• İhale No
    2013/146603
  • İhale Adı
    TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    12 Kasım 2013 10:00
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Hatay
  • İşin İli
    Hatay
  • Yayın Tarihi
    26 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

190 KALEM TIBBİ MALZEME TOPLU ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2013/146603
1-İdarenin
a) Adresi:Odabaşı Beldesi Eski SSK Hastanesi HATAY MERKEZ/HATAY
b) Telefon ve faks numarası:3262290000 - 3262274435
c) Elektronik Posta Adresi:malihizmetler@hataykhb.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri :HATAY ANTAKYA DEVLET HASTANESİ, İSKENDERUN DEVLET HASTANESİ, KIRIKHAN DEVLET HASTANESİ, DÖRTYOL DEVLET HASTANESİ, HATAY KADIN DOĞUM VE ÇOCUK BAKIM EVİ HASTANESİ, SAMANDAĞ DEVLET HASTANESİ, REYHANLI DEVLET HASTANESİ, ALTINÖZÜ DEVLET HASTANESİ, ERZİN DEVLET HASTANESİ, HASSA DEVLET HASTANESİ, HATAY ADSM, İSKENDERUN ADSM, KIRIKHAN ADSM ve VARSA EK BİNALARININ İLGİLİ AMBARLARI
c) Teslim tarihleri:Teslimat 01.01.2014 tarihi baz alınmak suretiyle 6 eşit parti (Teslimatın eşit partilere bölünememesi halinde idarenin kabul edeceği şekilde dağılım yapılacaktır.) halinde ikişer ay ara ile yapılacaktır. Tüm teslimatlar teslimat ayının ilk on günü içerisinde yapılacaktır. Teslimatlar malzeme dağılım tablosundaki miktarlar ve kurumlar dikkate alınarak sözleşmenin 10.1.1 maddesinde belirtilen idarelere teslim edilecektir. Teslimat değişiklikleri yüklenicilere resmi yazı iletilmek suretiyle tesislerce yapılabilecek olup 15 gün öncesinden talep edilmesi halinde istenilen miktarın teslimatı geç veya erken yapılabilecektir. Teslimatlarda idarelerce resmi yazı iletilmeden değişiklik yapılmayacaktır.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TOPLANTI SALONU - Antakya/HATAY
b) Tarihi ve saati:12.11.2013 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1-İsteklilerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TİTUBB) kayıtlı olduklarını ve teklif ettikleri ürünlerin TİTUBB'da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğuna dair belgeleri muayene aşamasında sunacaklardır. Ayrıca istekli, ürünün tedarikçi firmanın bayii olması durumunda bayi olduğuna dair TİTUBB kaydını da muayene aşamasında sunacaklardır. Ayrıca muayene aşamasında GMDN Kodu sorgulamasında onaylı olmayan malzemeler kabul edilmeyecektir. T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası uygulamalarında değişiklik olması halinde yeni duruma göre hareket edilecektir.
2-İstekliler uhdelerinde kalan kalemlerle ilgili HUAP programından hazırlanmış ihale bildirim formlarını XML formatında hazırlayarak elektronik ortamda (CD Halinde) Sözleşme evrakları ile birlikte sunacaklardır. CD'nin üzeri yetkili kişilerce imzalanmış olacak ve sözleşme esnasında CD'yi sunmayan isteklilerle sözleşme imzalanmayacak dolayısıyla CD'nin sonradan sunulması talebi kabul edilmeyecektir. Ayrıca tekliflerin girilebilmesi ve bilgi amaçlı olarak teklif edilen fiyatlar CD ortamında (Sunulacak CD'de teklif verilmeyen kalemler silinmeyecek ve ihale listesindeki sıraya uygun olarak excel veya word belgesi şeklinde oluşturulacak) teklif dosyasında sunulacak ancak bu nedenle teklifler değerlendirme dışı bırakılmayacaktır.
3- İstekliler ihale dokümanı içerisinde verilen Ürün Marka-UBB-Menşei Formunu eksiksiz doldurarak teklif ile birlikte sunacaklardır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1-İstekliler teklif ettikleri ürünlere ilişkin olarak ihale dokümanı içerisinde verilen 'numune ve katalog verilecek malzemeler listesi'ndeki sayı kadar numuneyi orjinal ambalajında ve kapalı bir kutu veya koli içerisinde teslim edeceklerdir. Tüm numuneler kapalı bir kutu veya koli içerisinde olacaktır. Kutu veya koli üzerinde numune isimlerinin ve ihale sıra numaralarının yazılı olduğu liste bulunacak ve her numunenin üzerinde ihale sıra numarası yazılı olacaktır. Numuneler teklif dosyası ile birlikte teslim edilecektir. Sunulan numuneler teklif kapsamında olduğundan sunulduğu esnada açılıp sayılmayacak ancak ihale komisyonunca teklif değerlendirme esnasında açılarak değerlendirilecektir. Ayrıca numunelerin iadesi istenilmeyecektir.
2-İstekliler teklif ettikleri ürünlere ilişkin olarak ihale dokümanı içerisinde verilen 'numune ve katalog verilecek malzemeler listesi'nde belirtilmiş kalemler için orjinal katalog vereceklerdir. Sunulan kataloglar Türkçe olacak veya Türkçe tercümesi sunulacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 200 TRY (Türk Lirası) karşılığı Hatay İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği-Merkezi Satınalma Birimi, Ayrıca Antakya Ziraat Bankası Merkez Şubesi İban TR070001000306628674165001no'lu hesaba ücreti yatırılmak ve dekontu idareye verilmek üzere ihale dokümanı karşı ödemeli olarak kargo yoluyla gönderilebilecek ve ihale dokümanı merkezi satınalma birimince satılabilecektir. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar HATAY İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ-MALİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI-MERKEZİ SATINALMA BİRİMİ-Antakya/HATAY adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (DOKSAN) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ADEZYONBARIYER MATRIX 130 ADET
AMELİYATMASKESİ 197.840 ADET
AMELİYATMASKESİ (LASTİKLİ) 156.000 ADET
BIÇAKLIKESİCİ KAPATICI KARTUŞ 60 MM. NORMAL DOKU 3 ADET
BONEWAKS 700 ADET
CERRAHİPEDİ 12,5X12,5 210 ADET
CERRAHİPEDİ 12,5X50 560 ADET
CERRAHİPEDİ 40X40 375 ADET
CİLTÇİZİM KALEMİ ( SKİN MARKER ) 385 ADET
DISPOSABLEAYAK KILIFI 400 ADET
DUALMESH 30X20 10 ADET
DUALMESH 15X20 20 ADET
DURAYAPIŞTIRICISI 30 ADET
DÜŞENANVİLLİ STAPLER 28 MM 5 ADET
DÜŞENANVİLLİ STAPLER 31 MM 3 ADET
ENDOSKOPIKLINEER KESICI KARTUSU 60 MM 250 ADET
ERCPBİLİER DİLATASYON BALONU 1 ADET
ERCPDOME TİP SFİNKTEROTOM 2 ADET
ERCPGİS REUS 8 TELLİ POLİP TOPLAYICI BASKET KATATERİ 2 ADET
ERCPİĞNE UÇLU ( SFİNKTEROTOM ) 5 ADET
ERCPKATATERİ 10 ADET
ERCPKALVUZ TEL UYUMLU TAŞ ÇIKARMA BASKET KATATERİ 10 ADET
ERCPKLAVUZ TEL ( GUİDE WİRE ) 20 ADET
ERCPLİTOTRİPSİ BASKET KATATERİ 5 ADET
ERCPPRECUT PAPİLLOTOM 10 ADET
ERCPTAŞ ÇIKARMA BALON KATATERİ 40 ADET
ERCPTAŞ ÇIKARMA BASKET KATATERİ 10 ADET
GUMUSNITRAT KALEM 1.300 ADET
HEMOSTATİKAJAN GRANÜ 66 ADET
HEMOVAKDREN TEK IGNELI NO:12 1.790 ADET
HEMOVAKDREN NO:14 TEKLI,400 ML. 300 ADET
HEMOVAKDREN CIFT IGNELI NO:12 1.795 ADET
HEMOVAKDREN NO:14 ÇİFT İĞNELİ 370 ADET
KAMERAKILIFI 4.050 ADET
KANAMADURDURUCU (KOLOJEN HEMOSTATIK GRANUL) 150 ADET
KATETERMONT 400 ADET
KOLOSTOMİTORBASI 60 MM (ADAPTÖRLÜ) 845 ADET
KOTERKALEMİ 11.300 ADET
KOTERPLAĞI 5.100 ADET
LAPARASKOPİKCLİNCH 5 MM 104 ADET
LAPARASKOPİKCLİP ATICI 670 ADET
LAPARASKOPİKDİPOSABLE GÖRÜNTÜLÜ TETİKLİ TROKAR 5-11 MM(VISİPORTOPTİKAL TROKAR) 85 ADET
LAPARASKOPİKDİSSECTÖR 5 MM 50 ADET
LAPARASKOPİKENDOBAG 175 ADET
LAPARASKOPİKFINDIK TAMPON 55 ADET
LAPARASKOPİKGRASPER 185 ADET
LAPARASKOPİKİRİGASYON SETİ (5 MM) 285 ADET
LAPARASKOPİKL HOOK 90 ADET
LAPARASKOPİKMAKAS 180 ADET
LAPARASKOPİKTROKAR 10 MM 655 ADET
LAPARASKOPİKTROKAR 5 MM 465 ADET
LAPARASKOPİKVERES İĞNESİ 115 ADET
MESHPOLİPROPİLEN 6X 11 CM 920 ADET
MESHPOLİPROPİLEN 15X15 500 ADET
MESHPOLYGLACTİN 910+POLYPROPYLENE 6*11 20 ADET
MESHSABİTLEYİCİ 20 ADET
MİKROSKOPKILIFI ( AMELİYATHANE ) STERİL DİSPOSABLE 740 ADET
OKSİDEREJ.SEL. (PED HALİNDE) (SURGİCEL VB) 1.100 ADET
OKSİDEREJ.SEL.(TAB.HALİNDE) (SURGİCEL VB) 400 ADET
PEZZERSONDA NO: 28 65 ADET
PEZZERSONDA NO: 30 75 ADET
PEZZERSONDA NO: 32 90 ADET
PENROSDREN ORTA 492 ADET
PENROSEDREN (İNCE ) 750 ADET
PENROSEDREN (KALIN) 320 ADET
PRPSETİ 50 ADET
SİLİKONVAKUMLU TIKANMAYAN DREN (BEYİN CERRAHİ) 500 ADET
SİLİKONVAKUMLU TIKANMAYAN DREN NO: 24 (GENEL CERRAHİ) 450 ADET
SİLİKONVAKUMLU TIKANMAYAN DREN NO: 29 (GENEL CERRAHİ) 500 ADET
SKİNSTAPLER ( CİLT ZIMBASI ) 3.100 ADET
SPONGOSTAN(ANAL) 220 ADET
SPONGASTAN(BEYİN CERRAHİ) 750 ADET
ULTRASONICISI KONTROLLÜ DAMAR KAPAMA MÜHÜRLEME AÇIK CERRAHİ PROBU EĞRİBIÇAK 22CM +40 MM 40 ADET
ULTRASONICISI KONTROLLÜ DAMAR KAPAMA MÜHÜRLEME AÇIK CERRAHİ PROBU EĞRİBIÇAK 25CM 25 ADET
ULTRASONICKESME VE KOAGÜLASYON CIHAZI ELDEN AKTİVASYONLU EĞRİKOAGÜLASYON MAKASI –36 CM 75 ADET
ULTRASONICKESME VE KOAGÜLASYON CIHAZI İNCE DİSEKSİYON MAKASI 100 ADET
VAPORPULSE KOAGULASYONLU J-HOOK. 15 ADET
YTUR SETİ 475 ADET
AİR-WAYNO : 0 695 ADET
AİR-WAYNO : 00 220 ADET
AİR-WAYNO : 1 1.030 ADET
AİR-WAYNO : 2 1.135 ADET
AİR-WAYNO : 3 4.490 ADET
AİR-WAYNO : 4 3.870 ADET
AİR-WAYNO : 5 2.360 ADET
AİR-WAY(BİNASAL) 20 ADET
AMBU(TEK KULLANIMLIK) YETİŞKİN 1.793 ADET
AMBU(TEK KULLANIMLIK) PEDIATRIK 538 ADET
AMBU(TEK KULLANIMLIK) YENİDOĞAN 150 ADET
ANESTEZIDEVRESI (PEDIATRIK-DISPOSABLE) 735 ADET
ANESTEZIDEVRESI (YETİŞKİN-DISPOSABLE) 4.845 ADET
ASPİRATÖRTORBA SETİ ( YOĞUN BAKIM İÇİN ) 6.200 ADET
BASINÇKAFI 1000 ML 242 ADET
BASINÇKAFI 500 ML 210 ADET
EL-AYAKSABİTLEME BANDI 11.040 ADET
ENTÜBASYONSTYLESİ (GAYT) ( LARGE) 25 ADET
ENTÜBASYONSTYLESİ (GAYT) ( SMALL) 119 ADET
ENTÜBASYONSTYLESİ (GAYT) (MEDİUM) 14 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ KAFSIZ NO.2 145 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ KAFSIZ NO: 2,5 175 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ KAFSIZ NO: 3 45 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ KAFSIZ NO: 3,5 100 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ KAFSIZ NO: 4 370 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ KAFSIZ NO:4,5 305 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ KAFSIZ NO: 5 170 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ KAFSIZ NO: 5,5 200 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 3 KAFLI 140 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 3,5 KAFLI 135 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 4 KAFLI 320 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 4,5 KAFLI 215 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 5 KAFLI 455 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 5,5 KAFLI 450 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 6 KAFLI 520 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 6,5 KAFLI 465 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 7 KAFLI 2.260 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 7,5 KAFLI 3.990 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 8 KAFLI 3.240 ADET
ENTÜBASYONTÜPÜ NO: 8,5 KAFLI 1.695 ADET
EPİDURALSPİNAL KOMBİNE SET NO: 18 110 ADET
EPIDURALSET NO:18 25 ADET
LARENGEALMASKE NO: 0 (REUSABLE) 5 ADET
LARENGEALMASKE NO: 1 (REUSABLE) 19 ADET
LARENGEALMASKE NO: 1,5 (REUSABLE) 4 ADET
LARENGEALMASKE NO: 2 (REUSABLE) 15 ADET
LARENGEALMASKE NO: 2,5 (REUSABLE) 10 ADET
LARENGEALMASKE NO: 3 (REUSABLE) 44 ADET
LARENGEALMASKE NO: 4 (REUSABLE) 54 ADET
LARENGEALMASKE NO: 5 (REUSABLE) 34 ADET
LARENGEALMASKE NO: 2,5(DİSPOSABLE) 20 ADET
LARENGEALMASKE NO: 3(DİSPOSABLE) 20 ADET
LARENGEALMASKE NO: 4(DİSPOSABLE) 20 ADET
SINIRBLOKAJ IGNESI 1.530 ADET
SPİNALİĞNE NO:25 G (TURUNCU) 8.760 ADE
SPİNALİĞNE ATRAVMATİK UÇLU 2.440 ADET
SPİNALİĞNE NO : 27 G (GRİ) 520 ADET
SPİNALİĞNE NO : 26 G 1.500 ADET
SPİNALİĞNE NO: 22 G (SİYAH) 1.005 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 3 22 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 3,5 47 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 4 70 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 4,5 110 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 5 140 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 5,5 60 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 6 260 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 6,5 187 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 7 720 ADET
SPİRALLİENTÜB. TÜPÜ KAFLI NO: 7,5 590 ADET
AĞIZBAKIM SETİ 3.340 ADET
ANTİBAKTERİYELKATATER TESPİTLEYİCİ 300 ADET
BESLENMESETİ ( YOĞUN BAKIM İÇİN ) 2.280 ADET
BRONSIALCIFT LUMENLI TÜP SAG NO:39 35 ADET
BRONSIAL,CIFTLUMENLI TÜP SAG NO:35 20 ADET
BRONSIAL,CIFTLUMENLI TÜP SOL NO:37 10 ADET
BRONŞLAVAJTÜPÜ 700 ADET
BPAPMASKE RESABLE 40 ADET
CPAPMASKESİ LARGE 100 ADET
CPAPMASKESİ MEDİUM 70 ADET
ÇİFTLİSTERİL ENJEKTÖR DİSPOSABLE 250 ADET
ÇİFTLİVALFLİ TRANSFER SET 60 ADET
DİSPOSABLETANSİYON MANŞONU KÜÇÜK 800 ADET
DİSPOSABLETANSİYON MANŞONU BÜYÜK 4.050 ADET
DISPOSABLETRANSPORT VENTILATORU 40 ADET
KATETERTRAKEAL ASPIRASYON KAPALI SISTEM STERIL NO:5 30 ADET
KATETERTRAKEAL ASPIRASYON KAPALI SISTEM STERIL NO:6 40 ADET
KATETERTRAKEAL ASPIRASYON KAPALI SISTEM STERIL NO:14 135 ADET
KATETERTRAKEAL ASPIRASYON KAPALI SISTEM STERIL NO:16 300 ADET
İNVAZİVBASINÇ SETİ ( TRANSDUCER ) TEKLİ 1.430 ADET
INVAZIVBASINC SETI (TRASDUCER) IKILI 140 ADET
SATÜRASYONPROBU ÇOCUK (DİSP.) 11.655 ADET
SATÜRASYONPROBU ERİŞKİN (DİSP.) 4.970 ADET
SOLUNUMEGZERSİZ APARATI 85 ADET
TRAKEOSTOMİKANÜLÜ BALONLU (Muhtelif numaralarda) 100 ADET
TRAKEOSTOMIFILTRESI 100 ADET
PERKÜTANTREAKESTOMİ SETİ NO:7 20 ADET
PERKÜTANTREAKESTOMİ SETİ NO:8 30 ADET
PERKÜTANSANTRAL VENÖZ KATATER NO:1 F 30 ADET
PERKÜTANSANTRAL VENÖZ KATATER NO:2 F 5 ADET
SANTRALVENOZ KATATER 3 F 5 ADET
SANTRALVENOZ KATATER 2 YOLLU 4 F 5 ADET
SANTRALVENOZ KATATER 3 YOLLU 5.5 F 115 ADET
SANTRALVENÖZ KATATER 3 YOLLU 7 F 1.090 ADET
UZATMAHATTI (INFIZYON ICIN 60 CM) 1.250 ADET
ÜROMETRE 3.800 ADET
VALFLİARA BAĞLANTI SETİ 1.250 ADET
VOLÜMETRİKİNFÜZYON POMPA (IŞIKTAN KORUMALI) SETİ 200 ADET
VOLÜMETRİKİNFÜZYON POMPA SETİ (İKİLİ) 7.600 ADET
VOLÜMETRİKİNFÜZYON POMPA SETİ (TEKLİ) 16.300 ADET
YENİDOĞANYB POLİÜRETAN BESLENME KATATERİ NO:8 10 ADET
YENİDOĞANYB RAM KANÜLÜ 30 ADET
YENİDOĞANYB MAYİ FİLTRESİ 2.500 ADET