• İhale No
    505708
  • İhale Adı
    TIBBİ CİHAZ YEDEK PARÇASI ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi Cihazlar
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    28 Kasım 2013 10:00
  • İdare
    MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Ankara Bölge Komutanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    26 Kasım 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    TIBBİ CİHAZ YEDEK PARÇASI ALIMI
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    DOĞRUDAN TEMİN - Doğrudan Temin Alımları
 
İDARE ADI:    SAĞLIK HİZMETLERİ ANKARA BÖLGE KOMUTANLIĞI
ADRESİ:    ASKER HASTAHANESİ İÇERİSİ ETİMESGUT/ANKARA
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +903122491011/3871-3872-3873 - +903122446440
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    TIBBİ CİHAZ YEDEK PARÇASI ALIMI ( 5 KALEM, 2 KISIM)
MİKTARI:    5    Kalem
MALIN TESLİM YERİ:    Alım işine konu malzemeler yüklenici tarafından tamamı tek parti halinde Beytepe Asker Hastanesi 766 Nu.lı Tüketim Mal Saymanlığı deposuna teslim edilecektir.
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    Sözleşmenin imzalanmasına müteakip 10 (on) takvim günü içerisinde teslim edecektir.
İhalenin YAPILACAĞI YER:    TSK ANKARA SAĞLIK HİZMETLERİ BÖLGE KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ETİMESGUT/ANKARA
İhalenin TARİH VE SAATİ:    28/11/2013-10:00
SARTNAME NO:    TSK-SİBMK-Y-6
 
İHALE İLANI METNİ  
ALIMLA İLGİLİ GENEL HUSUSLAR:
1. SÖZ KONUSU MALZEMELER BEYTEPE ASKER HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ VE BAKIM BAĞLILARININ TIBBİ CİHAZ BAKIM OMARIMLARINDA KULLANILACAK MUHTELİF YEDEK PARÇA İHTİYAÇLARI İÇİN TEDARİK EDİLECEKTİR.
2. BU İHALEYE SADECE YERLİ İSTEKLİLER KATILABİLİR. YABANCI İSTEKLİLERLE ORTAK GİRİŞİM YAPAN YERLİ İSTEKLİLER BU İHALEYE KATILAMAZ. İHALEYE KATILAN GERÇEK KİŞİLERİN YERLİ İSTEKLİ OLDUKLARI, TEKLİF MEKTUBUNDA YER ALAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMLİK NUMARASINDAN ANLAŞILIR. TÜZEL KİŞİLERİN YERLİ İSTEKLİ OLDUKLARI İSE TEKLİFLERİ KAPSAMINDA SUNULAN BELGELER ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLİR. 
3. ALIMA İLİŞKİN ÖDEME HAVA LOJ. K.LIĞI SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜNCE İŞİN AİT OLDUĞU MALİ YILIN BÜTÇESİNDEKİ MEVCUT ÖDENEKTEN, MALİYE BAKANLIĞININ ÖDENEK SERBEST BIRAKMA ORANLARI DOĞRULTUSUNDA YAPILACAKTIR. 
4. SÖZ KONUSU ALIM İŞİ İÇİN SÖZLEŞME YAPILACAK VE GEÇİCİ VE KESİN TEMİNAT ALINMAYACAKTIR. 
5. SÖZ KONUSU İŞİN MUAYENE VE KABULÜ ANKARA SAĞLIK HİZMETLERİ BÖLGE KOMUTANLIĞI MUAYENE VE KABUL KOMİSYONU BAŞKANLIĞINCA YAPILACAKTIR. 
6. YETKİLENDİRİLMİŞ ALIM HEYETİ VE KOMİSYONLARDA GÖREVLİ PERSONELİN MAZERETİ NEDENİYLE BULUNMAMASI HALİNDE YEDEK ÜYELER GÖREVLENDİRİLECEKTİR. 
7. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TAŞINIR MAL İŞLEM BELGESİ MALZEMELERİ TESLİM ALACAK OLAN BEYTEPE ASKER HASTANESİ 766 NU.LI TÜKETİM MAL SAYMANLIĞINCA KESİLECEKTİR.

ALINACAK MALZEME LİSTESİ: 

BİRİNCİ KISIM:
S.NU. MALZEMENİN CİNSİ MİKTARI BİRİMİ
1 VALF/VANA PNOMATİK, 2 ADET
2 BUHAR TUTUCU (TREP STEAM), 2 ADET
3 CONTA, 2 ADET
4 FİLTRE AKIŞKAN İÇİN (HEPA), 4 ADET

İKİNCİ KISIM:
S.NU. MALZEMENİN CİNSİ MİKTARI BİRİMİ
1 BATARYA, DEFİBRİLATÖR İÇİN, 5 ADET

GENKUR BAŞKANLIĞI TSK SIHHİYE İKMAL VE BAKIM MERKEZİ K.lığının Kasım 2009 tarih ve ŞARTNAME NO: TSK-SİBMK-Y-6 Numaralı Tıbbi Cihaz Yedek Parçaları Teknik Şartnamesinden;

Birinci Kısım için Atıf Yapılan Hususlar:
a. Teknik Şartnamenin 2.İstek ve Özellikler Maddesi:
(1) Teknik Şartnamenin 2.1.1.2. ve 2.2.1. Maddesi : Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesinde belirtildiği şekilde olacaktır.Yedek parçaların miktarı ve hangi cihazlara uyumlu olacağı ile ayrıntılı bilgi ayrıca bu İdari Şartnamenin son kısmında yer alan “e.İlave Edilecek Diğer Hususlar” maddesinde belirtildiği şekilde olacaktır. İhtiyaç Duyulan Yedek Parça listesinde gösterilen ve tedarik edilecek tıbbi cihaz yedek parçaları Beytepe Asker Hastanesi Baştabipliğine ve bakım onarım yönünden desteklenen birliklere ait tıbbi cihazların bakım ve onarımının yapılabilmesi amacı ile Tıbbi Teknik Kısmında kullanılacaktır.
(2) Teknik Şartnamenin 2.2.2. Maddesi: İlave bir husus yoktur. Tip idari şartnamede belirtildiği gibi olacaktır.
(3) Teknik Şartnamenin 2.2.3. Maddesi: 
(a) Yüklenici, TSK bünyesinde bakım onarım imkanı bulunan ana malzeme veya çok parçalı sistemin bakım ve onarımda değiştirilmesine ihtiyaç duyulan ve ikmali yapılan parçaları dahil kodlandırma işlemlerini yaptıracaktır.
(b) Yüklenici, yürürlükteki Milli Kodlandırma Hizmetleri Yönergesine uygun olarak, MSB Teknik Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Milli Kodlandırma Bürosuna, sözleşmenin yürürlüğe girmesini müteakip gerekli bilgi ve belgelerle birlikte müracaat edecek ve kabul muayenesine çağrı tarihine kadar kodlandırma işlemini tamamlayacaktır.
(c) Yüklenicinin kabul muayenesine çağrı tarihine kadar kodlandırılması mümkün olmayan malzeme için (acil durumlarda, çok parçalı sistemlerde veya kodlandırılması diğer NATO ülkelerince yapılacak malzemede), Türk Milli Kodlandırma Bürosunca onaylanan kodlandırma protokolü ve malzeme listesinin tedarik makamına ibraz edilmesi halinde, yüklenici kodlandırma ile ilgili yükümlülüğünü geçici olarak yerine getirmiş kabul edilecek ve kabul ile ilgili işlemlere başlanacaktır. Yüklenici, kodlandırma ile ilgili yükümlülüğünü malzemenin garanti süresi sonuna kadar tamamlayacaktır. Söz konusu malzeme Milli Kodlandırma Bürosunca kodlandırma sırasına alınacak ve kodlandırma işleminin tamamlanmasını müteakip sonuçlar (NSN ve DD-146 Formu); yükleniciye, Tedarik Dairesi Başkanlıklarına ve ihtiyaç sahibi Kuvvet Komutanlığının Kodlandırma Bürosuna bildirilecektir. 
(4) Teknik Şartnamenin 2.2.4. Maddesi: Satın alınacak Tıbbi Cihaz Yedek Parçalarının montajı yükleniciden talep edilmeyecektir.
(5) Teknik Şartnamenin 2.2.5. Maddesi: Eğitime ihtiyaç yoktur.
(6) Teknik Şartnamenin 2.3.4. Maddesi: Tıbbi cihaz yedek parçaları ile ilgili olarak ihtiyaç duyulan her türlü teknik bilgi, doküman ve menşeini gösteren belgeler yüklenici tarafından muayene aşamasında teslim edilecektir.
b. Teknik Şartnamenin 3. Maddesi Numune Alma:
(1) Teknik Şartnamenin 3.5. Maddesi: Satın alınacak her yedek parça bir numunedir. Muayene esnasında numune alınmayacaktır.
c. Teknik Şartnamenin 4. Maddesi Denetim ve Muayene Metodları: 
(1) Teknik Şartnamenin 4.4. Maddesi: Denetim ve muayeneler esnasında muayene masrafları (TSK laboratuarlarında yapılamayan analiz ve test masrafları dahil olmak üzere) ile dizayn ve imalat hataları sebebiyle meydana gelebilecek her türlü kaza ve hasarlardan yüklenici firma sorumlu olacaktır.
(2) Teknik Şartnamenin 4.6.3. Maddesi: Yedek Parçaların faal olup olmadıkları ait oldukları ana cihazlara geçici süre ile (Her bir Yedek Parça 8 Saat )monte edilerek tespit edilecektir. 
(3) Teknik Şartnamenin 4.7. Maddesi: Denetim ve muayeneler esnasında lüzumlu her türlü personel, test cihazı ve ortam yüklenici tarafından ücretsiz temin edilecek ve kendi kullanımı için muayene mahallinde bulundurulacaktır.
ç. Teknik Şartnamenin 5. Maddesi Ambalajlama ve Etiketleme:
Teknik Şartnamenin 5.1. Maddesi: 
(1) Sözleşme konusu tıbbi cihaz yedek parçaları gümrükte ambalajının açılması durumu hariç, orijinal ambalajında teslim edilecektir. Ambalaj üzerinde tıbbi cihaz yedek parçalarını tanıtıcı (adı, miktarı, firma parça numarası veya üretici stok numarası) etiket bilgileri olacaktır. Tıbbi cihaz yedek parçalarının belirtilen şekilde ambalajlanmaması nedeniyle meydana gelebilecek ve sigorta tarafından karşılanmayan hasar, zarar ve eksiklikler yükleniciye ait olacaktır.
d. Teknik Şartnamenin 6. Maddesi Garanti Şartları: 
Teknik Şartnamenin 6.3. Maddesi: 
(1) Sözleşme konusu Tıbbi Cihaz Yedek parçalarının Kati (Kesin) Kabulünden itibaren garanti süresi 1 (bir) yıl olacaktır. 
e. İlave Edilecek Diğer Hususlar :
(1) “Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesi” nin 1’ (bir) nci kaleminde istenen 2 (iki) adet VALF/VANA PNOMOTİK ,Getinge GE 2406Stec1 otoklav cihazına uygun ve üzerindeki orijinal parça ile aynı özelliklere sahip olacaktır.4-8 bar kuru hava ile çalışaktır.Bağlantı noktaları ¾ erkek dişli olmalıdır.En fazla 180°C sıcaklıkta çalışmaya uygun olmalıdır.
(2) “Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesi” nin 2’ (iki) nci keleminde istenen 2 (iki) adet BUHAR TUTUCU Getinge marka otoklavlara uygun ve üzerindeki orijinal parça ile aynı özelliklere sahip olacaktır.13 Bar basınca dayanmalıdır.En fazla 225°C sıcaklığa dayanıklı olmalıdır.Bağlantı şekli 90° açılı olmalıdır. 
(3) “Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesi” nin 3’ (Üç) üncü kaleminde istenen 2 (iki) adet CONTA Getinge GE2609ST AR2 otoklav cihazına uygun ve üzerindeki orijinal kapak contası ile aynı özelliklere sahip olacaktır.Uzunluğu 2700mm ve 16 mm çapında olmalıdır.Conta bir noktadan iki ucu birbirine eklenmiş ve yekpare olmalıdır.Contanın dış yüzeyi ısı yalıtımı için grafit kaplı olmalıdır.
(4) “Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesi” nin 4’ (dört) ncü kaleminde istenen 4 (dört) adet FİLTRE (HEPA) Getinge Decomat 4656 yıkayıcı cihazına uygun olmalıdır.Etiket teknik verileri saatte 62-68 metreküp hava akışına uygun olmalıdır.Kasası tahta veya metal olmalıdır.Kasa çevresinde ısıya dayanıklı conta olmalıdır.Ebat ölçüleri 203x203x78 mm olmalıdır.

İkinci Kısım için Atıf Yapılan Hususlar:
a. Teknik Şartnamenin 2.İstek ve Özellikler Maddesi:
(1) Teknik Şartnamenin 2.1.1.2. ve 2.2.1. Maddesi : Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesinde belirtildiği şekilde olacaktır.Yedek parçaların miktarı ve hangi cihazlara uyumlu olacağı ile ayrıntılı bilgi ayrıca bu İdari Şartnamenin son kısmında yer alan “e.İlave Edilecek Diğer Hususlar” maddesinde belirtildiği şekilde olacaktır. İhtiyaç Duyulan Yedek Parça listesinde gösterilen ve tedarik edilecek tıbbi cihaz yedek parçaları Beytepe Asker Hastanesi Baştabipliğine ve bakım onarım yönünden desteklenen birliklere ait tıbbi cihazların bakım ve onarımının yapılabilmesi amacı ile Tıbbi Teknik Kısmında kullanılacaktır.
(2) Teknik Şartnamenin 2.2.2. Maddesi: İlave bir husus yoktur. Tip idari şartnamede belirtildiği gibi olacaktır.
(3) Teknik Şartnamenin 2.2.3. Maddesi: 
(a) Yüklenici, TSK bünyesinde bakım onarım imkanı bulunan ana malzeme veya çok parçalı sistemin bakım ve onarımda değiştirilmesine ihtiyaç duyulan ve ikmali yapılan parçaları dahil kodlandırma işlemlerini yaptıracaktır.
(b) Yüklenici, yürürlükteki Milli Kodlandırma Hizmetleri Yönergesine uygun olarak, MSB Teknik Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Milli Kodlandırma Bürosuna, sözleşmenin yürürlüğe girmesini müteakip gerekli bilgi ve belgelerle birlikte müracaat edecek ve kabul muayenesine çağrı tarihine kadar kodlandırma işlemini tamamlayacaktır.
(c) Yüklenicinin kabul muayenesine çağrı tarihine kadar kodlandırılması mümkün olmayan malzeme için (acil durumlarda, çok parçalı sistemlerde veya kodlandırılması diğer NATO ülkelerince yapılacak malzemede), Türk Milli Kodlandırma Bürosunca onaylanan kodlandırma protokolü ve malzeme listesinin tedarik makamına ibraz edilmesi halinde, yüklenici kodlandırma ile ilgili yükümlülüğünü geçici olarak yerine getirmiş kabul edilecek ve kabul ile ilgili işlemlere başlanacaktır. Yüklenici, kodlandırma ile ilgili yükümlülüğünü malzemenin garanti süresi sonuna kadar tamamlayacaktır. Söz konusu malzeme Milli Kodlandırma Bürosunca kodlandırma sırasına alınacak ve kodlandırma işleminin tamamlanmasını müteakip sonuçlar (NSN ve DD-146 Formu); yükleniciye, Tedarik Dairesi Başkanlıklarına ve ihtiyaç sahibi Kuvvet Komutanlığının Kodlandırma Bürosuna bildirilecektir. 
(4) Teknik Şartnamenin 2.2.4. Maddesi: Satın alınacak Tıbbi Cihaz Yedek Parçalarının montajı yükleniciden talep edilmeyecektir.
(5) Teknik Şartnamenin 2.2.5. Maddesi: Eğitime ihtiyaç yoktur.
(6) Teknik Şartnamenin 2.3.4. Maddesi: Tıbbi cihaz yedek parçaları ile ilgili olarak ihtiyaç duyulan her türlü teknik bilgi, doküman ve menşeini gösteren belgeler yüklenici tarafından muayene aşamasında teslim edilecektir.
b. Teknik Şartnamenin 3. Maddesi Numune Alma:
(1) Teknik Şartnamenin 3.5. Maddesi: Satın alınacak her yedek parça bir numunedir. Muayene esnasında numune alınmayacaktır.
c. Teknik Şartnamenin 4. Maddesi Denetim ve Muayene Metodları: 
(1) Teknik Şartnamenin 4.4. Maddesi: Denetim ve muayeneler esnasında muayene masrafları (TSK laboratuarlarında yapılamayan analiz ve test masrafları dahil olmak üzere) ile dizayn ve imalat hataları sebebiyle meydana gelebilecek her türlü kaza ve hasarlardan yüklenici firma sorumlu olacaktır.
(2) Teknik Şartnamenin 4.6.3. Maddesi: Yedek Parçaların faal olup olmadıkları ait oldukları ana cihazlara geçici süre ile (Her bir Yedek Parça 8 Saat )monte edilerek tespit edilecektir. 
(3) Teknik Şartnamenin 4.7. Maddesi: Denetim ve muayeneler esnasında lüzumlu her türlü personel, test cihazı ve ortam yüklenici tarafından ücretsiz temin edilecek ve kendi kullanımı için muayene mahallinde bulundurulacaktır.
ç. Teknik Şartnamenin 5. Maddesi Ambalajlama ve Etiketleme:
Teknik Şartnamenin 5.1. Maddesi: 
(1) Sözleşme konusu tıbbi cihaz yedek parçaları gümrükte ambalajının açılması durumu hariç, orijinal ambalajında teslim edilecektir. Ambalaj üzerinde tıbbi cihaz yedek parçalarını tanıtıcı (adı, miktarı, firma parça numarası veya üretici stok numarası) etiket bilgileri olacaktır. Tıbbi cihaz yedek parçalarının belirtilen şekilde ambalajlanmaması nedeniyle meydana gelebilecek ve sigorta tarafından karşılanmayan hasar, zarar ve eksiklikler yükleniciye ait olacaktır.
d. Teknik Şartnamenin 6. Maddesi Garanti Şartları: 
Teknik Şartnamenin 6.3. Maddesi: 
(1) Sözleşme konusu Tıbbi Cihaz Yedek parçalarının Kati (Kesin) Kabulünden itibaren garanti süresi 1 (bir) yıl olacaktır. 
e. İlave Edilecek Diğer Hususlar :
(1) “Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesi” nin 1’ (bir) nci kaleminde istenen 2 (iki) adet VALF/VANA PNOMOTİK ,Getinge GE 2406Stec1 otoklav cihazına uygun ve üzerindeki orijinal parça ile aynı özelliklere sahip olacaktır.4-8 bar kuru hava ile çalışaktır.Bağlantı noktaları ¾ erkek dişli olmalıdır.En fazla 180°C sıcaklıkta çalışmaya uygun olmalıdır.
(2) “Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesi” nin 2’ (iki) nci keleminde istenen 2 (iki) adet BUHAR TUTUCU Getinge marka otoklavlara uygun ve üzerindeki orijinal parça ile aynı özelliklere sahip olacaktır.13 Bar basınca dayanmalıdır.En fazla 225°C sıcaklığa dayanıklı olmalıdır.Bağlantı şekli 90° açılı olmalıdır. 
(3) “Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesi” nin 3’ (Üç) üncü kaleminde istenen 2 (iki) adet CONTA Getinge GE2609ST AR2 otoklav cihazına uygun ve üzerindeki orijinal kapak contası ile aynı özelliklere sahip olacaktır.Uzunluğu 2700mm ve 16 mm çapında olmalıdır.Conta bir noktadan iki ucu birbirine eklenmiş ve yekpare olmalıdır.Contanın dış yüzeyi ısı yalıtımı için grafit kaplı olmalıdır.
(4) “Tıbbî Cihazların Bakım ve Onarımı İçin İhtiyaç Duyulan Yedek Parça Listesi” nin 4’ (dört) ncü kaleminde istenen 4 (dört) adet FİLTRE (HEPA) Getinge Decomat 4656 yıkayıcı cihazına uygun olmalıdır.Etiket teknik verileri saatte 62-68 metreküp hava akışına uygun olmalıdır.Kasası tahta veya metal olmalıdır.Kasa çevresinde ısıya dayanıklı conta olmalıdır.Ebat ölçüleri 203x203x78 mm olmalıdır.
 İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
   a.Şikayet ve Başvuru Makamı:  SAĞLIK HİZMETLERİ ANKARA BÖLGE KOMUTANLIĞI
   b.Telefon Numarası:  +903122491011/3871-3872-3873
   c.Fax Numarası:  +903122446440
   d.Elektronik Posta adresi:  
   

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim