• İhale No
    1995220
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    21 Ocak 2020 15:00
  • İdare
    Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Sakarya
  • İşin İli
    Sakarya
  • Yayın Tarihi
    17 Ocak 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sakarya Ünversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

 

 

Sayı : 83529411-10//94

Metin Kutusu: 17.01.2020Konu : Teklif vermeye Davet (Doğrudan Temin)

Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.

Metin Kutusu: i İşler Müdür Yrd.İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ait teklif mektubunuzu kullanarak fiyat vermeniz rica olunur.

TEKLİF VERMEYE DAVET (Doğrudan Temin)

 

                       
     

Toplam Fiyat TL

 
 

S.No

 
 

Malzeme/İşin Adı

 
     

Sut Kodu

 
       

Ubb Kodu

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

TOPLAM

İdari Şartlar:

1.                   Fiyatlar   KDV Hariç verilecektir.

2.                              Vereceğiniz     fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir.

3.                 Piyasa      Fiyat araştırma mektuplar 21.01.2020 saat 15:00 'a kadar kurumumuza ulaştırılmalıdır.

4.                 Marka      ve Teslimat süresi belirtilecektir.

5.                 Varsa;      teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir. Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur.

6.                   Ödeme    en geç 150 ( YÜZELLİ) gün içerisinde yapılacaktır.

7.  İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir.

8.  İdaremiz en düşük fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp; malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine göre satış sonrası hizmet ile ilgili kriterleri de değerlendirir.

9.  Stok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adına öneme sahiptir.

10.               Teklif      veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır.

11.  Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir.

12.                 Uygun    görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır.

13.                     Hastane               Yönetiliciliğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir. M.Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazısına istinaden 1İI UBB üzerinden barkod eşletirilmelerini yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar rücu edilecektir.

Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO.193 Kİ Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsii)

Tel: 0264 888 40 15 (SABİT) 444 54 00 (SANTRAL) Dahili: 16 25

Bilgi İçin: SEDAT SAZAK Faks: 0264 275 67 40

E-mail : Doğrudan temin için: seahdogrudantemin@gmail.com

S.NO

MALZEME ADI

BİRİMİ

1

TÜMÖR İŞARETLEME İĞNESİ 19G 10CM

Adet

Tümör İşaretleme İğnesi Teknik Şartnamesi


 

1.      Tümör işaretleme iğnesi, Neoadjuvan kemoterapi öncesi tümör işaretlemek için kullanıma uygun olmalıdır.

2.       Gönderim sistemi 18-19G kalınlığında arkasına gönderme düğmesi olacak şekilde dizayn edilmiş olmalıdır. Düğmesine basılınca iğnenin ucundaki işaretleyici (marker) gönderilebilmelidir.

3.       İşaretleyici (marker) hastaya yerleştirilmek için istenilen zamanda iğnenin içinden çıkarılabilmelidir.

4.       Gönderim sistemi için 10-15cm uzunluk seçenekleri olmalıdır.

5.       İşaretleyici (marker) 0.8 ± 0.1 Mm çapında olmalıdır.

6.       İşaretleyicinin (marker) kurdela, kanat ve sarmal şeklinde seçenekleri olmalıdır.

7.       İşaretleyicinin (marker) materyali, ultrasonda yüksek görünürlük sağlamalıdır.

8.       İşaretleyicinin (marker) materyali, MR uyumlu olması için altın olmalıdır (22 yada 24 ayar).

9.       İşaretleyici (marker) nonalerjik olmalı ve hastada toksik etki oluşturmamalıdır.

10.   İhaleyi kazanan firma, sonradan kullanım durumuna göre kullanıcılarda kalan değişik ölçüdeki iğneleri istenilen ölçüdeki iğnelerle değiştirmeyi kabul edecektir.

11.   Malzemeler steril ve orijinal ambalajında teslim edilecektir.

12.   Ambalajlar üzerinde uluslararası standartlara uygun ölçüleri, kod numarası, lot numarası, son kullanma tarihi, sterilizasyon tarihi ve yöntemi belirtilmelidir. Teslim edilen her bir malzemenin teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl miadı olmalıdır. Firma miadı dolan ürünü yeni ürünle değiştirmeyi taahhüt etmelidir.

13.   Üretim hatası tespit edilen ve/veya bu nedenle kullanılamayan ürün satıcı firma tarafından bedelsiz değiştirilecektir.

14.   İstekliler tarafından sunulan teklif dosyalarındaki belgeler ile teklif edilen ürünlerin teknik şartnameye uygunluğunun belirlenememesi halinde isteklilerden teklif ettikleri ürünlerin numuneleri veya katalogları (orijinal veya noter tasdikli) veya demosu, ihale komisyonu tarafından belirlenecek süre içerisinde istenecektir. İstenen numune veya katalogları getirmeyenler ile demo yaptırmayanlar veya verilen numune ve kataloglarla değerlendirilmesi veya yapılacak demo sonrası teknik şartnameye uygun olmadığı tespit edilen ürünleri içeren teklifler ihale komisyonu tarafından değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Genel özellikler:

1.      Malzemeler steril ve orijinal ambalajında teslim edilecektir.

2.       Ambalajlar üzerinde uluslararası standartlara uygun ölçüleri, kod numarası, lot numarası, son kullanma tarihi, sterilizasyon tarihi ve yöntemi belirtilmelidir. Teslim edilen her bir malzemenin teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl miadı olmalıdır. Firma miadı dolan ürünü yeni ürünle değiştirmeyi taahhüt etmelidir.

3.       Üretim hatası tespit edilen ve/veya bu nedenle kullanılamayan ürün satıcı firma tarafından bedelsiz değiştirilecektir.

4.       Grup olarak alınmış malzemelerin farklı ölçü ve/veya konfıgürasyonları için, hastanın ihtiyacı ve hekimin kararı doğrultusunda değişik ölçüdeki ve/veya konfıgürasyonda malzemelerle değişimlerine ihtiyaç duyulabilmektedir. İhaleyi kazanan firma, bu şekildeki değişimleri kabul edecektir. Bu en geç 1 hafta içinde gerçekleştirilmelidir.

5.       İstekliler tarafından sunulan teklif dosyalarındaki belgeler ile teklif edilen ürünlerin teknik şartnameye uygunluğunun belirlenememesi halinde isteklilerden teklif ettikleri ürünlerin numuneleri veya katalogları (orijinal veya noter tasdikli) veya demosu, ihale komisyonu tarafından belirlenecek süre içerisinde istenecektir. İstenen numune veya katalogları getirmeyenler ile demo yaptırmayanlar veya verilen numune ve kataloglarla değerlendirilmesi veya yapılacak demo sonrası teknik şartnameye uygun olmadığı tespit edilen ürünleri içeren teklifler ihale komisyonu tarafından değerlendirme dışı bırakılacaktır.


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim