal baskılı markası ve menşei bulunmalıdır.

13-      Puar, iç lastiği (tazyik kesesi) kolayca şişirebilmek ve puar dip kısmında filtresi bulunmalıdır.

14-      Ayın markaya sahip 1 adet steteskop birlikte verilmelidir.

15-      Alet, iyi cins suni deriden yapılmış, sağlam dikilmiş ve üzeride orijinal markası ve modeli belirtilmiş çantasında olmalıdır.

16-      Alet, orijinal karton kutusu içerisinde olup, kutu üzerinde marka, model, seri numaraları ile üretici ve ithalatçı firma belirtilmiş olmalıdır.

17-      Tansiyon aleti 2 yıl garantili olmalı, uluslararası geçerli kalite belgesine (CE, ISO) haiz ve Ulusal Bilgi Bankası’na kayıtlı olmalıdır.

si



 

---'TTTYn,

 

 

T.C.

V\ f A/

SAĞLIK BAKANLIĞI

's* -k

BURSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

BURSA

İZNİK DEVLET HASTANESİ

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

 

İZNİK DEVLET HASTANESİ

 

MANUEL TANSİYON ALETİ (ÇOCUK) TEKNİK ŞARTNAMESİ

 


 

•     Tansiyon aleti Perfect Aneroid tipinde olmalıdır. Manometre haznesi ve puar kaşığı nikel kaplama kromajlı olmalıdır. Manometre gövdesi ve puar kaşığı tek parça olmalı, vidalanmış veya yapıştırılmış olmamalıdır. Manometre kadranı hassas bir şekilde sıfıra ayarlanmış olmalıdır.

•     Manometrenin camı metal çerçeve üzerinde bulunan özel yuvasına oturmalı, manometre açıldığında cam çerçeveden ayrılmamalıdır.

•     Manometre gövdesi üzerinde kalibrasyonun geçerlilik tarihini gösteren üretici firmanın ismini taşıyan orijinal bir etiket bulunmalıdır.

•     Manometre 48 mm çapında olup, sıkala üzerindeki rakamlar okunabilir olmalı ve cihazın seri numarası sıkala üzerinde baskılı olmalıdır.

•     Manometre, düşük basınçta çalışmasını sağlamak için üç kanallı (iki giriş ve bir çıkış) olmalıdır. (Birinci kanal puardan aldığı havayı tazyik kesesine vermeli, ikinci kanal tazyik kesesindeki havayı manometreye taşımalı, üçüncü kanaldan da iç lastikteki hava boşaltılarak ölçümün gerçekleşmesi sağlanmalıdır.) Hava verilirken manometre ibresi aşağı-yukarı titrememelidir.

•     Manometre iç mekanizmasında plastik malzeme kullanılmamalı, manometre gövdesinden manometre diyaframına hava taşıyan boru bakırdan yapılmış ve sıkıca lehimlenmiş olmalıdır.

•     Manşet dış bezi yapışkanlı olup, dayanıklı kumaş ve iplikten dikilmiş ve üzerinde marka ve menşei belirtilmiş olmalıdır.

•     Manşet dış bez ölçüleri 10X39 cm olmalıdır. Manşet üzerinde ölçülebilir kol çapı (19-29 cm) belirtilmiş olmalı ve manşet üzerinde steteskop giriş yerini gösteren bir işaret bulunmalıdır.

•     Manşet iç lastik ölçüleri 7X20 cm (+/- 2 cm) olmalıdır.

•     Manşet iç lastik vulkanize kauçuktan imal edilmiş olmalı, hava verilmesi esnasında derhal şişmeli ve gevşememelidir.

•     Manşet iç lastik hortumları çiftli olup, çok iyi cinsten katlanmaya dayanıklı vulkanize kauçuktan imal edilmiş olmalıdır.

•     Puar yeşil vulkanize kauçuktan imal edilmiş olmalı ve üzerinde orijinal baskılı markası ve menşei bulunmalıdır.

•     Puar, iç lastiği (tazyik kesesi) kolayca şişirebilmeli ve puar dip kısmında filtresi bulunmalıdır.

•     Alet, iyi cins suni deriden yapılmış, sağlam dikilmiş ve üzeride orijinal markası ve modeli belirtilmiş çantasında

olmalıdır.                                                                                                                                                        ^

•     Alet, orijinal karton kutusu içerisinde olup, kutu üzerinde marka, model, seri numaraları ile üretici ve ithalatçı firma belirtilmiş olmalıdır.

•     Tansiyon aleti Avrupa Birliği (AB) ülkesi menşeli olmalıdır.

•     Tansiyon aleti 2 yıl garantili olmalı, uluslararası geçerli kalite belgesine (CE, ISO) haiz ve Ulusal Bilgi Bankası’na kayıtlı olmalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

ONAY

 
 

 

 

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim