• İhale No
    1974131
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    05 Aralık 2019 18:00
  • İdare
    KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
  • İhale İli
    Kahramanmaraş
  • İşin İli
    Kahramanmaraş
  • Yayın Tarihi
    03 Aralık 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DÖNERSERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Metin Kutusu: Talep No: Talep Adı:Sayfa : 1 /1

6051

COCUK SAGLIGI VE HASTALIKLARI ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM MEDİKAL SARF MALZEMELERİ / 150.03.03.01 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

Sayın, Firma Yetkilisi

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda ismi ve miktarı belirtilen cihazlar/ malzemeler satın alınacaktır. Ekteki şartnameye uymak kaydıyla son teklif veya yaklaşık maliyet (sadece Doğrudan Temin alımları için Son Teklifinizi belirtiniz.) oluşturmak amacıyla proforma talep etmekteyiz. Satınalma sürecinde kullanabileceğimiz proforma faturayı firma kaşesi ve yetkili imzasıyla birlikte mail (ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr), faks yoluyla (344 3004061) veya kargo ile gönderilmesi hususunda; Gereğini Rica ederim.

 

           
 

Adı Soyadı veya Ünvanı: Adresi

Telefon - Fax No. : E-Mail:

Firma Tanımlayıcı No

 
 

Teklif Veren Firma veya kişinin

 
       
 
 
 

 

 

 

 


A

B

Sıra No

Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması

Birimi

Miktarı

Teklif Edilen Birim Fiyat

Teklif Edilen Birim Toplam Fiyat

SUT Kodu

UBB Kodu

1

HASTA DEVRESİ, PEDİATRİK (SEÇİCİ GEÇİRGEN NANOTEKNOLOJİK YENİDOĞAN ISITICILI VENTİLATÖR DEVRESİ)

Adet

115,00

 

 

OR2680

 

TOPLAM :

115,00

 

 

 

                 

 

Metin Kutusu: Hastane Müdürü Ömer ARICIFirma Adı- Soyadı / Ticaret unvanı Kaşe ve İmza

Açıklamalar: 1-    Ürün fiyatı ile birlikte TIBBİ SARF MALZEMESİ için Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kodlarının da verilmesi gerekmektedir.

2-  Teklif edilen ürünün markasının ve fiyatının geçerlilik süresi belirtilmelidir.

3-  Teknik Şartnameye uygun olarak teklif verilmelidir. Uygun olmadığı durumlarda ayrıca uygunsuzluğun nedeni bildirilmelidir.

4-  İlgili alımları http://onlinehastane.ksu.edu.tr/HbysWeb/ESatinAlma/Sonuclanmamislar.aspx adresinden takip edebilirsiniz.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Avşar Mah.                                Tel :0(344) 300 34 34

Batı Çevreyolu Blv. No: 251/A 46040 - Onikişubat/Kahramanmaraş

v J                                                                    9                                   9                                                                    Faks : 0(344) 300 40 61

E-Posta :ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr

 

T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

 

 

 

 

Metin Kutusu: TALEP NO: TALEP ADI :
TALEP TARİHİ : TALEP YERİ :
6051

(6051)COCUK SAGLIGI VE HASTALIKLARI ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM MEDİKAL SARF MALZEMELERİ / 150.03.03.01 ALIMI [DÖNER SERMAYE]

18.11.2019

YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM

TEKNİK şartname

1 OR2680 HASTA DEVRESİ, PEDİATRİK (SEÇİCİ GEÇİRGEN NANOTEKNOLOJİK YENİDOĞAN ISITICILI 115 Adet _______________________________ VENTİLATÖR DEVRESİ)_______________________________________________________

SEÇİCİ GEÇİRGEN NANOTEKNOLOJİK YENİDOĞAN ISITICILI VENTİLATÖR DEVRESİ ŞARTNAMESİ

1.                            Hasta devre paketi ; ısıtıcılı inspirasyon hattı, ısıtıcılı ekspirasyon hattı, ara bağlantı hortumu, basınç ölçüm hattı, farklı uygulamalar için ISO 5356-1 standartına göre üretilmiş çok amaçlı adaptör parçaları, yeni doğan çift şamandıralı otomatik beslemeli chamber dan oluşmalıdır ve tek kullanımlık olmalıdır.

2.                            Hasta devresinin uzunluğu en az 1.1 m olmalıdır.

3.                            Hasta devresinin inspirasyon hattı içerisindeki ısıtıcı teller spiralli yapıda olmalıdır ve bu özellik sayesinde devre içindeki hava homojen bir şekilde hastaya gönderilmeli ve inspirasyon hattı içerisinde su yoğunlaşması önlenebilmelidir. İnspirasyon ve ekspirasyon hattında su tutucu gibi periyodik kullanıcı müdahalesini gerektiren bir düzenek olmamalıdır.

