• İhale No
    1036365
  • İhale Adı
    Tıbbi sarf (Yara Bakım) malzemeleri
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    09 Aralık 2015 10:00
  • İdare
    AYDIN KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
  • İhale İli
    Aydın
  • İşin İli
    Aydın
  • Yayın Tarihi
    08 Aralık 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

T.C

SAĞLIK BAKANLIĞI

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi

 

Sayı : 81866290-930/ 08.12.2015

Konu: Fiyat hak.

 

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan miktarları ve özellikleri aşağıda gösterilen Tıbbi sarf (Yara Bakım) malzemeleri, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22. Maddesinin (f) bendi gereğince Birim Fiyat üzerinden satın alınacaktır.

KDV hariç aşağıda istenen şartları taşıyan teklifinizi 09.12.2015 tarihi saat 10:00’a kadar Hastanemize kapalı olarak ulaştırılması veya 0 256 512 46 94 nolu faksa fakslanmasını rica ederim.

 

Yrd. Doç. Dr. Murat ACAT

Hastane Yöneticisi (Başhekim)

Tel: 0 256 518 23 61 / 2102

Faks: 0 256 512 46 94

 

1- İhale konusu mal Hastane Ambarına teslim edilecek olup, nakliye, vergi, resim, harç ve sigorta yükleniciye aittir

2- İhale konusu mal için KDV hariç fiyat verilecek olup, rakam ve yazı ile belirtilecektir.

3- Alımın ve teklifin geçerlilik süresi 30 gündür. Malın tamamı tek seferde alınacaktır.

4- Aldığımız herhangi bir teklifi veya en düşük teklifi seçmek zorunda olmadığımızı bildiririz.

5- İhale konusu işle ilgili olmak üzere İdaremizce yapılacak / yaptırılacak diğer işlerde İdaremiz çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olunamaz.

6- Ödeme Muayene ve Kabul Komisyonu raporunun oluşturulmasından sonra Fatura tarihinden itibaren en geç doksan (90) gün içinde Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Muhasebe Birimince yapılacaktır.

7- Sözleşme yapıldığı takdirde ödemeye esas olacak meblağ üzerinden %0. 9,48 (Bindedokuznoktakırksekiz) oranında sözleşme bedeli alınacaktır.

8- İSTEKLİLER TEKLİF ETTİKLERİ ÜRÜNLERİN SAĞLIK BAKANLIĞI İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI TARAFINDAN ONAYLANMIŞ ÜRÜN NUMARASINI (BARKOD NUMRASINI) VE ÜRÜNÜN MARKASINI TEKLİFLERİNDE YAZILI OLARAK BELİRTECEKLERDİR. (09.01.2007 tarih ve 26398 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği ve Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamındaki ürünler) (Bu yönetmelikler dışında kalan ürünler için UBB kaydı aranmayacaktır.)

9-Alınacak mal KISIM TOPLAMINDA EN DÜŞÜK fiyat esasına göre değerlendirilecek olup, alınacak mal sipariş verildikten sonra şartnamede belirtilen ameliyat gününden 1 (bir) gün içinde Kurumumuza teslim edilecektir.

10- Teklif veren firmalar İstenilen tüm koşulları kabul etmiş sayılır.

11- Alınacak malın özellikleri: Aşağıda ve Ekli Teknik Şartnamede belirtilmiştir.

Hasta Adı: MEDİHA ÜNSAL

 

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU

S.N

Birim fiyata esas iş kaleminin adı

SUT Kodu

UBB Kod No

Miktarı

Birim Fiyatı

Toplam Fiyatı

1

İnstilasyon Tedavisine uygun Vakum yardımlı toplama seti

 

 

5 adet

 

 

2

İnstilasyon tedavisine uygun spiral şeklinde vakum yardımlı küçük kapama seti

 

 

5 adet

 

 

3

İnstilasyon tedavisine uygun alkol emdirilmiş küçük kapama seti

 

 

5 adet

 

 

4

4 boyutlu atelo kollajen 10*10 cm skaffold implant

 

 

5 adet

 

 

 

KISIM TOPLAMI

 

 

 

 

 

 

Firma Adı

Kaşe-İmza

VAKUM YARDIMLI İN STİL AS YON TEDAVİSİNE UYGUN KÜÇÜK KAPAMA

SETİ

1. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti, sistemde kullanılacak diğer sarflar ve Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi ile uyumlu olmalı, negatif basınçta değişiklik olması durumunda cihazın alarm vermesine engel teşkil etmemelidir, tedavi sürekliliği sağlanabilmelidir.

2. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti içindeki kapama, yara tedavisinden en etkin sonucu alabilmek için negatif basıncı tüm yara yüzeyine homojen dağıtabilecek hidrofobik veya dengi özellikte olmalıdır.

3. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti arada sağlıklı doku bulunan birden çok yarayı ekstra düzeneğe gerek kalmadan negatif basıncı iletebilecek özelliğe sahip olmalıdır.

4. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti ünitesi, yara üzerine uygulanacak sıvıyı istenilen miktarda iletebilme özelliğine sahip olmalıdır.

5. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral Küçük kapama seti içerisinde instilasyon tedavisini yapamaya olanak sağlayacak bağlantı konnektörleri ve hortumları bulunmalıdır.

6. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral küçük kapama seti ünitesinde kontaminasyona engel olmak içi kartuş sistemi bulunmalı, hastaya instilasyon tedavisi steril bir şekilde sunulmalıdır.

7. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral küçük kapama seti ünitesi yıkama/instilasyon tedavisi istenildiği zaman aktive edilebilmesini sağlayan buton bulunmalıdır. Bu sayede hastanın yarasına manuel olarak buton aracılığı ile yıkama sağlanabilmeli, pansuman değişimlerinde yara yumuşatılarak süngerin travmasız şekilde yaradan alınmasına olanak sağlamalıdır.

8. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti, yara üzerine uygulanacak sıvının tedavi esansında istenilen sürede sıvıyla temasına olanak sağlayacak ayarların yapılabilmesine olanak sağlamalıdır.

9. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti, en az 270 cm yüzey alanına sahip yaraları kapatabilmelidir. Spiral formda olmalıdır.

10. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti, poliüretan yapıda ve por ebatları en az 400-600 mikron arasında olmalıdır. Yüksek oranda drenaja olanak tanımalıdır.

11. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti içindeki hidrofobik veya dengi kapamanın gerilme kuvveti en az 145-160 kPa olmalıdır.

12. Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi tarafindan verilen basınç şiddeti ayarlanabilmeli ve hasta güvenliği için vakum yardımlı yara kapama seti ayarlanan basınca göre çalışabilecek özelliğe sahip olmalıdır.

13. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesinin sürekli, fasılalı ve yıkama/instilasyon

modunda çalışmasına uygun olmalıdır. Tedavi tercihine bağlı olarak yıkama işi emi de uygulanabilmelidir.

14. Vakum Yardımlı Yara Kapama Üntesi ile bağlantıyı sağlayacak düzenek, Vakura yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti içinde bulunmalıdır. Set içinden çıkan bağlantı hortumunun, Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti içindeki kapamayı uygulanan yara bölgesinden kaldırmadan, hastayı belirli bir süre Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesinden ayırmaya olanak tanıyacak biçimde bağlantı yeri ve klem pleri bulunmalıdır.

15. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti tedavi esnasında yaraya uygulanan negatif basınçta değişiklik olması halinde Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi tarafından algılanıp uyarı vermesine olanak tanıyacak özellikte olmalıdır.

16. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti içerisinde bulunan drape şeffaf, steril ve hava sızdırmaz nitelikte olmalıdır.

17. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti tek kullanımlık ve steril olmalıdır.

18. Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun spiral KÜÇÜK boy kapama seti içindeki kapama çok eksudalı, infekte ve kaviteli yaralarda, yara boşluğunu doldurarak kapamaya olanak tanımalıdır.

19. Vakum yardımlı spiralli KÜÇÜK boy kapama setleri tükeninceye kadar hastanemiz kliniklerinde kalmak ve kullanılmak üzere firma tarafından 10 adet Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi ücretsiz olarak hastaneye teslim edilmelidir.

20. Mevcut cihazlarda arıza olması halinde veya ihtiyaç duyulduğunda firma tarafından daha fazla cihaz desteği 24 saat içinde sağlanmalıdır.

21. Ürün tekli orjinal ambalajlarda ve tek kullanımlık olmalıdır. Ambalaj üzerinde üretim ve son kullanma tarihi, markası, teknik özellikleri, referans numarası, lot numarası, saklama koşulları, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu kontrolünden geçmiş ve T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Ulusal Bilgi Bankası Kodu bulunmalıdır.

22. ihaleye katılan firmalar teklif ettikleri malzemeye ait Ulusal Bilgi Bankası'ndan alınmış firma/bayi tanımlayıcı koda sahip olmalıdır.

23. Teklif edilecek ürünler tıbbi cihaz kapsamına giren TİTUBB da kayıtlı olmalı, alımı yapılacak tıbbi cihazların TİTUBB da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olması gerekmektedir.

24. Yüklenici Firma bozuk hatalı çıkan ürünleri yenisi ile ücretsiz değiştirmelidir..

25. Ürünlerin son kullanma tarihleri teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl olmalıdır.

26. Yüklenici Firma son kullanma tarihinin dolmasına 4 (dört) ay kala kullanılmamış ürünü değiştirmeyi taahhüt etmelidir.

VAKUM YARDIMLI POLİVİNİL ALKOL EMDİRİLMİŞ KAPAMA SETİ

(KÜÇÜK) TEKNİK ŞARTNAMESİ

1. Vakum yardımlı polivinil alkol emdirilmiş küçük boy kapama seti, sistemde kullanılacak diğer sarflar ve Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi ile uyumlu olmalı, negatif basınçta değişiklik olması durumunda cihazın alarm vermesine engel teşkil etmemelidir, tedavi sürekliliği sağlanabilmelidir.

2. Vakum yardımlı polivinil alkol emdirilmiş küçük boy kapama seti içindeki kapama, yara tedavisinden en etkin sonucu alabilmek için negatif basıncı tüm yara yüzeyine homojen dağıtabilecek hidrofilik veya dengi özellikte olup ortama antiseptik solüsyon ve denklerinin gönderilmesine olanak tanımalıdır.

3. Vakum yardımlı polivinil alkol emdirilmiş küçük boy kapama seti arada sağlıklı doku bulunan birden çok yarayı ekstra düzeneğe gerek kalmadan negatif basıncı iletebilecek özelliğe sahip olmalıdır.

4. Vakum yardımlı polivinil alkol emdirilmiş küçük boy kapama seti içindeki kapama, en az 75 cm2 yüzey alanına sahip yaraları kapatabilmelidir.

5. Vakum yardımlı polivinil alkol emdirilmiş küçük boy kapama seti Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesinin sürekli ve fasılalı şekilde çalışmasına uygun olmalıdır.

6. Vakum yardımlı polivinil alkol emdirilmiş küçük boy kapama seti enfekte, çok eksudalı, yüzeyel, ağrılı, tünelleşmiş yaralarda granülasyona olanak tanımalıdır. Greft ve mesh üzerine yapışmamalıdır.

7. Vakum yardımlı polivinil alkol emdirilmiş küçük boy kapama seti tek kullanımlık ve steril olmalıdır.

8. Vakum yardımlı polivinil alkol emdirilmiş küçük boy kapama setleri tükenirıceye kadar hastanemiz kliniklerinde kalmak ve kullanılmak üzere firma tarafından hastanenin ihtiyacı kadar Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi ücretsiz olarak sağlanmalı ve verilecek Vakum yardımlı yara kapama ürünlerinin hasta güvenliği ve sağlığı açısından T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onayı olmalıdır.

9. Mevcut cihazlarda arıza olması halinde veya ihtiyaç duyulduğunda firma tarafından daha fazla cihaz desteği 24 saat içinde sağlanmalıdır.

10. Ürün tekli orjinal ambalajlarda ve tek kullanımlık olmalıdır. Ambalaj üzerinde üretim ve son kullanma tarihi, markası, teknik özellikleri, referans numarası, lot numarası, saklama koşulları, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu kontrolünden geçmiş ve T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Ulusal Bilgi Bankası Kodu bulunmalıdır.

11. İhaleye katılan firmalar teklif ettikleri malzemeye ait Ulusal Bilgi Bankası'ndan alınmış firma/bayi tanımlayıcı koda sahip olmalıdır.

12. Teklif edilecek ürünler tıbbi cihaz kapsamına giren TİTUBB da kayıtlı olmalı, alımı yapılacak tıbbi cihazların TİTUBB da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olması gerekmektedir.

13. Yüklenici Firma bozuk hatalı çıkan ürünleri yenisi ile ücretsiz değiştirmelidir..

14. Ürünlerin son kullanma tarihleri teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl olmalıdır.

15. Yüklenici Firma son kullanma tarihinin dolmasına 4 (dört) ay kala kullanılmamış ürünü değiştirmeyi taahhüt etmelidir.

VAKUM YARDIMLI İNSTİLASYON TEDAVİSİNE UYGUN TOPLAMA SETİ TEKNİK

ŞARTNAMESİ

1- Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi ile uyumlu olmalı ve tedavi sürekliliği sağlanabilmelidir.

2- Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun ve Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi arasında, toplama kabından Vakum Yardımlı Yara Ünitesi tarafına koku, bakteri ve sıvı geçişini engelleyen filtre bulunmalıdır.

3- Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun içerisinde bulunan toplama kabı açılmamalı, içerisine ek düzenek ilave edilmemeli ve tamamen tek kullanımlık olmalıdır.

4- Vakum yardımlı toplama kabı hastanın ve sağlık personelinin güvenliği ve sağlığı açısından şeffaf polikarbondan imal, kesilmez, delinmez, kırılmaz güvenlikte olmalı, eksüdanın toplama kabından dışarı çıkmasını engellemek için, içinde toplanan sıvıyı jelleştirip hareket etmesini engelleyecek özellikte olmalıdır.

5- Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun, Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi ile uyumlu olmalı, tedavi esnasında uygulanan basınçta değişiklik olması durumunda cihazın alarm vermesine engel teşkil etmemelidir.

6- Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun en az 1000 mİ. sıvı toplama kapasitesine sahip olmalıdır.

7- Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun, Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesinin sürekli ve fasılalı şekilde çalışmasına uygun olmalıdır.

8- Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun, kapama setinden gelen bağlantı hortumu ile tamamen uyumlu olmalı ve kolaylıkla takılabilmelidir.

9- Vakum yardımlı instilasyon/yıkama tedavisine uygun steril olmalıdır.

10-Vakum yardımlı toplama setleri tükeninceye kadar Hastanemiz kliniklerinde kalmak ve kullanılmak üzere firma tarafından hastanenin ihtiyacı kadar Vakum Yardımlı Yara Kapama Ünitesi ücretsiz olarak sağlanmalı ve verilecek Vakum Yardımlı Yara Kapama ürünlerinin hasta güvenliği ve sağlığı açısından T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onayı olmalıdır.

11- Mevcut cihazlarda arıza olması halinde veya ihtiyaç duyulduğunda firma tarafından daha fazla cihaz desteği 24 saat içinde sağlanmalıdır.

12- Ürün tekli orjinal ambalajlarda ve tek kullanımlık olmalıdır. Ambalaj üzerinde üretim ve son kullanma tarihi, markası, teknik özellikleri, referans numarası, lot numarası, saklama koşulları, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu kontrolünden geçmiş ve T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış Ulusal Bilgi Bankası Kodu bulunmalıdır.

13- Ürünlerin son kullanma tarihleri teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl olmalıdır.

14-Yüklenici Firma son kullanma tarihinin dolmasına 4(dört) ay kala kullanılmamış ürünü değiştirmeyi taahhüt etmelidir.

15- ihaleye katılan firmalar teklif ettikleri malzemeye ait Ulusal Bilgi Bankası'ndan alınmış firma/bayi tanımlayıcı koda sahip olmalıdır.

16-Teklif edilecek ürünler tıbbi cihaz kapsamına giren TİTUBB da kayıtlı olmalı, alımı yapılacak tıbbi cihazların TİTUBB da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olması gerekmektedir.

17-Yüklenici firma bozuk, hatalı çıkan ürünleri yenisi ile ücretsiz değiştirmelidir.

4 BOYUTLU ATELOKOLLAJEN 10X1ÜCM SKAFEOLI) İMPLANT TEKNİK ŞARTNAMESİ

1. Ürün “T.C İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası” ve "SGK" tarafından tarafından onaylanmış olmalıdır.

2. Ürün atelokollajen içerikli membran olmalı ve bu özellik Ce belgelerinde ve ubb kayıtlarında yer almalıdır.

3. Ürün ışıktan ve nemden etkilenmemesi için alüminyum folya ambalajda olmalıdır.

4. Ürün liyolilize edilmiş Tip 1 kolajen olmalıdır, yara ve cerrahi müdahalede kullanılmalı ve em ilmelidir.

5. Ürün insizyon yapılabilen her alanda kullanılabilmelidir.

6. Ürün biouyumlu olmalı ve hücre yenilemesini gerçekleştirmelidir

7. Collagen ve fibroblast grovvth faktörler içermelidir.

8. Tek katmanlı olmalı ve saf kollajenden imal edilmiş olmalıdır

(). Uyumlaştırılmış saf atelokollajenden imal edilmesi nedeniyle doku hücrelerine tamamen nüfuz edebilmeli ve alerjik olmamalıdır

10. Pigmentasyonu azaltmalıdır.

11. Esnek ve gözenekli yapıda damalıdır

12. Ürün doku yenilenmesi için matriks görevi görmeli ve aynı zamanda lıemostatik olmalıdır.

13. Ürün tercih edilecek ikinci bir pansuman/yara örtüsüyle kullanılabilmelidir.

14. Ürün non-to\ic. non-alerjik. non-immunogenic olmalıdır.

15. ÜriinJ. ve 2.derece yanıklarda, doııör sahalarında, tüm kronik ülserlerde, ak ut, