• İhale No
    2013/66065
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    02 Temmuz 2013 10:30
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Gaziantep
  • İşin İli
    Gaziantep
  • Yayın Tarihi
    29 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU GAZİANTEP İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

261 Kalem Toplu Diş Tıbbi Sarf Malzeme alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2013/66065
1-İdarenin
a) Adresi:Kayaönü Mah. 42035 Nolu Cad. No:40 - ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
b) Telefon ve faks numarası:342 338 26 00 - 342 338 26 05
c) Elektronik Posta Adresi:khb27.mb@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri :Gaziantep Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Nizip İlçe Devlet Hastanesi ve Nurdağı İlçe Devlet Hastanesi Depolarına Sağlık Tesisi Bazında Birleştirilmiş İhtiyaç Listesindeki Miktarlar Kadar Teslim Edilecektir.
c) Teslim tarihleri:İhalemiz toplu alım kapsamında bir ihale olup, idari şartnamenin 2.1 maddesindeki sağlık tesislerimizin 10 aylık ihtiyacıdır.Her sağlık tesisi kendi ihtiyacını sözleşme süresi içerisinde peyder pey olarak yükleniciye sipariş edecek ve yüklenici en geç 20 gün içerisinde ilgili sağlık tesisinin deposuna teslimatı yapacaktır.Teslimatlar mesai günleri ve saatlerinde yapılacaktır.Bu süre 30.06.2014 tarihini aşamaz.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:Kayaönü Mah. 42035 Nolu Cad. No:40 Şehitkamil / GAZİANTEP
b) Tarihi ve saati:02.07.2013 - 10:30

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

İhale listesinin 92 ve 125. kalemleri için Sağlık Bakanlığından alınmış ürünün biyosidal ruhsatı ihale dosyasında sunulmalıdır.

4.3.2.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

a)-Teklif edilen ürünler Sağlık Bakanlığı Onaylı ve T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olacaktır. Teklif veren isteklilerin teklif ettiği ürünün tedarikçi firma tanımlayıcı numarası veya teklif ettiği ürünün bayisi olduğuna dair bayi tanımlayıcı numarası olacaktır.
b)-Teklif edilen ürünlerin ticari markası, TİTUBB barkot numarası ve Firma ve/veya Bayi Tanımlayıcı numarası teklif sıra numarasına göre liste halinde verilecek ve internet çıktılarını şeffaf dosyalara yerleştirip ihale dosyalarında sunacaklardır. Bu belgeler internet çıktısı olarak istekli tarafından imzalı ve kaşelenmiş olarak ihale yeterlilik dosyasında sunulacaktır.
c)-İstekliler, UBB kaydının gerekmediği ürün/ürünler için ilgili kurumdan alınmış gerekçeli yazı ve üreticinin/ ithalatçının yazılı beyanını vererek teklif ettiği ürünü teklif dosyasında belirtecektir.
d)-İhale listesinin 01,171 ve 254 sıra numaralı kalemlere sadece Ecza Deposu ve/veya imalatçı ve/veya ithalatçı firmalar girebilir. İsteklinin ilaç deposu olması halinde Sağlık Bakanlığı Ecza Deposu Ruhsatı, imalatçı olması halinde imalatçı olduğunu gösteren belgelerin, ithalatçı olması halinde ise ithalatçı olduğunu gösteren belgelerin aslı veya noter onaylı belgelerini teklifi ile birlikte sunacaktır.
 

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler, teklif edecekleri ürünlerin teknik şartnameye uygunluğunu tespit edecek şekilde,en az 1 adet (rulo, şişe,kutu, paket) numune getirecek ve teklif ettikleri kalem veya kalemlere ait ürünleri (orijinal kutu-ambalaj-şişe v.s). teklif sırası, firma ve ürünün adı belirtilerek "Numune Teslim Tutanağı (yüklenici firma tarafından düzenlenmiş)" ile birlikte İhale tarih ve saatine kadar teslim edeceklerdir.