4.                            Nemlendirici cihazlarının ısı-akış sensörlerinin verimli kullanımı için, sadece hasta devresinin ısıtıcılı inpirasyon hattının uç kısımlarında 2 (iki) port olmalı ve sensörler bu portlara takıldığı zaman tam oturmalıdır.

5.                            İnspirasyon hattındaki basınç ölçüm portu v çentikli yapıya sahip olmalıdır. Bu sayede sensör ölçüm kablosu tam olarak oturmalıdır. Küvöz veya ara uzatma hattında sensör için portu olan setler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

6.                            Hasta devresinin ekspirasyon hattı içerisindeki ıstıcı teller düz yapıda olmalıdır. Hasta devresi, su buharını geçiren membranlı malzemeden üretilmiş olmalıdır. Bu özellik ile devre içerisinde oluşabilecek yoğunlaşma problemi difüzyon ile dışarı atılabilmelidir. Bu özellik sayesinde ventilasyon sorunları (Otomatik PEEP, Ventilatör - Hasta uyumsuzluğu, Ventilatör cihazlarının akış veya basınç ölçüm mekanizmalarının yoğunlaşmadan dolayı hassasiyetlerinin bozulması vb.. ) ve ekspirasyon hattındaki su yoğunlaşma problemleri önlenebilmelidir. Ekspirasyon hattında su tutucu gibi periyodik kullanıcı müdahalesini gerektiren bir düzenek olmamalıdır. Bu özellik katalogda yer almalıdır.

7.                            Hasta devresinin inspirasyon ve ekspirasyon hatları farklı renkte olmalıdır. Hasta devresini oluşturan hortum bölümleri,kuvöz uzatma hattı ve tüm bağlantı bölümleri aynı çapta olmalıdır. 10 mm üzerinde ve altında çapa sahip set/set bölümleri ve farklı çapta biraraya getirilmiş hasta setleri akım sınırlayacağından kabul edilmeyecektir.

8.                            Hasta devresinin ‘Y’ konnektör kısmı hastaya göre 360° dönebilen yapıya sahip olmalıdır. Y konnektör devre ile birleştirilmiş paket içinde yer almalıdır. Devre paketi dışında temin edilen Y konnektörler enfeksiyon açısından kabul edilmeyecektir. Orijinal katalogda bu özellik yer almalıdır.

9.                            Hasta devresi paketi içerisinde bir adet çift şamandıralı otomatik beslemeli chamber bulunmalıdır. Chamber set ile aynı marka olmalıdır.

10.                         Chamber, en az 180 L/min’lik peak akış hızına dayanabilecek yapıda olmalı ve bu değer chamber fanusu üzerinde belirtilmiş olmalıdır.Chamber içine sıkıştırılabilecek hava hacmi chamber boşken en az 650ml, chamber doluyken en az 280 ml olmalı, kompliyansı 0.4 ml/cmH2O arasında olmalı direnci 60 L/dk sabit gaz akış hızında en çok 0.5 cmH2O olmalıdır. maximum 80cmH2O operasyon basıncına dayanabilmeli ve maksimum su kapasitesi en az 280 ml olmalıdır.

11.                         Hasta güvenliği açısından chamber içerisinde birincisi arızalandığında otomatik olarak devreye girecek ikinci bir şamandıra bulunmalı ve bu husus chamberin broşüründe açıkça yer almalıdır.

12.                         Hasta devresinin hazne dahil; kompliyansı 0.81 mL/cmH2O, sıkıştırılabilir hacmi 760 mL olmalıdır. Devrenin akış direnci 13 L/dk da 2 cmH2O olmalıdır.

13.                         Hasta devresi hastanemizde kullanılan SLE2000, SLE5000, Avea marka ventilatör cihazları ile uyumlu olmalıdır. Devre HFO (Yüksek frekans Osilasyon) uygulaması için uygun olmalı, bu özellik devre paketi üzerinde üretici tarafından belirtilmiş olmalıdır.

14.                         Hasta devresinin kliniğimizde bulunan Fisher & Paykel MR850 marka nemlendirici cihazları ile uyumlu olduğu belgelendirilebilmelidir. Bu husus nemlendirici cihazı ile ventilatör seti içindeki ısıtıcı tellerin uyumlu çalışması için hasta güvenliği açısından önem arz etmektedir.

15.                         Tekliflerin değerlendirilmesi sırasında numuneler denenecektir. Numune getirmeyen firmaların teklifleri değerlendirilmeyecektir.

1. KOMİSYON ÜYESİ            2. KOMİSYON ÜYESİ             3. KOMİSYON ÜYESİ         4. KOMİSYON ÜYESİ             5. KOMİSYON ÜYESİ

İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim