• İhale No
    2013/53371
  • İhale Adı
    TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Temizlik Malzemeleri, Haşere İlaçları ve Vektörle Mücadele Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    30 Mayıs 2013 10:00
  • İdare
    Ankara Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    24 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TEMİZLİK SARF MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ

Ankara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Bağlı Kuruluşlarının İhtiyacı Olan 142 Kalem Temizlik Sarf Malzemeleri alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2013/53371
1-İdarenin
a) Adresi : İstiklal Mah.Anafartalar Cad.No:68-70 Ulus Altındağ/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 312 4186662 - 312 4259604
c) Elektronik Posta Adresi : ankaramaliisler@aile.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : İhale dökümanı ekinde yer alan ''Kuruluş Adres Listesi'' çizelgesinde iletişim bilgileri yer alan kuruluşlardır.
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin yürürlüğe girmesini müteakip 7 takvim günü içerisinde işe başlanır. Sözleşmenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren en geç 1 ay içerisinde ihtiyaç sahibi idarelerin ambarlarına teslimat yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü.Anafartalar Cad.Eğitim Salonu.3.Kat No:68 Ulus/ANKARA
b) Tarihi ve saati : 30.05.2013 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,
c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,
ç) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veye istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,
d) Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.
 

4.3.3.
4.3.3.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

-Birim fiyat teklif cetvelinde ve teknik şartnamedeki sıra numaraları belirtilen 11 kalem ürün (6,19,30,39,46,63,66,68,103,104,132) için Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumundan alınmış Biyosidal Ürün ruhsatının ihale dosyasında sunulması zorunludur.

-Birim fiyat teklif cetvelinde ve teknik şartnamedeki sıra numaraları belirtilen 14 kalem ürün (23,29,51,52,67,85,91,92,98,101,102,106,107,138) için Sağlık Bakanlığından alınmış ithalat/üretim izni veya ilgili sağlık müdürlüğünce verilmiş bildirim kayıt belgesinin ihale dosyasında sunulması zorunludur.

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler teklif ettikleri her kalem malzemenin numunesini getirmek zorundadır.İstekliler tekliflerinde belirttikleri her kalem malzeme için marka ve orijinal ambalajlı/etiketli (orijinal şekliyle) bölünmeden ve parçalanmadan üzerinde teknik şartnamede belirtilmiş malzemenin adı, firma kaşesinin yer aldığı bir etiket yapıştırılmış numune, teknik bilgilerin yer aldığı katalog, teknik şartnameye cevapları (istekliler teklif ettikleri ürünlerin markasını belirteceklerdir.) ve açıklamaları içeren doküman ile fotoğrafları idarenin görevlendireceği kişiye ihale saatine kadar tutanak karşılığı teslim edeceklerdir. Numune- katolog ve teknik şartnameye cevap üzerinde birim fiyat teklif cetvelinde ve teknik şartnamedeki sıra numarası belirtilmiş olacaktır. Ayrıca teslim edilen numuneler için isteklilerce hazırlanan numune teslim tutanağının bir nüshası ihale dosyasında sunulacaktır.Teknik şartnameye uygun olmayan numuneler değerlendirme dışı bırakılacak, numune  getirmeyen isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamuya veya özel sektöre yapılan her türlü temizlik malzemesi satışları benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı İstekliler Ankara Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne yatıracakları şartname bedeline ait makbuz karşılığında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü.Destek Hizmetleri Mali İşler Şube Müdürlüğü.2.Kat.Anafartalar Cad.No:68 Ulus/ANKARA adresinden temin edebilirler. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü.Destek Hizmetleri Mali İşler Şubesi.2.Kat.Anafartalar Cad.No:68 Ulus/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (Yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AĞIZMASKESİ (KAĞIT-100'LÜ) 360 PAKET
BANYOKOVASI 22 ADET
BANYOLİFİ 350 ADET
BANYOSABUNU (175 GR) 245 KG
BANYOTABURESİ (PLASTİK) 10 ADET
PAVİDONİYODİN (100 ML) 17 LİTRE
BEBEKŞAMPUANI (750 ML) 200 ADET
BEBESABUNU (100 GR) 50 KG
BEBEYAĞI (200 ML) 50 ADET
BONELASTİK- (1000'Lİ) 261 PAKET
BULAŞIK-TEMİZLİKELDİVENİ 356 ÇİFT
BULAŞIKLEĞENİ 33 ADET
BULAŞIKMAKİNESİ TABLETİ (HEPSİ BİR ARADA 100'LÜ) 168 PAKET
BULAŞIKMAKİNESİ TEMİZLEYİCİSİ (SIVI) 47 LİTRE
BULAŞIKSEPETİ 17 ADET
BULAŞIKSÜNGERİ 1.258 ADET
BULAŞIKYIKAMA ÖNLÜĞÜ 30 ADET
BULAŞIKTELİ 267 ADET
BÖCEKİLACI SPREY-(400 ML) 66 ADET
CAMBEZİ 385 ADET
CAMÇEK (METAL) (25 CM) 51 ADET
CAMTEMİZLEME PELUŞU 92 ADET
CAMSİL 506 KG
ÇALISÜPÜRGESİ (SAPLI) 53 ADET
ÇAMAŞIRASKILIĞI -(ÇİFT KANATLI) 80 ADET
ÇAMAŞIRLEĞENİ (50 LT) 22 ADET
ÇAMAŞIRSEPETİ (50 LT) 3 ADET
ÇAMAŞIRSODASI 60 KG
ÇELİKPARLATICI 110 LİTRE
ÇAMAŞIRSUYU ULTRA KIVAMLI 4.545 LİTRE
ÇİFTKOVALI DÖNER PRESLİ TEMİZLİK SETİ 54 ADET
ÇÖPKOVASI PEDALLI-PLASTİK-(10-12 LT) 125 ADET
ÇÖPKOVASI PEDALLI-PLASTİK-(14-16 LT) 32 ADET
ÇÖPKOVASI PEDALLI-PLASTİK-(20-25 LT) 45 ADET
ÇÖPKOVASI KAPAKLI PLASTİK- (90 LT) 30 ADET
ÇÖPPOŞETİ ORTA BOY (20'Lİ 55X60) 7.395 RULO
ÇÖPPOŞETİ JUMBO BOY (10'LU 80X110) 4.395 RULO
ÇÖPPOŞETİ DÖKME (SİYAH-80X110) 1.198 KG
DEZENFEKTANSPREY (750 ML) 170 ADET
DİSPENSERHAVLU KAĞIT RULOSU (FOTOSELLİ MAKİNA İÇİN) 2.120 RULO
DİSPENSERZ HAVLU 500 PAKET
DİSPENSERTUVALET KAĞITI RULOSU (İÇTEN ÇEKMELİ) 2.100 RULO
DİSPENSERKAĞIT PEÇETE 2.000 PAKET
DİŞFIRÇASI 750 ADET
DİŞMACUNU (125 GR) 550 ADET
ELDEZENFEKTANI 119 LİTRE
ELSABUNU 35 KG
ELSÜPÜRGESİ 20 ADET
ELYÜZ KREMİ (250 GR) 100 ADET
ELBİSEASKISI (PLASTİK) 100 ADET
ENDÜSTRİYELTİP ÇAMAŞIR YIKAMA DETERJANI 15 KG
ENDÜSTRİYELTİP ÇAMAŞIR MAKİNASI YUMUŞATICISI 15 LİTRE
ENDÜSTRİYELAĞIR YAĞ-KİR ÇÖZÜCÜ 40 LİTRE
EVTİPİ ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI 2.435 KG
EVTİPİ ÇAMAŞIR MAKİNASI KİREÇ ÇÖZÜCÜ 229 KG
EVTİPİ ÇAMAŞIR MAKİNASI YUMUŞATICISI 1.650 LİTRE
ELDEYIKAMA DETERJANI TOZ 120 KG
FARAŞ 70 ADET
FIRÇA(KIL-GENİŞ-SERT) 25 ADET
FIRÇASAPI (ALÜMİNYUM) 35 ADET
FARAŞLISÜPÜRGE- SAPSIZ 10 ADET
FARAŞLISÜPÜRGE- SAPLI 86 ADET
FAREZEHİRİ (TABLET) 32 KG
GALOŞ(1000'LİK) 349 PAKET
GAZLIBEZ 175 PAKET
GENELTEMİZLİK MALZEMESİ 4.160 LİTRE
HALIŞAMPUANI 55 LİTRE
ISLAKMENDİL (70'Lİ) 1.045 PAKET
ISLAKMOP (PASPAS)TAKIMI 59 ADET
ISLAKMOP (PASPAS)TUTUCU APARAT 50 ADET
ISLAKMOP-PASPAS İPİ (YEDEK) 885 ADET
İŞELDİVENİ (BEZ) 53 ÇİFT
KANTAŞI -(ÇUBUK) 100 ADET
KAĞITHAVLU 9.540 RULO
KAĞITHAVLU ASKILIĞI- METAL 39 ADET
KAĞITPEÇETE (200'LÜ) 2.645 PAKET
KİREÇÇÖZÜCÜ 631 KG
KİRLİÇAMAŞIR SEPETİ (KAPAKLI 50 LT) 30 ADET
KOLONYA(LİMON) 88 KG
KOSTİKKOKU GİDERİCİ 50 KG
LASTİKÇİZME 1 ÇİFT
LAVABOAÇICI JEL 213 LİTRE
LAVABOPOMPASI (PLASTİK) 44 ADET
LAVABOBULAŞIK TEMİZLEME FIRÇASI 75 ADET
LEKEGİDERİCİ VE YAĞ SÖKÜCÜ SIVI DETERJANI 445 LİTRE
NEMLİMOP TAKIMI (KURU PASPAS) 88 ADET
NEMLİMOP TUTACAĞI MEKANİZMALI-METAL (PASPAS TUTUCU APARAT) 35 ADET
NEMLİMOP PASPAS TUTMA SAPI 35 ADET
NEMLİMOP PASPAS İPİ 170 ADET
NUMUNEYEMEK SAKLAMA POŞETİ (10'LU) 750 PAKET
ODAPARFÜMÜ SPREY (500 ML) 532 ADET
ODAPARFÜMÜ DOLUMLUK 25 LİTRE
OTOFIRÇASI 158 ADET
OTOFIRÇASI SAPI 85 ADET
ODASPREYİ OTOMATI-DİSPENSERİ 85 ADET
PAMUKZİGZAG HİDROFİL (250GR) 16 PAKET
PAMUK(1 KG'LİK) 7 KG
PASÇÖZÜCÜ 75 LİTRE
PLASTİKBARDAK (100'LÜ) 952 PAKET
POŞETELDİVEN (100'LÜ) 210 PAKET
SIVIBULAŞIK DETERJANI (ELDE YIKAMA) 1.433 LİTRE
SIVIEL SABUNU 860 LİTRE
SIVIEL SABUNU-ANTİBAKTERİYEL 1.490 LİTRE
SIVIEL SABUNU-KÖPÜK 120 LİTRE
SIVISABUNLUK ( METAL) 25 ADET
SIVIOVMA MADDESİ 736 LİTRE
ŞAMPUAN(BÜYÜKLER İÇİN -750 GR) 1.034 ADET
TARAK(SAPLI) 350 ADET
TEMİZLİKSETİ 24 ADET
TIBBİ(HİJYENİK) ELDİVEN- (100'LÜ S-M-L) 2.278 PAKET
TIRRNAKMAKASI (KÜÇÜK) 300 ADET
TIRNAKMAKASI (BÜYÜK) 154 ADET
TÜYDÖKÜCÜ KREM (100 ML) 100 ADET
TEKKULLANIMLIK TERLİK 50 ÇİFT
TEMİZLİKKOVASI (20 LT) 37 ADET
TEMİZLİKBEZİ (MİKROFİBER) 713 ADET
TOZBEZİ 402 ADET
TRAŞBIÇAĞI SAPLI (BANYO) 100 ADET
TRAŞBIÇAĞI (TEK BIÇAKLI) 10.400 ADET
TRAŞFIRÇASI 30 ADET
TRAŞKÖPÜĞÜ (200 ML) 200 ADET
TUVALETKAĞIDI 10.750 RULO
TUVALETKAĞIDI (JUMBO) 1.000 RULO
TUVALETKAĞIDI TAKACAĞI-KROM 44 ADET
TUVALETVE BANYO TASI (MAŞRAPA) 140 ADET
TUVALETTEMİZLEME FIRÇA TAKIMI 155 ADET
TUVALETTERLİĞİ 10 ÇİFT
ÜTÜMASASI 10 ADET
ÜTÜMASASI ÖRTÜSÜ 40 ADET
WCKOKU GİDERİCİ-ASKILI (50 GR) 710 ADET
WCMATİK KAPAK 91 ADET
WCTEMİZLEYİCİ 805 LİTRE
YANKESKİ (TIRNAK İÇİN) 10 ADET
YARABANDI 190 PAKET
YEDEKSIKMA PRESİ 68 ADET
YERÇEK SİL TAKIMI (50 CM) 72 ADET
YERÇEK SİL (50 CM) 1 ADET
ZEMİNİÇİN SÜT CİLA 15 LİTRE
CAMJİLET APARATI SETİ 5 ADET
DİSPENSERHAVLU KAĞIT MAKİNESİ (FOTOSELLİ MAKİNA İÇİN) 50 ADET
DİSPENSERTUVALET KAĞIDI MAK.APARATI 50 ADET
ÇÖPKOVASI (BÜRO İÇİN) METAL YUVARLAK 100 ADET