• İhale No
    2013/96346
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    26 Ağustos 2013 10:00
  • İdare
    İZMİR KUZEY KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    İzmir
  • İşin İli
    İzmir
  • Yayın Tarihi
    26 Temmuz 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
KAMU HASTANE BİRLİĞİ (KUZEY) SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

2013 YILI İHT. TIBBİ SARF MALZ. TOPLU ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2013/96346
1-İdarenin
a) Adresi:Poligon Mah.123/11 Sok.No:6 Güzelyalı KARABAĞLAR/İZMİR
b) Telefon ve faks numarası:2324443501 - 2322469022
c) Elektronik Posta Adresi:mali.satinalma@ikkh.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri :Genel Sekreterliğimize bağlı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tıbbi Sarf Ambar Birimlerine Teknik şartname Ekinde sunulan Malzeme Talep Listesi doğrultusunda PEYDER PEY teslimat yapılacaktır.
c) Teslim tarihleri:Sözleşme imzalanmasına müteakip işe başlanacak olup, 31.12.2013 tarihine kadar peyderpey alınacak mallar ilgili ambarın siparişinden itibaren en geç 5 (beş) gün içerisinde teslim edilecektir. YÜKLENİCİ, MALZEME FATURALARINI 1 ASIL 2 SURET OLARAK DÜZENLEYECEKTİR. FATURALARIN ÜZERİNE HANGİ İHALEYE AİT OLDUĞU VE ULUSAL BİLGİ BANKASINCA ONAYLANMIŞ ÜRÜN KODU BELİRTİLECEKTİR. (İHALE NO.SU YAZILACAK) SÖZLEŞMENİN MALZEME LİSTESİNİN BULUNDUĞU SAYFALARININ FOTOKOPİSİNE KALAN MİKTAR BELİRTİLECEK. İMZALANMIŞ VE KAŞELENMİŞ OLARAK TESLİM EDİLECEKTİR.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:İZMİR KAMU HASTANELER BİRLİĞİ KUZEY GENEL SEKRETERLİĞİ-İHALE SALONU-POLİGON Mah. 123/11 SOKAK NO:6 Güzelyalı-Karabağlar/İZMİR
b) Tarihi ve saati:26.08.2013 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Standarda ilişkin belgeler:
TITUBB KAYIT BELGESİ : Teklif edilen ürün TC İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası´na (TITUBB kodu) kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olmalıdır. TITUBB Kodu ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır ibaresi olmalıdır. Teklifi sunan istekli yetkili satıcı ise ürünün üreticisi ve/veya distribütör firmasının TITUBB´de bayii olarak tanımlandığına dair bayii tanımlayıcısı numarası olmalıdır. Ürüne ait TC İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası kayıt formu ile Tedarikçi Firma Kayıt Formu ve Bayii Bilgi Formu teklif dosyası içerisinde bulunmalıdır. Ayrıca teklif vermiş oldukları kalemlere ait fiyatlarını HUAP KİK İHALE BİLDİRİM YAZILIMI üzerinden giriş yaparak , bu yazılımdan alacakları XML uzantılı dosyayı CD ye yükleyecek , CD yi ihale teklif dosyalarında sunacaklardır. EKSİKLİĞİ HALİNDE TEKLİF DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR İstekliler teklif ettikleri malzemelerin UBB KODLARINI AYRI BİR LİSTE HALİNDE VE TEKLİF EDİLEN HER KALEME GÖRE AYRINTILI BİR ŞEKİLDE BELİRTİP İHALE DOSYASINDA SUNACAKLARDIR  


 

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler teklif edilen malzemelere ilişkin numunelerini teklif edilen her malzeme için 2 (İKİ) adet olmak üzere ANTETLİ KAĞIDA HAZIRLADIKLARI NUMUNE TESLİM TUTANAĞI İLE EN GEÇ İHALE SAATİ' NE KADAR SATINALMA BİRİMİNE teslim edeceklerdir.  NUMUNE TESLİM TUTANAĞI' nın 1(BİR) nüshası teklif zarfında olacaktır. İhale listemizin 13-87-108-129-130-131-132-147-148-173-177-179-180 sıra nolu kalemleri için numune getirilmesine gerek olmayıp, malzemelere ilişkin tanıtıcı  katalog veya broşürler teslim edilecektir. Katalog veya broşürlerden malzemenin uygunluğu tesbit edilemediği takdirde tekrar numune istenebilecektir. İdarenin numune  talebi üzerine en geç 24 saatte numuneler teslim edilecek olup, numuneleri süresinde teslim etmeyen veya gecikme için geçerli mazeret bildirmeyen isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır. Numunelerin değerlendirilmesi aşamasında ihtiyaç duyulması halinde ADAPTÖR, CİHAZ v.b. aparatlar en geç 12 saat içerisinde idarenin göstereceği yere teslim edilecektir. Numuneler ve aparatlar için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli malı olarak kabul edilen mal kalemini - kalemlerini teklif eden istekliler lehine % 5 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Döküman Satış Bedeli İdaremizin Halk Bankası İzmir Şubesi nezdindeki TR390001200943000005000030 İBAN Nolu Hesabına şirket adı ve vergi dairesi ve numarasının dekontun açıklama kısmında belirtilerek yatırılmasından sonra , döküman bedelinin İdarenin hesabına yatırıldığına ilişkin dekont ile birlikte İZMİR KAMU HASTANELER BİRLİĞİ KUZEY GENEL SEKRETERLİĞİ-Merkezi Satınalma Birimi-POLİGON Mah. 123/11 SOKAK NO:6 Güzelyalı-Karabağlar/İZMİR adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil yurtiçi için 120 TRY (Türk Lirası), yurtdışı için 150 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini Döküman Satış Bedeli İdaremizin Halk Bankası İzmir Şubesi nezdindeki TR390001200943000005000030 İBAN Nolu Hesabına şirket adı ve vergi dairesi ve numarasının dekontun açıklama kısmında belirtilerek yatırılmasından sonra , döküman bedelinin İdarenin hesabına yatırıldığına ilişkin dekont ile birlikte İZMİR KAMU HASTANELER BİRLİĞİ KUZEY GENEL SEKRETERLİĞİ-Merkezi Satınalma Birimi-POLİGON Mah. 123/11 SOKAK NO:6 Güzelyalı-Karabağlar/İZMİR yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İZMİR KAMU HASTANELER BİRLİĞİ KUZEY GENEL SEKRETERLİĞİ-Merkezi Satınalma Birimi-POLİGON Mah. 123/11 SOKAK NO:6 Güzelyalı-Karabağlar/İZMİR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (DOKSAN) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
BIYOPSI IĞNESI TAM OTAMATIK (TRU-CUT) 16G 20 CM 350 AD
SANGSTAKEN BLACK MORE TÜP (15 VEYA 18 FR) 15 AD
ASETON 20 LT
KURU SISTEM FILM 10X12 6.000 AD
KAN/ KAN BILEŞENI TAŞIMA TORBASI 160 AD
RULO GAZ (HORTUM) 160 AD
OKSİJEN BAŞLIĞI 30 AD
PAIRED SUBMERDAL ELEKTROD 20 AD
ALKOL EMDIRILMIŞ TEMIZLEME MENDILI 2.000 AD
SFINKTEROROM ROTATABLE 20 AD
EMILEBILEN (SPONGOSTAN) JELATIN SPONGE 500 AD
CURVED DCR BUR 15 AD
ENDOSKOPIK ALET TEMIZLEME FIRÇASI 2 AD
TRUCUT BLADE 5 AD
SIVI PERFLOROKARBON 70 AD
POLIPEKTOMI SNARE M 20 AD
POLIPEKTOMI SNARE L 30 AD
GUIDE WIRE 0,35 10 AD
ERCP TAŞ EKSTRAKSIYON BALONU 40 AD
PEDIATRIK BLEFAROSTA 30 AD
KAN HÜCRE IŞLEME SETI 30 AD
ENJEKTÖR 2 CC (25 G) 5.000 AD
FAKO CHOPPER (NULEUS KIRICI) 1.300 AD
KOLOSTOMI TEK PARÇA BOŞALTMALI PEDIATRIK TORBA 100 AD
SERVIKAL PEEK KAFES 10 AD
ALÇILI SARGI SENTETIK 2 INÇ 300 AD
SISTOMETRI KATATERI ÇIFT LÜMENLI 8FR 600 AD
MESH PROLEN 30*30 CM 30 AD
FORNIKS DREN 60 AD
SPINAL IĞNE KESKIN UÇLU 20 75 AD
KEMIK ILIĞI BIYOPSI IĞNESI 11 G 20 AD
HEMODIYALIZ KATATERI 10 FR 12 CM 10 AD
KEMOTERAPI MASKESI 100 AD
ARTER VEN PEDIATRIK SETI 48 AD
AMBULATUAR ELASTOMETRIK INFUZYON POMPASI (5 GÜNLÜK) 50 AD
GKDC AORTIK PUNCH 80 AD
DIYALIZÖR 48 AD
STERILIZASYON OTOKLAV YAZICI KAĞIDI 50 AD
NONINVAZIV BPAP DEVRESI 200 AD
ÜROLOJI KLAVUZ TEL (NITINOL KAPLI) 100 AD
PUNCTURE NEEDLE (ACCESS NEEDLE) 100 AD
HEMOSTATIK NAZAL TAMPON 2 CM 50 AD
ENDOSKOPIK TAŞ TUTUCU 40 AD
FLOW SENSOR (E-WENT UYUMLU) 300 AD
PROLEN MESH 15*15 CM 300 AD
POLYPROLEN NO :10/0 Ç.I. 30 CM 24 AD
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ 80 AD
DELIKLI KAFLI DEĞIŞEBILIR IÇ KANÜLLÜ OYNAR BOYUN PLAKALI UZUN KULLANIMLIK TRAKEOSTOMI KANÜLÜ NO:4 20 AD
VÜCUT BAKIM SETI 3.000 AD
KONKA ELEKTRODU 50 AD
SANTRAL VENÖZ KATATER 3 LÜMENLI 5-5,5 FR 120 AD
SANTRAL VENÖZ KATATER ÇIFT LÜMENLI 4 FR 100 AD
NEONATAL HEMOFILTRASYON SETI INFANT CRRT 20 AD
AIRWAY ADAPTÖRÜ 200 AD
PRISMA HEMOFILTRASYON SETI 5 AD
BRONKO ALVEOLER KÜLTÜR KATATERI 500 AD
LACRIMAL CANNULA 50 AD
KOLLAJEN DURA MATRIKS 7,5*7,5 20 AD
KOLLAJEN DURA MATRIKS 5*5 10 AD
KAPSULOREKSIS KISTOTOMI 1.000 AD
KOTER PLAĞI 500 AD
KURU SISTEM FILM 8X10 3.000 AD
DISPOSABLE EKG ELEKTRODU (ÇITÇITLI-PEDIATRIK) 40.000 AD
SILIKON YAĞI 50 AD
ETILEN OKSIT IÇIN KIMYASAL INDIKATÖR 22.000 AD
YATAK KORUYUCU PED 20.000 AD
IPLI PAMUK MAVI NON STERIL 2.000 AD
IPLI PAMUK 2.000 AD
VALFLI INHALASYON TEDAVI ÇEMBERI 1.000 AD
VEN VALFI ÜÇLÜ 600 AD
TRAKEOSTOMI ISI NEM FILTRESI 800 AD
STERIL BIKARBONAT CRRT SOLÜSYONU 600 AD
KALSIYUMSUZ STERIL BIKARBONAT CRRT SOLÜSYONU 300 AD
CERRAHI SÜTÜR IPEK ÖRGÜLÜ ATRAVMATIK NO:2/0 26 MM Y.I. 75 CM 216 AD
VENTILASYON IÇIN BAĞLAMALI MASKE SETI 200 AD
CERRAHI SÜTÜR POLYPROPLEN NO:6/0 13 MM 3/8 Y.Ç.I. 120 AD
KANÜLLÜ SPONGIOZ VIDA 6,5'LIK 16 YIVLI 65 MM 10 AD
KULAK ASPIRATÖR UCU 3X80MM. 200 AD
CERRAHI SÜTÜR POLYPROPLEN NO: 6/0 13 MM K.I. 45 CM. 96 AD
SPIROMETRE PRINTER KAĞIDI 200 AD
SISTOMETRI KATATERI ÇIFT LÜMENLI 8FR 1.750 AD
KALICI HEMODIYALIZ KATATERI 100 AD
BASINÇLI BUHAR STERILIZATÖRÜ BIYOLOJIK INDIKATÖR 200 AD
PERITON DIYALIZ PEDIATRIK KATATER 20 AD
PROLEN MESH 7,5X15 CM 450 AD
REZESTESKOP KARGABURUN 12 AD
FETAL MONITÖR (CONTEC MARKA CIHAZA UYUMLU) 1 AD
SPIROMETRE 750 AD
KARMEN KANÜLÜ ÇIFTLI 100 AD
KOTER UCU LOOP 50 AD
ÜRODINAMI EMG PROBU 250 AD
ETILEN OKSIT GAZ KARTUŞU 50 AD
LOOP REZEKTESKOP 24 AD
VEN VALFI IĞNESIZ 1.200 AD
NON STERIL ELDIVEN MUAYENE LARGE PUDRASIZ 20.000 AD
NON STERIL ELDIVEN MUAYENEMEDIUM PUDRASIZ 40.000 AD
NON STERIL ELDIVEN MUAYENE SMALL PUDRASIZ 40.000 AD
MANOMETRE CVP 300 AD
ELDIVEN UZUN (MÜDAHALE) 200 AD
OTOMATIK KADEMELI KLIP ATICI ( L ) 50 AD
REKTAL BALON 500 AD
OTOMATIK KADEMELI KLIP ATICI ( M ) 20 AD
EEG DISK ELEKTRODU 40 AD
PLEVRAL DRENAJ SETI 80 AD
ELDIVEN KEMOTERAPI 2.500 AD
PROLABS TAMIR KITI 20 AD
ROLLERBAL REZEKTESKOP 12 AD
INTRA AORTIK BALON KATATER 8 F 5 AD
STERIL YARA PEDI 10X25 30.000 AD
KANÜLLÜ SPONGIOZ VIDA 6,5'LIK 16 YIVLI 80 MM 20 AD
KANÜLLÜ SPONGIOZ VIDA 6,5'LIK 32 YIVLI 60MM 10 AD
KANÜLLÜ SPONGIOZ VIDA 6,5'LIK32 YIVLI 65 MM 10 AD
USG PROB KILIFI 100 AD
KATATER PERITON DIYALIZ ÇIFT BALONLU YETIŞKIN 63 CM 40 AD
CERRAHI SÜTÜR POLYGLACTIN / LACTOMER MULTI FLAMEN (ABSORBE) NO: 0 40 MM Y.I. 75 CM 360 AD
BALL (TOPUZ UÇLU KOTER UCU) 20 AD
BESLENME (FEEDING) KATATER NO : 8 20.000 AD
DISBOSABLE BÖBREK KÜVETI 40.000 AD
BUHAR BOWE-DICK HAZIR TEST PAKETI 1.500 AD
CERRAHI SÜTÜR CERVIX SET 120 AD
