• İhale No
    2013/113568
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    24 Eylül 2013 14:00
  • İdare
    SAMSUN KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Samsun
  • İşin İli
    Samsun
  • Yayın Tarihi
    22 Ağustos 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

SAMSUN KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

Genel sekreterliğimize bağlı sağlık tesislerinin 2014 yılı genel cerrahi sarf malzeme toplu mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2013/113568
1-İdarenin
a) Adresi : Kadıköy Mh. Barış Bulv. No:199 Kat:1 55040 İLKADIM/SAMSUN
b) Telefon ve faks numarası : 3623112500 - 3623112507
c) Elektronik Posta Adresi : samsunkhb@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Genel Sekreterliğimize Bağlı Bazı Sağlık Tesisleri
c) Teslim tarihi : 01.01.2014 tarihinden itibaren sözleşme süresi boyunca ,teslimatı yapılacak olan malzemeler idarelerin taleplerine göre peyder pey şeklinde teslimatları gerçekleştirilecektir. Teslimatlar tebliğ tarihinden itibaren 10 gün içerisinde yüklenici firma tarafından mal teslimi yapılacaktır. -Ürünler miadlarının dolmasıyla ilgili düzenleme teknik şartnamelerinde belirtilmiş olup, belirtilmeyenler içinde miadlarının dolmasına 3 ay kala firmaya haber verildiği takdirde yeni miadlılarla değiştirilecektir. -Ürünlerin miadlarıyla ilgili " Teknik Şartnamede" belirtilen hükümler geçerlidir.Belirtilmeyen ürünler için 2 yıl miadlı olmalıdır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Samsun İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İhale Salonu (Giriş Kat)-Kadıköy Mh.Barış Bulv.No:199 İlkadım/SAMSUN
b) Tarihi ve saati : 24.09.2013 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

İstekliler, teklif verecekleri tıbbi sarf malzemelerin ( KAPSAM DIŞI OLANLAR HARİÇ ) TİTUBB’da Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankası tarafından onaylanmış ürün ( barkod ) numaraları teklifle birlikte kalem sıra numarası belirtilerek liste halinde vereceklerdir. Ayrıca teklif verecekleri tıbbi sarf malzemelerin her bir ürün için üretici veya tedarikçisi tarafından T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (TİTUBB) kayıtlı olduğu belgeyi (Bayilik belgesi) sunmaları gerekmektedir.

b)Sözkonusu malzemelere ilişkin olarak, malın teslimi,muayenesi ve kabulü işlemlerinde, malzemelerin TİTUBB kayıt/bildirim işlemi tamamlanmış SUT kapsamında geri ödemeye konu olması durumunda , Sağlık Bakanlığı ve SGK onayı almış olması birlikte aranacaktır.

c)İstekliler teklif verecekleri sarf malzemelerin (kapsam dışı)olanlar hariç TİTUBB bilgi kayıt sistemine kayıt olmayan veya kodu doğru verilmeyen barkod numaraları nedeniyle, Ulusal Bilgi Bankası İnternet Sitesi üzerinden yapılacak kontrollerde kullanılan malzemelere ilişkin alım tarihi/fatura tarihinde UBB kaydı , Sağlık Bakanlığı onayı ,SGK onayı, üretici/ithalatçı ile bayilik kaydı ,EC/CE sertifika geçerliliği olmadığı için SGK tarafından sağlık tesislerine kesinti uygulanması halinde oluşacak kurum zararına konu malzeme faturası yükleniciye ödenmeyecek olup, faturanın kesintiden önce ödenmesi halinde ise, yüklenicinin diğer alacaklarından tahsil edilecektir.


d)Teklif verecekleri kalemlerle ilgili istenilen belgeler "Teknik Şartnamede" belirtilmiş olup, bu belgeler ihale teklif dosyasında bulunmalıdır.
 

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Teklif edilen kalemlerle ilgili numune miktarları teknik şartnamelerinde belirtilmiş olup,teknikşartnamede belirtilmeyen kalemler içinde birer adet teknik şartnameye uygun orjinal numune getireceklerdir.

-Numuneler teklif zarfıyla birlikte idareye teslim edilecektir.

İstekliler ihale komisyonuna sunacak olduğu numunelerin üzerine firma adı ve kalem sıra numaralarını mutlaka yazacaklardır. Sözleşme imzalanan malzeme kalemlerinin numuneleri sözleşme süresince İdarece muhafaza edilecektir. Sözleşme süresinin bitiminden itibaren 1 ay içerisinde geri alınmayan numuneler idare tarafından kullanılacak olup, firmalar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Samsun ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satınalma Servisi (1. Kat) -Kadıköy Mh.Barış Bulv.No:199 İlkadım/SAMSUN adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil yurtiçi için 60 TRY (Türk Lirası), yurtdışı için 70 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini TC.ZİRAAT BANKASI yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Samsun İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Satınalma Servisi (1.Kat)-Kadıköy Mh.Barış Bulv.No:199 İlkadım/SAMSUN adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 ((Yüzyirmi)) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Lineer Kapatıcı-Kesici Stapler - Orta Doku (55-60 mm) 15 ADET
Lineer Kapatıcı-Kesici Stapler Kartuşu - Orta Doku (55-60 M) 192 ADET
Lineer Kapatıcı-Kesici Stapler Kartuşu Orta Doku (75-80 M) 144 ADET
Lineer Kapatıcı-Kesici Stapler Orta Doku (75-80 mm) 15 ADET
Stapler Rotikülatör (55 mm) 211 ADET
Sirküler Stapler (33-34 mm) 63 ADET
Sirküler Stapler (31 mm) 26 ADET
Sirküler Stapler (28-29 mm) 43 ADET
Poliglactin - Lactomer No:2 Y.İ. 45-50 mm 1/2 75 cm. 2.990 ADET
Poliglactin - Lactomer No:2 Y.İ. 40-45 mm 1/2 75 cm. 544 ADET
Poliglactin - Lactomer No: 1 Y.İ. 35-40 mm 1/2 75 cm 27.816 ADET
Poliglactin - Lactomer No: 1 Y.İ. 30-35 mm 1/2 75 cm 120 ADET
Poliglactin - Lactomer No: 1 Y.İ. 30-35 mm 1/2 90 cm 3.240 ADET
Poliglactin - Lactomer No: 1 Blunt Point (Karaciğer) 60-65cm 3/8 75cm. 129 ADET
Poliglactin - Lactomer No:0 Cile (12x45-60 cm ) 132 ADET
Poliglactin - Lactomer No:0 Y.İ. 45-50 mm 1/2 75 cm 150 ADET
Poliglactin - Lactomer No:0 Y.İ. 35-40 mm 1/2 75 cm 4.600 ADET
Poliglactin - Lactomer No:0 Y.İ. 30-35 mm 1/2 75 cm. 7.740 ADET
Poliglactin - Lactomer No:2/0 Cile ( 6 x 45-60 cm ) 2.217 ADET
Poliglactin - Lactomer No:2/0 Y.İ. 35-40 mm 1/2 75 cm. 6.664 ADET
Poliglactin - Lactomer No:2/0 Y.İ. 26-30 mm 1/2 75 cm. 21.712 ADET
Poliglactin - Lactomer No:2/0 K.İ. 35-40 mm 3/8 75 cm. 12 ADET
Poliglactin - Lactomer No:2/0 K.İ. 26-30 mm 3/8 75 cm. 368 ADET
Poliglactin - Lactomer No:3/0 Cile ( 12x45-60 cm ) 1.716 ADET
Poliglactin - Lactomer No:3/0 Y.İ. 26-30 mm 1/2 75 cm. 6.060 ADET
Poliglactin - Lactomer No:3/0 Y.İ. 20-25 mm 1/2 75 cm. 4.716 ADET
Poliglactin - Lactomer No:3/0 K.İ. 26-30 mm 3/8 75 cm 564 ADET
Poliglactin - Lactomer No:3/0 K.İ. 16-19 mm 3/8 75 cm 1.964 ADET
Poliglactin - Lactomer No:4/0 Y.İ. 20-25 mm. 1/2 75 cm. 636 ADET
Poliglactin - Lactomer No:4/0 Y.İ. 16-19 mm. 1/2 75 cm. 860 ADET
Poliglactin - Lactomer No:4/0 K.İ. 16-19 3/8 45 cm. 1.372 ADET
Poliglactin - Lactomer No:4/0 K.İ. 20-25 mm.3/8 45 cm. 156 ADET
Poliglactin - Lactomer No:5/0 Y.İ. 13-16 mm 1/2 75 cm. 1.212 ADET
Poliglactin - Lactomer No:5/0 K.İ. 16-19 mm 3/8 45 cm. 1.044 ADET
Poliglactin - Lactomer No:6/0 Y.İ. 10-13 mm 3/8 45 cm 408 ADET
Poliglactin- Lactomer Rapid No:1 Y.İ. 35-40 mm 1/2 75 cm. 2.120 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:1 Y.İ. 30-35 mm. 1/2 75 cm. 120 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:0 Y.İ. 35-40 mm 1/2 75 cm 2.080 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:0 Y.İ. 40 mm 1/2 90 cm 1.320 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:2/0 Y.İ. 26-30 mm 1/2 75 cm 5.076 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:2/0 Y.İ. 35 mm 1/2 90 cm 1.560 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:3/0 Y.İ. 25-30 mm 1/2 75 cm 3.510 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:3/0 Y.İ. 16-20 mm 1/2 75 cm 444 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:3/0 K.İ. 20-26 mm 3/8 75 cm 768 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:3/0 K.İ. 16-19 mm 3/8 75 cm 696 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:4/0 Y.İ. 16-19 mm 1/2 75 cm 1.224 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:4/0 K.İ. 16-19 mm 3/8 75 cm 614 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:5/0 Y.İ. 13-16 mm 1/2 75 cm 780 ADET
Poliglactin - Lactomer Rapid No:5/0 Y.İ. 13-16 mm 3/8 75 cm 480 ADET
Prolen No:1 Y.İ. 35-40 mm 1/2 75 cm 2.060 ADET
Prolen No:1 K.İ 35-40 mm 3/8 75 cm 1.020 ADET
Prolen No:1 K.İ. 90 mm ( 2x50 cm Retansiyo Sütür ) 3/8 57 ADET
Prolen No:0 Y.İ. 30-40 mm 1/2 75 cm 1.500 ADET
Prolen No:0 K.İ. 30-40 mm 3/8 75 cm 588 ADET
Prolen No:2/0 Y.İ. 20-30 mm 1/2 75 cm 6.320 ADET
Prolen No:2/0 K.İ. 30-35 mm 3/8 75 cm 1.320 ADET
Prolen No:2/0 K.İ. 26-30 mm 3/8 75 cm. 4.992 ADET
Prolen No:3/0 Y.İ. 20-30 mm 1/2 75 cm 3.444 ADET
Prolen No:3/0 Y.Çift İğne 16-25 mm 1/2 90 cm 1.200 ADET
Prolen No:3/0 K.İ. 16-19 mm 3/8 75 cm. 14.818 ADET
Prolen No:4/0 Y.İ. 20-25 mm 1/2 75 cm. 260 ADET
Prolen No:4/0 K.İ. 16-19 mm 3/8 45 cm. 5.728 ADET
Prolen No:4/0 Y. Çift İğne (Kd) 16-20 mm 1/2 90 cm. 1.512 ADET
Prolen No:5/0 K.İ. ( Pl-Özel Keskin ) 13-16 mm 3/8 45 cm. 96 ADET
Prolen No:5/0 K.İ. 16-19 mm 3/8 45 cm 2.252 ADET
Prolen No:5/0 Y. Çift İğne 10-16 mm 1/2 75 cm. 1.200 ADET
Prolen No:6/0 Y. Çift İğne Siyah 8-13 mm 3/8 75 cm. 2.400 ADET
Prolen No:6/0 K.İ. 10-13 mm 3/8 45 cm. 840 ADET
Prolen No:7/0 Y. Çift İğne (Kd) 8-10 mm 3/8 45-60 cm 2.592 ADET
Prolen No:8/0 Y. Çift İğne 8 mm 3/8 45-60 cm 492 ADET
Prolen No:3/0 K.İ. 26mm. Renksiz 120 ADET
Prolen No:4/0 K.İ. 26mm. Renksiz 120 ADET
Prolen No:5/0 K.İ. 13mm. Renksiz 60 ADET
Prolen No:5/0 K.İ. 16mm. Renksiz 48 ADET
Prolen No:4/0 K.İ. 19mm. Renksiz 24 ADET
İpek No:2 Y.İ. 40 mm 1/2 75 cm 24 ADET
İpek No:1 Y.İ. 37-40 mm 1/2 75 cm 308 ADET
İpek No:1 Y.İ. 30-35 mm 1/2 75 cm 2.834 ADET
İpek No:1 K.İ. 37-40 mm 3/8 75 cm 4.088 ADET
İpek No:1 Çile 12x45-60 cm 1.344 ADET
İpek No:0 Y.İ. 30-40 mm 1/2 75 cm 2.700 ADET
İpek No:0 K.İ. 30-40 mm 3/8 75 cm 1.572 ADET
İpek No:0 Çile 12x 60 cm 108 ADET
İpek No:2/0 Y.İ. 30-35 mm 1/2 75 cm 660 ADET
İpek No:2/0 Y.İ. 20-30 mm 1/2 75 cm 4.236 ADET
İpek No:2/0 Ters K.İ. 26-30 mm 3/8 75 cm 14.692 ADET
İpek No:2/0 Çile 12 x 60 cm 3.976 ADET
İpek No:3/0 Y.İ. 30-35 mm 1/2 75 cm 72 ADET
İpek No:3/0 Y.İ. 20-26 mm 1/2 75 cm 2.048 ADET
İpek No:3/0 Ters K.İ. 30-35 mm 3/8 75 cm. 168 ADET
İpek No:3/0 Ters K.İ. 20-26 mm 3/8 75 cm. 11.252 ADET
İpek No:3/0 Çile 12*60 cm 2.344 ADET
İpek No:4/0 Y.İ. 16-26 mm 1/2 75 cm. 352 ADET
İpek No:4/0 K.İ. 16-20 mm 3/8 75 cm. 3.532 ADET
İpek No:5/0 K.İ. 16-20 mm 3/8 75 cm. 1.301 ADET
İpek No:8/0 Çift Spatül İğne 6 mm. 3/8 480 ADET
İpek No:10/0 Çift Spatül İğne 6 mm 3/8 288 ADET
Poydiaxanon - Polyglconate No:1 Y.İ. 40-50 mm 1/2 75 cm 24 ADET
Poydiaxanon - Polyglcionate No:1 Y.İ. 40-50 mm ( Loop ) 1/2 150 cm. 4.372 ADET
Poydiaxanon - Polygliconate No:0 Y.İ. 30-40 mm 1/2 75 cm 36 ADET
Poydiaxanon - Polygliconate No:2/0 Y.İ. 20-25 mm 1/2 75 cm. 276 ADET
Poydiaxanon - Polygliconate No:3/0 Y.İ. 20-25 mm 1/2 75 cm. 120 ADET
Poydiaxanon - Polygliconate No:4/0 16 mm Keskin 24 ADET
Poliglicaprone - Glicomer No:4/0 Y.İ. 13-16 mm 1/2 75 cm 888 ADET
Poliglicaprone - Glicomer No:4/0 K.İ. ( Pl ) 16-19 mm 3/8 75 cm. 5.756 ADET
Poliglicaprone - Glicomer No:5/0 K.İ. ( Pl ) 13-16 mm 3/8 45 cm. 470 ADET
Poligllitone No:3/0 Düz İğne 40-45 mm 75 cm. 192 ADET
Poligllitone No:3/0 K.İ. 19-26 mm 3/8 75 cm. 168 ADET
Poligllitone No:4/0 Y.İ. 16-19 mm 1/2 75 cm. 352 ADET
Poligllitone No:4/0 K.İ. 16-19 mm 3/8 75 cm. 192 ADET
Polyester Sütür 2/0 Yuvarlak iğne 26-30 mm 36 ADET
Polyester Sütür 3/0 Yuvarlak iğne 26-30 mm 65 ADET
Mesh Polipropilen Small 510 ADET
Mesh Polipropilen Medium 922 ADET
Mesh Polipropilen Large 123 ADET
Trocar 5-Mm 560 ADET
Trokar 10-11 Mm 527 ADET
Trokar 12 Mm 90 ADET
Endoskopik Dissektör (Endo-Eğri) 5mm 178 ADET
Endoskopik Dişli Tutucu 5mm 254 ADET
Endoskopik Grasper (5mm Düz) Kilitli 280 ADET
Endoskopik Klip Atıcı 10 mm 830 ADET
Endoskopik Klip Atıcı 10 mm L 110 ADET
Endoskopik Makas Monopolar 5 mm 133 ADET
Endoskopik Suction-İrrigasyon 5 mm 222 ADET
Laparoskopik Hook 60 ADET
Damar Mühürleme ve Kesme Probu Laparoskopik 10mm 16 ADET
Damar Mühürleme ve Kesme Probu Laparoskopik 5mm 20 ADET
Kolostomi Torbası 650 ADET
Kolostomi Torbası Adaptörü 110 ADET
Endoskopik Spesmen Torbası Küçük 667 ADET
Endoskopik Spesmen Torbası Büyük 8 ADET
Biyopsi İğnesi (Tru-Cut İğne) 16 G (Hst talep edeceği uzunluklarda) 125 ADET
Biyopsi İğnesi (Tru-Cut İğne) 18 G (Hst talep edeceği uzunluklarda) 58 ADET
Kavisli Kesici Stapler 40 mm Kalın Doku 18 ADET
Kavisli Kesici Stapler Kartuşu 40 mm Kalın Doku 58 ADET
Ayarlanabilir Zımba Hemostatik Kesici Kapatıcı Stapler Kartuşu 55 mm 70 ADET
Ayarlanabilir Zımba Hemostatik Kesici Kapatıcı Stapler 55 mm 10 ADET
Ayarlanabilir Zımba Hemostatik Kesici Kapatıcı Stapler Kartuşu 75 mm 60 ADET
Ayarlanabilir Zımba Hemostatik Kesici Kapatıcı Stapler 75 mm 20 ADET
Disposable Emilebilir Endoskopik Mesh Sabitleyici 65 ADET
Polyglactine+Prolene Mesh 6*11cm 23 ADET
Polyglactine+Prolene Mesh 15*15cm 72 ADET
Çiftli Meme İşaretleme İğnesi 20/11 5 ADET
Laparoskopik Fındık Tampon 80 ADET
Linear Cutter Stapler Kartuş 100 mm 109 ADET
Linear Kesici Kapatıcı Stapler 100mm 15 ADET
Perkütan Endoskopik Gastrostomi Seti 105 ADET
Balonlu Gastrostomi Tüpü 10 ADET
Emilebilen Jelatin Sponge(Spongostan vs.) 889 ADET
Emilebilen Selülöz Kanama Durdurucu 5x7 cm(Surgicel vb.) 1.148 ADET
Hemostatik Anal Spongostan 540 ADET
Penroz Dren 8 mm 20 cm 3.715 ADET
Penroz Dren 6 mm 20 cm 60 ADET
Hemovac Dren Mini 50 ml 340 ADET
Hemovac Dren Çiftli 400 ml (10-12 F) 4.705 ADET
Hemovac Dren Tekli 400 ml (10-12F) 1.430 ADET
Karaciğer Biopsi Seti 7 ADET
Veres İğnesi 540 ADET
Silikonlu Batın Dreni No:21 1.250 ADET
Silikonlu Batın Dreni No:24 25 ADET
Silikonlu Batın Dreni No:26 25 ADET
Silikonlu Batın Dreni No:15 50 ADET
Silikonlu Batın Dreni No:18 70 ADET
Slikon Flat Dren 7 mm 850 ADET
Slikon Flat Dren 10 mm 720 ADET
TA 30 mm Stapler 3 ADET
TA 60 mm Stapler 3 ADET
TA 90 mm Stapler 3 ADET
TA 30 mm Stapler Kartuşu 10 ADET
TA 60 mm Stapler Kartuşu 10 ADET
TA 90 mm Stapler Kartuşu 10 ADET
Pezzer Sonda No:24 5 ADET
Ultrasonik Kesme Ve Koagülasyon Cihazı Açık Cerrahi İnce Diseksiyon Makası Uzun Uç 20 ADET
Ultrasonik Kesme Ve Koagülasyon Cihazı Açık Cerrahi İnce Diseksiyon Makası Kısa Uç 38 ADET
Ultrasonik Kesme Ve Koagülasyon Cihazı Mavi El Tutacı 5 ADET
Ultrasonik Kesme Ve Koagülasyon Lap.Eğri Makas 36cm 20 ADET
Eğri Kısa Uçlu Damar Mühürleme ve Kesme Probu 70 ADET
Damar Mühürleme ve Kesme Probu Açık Cerrahi 5 ADET
Endo Close (Facia Kapatıcı) 15 ADET
Bipolar Cutting Forceps 5 ADET
Endoskopi Biopsi Forsepsi(Gastroskopi için) İğnesiz 4 ADET
Endoskopi Biopsi Forsepsi(Kolonoskopi için) İğnesiz 2 ADET
Ultrasonic Kesme ve Koagülasyon Keskin Disseksiyon Probu 5 mm 10 ADET
Absorbable Hemostat Fibrin Yapıda 2.5*5 cm 50 ADET
Hemostatik Matriks Kit Trombinli 5 ADET