İhale tarih ve saatine kadar numune teslimi yapılmayan teklif kalemi değerlendirmeye alınmayacaktır.
İsteklilerce teslim edilen numuneler ihale tarihinden sonra, ihale komisyonu uzman üyelerince teknik şartnamelerin tüm maddelerine göre değerlendirilecek olup, değerlendirme sonrası teknik şartnameye uygun olmadığı tespit edilen ürün/ürünler değerlendirme dışı bırakılacaktır. Kullanılmayan numuneler firmalara teslim edilecektir. 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sektörde tek sözleşme kapsamında gerçekleştirilen her türlü diş sarf malzeme veya ilaç alımı benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Gaziantep İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Merkezi Satın Alma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Gaziantep İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Merkezi Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (Yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
%0,9 İZOTONİK 500 ML 150 ADET
ABSORBEOLAN HEMOSTATİK MADDE 60 PAKET
AERATÖRİÇİN LOBUT ELMAS FREZ (SİYAH BANTLI) 11.800 ADET
AERATÖRİÇİN MERCİMEK ELMAS FREZ (SİYAH BANTLI) 10.000 ADET
AERATÖRİÇİN ROND ELMAS FREZ NO:16 (SİYAH BANTLI) 21.000 ADET
AERATÖRİÇİN ROND ELMAS FREZ NO:18 (SİYAH BANTLI) 22.400 ADET
AERATÖRİÇİN SİLİNDİR ELMAS FREZ NO:16 (SİYAH BANTLI) 4.000 ADET
AERATÖRİÇİN SİLİNDİR ELMAS FREZ NO:18 (SİYAH BANTLI) 35.200 ADET
"AERATÖRİÇİN TERSİNE KONİK ELMAS FREZ NO:18 (SİYAH BANTLI)" 19.000 ADET
"AERATÖRİÇİN UCA DOĞRU AZALAN ELMAS FREZ NO:18 (SARI BANTLI) " 1.200 ADET
AERATÖRİÇİN UCA DOĞRU AZALAN ELMAS FREZ NO:18 (SİYAH BANTLI) 5.300 ADET
AERATÖRİÇİN MUM ALEV UÇLU ELMAS FREZ (SİYAH BANTLI) 5.200 ADET
AERATÖRYAĞI 1 45 ADET
AERATÖRYAĞI 2 40 ADET
AERETÖRBAŞLIĞI 1 100 ADET
AERATÖRBAŞLIĞI (BİLYELİ VE ADAPTÖRLÜ) 2 60 ADET
AĞIZSPATÜLÜ 80 ADET
AKIŞKANKOMPOZİT TÜP 500 ADET
ALÇIBIÇAĞI (PLASTİK SAPLI) 30 ADET
ALGİNATÖLÇÜ MADDESİ 5.100 ADET
ALVEOLTEDAVİ PATI 55 ADET
AMALGAM1'LİK (50'Lİ) 640 KUTU
AMALGAM2'LİK (50'Lİ) 1.220 KUTU
AMALGAM3'LÜK (50'Lİ) 920 KUTU
AMALGAMARAYÜZ ZIMPARASI 110 PAKET
AMALGAMFULVARI 50 ADET
AMALGAMPARLATMA LASTİĞİ 500 ADET
AMALGAMTABANCASI 10 ADET
AMALGAMTOZU 20 ADET
ANGULDURVA 50 ADET
APEXLOCATER (KÖK BULUCU) 20 ADET
APROXİMALKAMA 120 PAKET
ARTİKİLASYONKAĞIDI(DÜZ) 710 PAKET
ARTİKİLASYONKAĞIDI AT NALI 30 PAKET
ARTİKÜLATÖR(OKLÜZÖR) 150 ADET
ASİTETCHİNG JEL 20 ADET
ASTARMALZEMESİ 40 PAKET
AYNABAŞI 400 ADET
AYNASAPI 830 ADET
BASEPLAK ALT ÇENE 50 PAKET
BASEPLAK ÜST ÇENE 20 PAKET
BASEPLAK MAKASI 36 ADET
BEİNELEVATÖR (İNCE UÇLU) 200 ADET
BEİNELEVATÖR (ORTA UÇLU) 50 ADET
BEİNELEVATÖRÜ (KALIN UÇLU) 150 ADET
BESLEMESETİ 40 PAKET
BEYAZ SAMUR FIRÇASI 40 ADET
BEYAZCİLA FIRÇASI 140 ADET
BİSTURİUCU 20 PAKET
BONDİNGAJANLARI IŞINLA SERTLEŞEN 280 PAKET
BONDİNGAPLİKATÖRÜ (1OO'LÜ) 310 KUTU
BONDİNGSİSTEMİ 6. JENERASYON 450 PAKET
BONE 600 PAKET
BOWİE-DİCKTEST PAKETİ 2.020 PAKET
BOYTERLOKASORTİ 15-40 550 PAKET
CAMİONEMER KAİDE SİMANI IŞINLI 330 PAKET
CAMİONEMER KAİDE(DOLGU) SİMANI 380 ADET
CAMİONEMER SİMAN (KRON YAPIŞTIRICI) 100 PAKET
ÇELİKROND FREZ (ANGULDRUVA İÇİN) NO:016 1.450 ADET
ÇELİKROND FREZ (ANGULDRUVA İÇİN) NO:018 11.450 ADET
ÇELİKROND FREZ (ANGULDRUVA İÇİN) NO:021 11.200 ADET
ÇELİKROND FREZ (ANGULDRUVA İÇİN) NO:023 11.200 ADET
ÇELİKROND FREZ (ANGULDRUVA İÇİN) NO:027 1.200 ADET
ÇİNKOFOSFAT SİMAN 430 PAKET
ÇİNKOOKSİT OJENOL SİMAN 440 PAKET
DAVYEALT KESİCİ 90 ADET
DAVTEALT KÖK 50 ADET
DAVYEALT MOLAR 130 ADET
DAVYEÜST KESİCİ 90 ADET
DAVYEÜST KÖK 90 ADET
DAVYEÜST MOLAR SAĞ 90 ADET
DAVYEÜST MOLAR SOL 50 ADET
DAVYEÜST PREMOLAR 90 ADET
DAVYEALT PREMOLAR 50 ADET
DAVYEÜST 20 YAŞ 50 ADET
DAVTEALT 20 YAŞ 50 ADET
DAVYETAKIMI SÜT DİŞİ 40 TAKIM
DENTALBİSTÜRİ SAPI 30 ADET
DENTALENJEKTÖR 2cc 560.000 ADET
ENJEKTÖR5 CC 2.000 ADET
DENTALAĞIZ MASKESİ (50'Lİ) 2.590 KUTU
DENTİNPİNİ 60 PAKET
DETERTRAJFIRÇASI (100'LÜ) 140 PAKET
DİSPOSABLEHİJYEN KILIF SİZE 0 (RÖNTGEN İÇİN) 10.000 ADET
DİSPOSABLEHİJYEN KILIF SİZE 1 (RÖNTGEN İÇİN) 25.000 ADET
DİSPOSABLEHİJYEN KILIF SİZE 2 (RÖNTGEN İÇİN) 50.000 ADET
DİSPOSABLEHİJYEN KILIF SİZE 3(RÖNTGEN İÇİN) 40.000 ADET
DİŞ16'LIK 1.500 TAKIM
DİŞ28'LİK 7.500 TAKIM
EDTASOLÜSYON 40 ADET
EKSKAVATÖR 70 ADET
ELDEZENFEKTANI 1.120 ADET
ELDİVENNONSTERİL SMALL 160.000 ADET
ELDİVENNONSTERİL MEDİUM 840.000 ADET
ELDİVENNONSTERİL LARGE 40.000 ADET
ENDOBLOK 70 ADET
ENDODONTİKANGULDRUVA 30 ADET
FİSSURSEELAND (FİSSÜR ÖRTÜCÜ) 270 PAKET
FLORJEL 520 ADET
FLORKAŞIĞI (KÜÇÜK) 665 PAKET
FLORKAŞIĞI(ORTA) 665 PAKET
FLOR KAŞIĞI (BÜYÜK) 300 PAKET
GAZLIBEZLER 307 TOP
GEÇİCİDOLGU MADDESİ 180 KUTU
GEÇİCİKRON YAPIŞTIRICI 100 PAKET
GODECAM 80 ADET
GUTTAPERCHA NO:15-40 1.250 PAKET
GUTTAPERCHA 15 NO 100 PAKET
GUTTAPERCHA 20 NO 550 PAKET
GUTTAPERCHA 25 NO 550 PAKET
GUTTAPERCHA 30 NO 540 PAKET
GUTTAPERCHA 35 NO 125 PAKET
GUTTAPERCHA NO:40 120 PAKET
GUTTAPERCHA NO:45-80 450 PAKET
HARDFREZ İNCE 300 ADET
HARDFREZ SİLİNDİR 200 ADET
HARDFREZ KALIN 300 ADET
HARDFREZ KONİK 200 ADET
HASSASİYETGİDERİCİ 75 ADET
HASTAÖNLÜĞÜ (80'LİK) 2.200 RULO
HAZIRBANYO SOLÜSYONU (DENTAL RÖNTGEN FİLMİ) 60 PAKET
HEKİMGÖZLÜĞÜ 170 ADET
HEKİMÖNLÜĞÜ DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 3.500 ADET
HIZLISONUÇ VEREN BİYOLOJİK İNDİKATÖR 1.400 ADET
HIZLIYÜZEY VE PÜSKÜRTME DEZENFEKTANI 2.200 LİTRE
HİPRİTKOMPOZİT A1 770 ADET
HİPRİTKOMPOZİT A2 810 ADET
HİPRİTKOMPOZİT A3 770 ADET
HİPRİTKOMPOZİT A3,5 100 ADET
HİPRİTKOMPOZİT B1 90 ADET
HİPRİTKOMPOZİT B2 110 ADET
IŞINLASERTLEŞEN KALSİYUM HİDROKSİT (ENJEKTÖR ) 80 ADET
KALSİYUMHİDROKSİT GEÇİCİ KANAL DOLGU MADDESİ 360 ADET
KALSİYUMHİDROKSİT KAİDE MADDESİ 980 PAKET
KANALDEZENFEKTANI 130 ADET
KANALDOLGU MADDESİ 550 PAKET
KANALEĞESİ H TİPİ NO:10 50 PAKET
KANALEĞESİ H TİPİ NO:15 1.150 PAKET
KANALEĞESİ H TİPİ NO:15-40 8.100 PAKET
KANALEĞESİ H TİPİ NO:20 1.200 PAKET
KANALEĞESİ H TİPİ NO:25 1.250 PAKET
KANALEĞESİ H TİPİ NO:30 180 PAKET
KANALEĞESİ H TİPİ NO:35 100 PAKET
KANALEĞESİ H TİPİ NO:40 130 PAKET
KANALEĞESİ H TİPİ NO:45-80 1.000 PAKET
KANALEĞESİ K TİPİ NO:15 100 PAKET
KANALEĞESİ K TİPİ NO:20 100 PAKET
KANALEĞESİ K TİPİ NO:25 100 PAKET
KANALEĞESİ K TİPİ NO:30 100 PAKET
KANALEĞESİ K TİPİ NO:35 100 PAKET
KANALEĞESİ K TİPİ NO:40 100 PAKET
KANALPİNİ (KÖK KANAL VİDASI) 30 PAKET
KAVİTRONUCU (ANAHTARLI) 700 ADET
KİMYASALİNDİKATÖR (OTOKLAV İÇİN) 2.040 PAKET
KOMPOMER(TABANCALI) 120 ADET
KOMPOZİTBİTİRME DİSK SETİ 90 PAKET
KOMPOZİTBİTİRME FREZİ ALEV UÇLU (sarı kuşak) 2.000 ADET
KOMPOZİTBİTİRME FREZİ LOBUT (sarı kuşak) 2.000 ADET
KOMPOZİTPARLATMA LASTİĞİ 2.200 ADET
KOMPOZİTZIMPARASI 100 ADET
KONİKKEÇE 240 ADET
KONSANTREALDEHİTSİZ ALET DEZENFEKTANI (5 LİTRELİK) 472 BİDON
KORUYUCUYÜZ MASKESİ 400 ADET
KRONSÖKÜCÜ (OTOMATİK) 75 ADET
KROŞEPENSİ 30 ADET
KROŞETELİ(PROTEZ İÇİN) 23 ADET
LAK500 ml 320 ADET
LAKFIRÇASI 60 ADET
LENTİLO25 NO 1.000 PAKET
LENTÜLO30 NO 100 PAKET
LOKALANESTEZİK 480.000 ADET
MATRİXBANTI (5MM ENİNDE) 1.060 ADET
MATRİXBANTI (6MM ENİNDE) 360 ADET
MATRİXBANTI (7MM ENİNDE) 1.060 ADET
MATRİXBANDI YENGEÇ (ÇEŞİTLİ EBATLARDA) 150 ADET
MATRİXTAŞIYICI HALKA 90 ADET
MATRİXTAŞIYICI YENGEÇ 20 ADET
MİKROMOTOR ÜNİT İÇİN 50 ADET
MUAYENESONDU 40 ADET
MUFLA 100 ADET
MUMELİMİNASYON ERİTME LİKİTİ 75 LİTRE
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 04 AÇILI 15 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 300 ADET
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 04 AÇILI 20 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 300 ADET
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 04 AÇILI 25 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 300 ADET
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 04 AÇILI 30 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 100 ADET
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 04 AÇILI 35 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 100 ADET
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 06 AÇILI 15 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 300 ADET
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 06 AÇILI 20 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 100 ADET
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 06 AÇILI 25 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 100 ADET
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 06 AÇILI 30 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 100 ADET
NİKELTİTANYUM DÖNER KANAL EĞESİ 06 AÇILI 35 NUMARA (ENDODONTİKALGULDRUVA İÇİN) 100 ADET
NİTRİLELDİVEN SMALL 1.020.000 ADET
NİTRİLELDİVEN MEDIUM 850.000 ADET
NİTRİLELDİVEN LARGE 1.005.000 ADET
IŞIKLASERTLEŞEN AKIŞKAN KOMPOZİT SETİ 40 ADET
OJENOLSÜZÖLÇÜ PASTASI 10 PAKET
OKSİJENLİSU 170 LİTRE
ÖLÇÜKAŞIĞI DİŞLİ TAKIM NO:1 20 ADET
ÖLÇÜKAŞIĞI DİŞLİ TAKIM NO:2 20 ADET
ÖLÇÜKAŞIĞI DİŞLİ TAKIM NO:3 20 ADET
ÖLÇÜKAŞIĞI DİŞSİZ TAKIM NO:1 20 ADET
ÖLÇÜKAŞIĞI KENEDY TAKIM NO:2 15 ADET
ÖLÇÜKAŞIĞI KENEDY TAKIM NO:3 15 ADET
ÖNIŞIKLI KOMPOZİT SETİ 15 ADET
PAPERPOINT NO: 15-40 750 PAKET
PAPERPOINT 20 NO 80 PAKET
PAPERPOINT 25 NO 280 PAKET
PAPERPOİNT NO:30 280 PAKET
PAPERPOİNT NO:35 200 PAKET
PAPERPOİNT NO:45-80 350 PAKET
PEMBEMUM 1.500 PAKET
PERİAPİKALFİLM (ÇOCUKLAR İÇİN) 100 PAKET
PERİAPİKALFİLM (YETİŞKİNLER İÇİN) 100 PAKET
PETRİKABI CAM 300 ADET
PLASTİKBARDAK (TEK KULLANIMLIK) 230.000 ADET
POLİKARBOKSİLATSİMAN 1.120 PAKET
POLİSAJİÇİN ALKOL FIRÇASI (YUMUŞAK BEYAZ) 160 ADET
POLİSAJMOTORU İÇİN BEZ FIRÇA 240 ADET
POLİSAJMOTORU İÇİN SİYAH KIL FIRÇA 420 ADET
POLİTÜRPATI 240 PAKET
POMZA500 gr 660 ADET
POŞETELDİVEN 10.000 ADET
PRESEL 100 ADET
RULOTAMPON PAMUK 1.000 PAKET
SAKŞIN(TÜKRÜK EMİCİ) 100'LÜK 2.250 PAKET
SICAKAKRİL TAKIMI (TOZ-LİKİT) 220 PAKET
SİLİKON1. ÖLÇÜ MADDESİ 200 PAKET
SİLİKON2. ÖLÇÜ MADDESİ 330 PAKET
SİLİKONÖLÇÜ KATALİZÖRÜ 330 PAKET
SİNİRÖLDÜRÜCÜ 60 ADET
SİMANSPATÜLÜ 80 ADET
SİMANFULVARI 30 ADET
SODYUMHİPOKLORİT 500 ml 580 ADET
SOĞUKTAMİR SETİ (TOZ-LİKİT ) 120 PAKET
SOĞUKAKRİL LİKİTİ 295 ADET
SOĞUKAKRİLİK BEYAZ 140 ADET
SPREADER (25 NO) 800 PAKET
STERİLİZASYONRULOSU 5X200 CM 1.600 RULO
STERİLİZASYONRULOSU 7,5X200 CM 1.400 RULO
STERİLİZASYONRULOSU 10X200 CM 580 RULO
STERİLİZASYONRULOSU 15X200 CM 300 RULO
STERİLİZASYONRULOSU 20x200 CM. 200 RULO
STERİLİZASYONRULOSU 25x200 CM. 200 RULO
STERİLİZASYONRULOSU 30x200 CM. 200 RULO
STRİPBANT ŞEFFAF 300 PAKET
TELFIRÇA (ALET TEMİZLEMEK İÇİN) 320 ADET
TETİYERBAŞLIK ÖRTÜSÜ (50'Lİ) 1.090 PAKET
TIBBİATIK KUTUSU 5LT 3.200 ADET
TİRNEFASORTİ 2.000 PAKET
TİRNEFKIRMIZI 300 PAKET
TİRNEFMAVİ 300 PAKET
TİRNEFSARI 300 PAKET
TİRNEFYEŞİL 50 PAKET
TOPİKALANESTEZİK SPREY 370 ADET
ULTRASONİKYIKAMA MAKİNASI İÇİN SOLÜSYON ENZİMATİK 100 LİTRE
ULTRASONİKYIKAMA MAKİNASI İÇİN ALET TEMİZLEME SOLÜSYONU (5 LİTRELİKDENTAL ALGİNAT VE SİMAN TEMİZLEME SOLÜSYONU) 870 BİDON
ÜNİTTABLA ÖRTÜSÜ 1.100 RULO
VİNİLELDİVEN MEDİUM 200.000 ADET
YIKAMAMAKİNASI İÇİN NÖTRALİZAN 120 LİTRE
YIKAMAMAKİNESİ İÇİN TEMİZLEYİCİ (ALKALİ) 150 LİTRE
YÜKKONTROL TESTİ TAKIM 2.000 ADET