• İhale No
    2015/12178
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    20 Mart 2015 14:00
  • İdare
    İSTANBUL ANADOLU KUZEY KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    10 Şubat 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

KAMU HASTANE BİRLİĞİ (ANADOLU KUZEY) SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

18 AYLIK ÜROLOJİ SARF MALZEME ALIMI İHALESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/12178
1-İdarenin
a) Adresi : İÇERENKÖY MAHALLESİ E5 KARAYOLU ÜZERİ 34752 İÇERENKÖY ATAŞEHİR/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2165787878 - 2165787881
c) Elektronik Posta Adresi : khb34k.satinalma@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 101 Kalem Sarf Malzeme
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı sağlık tesislerinin (Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Beykoz Devlet Hastanesi, Üsküdar Devlet Hastanesi, Şile Devlet Hastanesi, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi) ilgili depolarına teslim edilecektir.
c) Teslim tarihleri : Teslimatlar; ihale dokümanı içerisinde yer alan "İhtiyaçların hastanelere göre dağılımını gösteren tablo" dahilinde, ihtiyaç sahibi hastane idaresi tarafından sipariş verilen miktar üzerinden, sipariş yazısının yükleniciye tebliğinden itibaren 10 takvim günü içerisinde, peyderpey (posta, fax veya e mail) yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu E-5 Karayolu Üzeri İçerenköy-Ataşehir / İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 13.03.2015 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

a)  Tıbbi Cihaz Yönetmeliği , Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği  kapsamındaki  tüm malzemelerin TİTUBB’da Sağlık Bakanlığı tarafından kayıt işleminin tamamlanmış olması gerekmektedir. Tüm isteklilerin (tedarikçi ya da bayii) TİTUBB sisteminde kayıtlı olması zorunludur. İstekliler yukarıda bahsedilen kayıt işlemi tamamlanmış UBB numaralarına ait çıktılar veya bu bilgileri içeren dokümanları (Ürünlere ve İsteklilere ait ) ihale dosyasında sunacaktır.
1- Ürüne ait teknik şartnamede farklı  boy seçenekleri belirtiliyorsa bunlara ait UBB  kaydı, birim fiyat teklif cetveli ekinde bir liste halinde verilmelidir.
2- Alımı yapılacak malzeme ile birlikte verilecek aplikatör, cihaz vb. ürünlerin  UBB kaydı verilmelidir.
3- Ürün set olarak isteniyorsa sete ait  UBB kaydı olmalıdır.  Teknik şartnamede setin parçalarının da UBB kaydı isteniyorsa, set ile birlikte belirtilen parçaların UBB kaydı sunulmalıdır.
b) İstekliler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında teklif ettiği ürünlerin kapsam dışı olduğuna dair üretici beyanını ihale dosyasında sunacaktır.
c) İstekliler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışında teklif ettiği ürünlerin bağlı bulunduğu mevzuatı gereği sunulması gereken CE, ISO vb. belgeler; ihale dosyasında sunacaktır.

4.3.1.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

* İhalede SGK tarafından bedeli karsılanan tıbbi malzemelere ait isteklilerce teklif edilen ürünlerin TİTUBB kayıt numarası MEDULA sistemine kayıtlı olmalıdır. Teklif mektubu veya ekli belgelere ürün numarası (barkodu) yazılmalıdır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a) İstekliler teklif ettikleri her bir kaleme ait numuneyi teklif ile birlikte tutanakla idareye teslim edeceklerdir. ( Numunelerin her biri malzeme adı, ihale sıra numarası ve firma adı etiketlenmiş olarak bir liste ile imza karşılığı idareye teslim edilecektir). Sağlık Bakanlığı 4211 sayılı 2008/42 nolu "Döner sermaye kaynaklarından yapılacak olan ihalelerde uyulması gereken usul ve esaslar" genelgesine göre numuneler ihale komisyonu uzman üyeleri tarafından teknik şartname hususlarına göre incelenecek ve gerek görüldüğü takdirde denenerek değerlendirilecek olup, değerlendirme sonuçları tutanakla ihale komisyonuna sunulacaktır. Bu tutanaklar ihale komisyonu üyeleri tarafından değerlendirilerek karar verilecektir. Uhdesinde ihale kalmayan isteklilerin numuneleri, değerlendirilmesinden sonra teslim edilebilir durumda olan numuneler ihale süreci bittikten sonra iade edilecektir. Uhdesinde ihale kalan isteklilerin numuneleri sözleşme süresi sonuna kadar şahit numune olarak idarede tutulacaktır.
b) Sarf karşılığı kullanıma sunulacak aplikatör, tabanca, prob vb. numuneleri teklif ile birlikte idareye teslim edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 36., 37., 38., 39., 40., 41., 42., 43., 44., 45., 55., 56., 58., 59., 60., 71., 80., 81., 83., 84., 88., 89., 90., 91., 96., 97., 98.kısımlarında %1(Bir ) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satınalma Birimi E-5 Karayolu Üzeri İçerenköy-Ataşehir / İSTANBUL adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Satınalma Birimi E-5 Karayolu Üzeri İçerenköy-Ataşehir / İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (Yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AÇIK UÇLU ÜRETER KATETERİ 3FR 210 adet
AÇIK UÇLU ÜRETER KATETERİ 4FR 260 adet
AÇIK UÇLU ÜRETER KATETERİ 5FR 455 adet
AÇIK UÇLU ÜRETER KATETERİ 6FR 230 adet
KAPALI UÇLU ÜRETER KATETERİ 3FR 230 adet
KAPALI UÇLU ÜRETER KATETERİ 4FR 190 adet
KAPALI UÇLU ÜRETER KATETERİ 5FR 145 adet
KAPALI UÇLU ÜRETER KATETERİ 6FR 150 adet
DOUBLE J ÜRETRAL STENT İTİCİLİ KİLİTLEMELİ 4.8 F 26 CM 970 adet
DOUBLE J ÜRETRAL STENT İTİCİLİ KİLİTLEMELİ 4.8 F 28 CM 600 adet
DOUBLE J STENT KAPALI UÇLU 4.8 FR 24CM 105 adet
DOUBLE J STENT KAPALI UÇLU 4.8 FR 26CM 300 adet
DOUBLE J STENT KAPALI UÇLU 4.8 FR 28CM 300 adet
DOUBLE J STENT AÇIK UÇLU 4.8 FR 24 CM 55 adet
DOUBLE J STENT AÇIK UÇLU 4.8 FR 26 CM 250 adet
DOUBLE J STENT AÇIK UÇLU 4.8 FR 28 CM 200 adet
DOUBLE J STENT AÇIK UÇLU 6FR 23-27 CM 165 adet
DOUBLE J STENT PEDİATRİK 3FR 12 CM 45 adet
DOUBLE J STENT PEDİATRİK 3FR 10 CM 20 adet
DOUBLE J STENT PEDİATRİK 4FR 15 CM 135 adet
DOUBLE J STENT PEDİATRİK 4.8 FR 18 CM 45 adet
MONO J STENT 4.8 FR 30 adet
MONO J STENT 6 FR 25 adet
MONO J STENT 8 FR 25 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX TIEMANN UÇLU 12F 200 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX TIEMANN UÇLU 14F 590 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX TIEMANN UÇLU 16F 430 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX TIEMANN UÇLU 18F 450 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX TIEMANN UÇLU 20F 300 adet
SONDA FOLEY İKİ YOLLU LATEX TIEMANN UÇLU 22F 90 adet
SONDA PREZERVATİF 5.860 adet
ZEBRA KILAVUZ TEL 305 adet
SENSOR KILAVUZ TEL 650 adet
İKİ TARAFLI KLAVUZ TEL 315 adet
AÇILI UÇLU KLAVUZ TEL 25 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (BALONLU) 8 FR 90 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (BALONLU) 10 FR 35 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (BALONLU) 12 FR 245 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (BALONLU) 14 FR 220 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (BALONLU) 16 FR 260 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (PIG-TAIL) 8 FR 35 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (PIG-TAIL) 10 FR 20 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (PIG-TAIL) 12 FR 85 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (PIG-TAIL) 14 FR 125 adet
PERKÜTAN MESANE BOŞALTICI KATETER SETİ (PIG-TAIL) 16 FR 250 adet
PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ (DİREK GİRİŞ) 8 FR 30 adet
PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ (DİREK GİRİŞ) 10 FR 20 adet
PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ (DİREK GİRİŞ) 12 FR 270 adet
PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ (DİLATASYONLU) 6 FR 20 adet
PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ (DİLATASYONLU) 8 FR 20 adet
PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ (DİLATASYONLU) 10 FR 25 adet
PERKÜTAN NEFROLİTOTOMİ AMPLATZ DİLATASYON SETİ 270 adet
PERKÜTAN NEFROLİTOTOMİ BALON DİLATASYON SETİ 700 adet
PERKÜTAN NEFROLİTOTOMİ BASKET KATETER 150 adet
PERKÜTAN NEFROLİTOTOMİ DUAL LÜMEN KATETER 130 adet
PERKÜTAN NEFROLİTOTOMİ GİRİŞ İĞNESİ 18G 630 adet
PERKÜTAN NEFROLİTOTOMİ ÖRTÜ SETİ 1.250 adet
NEFROSTOMİ KATETERİ MALEKOT 14 FR 125 adet
NEFROSTOMİ KATETERİ MALEKOT 16 FR 155 adet
PERKÜTAN NEFROSTOMİ KATETERİ YENİDEN GİRİŞ (RE-ENTRY) MALEKOT 16F 295 adet
RIRC ALLIGATOR FORSEPS 22 adet
RIRC BASKET KATETER 26 adet
RIRC BASKET ŞEKLİNDE ALLIGATOR FORSEPS 20 adet
FLEKSİBL ÜRETERAL ACCESS KILIF 9,5 FR (Retroprat İntra renal Cerrahi) 180 adet
FLEKSİBL ÜRETERAL ACCESS KILIF 12 FR (Retroprat İntra renal Cerrahi) 170 adet
RIRC GRASPİNG FORSEPS 30 adet
TAŞ SABİTLEYİCİ SPİRAL ÜRETERAL BASKET KATATER 145 adet
ÜRETERAL BALON DİLATASYON SETİ 3F 150 adet
ÜRETERAL BALON DİLATASYON SETİ 4F 55 adet
ÜRETERAL BALON DİLATASYON SETİ 6F 5 adet
OKLÜZYON BALON KATETER 4 FR 40 adet
BASKET KATETER 400 adet
TUR ÖRTÜ SETİ 3.900 adet
TUR-Y SETİ (PUARSIZ) 2.600 adet
TUR-Y SETİ (PUARLI) 4.600 adet
TUR LOOP KESİCİ MONOPOLAR 310 adet
ÜRETROTOM BIÇAĞI (BALTA UÇLU) 90 adet
ÜRETROTOM BIÇAĞI (DÜZ UÇLU) 92 adet
ENJEKSİYON DOLGU MALZEMESİ 152 adet
BİYOPSİ İĞNESİ (REUSABLE TABANCAYA UYUMLU) 2.415 adet
TRANSOBTURATOR TAPE (TOT) SETİ 520 adet
SİLİKON VAGİNAL SLİNG (AYARLANABİLİR) 30 adet
ÜRODİNAMİ BASINÇ KATETERİ (HAVALI ABDOMİNAL KATETER) 505 adet
ÜRODİNAMİ BASINÇ KATETERİ (HAVALI MESANE KATETERİ) 510 adet
ÜROSTOMİ TORBASI ALTTAN BOSALTMALI 430 adet
ÜROSTOMİ ADAPTORÜ 430 adet
KAMERA KILIFI 20.920 adet
İKİ LÜMENLİ REKTAL KATETER 10F 290 adet
İKİ LÜMENLİ SİSTOMETRİ KATETER 6F 280 adet
İKİ LÜMENLİ REKTAL KATETER 12F 500 adet
INFUSION PUMP TUBING SET 585 adet
ÜRODİNAMİ BASINÇ SENSÖRÜ 385 adet
ÜRODİNAMİK EMG ELEKTRODU 2.315 adet
MEASURING TUBING SET 500 adet
STERİL KAYGANLAŞTIRICI JEL 51.950 adet
NON-STERİL İDRAR TORBASI 98.250 adet
ÜÇ YOLLU DUFOUR UÇLU TUR KATHETERİ 20 CH 430 adet
ÜÇ YOLLU DUFOUR UÇLU TUR KATHETERİ 22 CH 1.110 adet
ABSORBE OLMAYAN POLİMER KİLİTLİ LİGASYON KLİPSİ (KARTUŞ) ML 330 adet
ABSORBE OLMAYAN POLİMER KİLİTLİ LİGASYON KLİPSİ (KARTUŞ) L 1.550 adet
ABSORBE OLMAYAN POLİMER KİLİTLİ LİGASYON KLİPSİ (KARTUŞ) XL 850 adet
09 Mart 2015

İhale Tarihi 20.03.2015 14:00 olarak değişmiştir.