• İhale No
    2014/3047
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    21 Şubat 2014 14:00
  • İdare
    Ordu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
  • İhale İli
    Ordu
  • İşin İli
    Ordu
  • Yayın Tarihi
    25 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

ORDU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ

4 KALEM DEMİRBAŞ 116 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/3047
1-İdarenin
a) Adresi : BUCAK MAHALLESİ İBN-İ SİNA CADDESİ 52200 ORDU MERKEZ/ORDU
b) Telefon ve faks numarası : 4522253443 - 4522231020
c) Elektronik Posta Adresi : iletisim@ordudis.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : MALIN MİKTARI VE TÜRÜ EKTE YER ALMAKTADIR
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : ORDU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ FATSA DEVLET HASTANESİ ÜNYE DEVLET HASTANESİ KUMRU DEVLET HASTANESİ KORGAN DEVLET HASTANESİ AKKUŞ DEVLET HASTANESİ AYBASTI DEVLET HASTANESİ ULUBEY DEVLET HASTANESİ GÖLKÖY DEVLET HASTANESİ, GÜRGENTEPE DEVLET HASTANESİ YUKARIDA ADI GEÇEN HASTANELERE HANGİ MALZEMEDEN NE MİKTARDA TESLİM EDİLECEĞİ TEKNİK ŞARTMANENİN GENEL HÜKÜMLER MADDESİNDE BULUNAN TABLODA AYRINTILI ŞEKİLDE BELİRTİLMİŞTİR. yukarda adı geçen sağlık tesislerinin ihtiyacı olan malzeme uhdesinde kalan firma tarafından ilgili sağlık tesisinin ambar birimi ile irtibata geçilerek teslim yapılacaktır. Malzeme Teslim Süresi: sağlık tesislerinin ihtiyacı doğrultusunda bir yıl içerisinde peyderper olarak teslim edilecektir. İlgili sağlık tesisi ilgili firmaya ihtiyacı olan malzemeler için talebinin firmaya tebliğ tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde teslim yapılacaktır. 10 iş günü sonuna kadar teslim yapılmadığı takdirde sözleşme hükümleri yerine getirilecektir. Ağız ve diş sağlığı merkezi için malzeme teslimi ambar birimi ile irtibata geçilerek Bucak Mahallesi Ali Demirel Sok. No: 38 de bulunan depoya veya hastane içerisindeki ambara teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : sözleşme imzalanmasından itibaren kurumların isteği doğrultusun peyderpey teslim yapılacaktır. sağlık tesislerinin istekleri ihale uhdesinde kalan firma ve/veya firmalara tebliğ edilmesinden itibaren tebliğ tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde teslim edilecektir. 10 gün sonuna kadar teslim yapılmadığı takdirde sözleşme hükümleri yerine getirelecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yemekhane Salonu
b) Tarihi ve saati : 21.02.2014 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

isteklilerin teklif edeceği ürünler TC sağlık bakanlığı ilaç ve tıbbi ulusal bilgi bankasından (TİTUBB) onaylanmış ürün olarak yeralmalıdır. TİTUBB tarafından onaylanmayan ürünün alımı yapılmayacaktır. isteklilerin teklif ettikleri ürünlerin SGK ve sağlık bakanlığı bilgi bankası tarafından onaylanmış bulunan ürün barkod numaralarını ihale sıra numaralarına göre yazılı olarak ihale dosyasında sunmalıdır. onaylanmış ürün numarası bulunmayan veya yanlış onaylanmış ürün numarası beyan eden firmaların teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

Adayın veya isteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır:
a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,
c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,
ç) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,
d) Alım konusu fidan, çiçek veya tohum gibi mallar ise Tarım ve Köyişleri Bakanlığı düzenlenen ve adayın veya isteklinin teklif edilen ürünün üretici olduğunu gösteren belge veya belgeler,
e) Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (Sertifikası) ya da aday ve istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesi,
f) Tıbbi cihaz üreticisi, OEM (Original Equipment Manafacturer – Orijinal Malzeme Üreticisi) tarzı ürün ürettirmek suretiyle üretici niteliğini kazanmış ise bu üretime ilişkin sözleşme,
g) Harp araç ve gereçleri ile silah, mühimmat ve patlayıcı maddelere ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili bakanlık veya kuruluşlarca verilen üretim/işletim izni (müsaadesi) belgeleri,
ğ) Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

4.3.2. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

113. 114. 119. 120 nolu kalemlerdeki malzemelerin garanti süresi kapsamınca ücretsiz olarak bakım ve onarımı sağlanacaktır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

tedarik edilecek malzemelerin numunelerini  istekliler ihale saatinde teklifleri ile birlikte satınalma komisyon başkanlığına teslim edeceklerdir. numunesi olmayan isteklilerin teklifleri kabul edilmeyecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi satınalma birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Satınalma Komisyon Başkanlığı adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
28LİK DİŞ (TAKIM) 8.500 TAKIM
AERATÖRBAŞLIĞI 122 ADET
AERATÖRFREZİ 33.250 ADET
AERATÖRYAĞI 77 ADET
AĞIZANTİSEPTİĞİ (TABLET) 26 ŞİŞE
ALETDEZENFEKTANI (5 LT BİDON) 671 BİDON
ALJİNAT 4.360 PAKET
AMALGAMKAPSÜL 1 LİK 245 KUTU
AMALGAMKAPSÜL 2 LİK 935 KUTU
AMALGAMKAPSÜL 3 LÜK 210 KUTU
AMALGAMLASTİĞİ 3.220 ADET
AMALGAMTABANCASI 81 ADET
AMALİYATSETİ 2.505 ADET
ANGULDURVA 22 ADET
ANGULDURVAİÇİN ÇELİK FREZ 13.630 ADET
ARTIKLASYONKAĞIDI 773 KUTU
AYNABAŞI 5.904 ADET
AYNASAPI 2.614 ADET
BASPLAK (ALT) 65 KUTU
BASPLAK (ÜST) 115 KUTU
BESLEMEMATERYALİ (SERT) 35 KUTU
BESLEMEMATERYALİ (YUMUŞAK) 35 KUTU
BİSTÜRİUCU (15 Numara) 70 KUTU
BİYOLOJİKİNDİKATÖR 300 ADET
BONDFIRÇASI 4.706 KUTU
BONDİG7. JENERASYON 284 ADET
BRİT 152 ADET
CAMİONOMER 371 KUTU
CANAVARFREZ 784 ADET
CERRAHİASPİRATÖR UCU (YEŞİL BAŞLI) 5.000 ADET
CERRAHİELDİVEN (7 NUMARA) 3.500 ADET
CERRAHİELDİVEN (7,5 NUMARA) 3.500 ADET
CERRAHİMAKAS 67 ADET
CİLAMOTORU İÇİN KEÇE 120 ADET
ÇİNKOFOSFAT SİMAN 580 KUTU
DAVYETAKIM 34 TAKIM
DENTALENJEKTÖR 2 CC 279.000 ADET
DENTİNPİMİ 53 KUTU
DİSPOZILÖNLÜK 6.358 ADET
ELDEZENFEKTANI (1 LİTRELİK) 405 LİTRE
ELEVATÖR(SAĞLI-SOLLU) 131 ADET
EMSKAVİTRON BAŞLIĞI 22 ADET
EMSKAVİTRON UCU 235 ADET
FİSSÜRÖRTÜCÜ 91 KUTU
FLORJEL 201 ŞİŞE
FLORKAŞIĞI 137 PAKET
FOSFORPLAK POŞETİ 80.000 ADET
GATESGLİDENS 80 KUTU
GECEPLAĞI 51 KUTU
GEÇİCİKRON YAPIŞTIRICI 523 KUTU
GRİPASPAS 30 ADET
GÜTAKESİCİ 31 ADET
GÜTAKESİCİ UCU 121 KUTU
GÜTAPERCA 15-40 987 KUTU
HKANAL EĞESİ 15-40 ASORTİ 1.817 KUTU
HTİPİ KANAL EĞESİ 15 NUMARA 940 KUTU
HTİPİ KANAL EĞESİ 20 NUMARA 840 KUTU
HASTAÖNLÜĞÜ 3.591 RULO
IMPRASYONÇUBUĞU 15 KUTU
IMPRASYONPASTA 410 KUTU
IŞINLIAKIŞKAN KOMPOZİT 270 ADET
IŞINLICAMİONOMER 366 KUTU
IŞINLIPLAK 5 KUTU
İPEK(0,3 YUVARLAK TEK İĞNE) 351 KUTU
KALSİYUMHİDROKSİT REZORBE OLABİLEN KANAL PATI 80 KUTU
KALSİYUMHİDROKSİT PATI (DAYCIL) 220 KUTU
KANDURDURUCU TAMPON 100 KUTU
KANALDOLGU MADDESİ 612 KUTU
KEMİKFREZİ PYASEMEN İÇİN 225 ADET
KOMPOMER(ÇOCUK DOLGU) 74 KUTU
KOMPOZİTDOLGU 2.211 ADET
KÜVET(KÜÇÜK) 81 ADET
KÜVETKAPAKLI (BÜYÜK) 88 ADET
LAK(5 LT BİDON) 35 BİDON
LENTİLO 632 KUTU
MATRİX 449 ADET
MATRİXBANDI (0,5) 3.390 ADET
MUFLA 150 ADET
ENDODONTİKNİ-Tİ KANAL EĞESİ 2.352 KUTU
NSKKAVİTRON BAŞLIĞI 58 ADET
NSKKAVİTRON UCU 272 ADET
OJENOLTAKIM 119 TAKIM
OKLİZÖR 200 ADET
OKSİJENLİSU 181 ŞİŞE
PANAROMİKISIRMA ÇUBUĞU KILIFI 50.000 ADET
PAPERPOİNTS 932 KUTU
PEMBEMUM 1.575 KUTU
PİOÇİVİSİ 45 KUTU
PLASTİKBARDAK 250.000 ADET
ÇİNKOPOLİKARBOKSİLATSİMAN 313 KUTU
POLİSAJFIRÇASI 22.665 ADET
POLİSAJPASTASI 716 KUTU
PORSELENİÇİN ELMAS CANAVAR FREZ 60 ADET
PORTEGÜ 47 ADET
PRESEL 735 ADET
ENDODONTİKGÜTA 1.505 KUTU
PUDRALIELDİVEN 37.600 KUTU
SAFALKOL (5 LT BİDON) 460 LİTRE
SAKŞIN 99.200 ADET
SERTALÇI 1.550 KG
SICAKAKRİLİK TAKIM 230 TAKIM
SİLİKONÖLÇÜ TAKIM 245 TAKIM
SODYUMHİPOKLORİT 477 ŞİŞE
SOND 845 ADET
SPREYYER YÜZEY DEZENFEKTANI (1 LT LİK) 2.480 LİTRE
STERİLİZASYONRULOSU 10X100 440 RULO
STERİLİZASYONRULOSU 30X200 52 RULO
STERİLİZASYONRULOSU 7,5X100 190 RULO
SÜTDİŞİ DAVYESİ 6 TAKIM
ŞEFFAFBANT 303 KUTU
TİRNEF(ASORTİ) 692 KUTU
JUMBOLASTİK 1.030 ADET
VAKUMLUÇALIŞMA MASASI 2 ADET
LABORATUVARMİKROMOTORU (50.000 DEVİR) 10 ADET
KİMYASALİNDİKATÖR 1.000 KUTU
IŞINLASERTLEŞEN POSTERİOR KOMPOZİT DOLGU MATERYALİ 500 ADET
ENDODONTİKİRRİGASYON İĞNESİ 3.000 ADET
MİKROMOTORTAKIM 30 ADET
BASINÇLIPRES 3 ADET
VİBRATÖR 3 ADET