• İhale No
    2016/23535
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    03 Mart 2016 10:00
  • İdare
    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi
  • İhale İli
    Isparta
  • İşin İli
    Isparta
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    11 Şubat 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ SARF MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

148 Kalem Tıbbi Sarf Malzemeleri alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/23535
1-İdarenin
a) Adresi : DOĞU YERLEŞKESİ ISPARTA MERKEZ/ISPARTA
b) Telefon ve faks numarası : 2462112838 - 2462112823
c) Elektronik Posta Adresi : hastanesatinalma@sdu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 148 Kalem Tıbbi Sarf Malzemeleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : SDÜ Hastanemiz Tıbbi Malzeme Deposu
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin imzalandığının, idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese yapılacak işe başlama talimatının tebliğinden itibaren mal teslim edilecek / işe başlanacaktır. Mal teslimi 15.12.2016 tarihine kadar en fazla 4 parti halinde, idarenin vereceği siparişe müteakip, siparişte gün belirtilmiş ise istenen günde, gün belirtilmemiş ise en geç 20 (yirmi) gün içinde yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : SDÜ Hastanemiz Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 03.03.2016 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

a) Yükleniciler sözleşme sırasında üzerine ihale edilen ürünlerin ismini, birim fiyatını, markasını, UBB barkod no’sunu, ürünün tedarikçisi ise firma tanımlayıcı no’su, bayi ise bayi kodunu ve bir ürüne ait farklı özelliklerin olması durumunda da (ebat, genişlik, uzunluk v.s.) bu ürünlere ait UBB barkod no’sunu da açıklama kısmına ekleyerek hazırlanan dosyayı dijital/elektronik ortamda idareye sunmalıdır.
b) Teklif edilen tıbbi malzemelerin üretici ve/veya ithalatçı firmaları ile bu firmaların adı altında ihaleye istekli olarak teklif veren bayileri İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlı olduklarını belgeleyecektir. Ayrıca, tıbbi malzemeler İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıt edilmiş tıbbi cihaz üreticisi ve ithalatçı firmaların onaylı ürünlerinden temin edileceğinden, teklif edilen tıbbi malzemelerin İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası tarafından onaylanmış ürün (barkod) numarası, etiket ve marka adı birim fiyat teklif cetveli üzerinde veya teklif edilen kaleme göre ayrı bir liste halinde ayrıntılı bir şekilde sunulacaktır.
c) Teklif edilen mal kalemleri içerisinde İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıt zorunluluğu bulunan tıbbi malzemeler için ürünün barkod nosu ile GMDN kodu girilerek yapılan sorgulamada malzeme “onaylı” olmalıdır. Tıbbi malzemenin onaylı olduğuna dair anılan internet adresinden alınan tevsik edici belge ihale sıra nosu belirtilerek ihale teklif zarfında sunulacaktır.
d) İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıt zorunluluğu bulunmayan malzemeler için istekli tarafından kapsam dışı olduğunun beyan edilmesi halinde malzemenin İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna dair belge aranmaz.
e) Teklif edilen mal kalemlerinin ilgili mevzuatı gereği kodlarının veya (ürünün) niteliğine ait tanımlamaların üretici, ithalatçı veya bayi tarafından hatalı yapılması veya sözleşme aşamasında ihale bildirim yazılımı kullanılarak dijital/elektronik ortamda hazırlanan dosyanın içeriğinin hatalı olması (teklif aşamasında verilen fiyatın veya tıbbi malzemenin barkod nosunun) nedeniyle SGK tarafından geri ödemesinin yapılmaması sonucu oluşan toplam zarar istekliden tazmin edilir, sorun çözülünceye kadar ilgili faturaları ödenmez, faturanın zararı karşılamaması halinde isteklinin diğer alacaklarından tahsil edilir.

f)-İhale konusu kalemlerde Yerli malı teklif edenler lehine fiyat avantajı uygulanabilmesi için Kamu İhale Kurumu tarafından ilan edilen orta ve yüksek teknolojili sanayi ürünleri listesinde yer alan ürünler arasında bulunduğunu gösteren belge ve ürüne ait “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı” tarafından belirlenen usul ve esaslara uygun olarak düzenlenen yerli malı belgesi ile belgelendirilmesi gerekmektedir.Aksi halde yerli malı fiyat avantajından yararlanılamayacaktır


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Teklif edilen malzemelerin numuneleri isteklilerce hazırlanacak bir tutanak ile ihale saatinden önce idarenin Malzeme Planlama birimine teslim edilecek ve teslim edilen numunelere ait tutanak teklif dosyası ile birlikte sunulacaktır. Teklif edilen malzemenin teknik şartnamede belirtilen şartlara uygunluğunun teyit edilmesi amacıyla, tekliflerin değerlendirilmesi sırasında incelenmek üzere numune istenmektedir. Numunelerin hangi kalem için verildiğinin numune poşetinin veya ambalajının üzerine yazılmış ve kaşelenmiş olması gereklidir.

Teklif edilen malzemeler için numune teslim etmeyen firmaların kalemleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Teknik şartnamede aksi belirtilmediği sürece ürünlere ait katolog ve/veya fotoğraf kabul edilmeyecek, değerlendirme aşamasında değerlendirmeye alınmayacaktır.

İhale Komisyonunca söz konusu numunelerin ilgili bölümce incelenmesini müteakip hazırlanacak rapora göre teklifler değerlendirilerek numunesi uygun olan en düşük teklif belirlenecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 1 (bir) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı SDÜ Hastanemiz Satınalma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar SDÜ Hastanemiz Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
CHM008 KANAMA DURDURUCU, (SURGİCEL VB) 5X7.5 CM 1.000 adet
AML223 EMİLEBİLEN SELÜLOZ KANAMA DURDURUCU, (SURGİCEL VB) 10.2X10.2 FİBRİLLER YAPIDA KANAMA DURDURUCU 50 adet
AML282 EMİLEBİLEN SELÜLOZ KANAMA DURDURUCU,FİBRİLLER YAPIDA KANAMA DURDURUCU SURGICEL FIBRILLAR 5X10 CM 30 adet
BYC287 ELEKTRİKLİ YÜKSEK DEVİRLİ KRANİOTOM UCU (MİDAS REX LEGEND MARKAYA UYUMLU)BURHOLE CURVED UCU 5 adet
BYC425 SUGİTA STANDARD TYPE, STRAİGHT(ANEVRİZMA KLİP) 25 adet
BYC462 ELEKTRİKLİ YÜKSEK DEVİRLİ KRANİOTOM UCU (MİDAS REX LEGEND MARKAYA UYUMLU)DELİCİ TUR UCU 10 adet
BYC504 ELEKTRİKLİ YÜKSEK DEVİRLİ KRANİOTOM UCU (MİDAS REX LEGEND MARKAYA UYUMLU) TOPUZ TUR UCU 2 adet
BYC578 BASINÇ ÖLÇER KİT (PARANKİMAL/VENTRİKÜLER)(MİKROSENSÖR KİT) 5 adet
GNM1136 CERRAHİ RADYOOPAK PED (2X2 CM) 50 adet
GNM141 CERRAHİ RADYOOPAK PED 1X2 CM 100 adet
GNM468 CERRAHİ RADYOOPAK PED (4X2 CM) 50 adet
GNM142 CERRAHİ RADYOOPAK PED (4X4 CM) 50 adet
BYC586 ÖZEL BİÇİMLENDİRİLMİŞ, FASİYALAR/MEMBRANLAR, PERİKARD 12,1-30 CM2 10 adet
AML412 OYNAR BAŞLIKLI KAPATICI VE KESİCİ STAPLER KARTUŞ ORTA DOKU 45-3.5 MM 20 kartuş
AML437 OYNAR BAŞLIKLI LINEER KESİCİ KARTUŞU 60 MM (ORTA DOKU)3.5MM 50 kartuş
GKT283 VALF HEİMLİCH 40 adet
GKT284 PERKÜTAN PLEVRAL DRENAJ SETİ 5 adet
GKT352 PERKUTAN DRENAJ SETİ KUNT UÇLU 5 adet
GKT353 PERKUTAN DRENAJ SETİ KUNT UÇLU 40 CM 5 adet
CHM004 GÜMÜŞ NİTRAT ÇUBUK 100 adet
GNM1111 PVA BURUN TAMPONU BORUSUZ 8 MM 100 adet
GNM1112 PVA BURUN TAMPONU BORUSUZ 10 MM 200 adet
KBB007 GÜMÜŞ TRAKEOSTOMI KANÜLÜ NO:11 30 adet
KBB008 SILICON PAPARELLA VENTILASYON (KULAK VENTÜLASYON TÜPÜ) 20 adet
KBB009 VENTİLASYON TÜPÜ PAPERELLA TÜP SILIKON ( VENTİLASYON TÜPÜ) 20 adet
KBB010 PLATINIUM TEFLON PISTON 6MM.X 0.6MM. 5 adet
KBB016 GÜMÜŞ TRAKEOSTOMI KANÜLÜ NO:10 5 adet
KBB149 T TÜP SILIKON 30 adet
KBB179 RADYOFREKANS PROBU(KONKA) 2 adet
KBB187 SİLİKON NAZAL SPLİNT BORULU 20 çift
KBB211 PLATINIUM TİTANYUM (STOPEZ PROTEZİ) 10 adet
ORM862 TERMOPLASTİK BURUN ATELİ 60 adet
PAM113 HİDROFİL RULO PAMUK (100 GR LIK) 150 adet
TRT044 TRAKEOSTOMI KAN. KAFLI DISP. NO:7,5 50 adet
TRT045 TRAKEOSTOMI KAN. DISP.KAFLI NO:8 200 adet
TRT046 TRAKEOSTOMI KAN. DISP.KAFLI NO:8,5 40 adet
TRT047 TRAKEOSTOMI KAN. DISP.KAFLI NO:9 5 adet
TRT066 TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ KAFLI NO:7 20 adet
TRT107 TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ NO:5 10 adet
TRT128 TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ NO.4 10 adet
TRT129 TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ NO.4.5 10 adet
TRT142 TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ NO:3.5 10 adet
TRT166 TRAKEOSTOMİ KANÜLÜ NO:3 10 adet
KBB215 SEPTAL BUTON 10 adet
KAM001 MANİFOLT 3`LÜ VE KORENER ENJ. SET 1.500 adet
KAM027 BALON UÇLU KATETER 6F 10 adet
KVC264 SELDİNGER İĞNE 18G 7CM 2.000 adet
SES064 ÜÇ YOLLU MUSLUK (1200 PSİ BASINCA DAYANIKLI) 1.000 adet
TAM1095 EKG ELEKTRODU YETİŞKİN (EFOR İÇİN 20.000 adet
KAM037 KILAVUZ TEL J UÇLU 0.038 INCH 150 CM 2.000 adet
KAM052 İNDEFLATÖR 400 adet
KAM070 KONNEKTÖR-Y (KARDİYOLOJİ) 800 adet
KAM158 GEÇICI PACE LEAD 6F BALON UÇLU 35 adet
KAM173 CORANARY STENT ÇIPLAK (TÜM BOY) 500 adet
KAM243 PERİKARDİYO SENTEZ KİTİ 10 adet
KAM348 KILAVUZ TEL,HİDROFİLİK STİFF 0.038 INCH 150 CM 20 adet
KAM350 ANJİOGRAFİK KLAVUZ TEL 0.018 INCH 190 CM) 15 adet
KAM493 DISPOSABLE KOTER 80 adet
KAM602 HEMOCRON ACT TÜPÜ(ANJİO LABARATUVARIİÇİN) 2.000 adet
KAM608 SHEATH INTRADUCER SET 6-7-8F KISA 1.500 adet
KAM609 SHEATH INTRADUCER SET 6-7-8F UZUN 40 adet
KAM610 KORONER KALP KATATERİ, DİAGNOSTİK,JUDKİNS TÜM ÇEŞİTLERİ 4.000 adet
KAM611 KILAVUZ TEL, KORONER DİAGNOSTİK,0.038 İNÇ 150 CM 2.000 adet
KAM612 KORONER ANJİOPLASTİ KILAVUZ TELLLERİ 0.014 İNÇ 1.000 adet
KAM614 PTCA BALON 1.000 adet
KAM616 İNTRACORONER TROMBÜS ASPİRASYON KATETERİ 25 adet
KAM624 KORONER ANJİOPLASTİ GUIDING KATATER 1.000 adet
KAM627 İNTRADUCER ANJİOGRAFİK RADYAL ARTER 40 adet
KAM641 KILAVUZ TEL HİDROFİKİK 0.032-0.035 INCH 260 CM 50 adet
KAM653 SNARE KATATER 5 adet
KAM660 KILAVUZ TEL ANJİOPLASTİ 0.014-0.018 DİSTALİ HİDROFİLİK 50 adet
KAM661 İNTRAVASKÜLER BASINÇ ÖLÇME TRANSDUSERİ 50 adet
KAM666 PTCA MİKRO KATATERİ ÇİFT LÜMENLİ 5 adet
KAM667 PTCA MİKRO KATATER VİDALI TİP 5 adet
CDK007 CERRAHİ SÜTÜR ATRAVMATİK IPEK 2/0 25 MM(-+1MM) 75 CM YUVARLAK İĞNE 600 adet
CDK009 CERRAHİ SÜTÜR ATRAVMATİK IPEK 2/0 30 MM(-+1MM) 75 CM YUVARLAK İĞNE 600 adet
CDK015 CERRAHİ SÜTUR ATRAVMATİK IPEK 3/0 75CM 20MM YUVARLAK İĞNE 204 adet
CDK017 CERRAHİ SÜTUR ATRAVMATİK IPEK 3/0 75CM 26MM YUVARLAK İĞNE 600 adet
CDK018 CERRAHİ SÜTUR ATRAVMATİK IPEK 3/0 75CM 30MM YUVARLAK İĞNE 204 adet
CDK022 CERRAHİ SÜTUR ATRAVMATİK İPEKLER (4/0 15MM) (-+ 1 MM)75 CM YUVARLAK İĞNE 96 adet
CDK065 CERRAHİ SÜTUR ATRAVMATİK İPEKLER (4/0 75CM 18MM KES.) 72 adet
CDK108 CERRAHİ SÜTÜR ATRAVMATİK İPEKLER AT.IPEK 0 75CM 35MM YUV. 192 adet
CDK1083 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 5/0 16MM TERS KESKİN 192 adet
CDK1087 POLİGLAKTİN HIZLI EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ 4/0 19 MM YUVARLAK 48 adet
CDK110 CERRAHİ SÜTÜR ATRAVMATİK İPEKLER ATRAVMATİK IPEK 1 35 MM (+2 MM) 75 CM YUVARLAK İĞNE 300 adet
CDK116 CERRAHİ SÜTÜR ATRAVMATİK İPEKLER 0 75CM 35MM KESKİN İĞNE 700 adet
CDK118 CERRAHİ SÜTÜR ATRAVMATİK İPEKLER (1 39 MM) (-+ 2 MM) 75 CM KESKİN İĞNE 2.400 adet
CDK121 CERRAHİ SÜTÜR ATRAVMATİK İPEKLER 2/0 50MM) (-+3MM) 75CM DUZ KESKİN İĞNE 960 adet
CDK150 CERRAHİ SÜTÜR SERBEST IPEK 0 17X45CM İĞNESİZ) 300 adet
CDK151 CERRAHİ SÜTÜR SERBEST IPEK 1 17X45CM) 192 adet
CDK153 CERRAHİ SÜTÜR SERBEST IPEK 2/0 17X45CM İĞNESİZ) 1.000 adet
CDK155 CERRAHİ SÜTÜR SERBEST IPEK 3/0 17X45CM İĞNESİZ) 800 adet
CDK157 CERRAHİ SÜTÜR ATRAVMATİK İPEKLER (SERBEST IPEK 4/0 13X60 CM İĞNESİZ) 72 adet
CDK328 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 2/0 75CM 22MM YUV 48 adet
CDK329 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT NO:2/0 30MM (-+ 1 MM) 75 CM YUVARLAK İĞNE 800 adet
CDK336 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 4/0 75CM 19MM YUVARLAK İĞNE 300 adet
CDK354 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 2/0 30MM (-+ 1 MM) 75 CM KESKİN İĞNE 1.500 adet
CDK382 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 2/0 26 MM (-+ 1 MM) 45 CM KESKİN 264 adet
CDK384 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 4/0 19 MM (-+ 1 MM) 45 CM KESKİN İĞNE 192 adet
CDK403 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN 3/0 30 MM (-+ 2 MM) 75 CM YUVARLAK İĞNE 1.600 adet
CDK407 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN 4/0 75CM 20MM YUV.) 300 adet
CDK412 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN 6/0 13 MM (-+ 1MM) 45 CM Y.İ. 240 adet
CDK415 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN 1 40 MM (-+ 1 MM) 75 CM YUVARLAK İĞNE 4.000 adet
CDK452 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN NO:1 37 MM (-+2 MM) 90 CM YUVARLAK İĞNE 3.000 adet
CDK453 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN NO: 1 63 MM (-+5 MM) 100 CM Y.İ. KÜNT UÇLU 96 adet
CDK454 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN NO: 2 45 MM 75 CM YUVARLAK İĞNE 1.200 adet
CDK466 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER ÖRGÜLÜ İĞNESİZ SERBEST NO:2/0 10X50 CM 36 adet
CDK467 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER ÖRGÜLÜ İĞNESİZ SERBEST NO:3/0 36 adet
CDK468 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER ÖRGÜLÜ İĞNESİZ SERBEST NO:4/0 10X50CM 36 adet
CDK473 POLİGLAKTİN HIZLI EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ 3/0 75CM 26MM YUV 60 adet
CDK475 POLİGLAKTİN HIZLI EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ 2/0 75CM 26MM KESKİN İĞNE 36 adet
CDK478 POLİGLAKTİN HIZLI EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ 3/0 25MM (-+1MM) 45CM KESKİN İĞNE 2.000 adet
CDK481 POLİGLAKTİN HIZLI EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ 4/0 75CM 16MM KESKİN İĞNE 360 adet
CDK485 POLİGLAKTİN HIZLI EMİLEBİLEN ÖRGÜLÜ 4/0 75CM 19MM KESKİN İĞNE 96 adet
CDK490 POLİDİYOKSANON (PDS) 0 50 MM (-+ 2 MM) 1.5 M Y.İ. LOOP 96 adet
CDK492 POLYDİOKSANON (PDS) 1 50 MM (-+2 MM) 1.5 M YUVARLAK İĞNE LOOP 1.200 adet
CDK502 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER 0 75CM 40MM YUVARLAK İĞNE 2.000 adet
CDK522 POLİYESTER 0 75CM 30MM1/2 DAIRE YUV. 36 adet
CDK604 POLİYESTER 2/0 75 CM 30MM YUVARLAK İĞNE (+-2MM) 36 adet
CDK633 CERRAHİ SÜTÜR İPEK 2/0 25 MM (-+2MM) 75 CM KESKİN İĞNE 4.000 adet
CDK642 CERRAHİ SÜTÜR AT.IPEK 3/0 25 MM) (-+1MM) 75CM KESKİN İĞNE 1.500 adet
CDK666 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 0 75 CM 35 KESKİN İĞNE 360 adet
CDK668 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 0 75 CM 37 MM KES. 600 adet
CDK669 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 0 75 CM 37 MM YUVARLAK İĞNE 72 adet
CDK671 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 1 40 MM (-+ 2 MM) 1 M YUVARLAK İĞNE 300 adet
CDK673 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 6/0 13 MM 75 CM YUVARLAK 36 adet
CDK688 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 3/0 19 MM (-+2 MM)45 CM KESKİN İĞNE 360 adet
CDK693 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 3/0 75 CM 25 MM YUVARLAK İĞNE 72 adet
CDK694 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 3/0 26 MM (-+ 3 MM) 45 CM KESKİN İĞNE 1.000 adet
CDK713 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER 2 NO 75 CM 40 MM YUV. 192 adet
CDK720 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER 2/0 25 MM (-+1 MM) 75 CM YUVARLAK İĞNE 2.000 adet
CDK721 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER 2/0 75 CM 30MM YUV.(+-2 MM) 1.000 adet
CDK724 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER 3/0 25 MM (-+ 1 MM) 75 CM YUVARLAK İĞNE 600 adet
CDK791 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT 1 50 MM (-+2 MM ) 1 M KESKİN 96 adet
CDK891 SERBEST VIKRIL 1 6X45CM 36 adet
CDK924 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER 2/0 30 MM (-+ 2 MM) 75 CM YUVARLAK İĞNE 2.000 adet
CDK936 POLİPROPİLEN MONOFİLAMENT NO:4/0 16 MM (-+ 1 MM) 45 CM KESKİN 180 adet
CDK841 POLİGLAKTİN VEYA LAKTOMER EMİLEBİLEN 3/0 75 CM 19MM KESKİN İĞNE 500 adet
CDK986 POLİPROPİLEN, MONOFİLAMENT 4/0 13 MM 45 CM KESKİN 36 adet
CDK947 CELIK IGNE 3/8 YUKARI KES. NO:10) 100 adet
CDK949 CELIK IGNE 3/8 AŞAGI KES.NO:15) 100 adet
CDK951 CELIK IGNE DÜZ KEİTH (710-KES.1/4-4) 100 adet
CDK971 SERBEST YUVARLAK IGNE GER1434 NO:10 100 adet
CDK972 SERBEST YUVARLAK IGNE GER 1434 NO:15) 100 adet
CDK973 SERBEST YUVARLAK IGNE GER1434 NO:17) 100 adet
CDK974 SERBEST KESKIN IGNE B 1112 NO:10) 100 adet
CDK975 SERBEST KESKIN IGNE B 1112 NO:11) 100 adet
CDK976 SERBEST KESKİN IGNE BE 1412 NO:10) 100 adet