• İhale No
    2015/80893
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    06 Ağustos 2015 10:00
  • İdare
    MERSİN ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi
  • İhale İli
    Mersin
  • İşin İli
    Mersin
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    01 Temmuz 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ

MEÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi için 287 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/80893
1-İdarenin
a) Adresi : Çiftlikköy Kampüsü 33343 YENİŞEHİR/MERSİN
b) Telefon ve faks numarası : 3242410085 - 3242410087
c) Elektronik Posta Adresi : donersermaye@mersin.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 287 Kalem Tıbbi Sarf Malzemesi Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : MEÜ. Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Ambarı
c) Teslim tarihleri : Sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 31.12.2015 tarihine kadar idarenin istediği tarih ve miktarlarda peyderpey teslim edilecektir. Çeşitli sebeplerle ihale sürecinin uzaması nedeniyle öngörülen tarihte işe başlanılamadığı durumlarda da malın tamamı 31.12.2015 tarihine kadar teslim edilmiş olacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Mersin Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü - Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir / MERSİN
b) Tarihi ve saati : 31.07.2015 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a-) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b-) Aday veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,
c-) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,
ç-) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,
d-) Aday veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler

4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:
İsteklilerin teklif verdikleri kalemler Tıbbi Cihaz Yönetmeliği (93/42/EEC MDD), Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC AIMDD) veya Vücut Dışında Kullanılan (In Vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği (98/79/EC IVDD) kapsamında ise bu ürünlerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası`na (TITUBB) kayıtlı olması gerekmektedir. Bununla birlikte ürünlerin TİTUBB üzerinde Sağlık Bakanlığından ve Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) onaylı olması zorunludur. İsteklilerin bu durumu tevsik etmek üzere ürünlerin barkod(ürün) numarasını gösteren TITUBB' nın internet sitesinden aldıkları belgeleri ihale teklif zarfında sunmaları gerekmektedir. Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden veya TİTUBB' nın internet sitesi üzerinden yapılan sorgulama sonucunda ihale tarihi itibariyle Sağlık Bakanlığı durumu ile Sosyal Güvenlik Kurumu durumu "Kayıtlı" olmayan malzemeler değerlendirme dışı bırakılacaktır. İsteklilerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (TİTUBB) kayıtlı olması zorunludur. İstekliler, teklif verdikleri ürünlerin imalatçısı veya ithalatçısı (tedarikçi firma) değilse, ürünün imalatçısının veya ithalatçısının bayisi olduğunu tevsik eden TITUBB' nın internet sitesinden almış oldukları belgeleri ihale teklif zarfında sunacaklardır. Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden veya TİTUBB' nın internet sitesi üzerinden yapılan sorgulama sonucunda ihale tarihi itibariyle bayilik kaydı bulunmayan isteklilerin o kalemlere ilişkin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır. İstekliler tarafından teklif edilen ürünler Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında değil ise Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olmadığına dair üretici veya ithalatçı firma tarafından düzenlenmiş beyanı teklif zarfında sunacaklardır. Ayrıca istekliler www.titubb.org adresinde yer alan İhale Bildirim Yazılımı (İBY) programını kullanarak teklif ettikleri kalemlerin UBB Barkod Numaralarını ve fiyatlarını içeren XML dosyasını oluşturacak, oluşturduğu bu dosyadan bir çıktı alacak ve bu dosyayı CD`e kaydederek almış olduğu çıktı ile birlikte teklif zarfında sunacaklardır. İstekliler teklif ettikleri kalemlere ilişkin UBB Barkod Numaralarını teklif mektubuna yazacaklardır. 
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler, ihale konusu teklif ettikleri tıbbi sarf malzemelere ait numuneleri ihale sırasında ihale komisyonundaki uzman üyelere teslim edeceklerdir. İstekliler teklif verdikleri her bir ürün için bir adet numune vermelidir. (Farklı ebatlardaki aynı malzemeler için bir adet numune verilmesi yeterli olacaktır.) İstekliler her bir numune üzerinde İhale Kayıt Numarasını, İhalenin adını, malzemenin adını ve ilan edilen malzeme listesindeki sıra numarasını açıkça belirtecektir. Ayrıca vermiş oldukları numuneleri gösterir bir listeyi de numunelerin teslimi aşamasında sunacaklarıdır. Teklif edilen malzemenin teknik şartnameye uygunluğu, ihtiyaç duyulması halinde numuneler denenerek teyit edilecektir. İsteklilerin numune vermediği kalemlere ilişkin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 1 (bir) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 60 TRY (Türk Lirası) karşılığı Mersin Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü - Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir / MERSİN adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Mersin Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü - Çiftlikköy Kampüsü 33343 Yenişehir / MERSİN adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (Yüzelli) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
İĞNE, BİYOPSİ, KEMİK İLİĞİ, DISPOSABLE, 13G 70 adet
İĞNE, BİYOPSİ, KEMİK İLİĞİ, DISPOSABLE, 11G 70 adet
POMPA SETİ, KEMOTERAPİ UYGULAMA, İĞNESİZ KONNEKTÖRLÜ, DÖRTLÜ 6.000 adet
İLAÇ BAĞLANTI SETİ, VALFLİ, KONNEKTÖRLÜ 18.000 adet
İĞNE, PORT, 22G, 25 MM 1.000 adet
İNFÜZYON İĞNE SETİ, KEMİK İÇİ, İNTRAOSSEOZ, 15G, 15MM 30 adet
İNFÜZYON İĞNE SETİ, KEMİK İÇİ, İNTRAOSSEOZ, 15G, 25MM 35 adet
İNFÜZYON İĞNE SETİ, KEMİK İÇİ, İNTRAOSSEOZ, 15G, 45MM 35 adet
AIRWAY ADAPTÖRÜ, KAPNOMETRE CİHAZI İÇİN 300 adet
İĞNE, KRİKOTİROTOMİ, QUICKTRACH KAFLI 10 adet
COMBITUBE 20 adet
TANSİYON MANŞONU, DİSPOSİBLE, PEDİATRİK, NO:5 5.000 adet
TANSİYON MANŞONU, DİSPOSİBLE, PEDİATRİK, NO:4 1.200 adet
TANSİYON MANŞONU, DİSPOSİBLE, PEDİATRİK, NO:3 1.200 adet
TANSİYON MANŞONU, DİSPOSİBLE, PEDİATRİK, NO:2 500 adet
KATETER, HEMODİYALİZ, GEÇİCİ, 06-08FR, 10-13CM 15 adet
KATETER, HEMODİYALİZ, GEÇİCİ, 09-11FR, 14-16CM 20 adet
KATETER, HEMODİYALİZ, GEÇİCİ, 09-11FR, 22-26CM 20 adet
KORUYUCU KAPAK, DEZENFEKSİYON, POVİDON-İODİNLİ 500 adet
KATETER, PERİTON DİYALİZ, GEÇİCİ, PEDİATRİK 40 adet
İĞNE, BİYOPSİ, YARI OTOMATİK, 16G, 10CM 30 adet
İĞNE, BİYOPSİ, YARI OTOMATİK, 18G, 15CM 30 adet
KATETER, PERİTON DİYALİZ, KALICI, DÜZ UÇLU, ÇİFT KEÇELİ, 30CM 3 adet
KATETER, PERİTON DİYALİZ, KALICI, KIVRIK UÇLU, ÇİFT KEÇELİ, 31CM 3 adet
KATETER, PERİTON DİYALİZ, KALICI, KIVRIK UÇLU, ÇİFT KEÇELİ, 39CM 15 adet
KATETER, PERİTON DİYALİZ, KALICI, KIVRIK UÇLU, ÇİFT KEÇELİ, 41CM 20 adet
KATETER, PERİTON DİYALİZ, KALICI, DÜZ UÇLU, ÇİFT KEÇELİ, 47CM 20 adet
KATETER, PERİTON DİYALİZ, KALICI, KIVRIK UÇLU, ÇİFT KEÇELİ, 57CM 15 adet
KATETER, PERİTON DİYALİZ, KALICI, KIVRIK UÇLU, ÇİFT KEÇELİ, 62CM 3 adet
PERİTON DİYALİZİ DRENAJ SETİ, ALETLİ 600 adet
ADAPTÖR, TİTANYUM, PERİTON DİYALİZ KATETERİ İÇİN 20 adet
BAĞLANTI ADAPTÖRÜ, PLASTİK, CAPD SOLÜSYONUNA UYUMLU, PERİTON DİYALİZ KATETERİ İÇİN 10 adet
KATETER ARA BAĞLANTI SETİ, MİNİ KAPAKLI, DÖNER KLEMPLİ, PERİTON DİYALİZİ İÇİN 40 adet
KAPAK, MİNİ, POVİDON İYOTLU 4.000 adet
PATCH TEST MATERYALİ, AVRUPA STANDART SERİSİ 1 set
PATCH TEST MATERYALİ, UYGULAMA FLASTERİ 300 adet
LAMBA, ULTRAVİOLE, 100W, 7001K MODEL, KABİNE UYUMLU, FOTOTERAPİ CİHAZI İÇİN 20 adet
LAMBA, ULTRAVİOLE, 100W, 7001K, GENEL, FOTOTERAPİ CİHAZI İÇİN 20 adet
İĞNE, PRİCK DERİ TESTİ, PLASTİK 10.000 adet
NEGATİF KONTROL 11 adet
KANATLI HAYVAN KARIŞIMI ( ÖRDEK ,KAZ, TAVUK TÜY KARIŞIMI ) 9 adet
HİSTAMİN 11 adet
AĞAÇ KARIŞIMI, BETULACEAE 9 adet
AĞAÇ KARIŞIMI, SALİCACEA 9 adet
TAHIL-POLEN KARIŞIM (4'LÜ) 9 adet
OT, COMPOSİTAE 9 adet
KEDİ TÜYÜ 9 adet
KÖPEK TÜYÜ 9 adet
KÜF, ALTERNARİA 11 adet
ASPERGILLUS 11 adet
KÜF, CLADOSPORIUM 9 adet
HAMAM BÖCEĞİ 8 adet
LATEKS 5 adet
KAKAO 5 adet
SOYA 4 adet
FINDIK 5 adet
CEVİZ İÇİ 5 adet
KİMYON 3 adet
YER FISTIĞI 5 adet
ÇAVDAR 5 adet
KARIŞIM, AĞAÇ POLEN 3 adet
AKAR, EV TOZU 3 adet
PTERONYSSİNUS 3 adet
ARPA 3 adet
BUĞDAY 3 adet
TÜM YUMURTA 3 adet
ÇİLEK 3 adet
ŞEFTALİ 3 adet
DOMATES 3 adet
KARABİBER 1 adet
TURNA-SAZAN 3 adet
AĞAÇ, ZEYTİN 6 adet
AKAR, NO:1 6 adet
AKAR, NO:2 6 adet
OT KARIŞIMI, 12 ÇEŞİT 6 adet
OT KARIŞIMI, 5 ÇEŞİT 6 adet
ÇİMEN KARIŞIMI, 5 ÇEŞİT 2 adet
DERMATOPHAGOIDES FARINAE 2 adet
HUŞGİLLER 2 adet
KÖPEK EPİTELİ 2 adet
DERMATOPHAGOIDES PTERONYSSINUS 2 adet
CLADOSPORIUM KARIŞIMI 2 adet
KEDİ EPİTELİ 2 adet
OT, SİNİR OTU 2 adet
ZEYTİNGİLLER 2 adet
SÖĞÜTGİLLER 2 adet
TAHIL, 4 ÇEŞİT 2 adet
KAYINGİLLER 2 adet
KAZAYAĞIGİLLER 2 adet
MEZGİT 2 adet
KIRMIZI BİBER 2 adet
BUĞDAY UNU 2 adet
BERMUDA ÇİMENİ 2 adet
KARİDES 2 adet
SUSAM 2 adet
YUMURTA SARISI 2 adet
TAVUK ETİ 2 adet
YUMURTA AKI 2 adet
KOYUN ETİ 2 adet
İNEK SÜTÜ 2 adet
BAKTERİ FİLTRESİ, GÖĞÜS HASTALIKLARI 700 adet
BAKTERİ FİLTRESİ, SOLUNUM FONKSİYON TESTİ 4.000 adet
BALON VALF, SPİROMETRİ İÇİN 10 adet
BURUN KLİPSİ, SPİROMETRİ 1.000 adet
FORSEPS, BİYOPSİ, BRONKOSKOPİK, İĞNESİZ, 110-130CM 10 adet
FORSEPS, BİYOPSİ, BRONKOSKOPİK, İĞNELİ, 110-130CM 10 adet
HAVA FİLTRESİ, NONİNVAZİV, MEKANİK VENTİLATÖR İÇİN 5 adet
HAVA FİLTRESİ, NONİNVAZİV, MEKANİK VENTİLATÖR, BÜYÜK 15 adet
HAVA FİLTRESİ, NONİNVAZİV, MEKANİK VENTİLATÖR, KÜÇÜK 30 adet
İĞNE, ASPİRASYON, BRONKOSKOPİK, TRANSBRONŞİYAL 50 adet
KAĞIT, SONUÇ VERME, SPİROMETRİ 20 adet
LAVAJ TOPLAMA KABI, BRONKOSKOPİK, 100ML 200 adet
LAVAJ TÜPÜ, KORUMALI, BRONKOSKOPİK 20 adet
MASKE SETİ, NAZAL, NONİNVAZİV 20 adet
MASKE, VENTÜRİ 50 adet
NEBÜLİZATÖR SET AĞIZLIKLI 10.000 adet
SAMPLE LİNE, SPİROMETRİ 2 adet
SCREENER, SFT CİHAZI İÇİN 5 adet
SİTOLOJİ FIRÇASI, BRONKOSKOPİK 60 adet
SİTOLOJİ FIRÇASI, KORUMALI, BRONKOSKOPİK 10 adet
TÜM YÜZ MASKE SETİ, NONİNVAZİV, MEKANİK VENTİLATÖR İÇİN, KÜÇÜK BOY 30 adet
TÜM YÜZ MASKE SETİ, NONİNVAZİV, MEKANİK VENTİLATÖR İÇİN, BÜYÜK BOY 60 adet
TÜM YÜZ MASKE SETİ, NONİNVAZİV, MEKANİK VENTİLATÖR İÇİN, ORTA BOY 60 adet
MASKE, OKSİJEN, GERİ SOLUMASIZ, YETİŞKİN 300 adet
MASKE, OKSİJEN, GERİ SOLUMASIZ, PEDİATRİK 175 adet
ELEKTROD, TENS CİHAZI, KARBON, KÜÇÜK 80 adet
KABLO, PORTATİF TENS CİHAZI İÇİN 40 adet
ELEKTROD, TENS CİHAZI, KARBON, ORTA 40 adet
ÇAN ELEKTROD SÜNGERİ, ORTA BOY, VAKUM CİHAZI İÇİN 56 adet
ELEKTROD PEDİ, KOMBİNE CİHAZLAR İÇİN 80 adet
COLDPACK 15 adet
HOTPACK, BEL İÇİN 40 adet
HOTPACK, BOYUN İÇİN 20 adet
VAKUM HORTUMU 20 adet
AMPUL, İNFRARUJ CİHAZI İÇİN 5 adet
KABLO, ELEKTROD, KOMBİNE ELEKTROTERAPİ CİHAZI 40 adet
ELEKTROD, VAKUM, 30MM 40 adet
ELEKTROD, TEKLİ 20 adet
ELEKTROD, ÇİFTLİ 20 adet
KABLO, EMG, ELEKTROD 8 adet
KABLO, REFERANS ELEKTROD 8 adet
İĞNE, ELEKTRİK STİMİLASYON İÇİN, SARI UÇLU 50 adet
İĞNE, ELEKTRİK STİMİLASYON İÇİN, YEŞİL UÇLU 50 adet
ERCP KATETERLERİ ( ÇİFT LÜMENLİ ) 200 adet
GUIDE WIRE, ENDOSKOPİK, NİTİNOL, 0.035", 400CM 200 adet
SFİNKTEROTOM, STANDART, 2CM 100 adet
SFİNKTEROTOM, STANDART, 3CM 100 adet
SFİNKTEROTOM, İĞNE UÇLU 100 adet
SFİNKTERETOM, PRECUT 30 adet
TAŞ ÇIKARTMA BALONU, ERCP, 0.035", 200CM 300 adet
DREN, NAZOBİLİER, 7FR 20 adet
DREN, NAZOBİLİER, 10FR 5 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 7FR, 7.0CM 30 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 7FR, 9.0CM 20 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 7FR, 11CM 20 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 7FR, 15CM 5 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 10FR, 5CM 5 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 10FR, 7CM 30 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 10FR, 9CM 30 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 10FR, 11CM 20 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 10FR, 12CM 10 adet
STENT, BİLİYER, AMSTERDAM, 10FR, 15CM 10 adet
BALON SETİ, DİLATASYON, BİLİER, 6MM 20 adet
BALON SETİ, DİLATASYON, BİLİER, 8MM 20 adet
BALON KATETER, PİLOR DİLATASYON, 45FR 20 adet
BALON KATETER, PİLOR DİLATASYON, 60FR 35 adet
BALON KATETER, PİLOR DİLATASYON, 48FR 30 adet
İĞNE, SKLEROTERAPİ, TEK LÜMENLİ, 2.3MM 150 adet
LİGASYON BANDI, ÖZOFAGUS, ÇOKLU 100 adet
İĞNE, BİYOPSİ, KARACİĞER, MENGHİNİ, 16G 100 adet
SNARE, POLİPEKTOMİ, ENDOSKOPİK, OVAL, 2.3MMX220CM-240CM 200 adet
BİYOPSİ FORSEPSİ, İĞNELİ, 2.3MM, 220-240CM 100 adet
BİYOPSİ FORSEPSİ, İĞNESİZ, 2.3MM, 220-240CM 100 adet
GASTROSTOMİ SETİ, PERKÜTAN, ENDOSKOPİK, 20FR 50 adet
DİLATASYON BUJİSİ, BİLİER, 10FR 5 adet
DİLATASYON BUJİSİ, BİLİER, 7FR 5 adet
DİLATASYON BALONU, AKALAZYA 30 adet
TAŞ ÇIKARTMA BASKET KATETERLER 50 adet
STENT, BİLİER, KAPSIZ, METAL 10 adet
STENT, BİLİER, METALİK, TAM KAPLI, 10CM 5 adet
STENT, BİLİER, METALİK, TAM KAPLI, 6CM 5 adet
STENT, BİLİER, METALİK, TAM KAPLI, 8CM 5 adet
STENT, BİLİER, METALİK, YARI KAPLI, 10CM 5 adet
STENT, BİLİER, METALİK, YARI KAPLI, 6CM 5 adet
STENT, BİLİER, METALİK, YARI KAPLI, 8CM 5 adet
STENT, ÖZOFAGUS, KAPLI, 20MMX100MM 3 adet
STENT, ÖZOFAGUS, KAPLI, 20MMX150MM 1 adet
STENT, ÖZOFAGUS, KAPLI, 20MMX60MM 5 adet
STENT, ÖZOFAGUS, KAPLI, 20MMX80MM 10 adet
STENT, ÖZOFAGUS, KAPSIZ, 20MMX100MM 4 adet
STENT, ÖZOFAGUS, KAPSIZ, 20MMX120MM 2 adet
STENT, ÖZOFAGUS, KAPSIZ, 20MMX60MM 4 adet
STENT, ÖZOFAGUS, KAPSIZ, 20MMX80MM 5 adet
GUIDE WIRE, 0.021'', 400-450CM 50 adet
KLİP, HEMOSTATİK 250 adet
İĞNE, ASPİRASYON, ENDOSONOGRAFİ, 22G 50 adet
İĞNE, ASPİRASYON, ENDOSONOGRAFİ, 25G 5 adet
İĞNE, BİYOPSİ, TRU-CUT, ENDOSONOGRAFİ, 19G 5 adet
EEG ELEKTRODU 384 adet
EEG PASTASI 120 adet
FLASTER, ANTİ ALLERJEN, BEBEK İÇİN 800 adet
SENSÖR, DERİ SICAKLIK, AÇIK YATAK İÇİN 400 adet
SENSÖR, DERİ SICAKLIK, KÜVÖZ İÇİN, NO:1 40 adet
SENSÖR, DERİ SICAKLIK, KÜVÖZ İÇİN, NO:2 200 adet
ELEKTROD,TELLİ EKG 10.398 adet
KATETER, UMBLİKAL, TEK LÜMENLİ, 3.5FR 100 adet
KATETER, UMBLİKAL, TEK LÜMENLİ, 5FR 100 adet
HAVA ISI PROBU 10 adet
KANÜL, NAZAL, CPAP, NO:1 80 adet
KATETER, İNTRAVENÖZ, PERİFERİK, 1FR 50 adet
KATETER, İNTRAVENÖZ, PERİFERİK, 02FR 20 adet
FLOWSENSÖR, VENTİLATÖR İÇİN, YYBÜ, DRG 500 adet
KABLO, FLOW SENSÖR 10 adet
KABLO, ISI, VENTİLATÖR, KISA 15 adet
KABLO, ISI, VENTİLATÖR, UZUN 15 adet
FLOWSENSÖR, VENTİLATÖR İÇİN, YYBÜ, SLE 200 adet
SU KABI, TEK KULLANIMLIK, VENTİLATÖR İÇİN 150 adet
SU TUTUCU, VENTİLATÖR İÇİN 30 adet
Y PARÇASI, FLOWSENSOR İÇİN 30 adet
HASTA SETİ, REUSABLE, VENTİLATÖR CİHAZINA UYUMLU 20 adet
SET, VENTİLATÖR, DISPOSABLE 200 adet
YAPAY AKCİĞER, VENTİLATÖR İÇİN 30 adet
BABYFLOW, TEK KULLANIMLIK 80 adet
MASKE, BABYFLOW İÇİN, S 100 adet
MASKE, BABYFLOW İÇİN, M 100 adet
MASKE, BABYFLOW İÇİN, L 100 adet
BAŞLIK, BABYFLOW İÇİN, XL 25 adet
BAŞLIK, BABYFLOW İÇİN, XXL 25 adet
ELEKTROD, AMPLİTÜD ENTEGRELİ EEG HİDROGEL ELEKTROD 100 adet
ELEKTROD, CİLT ALTI İĞNE, EEG, CFM 6000 İÇİN 100 adet
DEZENFEKTAN, YÜZEY, KÜVÖZ 1.500 adet
TRANSDERMAL İLAÇ UYGULAMA YAMASI (PATCH) 100 adet
IQ ULTRA 300 adet
AĞIZLIK, SPİROMETRİ İÇİN, KARTON, KÜÇÜK 3.000 adet
FİLTRE, KARTON AĞIZLIKLI, PLASTİK GÖVDELİ, SFT CİHAZI İÇİN 3.000 adet
SATURASYON PROBU, PARMAK TİP, PEDİATRİK, DİSPOSABLE, XPR 750 adet
ELASTOMERİK POMPA, 2 GÜNLÜK 2.500 adet
ELASTOMERİK POMPA, 5 GÜNLÜK 800 adet
İĞNE, PORT, 19G 5.000 adet
KEMOTERAPİ HAZIRLAMA ÖRTÜSÜ 3.000 adet
ÖNLÜK, KEMOTERAPİ 2.000 adet
ELDİVEN, KEMOTERAPİ, MEDİUM 5.000 adet
MASKE, TÜBERKÜLOZ 2.000 adet
KATETER, SANTRAL VENÖZ, 2 LÜMENLİ, 3FR, 5-9CM 20 adet
KATETER, SANTRAL VENÖZ, 2 LÜMENLİ, 4.0FR, 7-10CM 120 adet
KATETER, SANTRAL VENÖZ, 2 LÜMENLİ, 5.0FR, 7-10CM 100 adet
KATETER, SANTRAL VENÖZ, 3 LÜMENLİ, 4.5FR, 7-10CM 115 adet
KATETER, SANTRAL VENÖZ, 3 LÜMENLİ, 5FR, 8CM 120 adet
KATETER, SANTRAL VENÖZ, 3 LÜMENLİ, 5.5FR, 13-15CM 100 adet
KATETER, SANTRAL VENÖZ, 3 LÜMENLİ, 7FR, 15CM 2.000 adet
KATETER, SANTRAL VENÖZ, 3 LÜMENLİ, 7FR, 20CM 3.000 adet
KATETER, SANTRAL VENÖZ, 3 LÜMENLİ, 7FR, 30CM 1.500 adet
FİSTÜL İĞNESİ, ARTER-VEN, VEN, 16G 1.500 adet
FİSTÜL İĞNESİ, ARTER-VEN, ARTER, 16G 1.500 adet
FİSTÜL İĞNESİ, ARTER-VEN, VEN, 17G 500 adet
FİSTÜL İĞNESİ, ARTER-VEN, ARTER, 17G 500 adet
ARTER-VEN SET, ERİŞKİN 3.500 adet
DİYALİZ SOLUSYONU, ASİDİK, 5LT 3.500 adet
DİYALİZ SOLÜSYONU, BAZİK 3.500 adet
DİYALİZÖR, SENTETİK, PEDİATRİK, 1.0M2 300 adet
DİYALİZÖR, SENTETİK, 1.5M2 3.500 adet
DİYALİZÖR, SENTETİK, 1.8M2-2.1M2 350 adet
ÇAMAŞIR SUYU 700 kilogram
SİTRİK ASİT 200 kilogram
TUZ, TABLET, SU ARITMA CİHAZI 25 adet
FLASTER, ŞEFFAF SIRTLI 500 adet
VENTİLATÖR DEVRESİ, DİSPOSABLE, PEDİATRİK 100 adet
FLOWSENSÖR, VENTİLATÖR İÇİN , HG 20 adet
PROB, TOTAL HEMOGLOBİN 100 adet
VENTİLATÖR DEVRESİ, DİSPOSABLE, PEDİATRİK, HFO 30 adet
EKT ELEKTRODU, STİMULUS 100 adet
KAĞIT, ECT, CİHAZI İÇİN 30 adet
AĞIZ KORUMA TAMPONU, ECT, CİHAZI İÇİN 100 adet
KAĞIT, PRİNTER, SONY UPP 210HD 10 adet
KAĞIT, EKG, EFOR TESTİ, İÇİN 100 paket
EKG KAĞIDI, NIHON KOHDEN CİHAZINA UYUMLU, 210MMX10MMX295MM 200 paket
EKG KAĞIDI, NIHON KOHDEN CİHAZINA UYUMLU, 210MMX3MMX140MM 150 paket
EKG KAĞIDI, NIHON KOHDEN CİHAZINA UYUMLU, 110MMX2MMX140MM 100 paket
KAĞIT, EKG KAĞIDI 850 paket
EKG KAĞIDI, PETAŞ, KARDİOPET, 600 EKG CİHAZINA UYUMLU 34 paket
EKG KAĞIDI, MAQ 1200 EKG CİHAZINA UYUMLU 100 paket
İĞNE, BİYOPSİ, KEMİK İLİĞİ ASPİRASYONU, 14G 2 adet
İĞNE, BİYOPSİ, KEMİK İLİĞİ ASPİRASYONU, 16G 2 adet
DEZENFEKTAN YÜZEY HIZLI GLUKOPROTAMİN 800 litre
DEZENFEKTAN, YÜZEY, YÜKSEK DÜZEY 3.000 adet
ANTİSEPTİK, EL, KLORHEKSİDİN, %4 8.000 litre
ANTİSEPTİK, EL, POVİDONEİYODİNE %7.5 1.750 litre
27 Temmuz 2015

İhale Tarihi 06.08.2015 10:00 olarak değişmiştir.