CVS IĞNESI (CHORIONIC VILLUS SAMPLING) 200 AD
ÇIFT LÜMENLI YUMURTA TOPLAMA IĞNESI 600 AD
DISPOSABLE ENJEKTÖR UCU YEŞIL 15.000 AD
EMBRIYO TRANSFER KATATERI 600 AD
ENDOSKOPIK ADHESION REDUCTION SOLUTION %4 IZODEXTRIN 10 AD
ENDOSKOPIK BIPOLAR MAKRO FORCEPS 5MM 20 AD
ENDOSKOPIK SUCTION-IRRIGASYON LS SET 500 AD
ENDOSKOPIK SUCTION-TUBING HS SET 500 AD
FETAL MONITÖR ÇKS PROBU (COMTEC MARKA CIHAZA UYUMLU) 1 AD
FETAL MONITÖR ÇKS PROBU (HUNTLEIGH MARKA CIHAZA UYUMLU) 1 AD
FETAL MONITÖR ÇKS PROBU (ECONET INSIGH MARKA CIHAZA UYUMLU) 1 AD
FETAL MONITÖR ÇKS PROBU (CADENCE MARKA CIHAZA UYUMLU) 1 AD
HASTA ALT BEZI 60X90 STERIL 5.000 AD
ENDOTRAKEAL TÜP (KAFLI) No:7 3.300 AD
ENDOTRAKEAL TÜP (KAFLI) No:7,5 750 AD
ENDOTRAKEAL TÜP (KAFLI) No:8 300 AD
ENDOTRAKEAL TÜP (KAFLI) No:8,5 30 AD
ENDOTRAKEAL TÜP (KAFLI) No:3 30 AD
ENDOTRAKEAL TÜP (KAFLI) No:3,5 30 AD
ENDOTRAKEAL TÜP (KAFLI) No:4 75 AD
ENDOTRAKEAL TÜP (KAFLI) No:4,5 75 AD
ENDOTRAKEAL TÜP KAFLI NO:5 75 AD
ENDOTRAKEAL TÜP KAFLI NO:5,5 75 AD
ENDOTRAKEAL TÜP KAFLI NO:6 120 AD
ENDOTRAKEAL TÜP KAFLI NO:6,5 120 AD
INTRAOSSEUS INFUZYON IĞNESI YETIŞKIN 10 AD
INTRAOSSEUS INFUZYON IĞNESI PEDIATRIK 3 AD
PERIKARDIOSENTEZ SETI 2 AD
HIDROFILIK TITAN GUIDE WIRES 12 AD
ALDEHITSIZ KULLANIMA HAZIR ALET DEZENFEKTANI 200 LT
BIPOLAR KESICI LOOP 15 AD
KORUYUCU GÖZLÜK 75 AD
PAMUKLU PED 10.000 AD
GOLD NOSTICK BIPOLAR FORCEPS VE KABLOSU 15 AD
NYLON TAPE 6 MM 40 AD
NYLON TAPE 3 MM 40 AD
TURNIKE 100 MT
KURU SISTEM FILM 14*17 500 AD
TONSIL ANS TELI 75 AD
SONDA FOLEY 3 YOLLU TIEMAN NO : 22 50 AD
CERRAHI ALET PAS VE LEKE GIDERICI SOLUSYON 60 AD
PGA 5/0 YUV 3/8 IĞNE 9 MM 60 AD
ARTROSKOPI MENISKÜS TAMIR IĞNESI 20 AD
MONOBLOK HIDROFOBIK GÖZ IÇI LENSI 600 AD
HİDRODİSSEKSİYON KANÜLÜ 75 AD
DRAPE GÖZ ÖRTÜSÜ 750 AD
ÇUBUK PAMUKLU (COTTON SWAP) 70 PKT
SIMCOE KANÜLÜ 15 AD
AKTIF KÖMÜR 50 GR TOZ 200 AD
BONEWAX 494 AD
KATATER PERITON DIYALIZ ÇIFT BALONLU YETIŞKIN 57 CM 15 AD
HAZIR SPANCH X-RAY ŞERITLI 7,5*7,5 12 KAT 400.000 AD
EMG YÜZEY ELEKTROD 4 AD
DISPOSABLE V BIÇAKLI TROKAR 5 MM. 50 AD
DISPOSABLE V BIÇAKLI TROKAR 5-11 MM. 50 AD
HIZLI ETKILI ALDEHITSIZ YÜZEY DEZENFEKTANI 150 AD
DİSPOSABLE ENDOSKOPİK SÜTÜR İTİCİ 2 AD
DISPOSABLE ENDOSKOPIK MESH SABITLEYICI STAPLER 5 MM. 5 AD
ANATOMIK KESIMLI KORDON KESITLI VE KAPAKÇIKLI POLIPROPILEN POLILAKTIK ASIT MESH 5 AD
LAPAROSKOPİK POLİMER KLİPS APLİKATÖRÜ 30 AD
INFÜZYON POMPA SETI TEK YOLLU 2.000 AD
KOMBINE SPINAL-EPIDURAL SET 150 AD
SEHiMLi UÇ SPiNAL ANEZTEZi iĞNESi 100 AD
BUĞU ÖNLEYİCİ SOLÜSYON 50 AD