• İhale No
    2013/87117
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    14 Ağustos 2013 10:00
  • İdare
    ADANA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Adana
  • İşin İli
    Adana
  • Yayın Tarihi
    30 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

ADANA KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

86 Kalem Genel Cerrahi Tıbbi Sarf Malzemeleri alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2013/87117
1-İdarenin
a) Adresi : Yeni Baraj Mah. Hacı Ömer Sabancı Cad. Seyhan/ADANA
b) Telefon ve faks numarası : 0322 455 70 00-7081(Dahili) - 0322 455 70 32
c) Elektronik Posta Adresi : satinalma@adanakhb.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 1-Adana Devlet Hastanesi, 2-Çukurova Dr.Aşkım TÜFEKÇİ Devlet Hastanesi, 3-Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 4-Kozan Devlet Hastanesi, 5-Ceyhan Devlet Hastanesi ilgili depolarına teslim edilecektir.(Genel Sekreterliğimize bağlı İdare bazında ihtiyaç listesinde olmayan Sağlık Tesislerinin ihtiyacı olması halinde Genel Sekreterliğimizce uygun görülmesi halinde malzeme teslimatı yapılacaktır.)
c) Teslim tarihleri : Satın alınacak toplam miktar 6 eşit partide teslim alınır. İlk parti teslimat sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün içinde, Diğer parti teslimatlar da sözleşmenin imzalandığı aydan sonraki; İkinci ayın 10.-20. gününde, Dördüncü ayın 10.-20. gününde, Altıncı ayın 10.-20. gününde, Sekizinci ayın 10.-20. gününde, Onuncu ayın 10.-20. gününde teslim edilmelidir. Hastanelerin ihtiyacına göre acil durumlarda idare tarafından program dışında sipariş çekilmesi halinde 10 gün içerisinde sipariş çekilen miktar sarf malzeme hastaneye teslim edilmelidir. Acil çekilen sipariş miktarı bir sonraki teslimat bakiyesinden düşülür, kalan bakiye teslimat programında belirtilen tarihte teslim edilir. İdare ihtiyacına göre ya da stokla ilgili mevzuatta değişiklik olması durumunda teslimat programını değiştirebilir. Yeni program yükleniciye tebliğ edildikten sonra yüklenici yeni programa uymak zorundadır. Sözleşmenin bir parçası olarak ihale dokümanında yer alan idare bazında ihtiyaç listesine göre teslimat yapılacak olup İdarelerin ihtiyaç miktarları ihale yetkilisinin onayı ile (ilgili kısımda ihtiyaç sahibi idarenin ihtiyaç miktarı bildirilmese dahi) değiştirilebilecektir. İhale yetkilisi onayı ile ihtiyaç miktarında değişiklik yapılması durumunda ödeme teslim alan idarenin bağlı bulunduğu saymanlık müdürlüğünce yapılacaktır. İhale yetkilisi tarafından onay verilmeden idare bazındaki ihtiyaç miktarlarının aşılması durumunda fazla yapılan teslimattan yüklenici sorumlu olup teslimat yapılan idare tarafından hiçbir şekilde ödeme yapılmaz. Malın teslim alınması Muayene kabulü ve ödeme işlemleri ilgili idarelerce yapılacaktır. Gerektiği durumlarda Ceza kesintisi de Ödeme yapan ilgili idare tarafından yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Adana İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İhale Salonu
b) Tarihi ve saati : 14.08.2013 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İstekliler, teklif ettikleri ürün ilgisine göre T.C. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2010/11 sayılı genelgesi doğrultusunda teklif ettiği ürünlerin TC.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olduğuna ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığına dair belgeyi (ilgisine göre her bir kalem için ayrı ayrı sıra numarası belirtilerek internet çıktısı) ibraz edilecektir. Yürürlükteki mevzuat gereği; istekliler teklif dosyalarında T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına üretici ve / veya ithalatçı firmaların ve bu firmaların adı altında bayiliklerinin kayıtlı olduğunu belgelendireceklerdir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler, hangi malzemeye fiyat verecek ise o malzemenin numunesini kendi hazırlayacakları numune teslim tutanağı karşılığında ihale saatinden önce (Yeni Baraj Mah. H. Ömer Sabancı Cad.) Adana ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Satın alma Birimine teslim edeceklerdir. Numaraları farklı olsa dahi her kalem için ayrı numune getireceklerdir. İmzalı numune teslim tutanağının bir sureti ihale dosyasına konulacaktır. Numunelerin üzerinde firma ismi, ihale sıra no ve malzemenin ismi okunaklı biçimde yazılacaktır. İhale komisyonu, en düşük tekliften başlayarak numuneleri değerlendirmeye alacaktır. Teklif edilen kalemlere ait Numunesi olmayan firma hangi kalemde numunesi yok ise o kalem için değerlendirme dışı kalacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin Halk Bankası Gazipaşa Şubesi TR760001200916500005000010 İBAN Nolu hesabına Doküman bedelini yatırarak Makbuz mukabilinde Satınalma Biriminden alabilir. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Adana İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YÜZ YİRMİ) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
DisposableEndoskopik disektör 5 mm 710 ADET
DisposableEndoskopik makas 5 mm 150 ADET
DisposableEndoskopik Dişli tutucu 5 mm 52 ADET
DisposableEndoskopik Orta Boy Klip Atıcı 10 mm 2.040 ADET
DİSPOSABLEROTİKÜLASYONLU ENDOSKOPİK DİŞLİ TUTUCU 10 ADET
DİSPOSABLEENDOSKOPİK L HOOK KOTERLİ İRRÎGASYON VE ASPİRASYON SİSTEMİ5 MM 608 ADET
DisposableEndoskopik Otomatik sütur Atıcı İpek Yükleme Ünitesi 900 ADET
UltrasonicKoagülasyon Ve Kesme Cihazı ince Diseksiyon Makası 121 ADET
UltrasonicKesme ve Koagülasyon Cihazı Elden Aktivasyonlu Eğri koagülasyonmakası 80 ADET
ÜÇSIRA VE AYARLANABİLİR ZIMBA HEMOSTATİK KESİCİ KAPATICI KARTUŞ75 MM 140 ADET
ENDOSKOPÎKTİTANYUM HELİCAL MESH SABİTLEYİCİ STAPLER 5 mm 60 ADET
ENDOSKOPÎKLİNEER KESİCİ KARTUŞU 60 MM ORTA KALIN 200 ADET
DISPOSABLEENDOSKOPİK OYNAR BAŞLI TETİKLİ DÜZ KAPATICI VE KESİCİSTAPLER 12MM 45 ADET
25MM DAİRESEL STAPLERİ 60 ADET
DAİRESELSTAPLERİ 28-29 MM 60 ADET
DAİRESELSTAPLERİ 33-34 MM 60 ADET
CİLTSTAPLERİ 3.200 ADET
MESHPGLA+POLP. 15*15 620 ADET
MESHPGLA+POLP. 6*11 1.100 ADET
MESHPGLA+POLP. 30*30 60 ADET
GuideWire Teflon 0.021 160 ADET
PiloricBalon Guide Dilatör 10 ADET
KolonikStylet Dilatör 20 ADET
ÖzefagusDouble Silikon Kaplı Nitinol Stent 5 ADET
CoveredD type özefagiel stent 5 ADET
ReflüTakip kateteri 100 ADET
Özofagialmanometri kateteri 50 ADET
AnalSıralı kateter 10 ADET
PEGSETİ20 F 50 ADET
PerkütanEndoskopik Gastroskopi Kiti 16 F 5 ADET
TimsahAğızlı İğneli Jumbo Biopsi Forceps Endoskopik 50 ADET
TimsahAğızlı İğneli Jumbo Biopsi Forceps Kolonoskopik 50 ADET
ENDOSKOPİK MARKER 30 ADET
OVERTUBE 5 ADET
İNJECTRASNARE 10 ADET
ENDOSKOPİKKANAMA DURDURUCU SET 35 ADET
FİLELİPOLİP ÇIKARTMA SİSTEMİ 10 ADET
GASTROSKOPİÖNLÜĞÜ 2.540 ADET
HAVAİLE ŞİŞEBİLEN ENDOGASTRİK BALON 25 ADET
KOLONOSKOPİŞORTU 1.850 ADET
COLORECTALKAPSIZ NİTİNOL STENT D TYPE 5 ADET
15mm trokar DİSPOSABLE 25 ADET
ENDOSKOPİK5 MM ORTA/BÜYÜK BOY KLİP ATICI 1.000 ADET
DISPOSABLEENDOSKOPİK BABCOCK 10 MM 5 ADET
DİSPOSABLEENDOSKOPİK TROKAR KESİ ALANI KAPATICISI 25 ADET
DİSPOSABLEROTİKÜLASYONLU ENDOSKOPİK MİNİ MAKAS 5 MM 10 ADET
DİSPOSABLEROTİKÜLASYONLU ENDOSKOPİK DİSEKTÖR 5 MM 10 ADET
LAPAROSKOPİKKUNT BALON KANÜLLÜ KÜRE DİSTANSİYON KİTİ 10 ADET
HANDPİECE 2 ADET
MAVİEL TUTACI 2 ADET
ULTRASONİKKOAGÜLASYON VE KESME CİHAZI AÇIK CERRAHİ İNCE DİSEKSİYONMAKASI - 17 CM 10 ADET
DISPOSABLEENDOSKOPİK 0 POLYESTER BAĞLAMA LOOP SİSTEMİ 100 ADET
DISPOSABLEENDOSKOPİK 0 POLYGLAKTÎN BAĞLAMA LOOP SİSTEMİ 100 ADET
DISPOSABLE ENDOSKOPÎK EMİLEBİLİR MESH SABİTLEYİCİ STAPLER 5 MM 25 ADET
KAVİSLİKESİCİ STAPLER KARTUŞU 40 MM KALIN DOKU 100 ADET
KAVİSLİKESİCİ STAPLER 40 MM KALIN DOKU 15 ADET
DISPOSABLE DÜZ KAPATICI KESİCİ STAPLER KARTUŞU 60 mm 4,8MM 100 ADET
DISPOSABLEENDOSKOPİK BEŞ KADEMELİ OYNAR BAŞLI KAPATICI KESİCİ STAPLER 4,5 CM(ORTA/KALIN DOKU) 150 ADET
DISPOSABLEENDOSKOPİK OYNAR BAŞLI TETİKLİ DÜZ KAPATICI KESİCİ STAPLER60 MM(VASKÜLER/ORTA DOKU) 150 ADET
DISPOSABLE DAİRESEL ANASTOMOZ STAPLERİ 31 MM 50 ADET
UZUNDÖNEM EMİLEBİLEN YARA KAPAMA MATERYALİ 50 ADET
LAPARASKOPİKUZUN DAMAR KAPAMA-KESME VE MONOPOLAR KOAGÜLASYON DOKU FÜZYONPROBU 30 ADET
10MM KISA ATLAS DOKU FÜZYON PROBU 30 ADET
HEMOSTATİKDİVİZYON PROBU 50 ADET
İnsizyonekartörü disposable 10 ADET
Gelpoint laparoskopik tek giriş insizyon kiti 5 ADET
Cerrahiinert implant 30x30 cm 10 ADET
İntraperitonealmesh 20x25 cm 10 ADET
KAPATICISTAPLER KARTUŞU NORMAL DOKU 90.3,5MM 30 ADET
KAPATICISTAPLER KARTUŞU NORMAL DOKU 90.4,8MM 30 ADET
KAPATICISTAPLER KARTUŞU NORMAL DOKU 60.3,5MM 30 ADET
KAPATICISTAPLER KARTUŞU NORMAL DOKU 60.4,8MM 30 ADET
İntragastrikbalon çıkartma kiti 10 ADET
FİKSASYONETEKLİ TEK TARAFI ABSORBE OLABİLEN İNTRAPERİTONEALMULTİFLAMENT ÖRGÜLÜ POLYESTER COMPOSİTE YAMA 30X20CM 5 ADET
Açıkabdomen kapama seti 10 ADET
LAPARASKOPİKMESH SABİTLEME SİSTEMİ 60 ADET
ANTİMİKROBİYALREJENERATİF PATCH 250 ADET
MUKOZALPROLAPSUS VE HEMOROİD KİTİ 33 MM. 100 ADET
ENDOSKOPİKLİNNER KESİCİ KARTUŞU 60 MM-KALIN DOKU 150 ADET
DISP.ENDOSKOPİKOYNAR BAŞLI TETİKLİ DÜZ KAPATICI VE KESİCİ STAPLER 60 MM.KALIN/ÇOK KALIN DOKU YÜKLEME ÜNİTESİ 80 ADET
DISP.ENDOSKOPİKOYNAR BAŞLI TETİKLİ DÜZ KAPATICI VE KESİCİ STAPLER 60 MM.ORTA/KALIN DOKU YÜKLEME ÜNİTESİ 30 ADET
BUĞUÖNLEYİCİ SOLUSYON 200 ADET
OTOMATİKLİNEAR STAPLER KARTUŞ 30 MM 20 ADET
ULTRASONİKKOAGÜLASYON VE KESME CİHAZI EĞRİ KOAGÜLASYON MAKASI - 14 CM 20 ADET
SERBESTARTİKÜLASYONLU ENDOSKOPİK LİNEER KESİCİ 60 MM 50 ADET
KanGlikoz Stripi 500.000 ADET