• İhale No
    2024/399243
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME ALIMI 2024
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    02 Mayıs 2024 10:00
  • İdare
    Amasya İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Amasya
  • İşin İli
    Amasya
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    02 Nisan 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

AMASYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

TIBBİ SARF MALZEME ALIMI 2024 mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/399243
1-İdarenin
a) Adı : AMASYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : FETHİYE MAH. ÇELEBİ MEHMET CAD. NO:10/1 05100 AMASYA MERKEZ/AMASYA
c) Telefon ve faks numarası : 3582527509 - 3582527420
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : TIBBİ SARF MALZEME ALIMI 2024
b) Niteliği, türü ve miktarı : 149 KALEMTIBBİ SARF MALZEME ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MERZİFON KARA MUSTAFA PAŞA DEVLET HASTANESİ SULUOVA İLÇE DEVLET HASTANESİ GÜMÜŞHACIKÖY DEVLET HASTANESİ TAŞOVA DEVLET HASTANESİ
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 10(on) iş günü içerisinde peyder pey teslim edilecektir. Siparişler telefon veya faks veya mail yolu ile yapılacaktır.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalanmasına müteakip 3(Üç) iş günü içinde işe başlanacak


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 02.05.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Amasya İl Sağlık Müdürlüğü Merkezi Satınalma Birimi Fethiye Mahallesi Çelebi Mehmet Caddesi No:10/1 AMASYA


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği gereğince TİTUBB kapsamında olan ürünler için teklif veren istekliler Tıbbi Cihaz Satış Merkezi Yetki Belgesi'ne ait bilgilerini Yeterlik Bilgileri Tablosu 7.1.ı. bölümüne Belge Adı ve Düzenleyen Kurum/Kuruluş Belgenin Tarihi, Sayısı ve Geçerlik Tarihi bölümlerine beyan edecek olup ihale sonrasında Beyan Edilen Bilgileri Tevsik Eden Belgelerin Sunulması Talebine İlişkin Bildirim tebligatına müteakip idareye ilgili evrak aslı veya noter onaylı sureti idareye teslim edilecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

1)Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği  kapsamındaki  tüm malzemelerin TİTUBB/ÜTS’de Sağlık Bakanlığı tarafından kayıt işleminin tamamlanmış olması gerekmektedir. İhaleye teklif veren istekli tedarikçi firma (üretici/ithalatçı) ise kendisine ait, bayi ise tedarikçi firma ve bayisi olarak tanımlandığını gösterir TİTUBB kayıtlarını (T.C. Sağlık Bakanlığının ilgili web sitesinden alınan kayıt belgeleri) teklif ettikleri ürün/ürünlere ait TİTUBB kayıtları ile birlikte sunacaklardır. Bu bilgiler yeterlik bilgileri tablosunda belirtilecek ve kayıt belgelerini idarece Tevsik Edici Belgelerin sunulması tebligatına istinaden belirtilen süre içerisinde idareye sunacaklardır.

İstekliler, teklif edeceği ürünlerin UBB belgelerinin üzerine ürün sıra numaralarını yazacaklardır.

2) Ürüne ait  teknik şartnamede tanımlanan özellikler farklı UBB/ÜTS kaydı gerektiriyorsa her ürüne ait UBB/ÜTS Barkod numaralarının birim fiyat teklif cetveli eki cetvelde veya yeterlik bilgileri tablosunda veya ayrı bir barkod listesi olarak yeterlik bilgileri tablosunda beyan edecekler ve idarece Tevsik Edici Belgelerin sunulması tebligatına istinaden belirtilen süre içerisinde idareye sunacaklardır.

3) Tıbbi cihazların, Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği kapsamındaki ürünlerin  Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun ilgili internet adresinden kontrolleri yapılacak olup, kullanımları ve piyasaya arzları durdurulan cihazlar değerlendirme dışı bırakılacaktır. 

4) Birim Fiyat Teklif Cetvelinde belirtilen alıma esas malzemenin dışında, teknik şartnamede alıma esas malzemeyle birlikte verilmesi istenen Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği ve Vücut Dışında Kullanılan Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışındaki ürünler teklif edilecekse, bu ürünlerin söz konusu yönetmeliklerin kapsamı dışında olduğuna dair üreticinin/ithalatçının KAPSAM DIŞI BEYANI’nı yeterlik bilgileri tablosunda beyan edecekler ve idarece Tevsik Edici Belgelerin sunulması tebligatına istinaden belirtilen süre içerisinde idareye sunacaklardır.  Bu durumda beyan verilen ürünler için TİTUBB/ÜTS kaydı aranmayacaktır.

4.3.2.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

Yerli malı teklif edecek olan istekliler  ihale sıra no, kısmın/kalemin adını belirterek Yerli Malı Belgesine ilişkin bilgileri Yeterlik Bilgileri Tablosunun, Mesleki Ve Teknik Yeterliğe İlişkin Bilgiler – Yerli Malı Belgesi bölümüne beyan edeceklerdir.  İhale sonrasında “Beyan Edilen Bilgileri Tevsik Eden Belgelerin Sunulması Talebine İlişkin Bildirim Tebligatı”na müteakip idareye Yerli Malı Belgesi teslim edilecektir.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

İstekliler teklif edilen ve üzerinde kalan malzemelere ilişkin  Numunelerini,  üzerinde firma kaşesi, ürün sıra no yazılı olarak, idarece belirlenecek tarihe kadar e-ihalede Yeterlik Bilgileri Tablosundaki Beyan Edilen Bilgileri Tevsik Eden Belgelerin asılları ile birlikte ve Numune Teslim Tutanağı da eklenerek teslim edecektir.İstekliler,Teknik Şartnamelerinde belirtilen miktarlar kadar numuneyi idareye teslim etmek zorundadırlar.Teslim edilen numunelerin üzerine hangi kaleme ait numune olduğu ve firma adı mutlaka belirtilmelidir.Soğuk zincir gerektiren numune var ise teslim esnasında görevliye bildirilmelidir. İstenildiği halde numune verilmeyen veya numune verilse bile Teknik Şartnamelerinde belirtilen kriterleri karşılamayan kalemler değerlendirme dışı bırakılacaktır.Numuneler için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sektörde gerçekleştirilen her türlü tıbbi sarf malzeme satışı işi.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ASPİRASYON SETİ KES-TAK KONNEKTÖRLÜ YANKAUER(ASPİRATÖR HORTUMU 5.5 M (KVC)) 5.000 adet
KEMOTERAPİ UYGULAMA POMPA SETİ İĞNESİZ KONNEKTÖRLÜ İKİ İLAÇ 1.500 adet
KEMOTERAPİ UYGULAMA POMPA SETİ İĞNESİZ KONNEKTÖRLÜ ÜÇ VE ÜZERİ İLAÇ(ULRİCH MARKA CT – MOTION CİHAZ UYUMLU ) 1.560 adet
KEMOTERAPİ UYGULAMA POMPA SETİ İĞNESİZ KONNEKTÖRLÜ ÜÇ VE ÜZERİ İLAÇ(BAYER MEDRAD Imaxeon marka Salient model UYUMLU) 2.000 adet
OTOMATİK KONTRAST POMPA ŞIRINGA SETİ TEK KULLANIMLIK 60 adet
PERFÜZÖR ENJEKTÖR, ŞEFFAF, 50-60 CC(50 CC. OVER LOCK) 500 adet
TUBİNG SET ARTERİYEL FİLTRESİZ YETİŞKİN 30 adet
POLYESTER MEŞ (MESH) 14(±2)X11(±2)CM(KENDİNDEN YAPIŞKANLI SAĞ) 300 adet
POLYESTER MEŞ (MESH) 14(±2)X11(±2)CM(KENDİNDEN YAPIŞKANLI SOL) 200 adet
LUER-LOCK(KİLİTLİ) KONNEKTÖR(C35) 1.000 adet
KATLANABİLİR AKRİLİK İOL (İNTRAOKÜLER LENS) KARTUŞU(GÖZ TEK PARÇALI D KARTUŞ) 4.000 adet
KATLANABİLİR AKRİLİK İOL (İNTRAOKÜLER LENS) KARTUŞU(GÖZ ÜÇ PARÇALI B KARTUŞ) 300 adet
KATLANABİLİR LENS ENJEKTÖRÜ REUSABLE (ÇOK KULLANIMLIK) 3 adet
YÜKSEK ISILI OFTALMİK KOTERİZASYON KALEMİ, DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 150 adet
NAZAL CPAP KANÜL YÜKSEK AKIŞ PEDİATRİK(NAZAL CPAP KANÜLÜ NEONATAL TURUNCU) 20 adet
SUBTENON ANESTEZİ KANÜLÜ(SUB-TENON21 G KANÜL) 200 adet
ANTERİOR VİTREKTOMİ PROBU 20G DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK)(FAKOEMÜLSİFİKASYON CİHAZI UYUMLU 20 G) 20 adet
FAKO UCU LAMİNAR FLOW ÖZELLİKLİ 30 DERECE 20 adet
DİSTİLE SU 1000 ML PVC ŞİŞE STERİL 3.000 adet
FAKO CHOPPER KÜNT TOP UÇLU 2 adet
KAPSÜLORRHEXİS KİSTOTOM(UTRATA) 2 adet
SÜTUR FORSEPSİ TENNANT TİP EĞİK(CURVED) 4 adet
KORNEAL FORSEPS HARMS COLİBRİ TİP 2 adet
KUGLEN TİP İRİS HOOK VE LENS MANİPÜLATÖR, AÇILI 2 adet
İRRİGASYON/ASPİRASYON HANDPİECE EĞİK UÇLU 2 adet
ANESTEZİ HASTA (SOLUNUM) DEVRESİ HUMİDİFİER CHAMBER BAĞLANTI HORTUMLU PEDİATRİK(FİSHER PAYKEL CİHAZINA UYUMLU PEDİATRİK YANKOT SET) 30 adet
NAZAL YÜKSEK AKIŞ KANÜLÜ(NAZAL CPAP KANÜLÜ PEDİATRİK YEŞİL) 200 adet
ARTROSKOPİK SHAVER UCU(4.0*125 MM.) 50 adet
ARTROSKOPİK SHAVER BIÇAK, BURR TÜM BOYLAR(SERT 6 OLUKLU SİLİNDİRİK OYUCU AGRESSİVE 6-FLUTE BARREL BUR) 30 adet
LATERAL POZİSYON DESTEK PEDİ(70*50*12/0,8 CM) 1 adet
TOPUK POZİSYON DESTEK PEDİ 6 adet
AT NALI KAFA PEDİ YETİŞKİN 3 adet
AT NALI KAFA PEDİ PEDİATRİK 3 adet
SİLİKON JEL POZİSYON PEDİ 360X125X70 MM 4 adet
ALKOL (ETİL ALKOL) % 70 LİK 2.000 litre
ALKOL (ETİL ALKOL) % 96 LIK 1.070 litre
ANTİSEPTİK SOLÜSYON (EL DEZENFEKTANI), ALKOL İÇEREN, 100 ML 1.200 adet
ASPİRASYON TORBASI, HORTUM DAHİL, JELLEŞTİRİCİLİ, 2000ML 3.000 adet
ASPİRASYON TORBASI, HORTUM DAHİL, JELLEŞTİRİCİLİ, 3000ML 20.000 adet
BASINCA DAYANIKLI UZATMA HATTI 30CM M/F-ÖRGÜLÜ 1200 PSİ(BASINCA DAYANIKLI ARA UZATMA 30 CM M/F 250 PSİ (RADYOLOJİ)) 2.000 adet
DAMAR MÜHÜRLEME CİHAZI İÇİN LAPAROSKOPİK UÇ ISI KONTROLLÜ EĞRİ BIÇAK 35 CM 100 adet
EL ANTİSEPTİK SOLÜSYONU (EL DEZENFEKTANI) ALKOL İÇEREN 1000ML 8.100 adet
ENTERAL BESLENME POMPA SETİ,YIKAMALI 13.000 adet
FAKO KASETİ CİHAZ UYUMLU DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK)(AMO SİGNATURE CİHAZI) 300 adet
HASTA ALT BEZİ SERME (TIBBİ AMAÇLI) 50.000 adet
HASTA YIKAMA LİFİ 20.000 adet
İNFÜZYON POMPA SETİ TEK YOLLU 5.000 adet
İNSÜLİN KALEM İĞNESİ 6-7 MM 17.000 adet
KLORHEKSİDİN GLUKONAT % 4 1000 ML SOLÜSYON 250 adet
KLORHEKSİDİN GLUKONATLI EL VE TIRNAK FIRÇASI 3.200 adet
NEBÜLİZATÖR SETİ T PARÇALI TEK KULLANIMLIK 5.000 adet
POLİVİDON İYOT %10 1000 ML ANTİSEPTİK SOLÜSYON 4.910 adet
POLİVİDON İYOT İÇEREN %7,5 ANTİSEPTİK SOLÜSYON 1000 ML ŞİŞE 810 adet
POLİVİDON İYOT İÇEREN EL VE TIRNAK FIRÇASI 4.200 adet
PORT İĞNESİ 20G /20 MM 500 adet
SAÇ YIKAMA HASTA BONESİ 1.250 adet
SERVİKAL OLGUNLAŞTIRICI BALON (CRB) 1 adet
HASTA DEVRESİ YENİDOĞAN(VENTİLATÖR SETİ YENİ DOĞAN SLE2000 UYUMLU) 200 adet
ANESTEZİ HASTA (SOLUNUM) DEVRESİ YETİŞKİN(NEWPORT 70 UYUMLU) 200 adet
CPAP NAZAL KANÜL YENİDOĞAN(İNFANT (MOR)) 300 adet
POLİVİDON İYOT %10 100 ML ANTİSEPTİK SOLÜSYON 5.000 adet
UZATMA HATTI 800 PSİ BASINCA DAYANIKLI M/F 145CM VE ÜZERİ 11.000 adet
%1.8 SODYUM HYALURONAT (KOHEZİV OVD) VİSKOELASTİK(%1,8 SODYUM HYOLURONAT) 3.000 adet
%3 SODYUM HYALURONAT (KOHEZİV OVD) VİSKOELASTİK(%3 SODYUM HYOLURONAT) 500 adet
ALÇI ALTI PAMUK 10 CM X 2 M(10CM*2M) 12.000 adet
ALÇI ALTI PAMUK 15 CM X 2 M(15CM*2M) 12.000 adet
ALÇI ALTI PAMUK 20 CM X 2 M(20CM*2M) 14.000 adet
AMBU SET PVC DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) YENİDOĞAN 50 adet
ANESTEZİ DEVRESİ PEDİATRİK TEK SU TUTUCU, BALONLU, FİLTRELİ(PEDİATRİK TEK SU TUTUCU, BALONLU, FİLTRELİ) 300 adet
ANESTEZİ DEVRESİ YETİŞKİN TEK SU TUTUCU, BALONLU, FİLTRELİ(YETİŞKİN TEK SU TUTUCU, BALONLU, FİLTRELİ) 700 adet
ANTİSEPTİKLİ (KLORHEKSİDİN) TÜL GRAS SARGI 10CM X 10CM 100 adet
ASPİRASYON SONDASI NO:08( NO:08) 3.800 adet
ASPİRASYON SONDASI NO:14( NO:14) 54.000 adet
ASPİRASYON SONDASI NO:16( NO:16) 54.000 adet
ASPİRASYON, İRRİGASYON SETİ, LAPAROSKOPİK, L-HOOK KOTERLİ, 5MM(L-HOOK KOTERLİ, 5MM) 100 adet
BEZ FLASTER 5CM X 5M(5CM*5M) 500 adet
BİSTÜRİ UCU NO:11(NO:11) 3.000 adet
ENDOTRAKEAL (ENTÜBASYON) TÜP KAFLI NO:5.5 200 adet
ENDOTRAKEAL (ENTÜBASYON) TÜP KAFLI NO:6 300 adet
ENDOTRAKEAL (ENTÜBASYON) TÜP KAFLI NO:7.5 950 adet
ENJEKTÖR 10 ML 21G (YEŞİL) DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) ÜÇ PARÇALI 330.000 adet
ENJEKTÖR 2 ML 21G (YEŞİL) DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) ÜÇ PARÇALI 50.000 adet
ENJEKTÖR 50 ML 21G (YEŞİL) DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) ÜÇ PARÇALI 7.000 adet
ENJEKTÖR UCU 21G (YEŞİL) DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK)(21G (YEŞİL)) 20.000 adet
ENTERAL BESLENME TÜPÜ / SONDASI (POLİÜRETAN / SİLİKON) 14F KILAVUZ TELLİ(14F) 2.000 adet
FOLEY SONDA, İKİ YOLLU, SİLİKON, 18F(SİLİKON, 18F) 200 adet
HASTA VÜCUT TEMİZLEME PEDİ BARİYER KREMLİ 200.000 adet
ISI VE NEM TUTUCU BAKTERİ FİLTRESİ YETİŞKİN 10.000 adet
İ.V KANÜL (BRANÜL-ANJİOKET-İNTRAKET) ENJEKSİYON PORTLU 20G - PEMBE 100.000 adet
İ.V KANÜL (BRANÜL-ANJİOKET-İNTRAKET) ENJEKSİYON PORTLU 22G - MAVİ 115.000 adet
İ.V KANÜL (BRANÜL-ANJİOKET-İNTRAKET) ENJEKSİYON PORTLU 24G - SARI 95.000 adet
İDRAR TORBASI, SAATLİ, 500ML 500 adet
KALÇA ARTROSKOPİ ÖRTÜ SETİ 200 adet
KAN VERME SETİ 10.000 adet
KAYGANLAŞTIRICI JEL LİDOKAİNLİ 14.000 adet
NAZAL OKSİJEN KANÜLÜ YETİŞKİN 15.000 adet
OFTALMİK ÖRTÜ SETİ DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK)(Poşlu Drep, Tekli, 110(±10)*140(±15)Cm) 500 adet
OKSİJEN MASKESİ YETİŞKİN 2.000 adet
OKSİJEN MASKESİ NEBULİZATÖR SETİ İÇİN YETİŞKİN 11.000 adet
OKSİJEN MASKESİ REZERVUARLI PEDİATRİK 50 adet
OKSİJEN MASKESİ REZERVUARLI YETİŞKİN 100 adet
ÖRDEK KAĞIT DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 2.000 adet
PAMUK HİDROFİLLİ 1 KGLIK 360 adet
POLİGLİKOLİK ASİT( % 90 ) LAKTİK ASİT( % 10 ) (POLİGLAKTİN 910) (PGLAR) RAPİD NO: 3/0 25 (±5) MM 3/8 KESKİN 75 CM(RAPİD NO: 3/0 25 (±5) MM 3/8 KESKİN 75 CM) 2.000 adet
POLİPROPİLEN NO: 3/0 20 (±3) MM 3/8 KESKİN 45 CM 7.920 adet
PTCA BALON, MONORAİL, SEMİKOMPLİAN, 1.00*10MM(Muhtelif ebatlar: 1,00-1,25 mm arası çapları ve 10-15 ve 20 mm boy ölçülerinde) 50 adet
SARGI BEZİ 10 CM X 10 M (18 / 20 TEL)(10 CM X 10 M (18 / 20 TEL)) 20.000 adet
SERUM SETİ 21G LUER 160.000 adet
SEZERYAN ÖRTÜ SETİ 100 adet
SPANÇ 7.5(±2) CM X 7.5(±2) CM NON STERİL(4,6,8,10,12,16 KAT) 800.000 adet
SPANÇ RADYOPAKLI 7.5(±2) CM X 7.5(±2) CM NON STERİL(4,6,8,10,12,16 KAT) 45.000 adet
STERİLİZASYON WRAP KAĞIDI 120X120 CM(120X120 CM) 23.000 adet
SÜRGÜ KAĞIT DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 7.000 adet
TEK POŞLU GÖZ ÖRTÜSÜ ORTA BOY 1.000 adet
VAGİNAL SPEKULUM BÜYÜK 10-11CM(büyük boy-large) 1.500 adet
OKSİJEN BAŞLIĞI , HOOD PEDİATRİK 5 adet
LARİNGOSKOPİ SİSTEMİ ELEKTRONİK MODÜL(LARINGOSKOP YETİŞKİN TAKIM ACİL TAŞOVA) 2 adet
GÜMÜŞ NİTRAT ÇUBUĞU, 15CM 500 adet
DİSTİLE SU 500 ML PVC ŞİŞE STERİL 600 adet
UZATMA HATTI - T KONNEKTÖRLÜ - 010CM 2.000 adet
TPN TRANSFER SETİ(ÇİFT ÇEK VALFLİ) 1.000 adet
DAMAR KAPAMA VE KESME PROBU, LAPAROSKOPİK, EĞRİ, 5MM, 36(±1)CM(NANO KAPLAMALI ) 50 adet
DAMAR KAPAMA VE KESME PROBU, LAPAROSKOPİK, DÜZ, 5MM, 36(±1)CM(NANO KAPLAMALI) 10 adet
AĞIZ BAKIM SETİ, GÜNLÜK KULLANIM İÇİN 8.000 adet
PCA AĞRI POMPA SETİ (HASTA KONTROLLÜ ANALJEZİ SİSTEM) 2.000 adet
TENS ELEKTRODU TEK KULLANIMLIK(3.2 CM DAİRESEL YÜZ) 1.000 adet
MANİFOLT SET, 3 YOLLU, 12ML(KONTRASAT MADDE ENJEKSİYON YÜKSEK BASINÇ ANJİO ) 2.000 adet
POLİGLİKOLİK ASİT( % 90 ) LAKTİK ASİT( % 10 ) (POLİGLAKTİN 910) ANTİBAKTERİYEL NO: 1 40 (±5) MM 1/2 YUVARLAK 90 CM 7.800 adet
POLİGLİKOLİK ASİT( % 90 ) LAKTİK ASİT( % 10 ) (POLİGLAKTİN 910) (PGLA) NO: 2/0 30 (±5) MM 1/2 YUVARLAK 75 CM 3.120 adet
CMC (KARBOKSİ METİL SELÜLOZ )KAPLI BURUN TAMPONU 8.0 CM(8.0*2.0*1.5 CM TÜPSÜZ) 600 adet
SERUM UZATMA SETİ(250 PSI M/M 120 CM) 250 adet
KEMOTERAPİ SETİ İÇİN FLAKON BAŞLIĞI(BASINÇ EŞİTLEYİCİ REZERVUAR FLAKON APARATI P 14 - PSO) 7.200 adet
ENJEKTÖR ADAPTÖRÜ LUER-LOCK UÇLU(LUERLOCK ENJEKTÖR APARATI N35) 7.200 adet
KEMOTERAPİ SETİ İÇİN KONNEKTÖR(İĞNESİZ VALFLİ KONNEKTÖR CLEW) 2.400 adet
POLİGLİKOLİK ASİT( % 90 ) LAKTİK ASİT( % 10 ) (POLİGLAKTİN 910) (PGLAR) RAPİD NO: 4/0 20 (±3) MM 3/8 KESKİN 75 CM 3.000 adet
POLİGLİKOLİK ASİT( % 90 ) LAKTİK ASİT( % 10 ) (POLİGLAKTİN 910) (PGLA) NO: 3/0 İĞNESİZ 150 CM(NO 3/0 26 MM 3/8K.İ. 75 CM) 1.920 adet
POLİGLİKOLİK ASİT( % 90 ) LAKTİK ASİT( % 10 ) (POLİGLAKTİN 910) (PGLA) NO: 0 40 (±5) MM 1/2 YUVARLAK 75 CM 1.920 adet
POLİGLİKOLİK ASİT( % 90 ) LAKTİK ASİT( % 10 ) (POLİGLAKTİN 910) (PGLA) NO: 2/0 35 (±5) MM 1/2 YUVARLAK 90 CM 10.400 adet
BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ-ANA CİHAZ VAKUM / İRİGASYON FONKSİYONLU (AP3150) 1.000 adet
AYARLANABİLİR ZIMBA HEMOSTATİK KESİCİ KAPATICI KARTUŞU 75MM 6 adet
LİNEER KAPATICI-KESİCİ STAPLER 75-80 MM 9 adet
ARTROSKOPİK SHAVER UCU(3.5 MM) 3 adet
ARTROSKOPİK SHAVER UCU(4.0 MM) 3 adet
KOLONOSKOPİK BİYOPSİ FORSEPSİ DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK)(JUMBO 3.0 MM 230 CM) 30 adet
OPSITE SPREY 150 adet
KEMOTERAPİ SETİ İÇİN KONNEKTÖR(KEMOTERAPİ ÇİFT YÖNLÜ KAPALI KÖPRÜ KONNEKTÖR SPRONS) 2.400 adet
POLİGLİKOLİK ASİT( % 90 ) LAKTİK ASİT( % 10 ) (POLİGLAKTİN 910) (PGLA) NO: 3/0 25 (±5) MM 1/2 YUVARLAK 75 CM 3.600 adet
LUER-LOCK(KİLİTLİ) KONNEKTÖR(KONNEKTOR LUER LOCK APARATI C5) 1.800 adet
SİMETRİK DÜĞÜMSÜZDOKU KONTROL CİHAZI 100 adet
19 Nisan 2024

İhale için zeyilname eklenmiştir. İhale dokümanını inceleyiniz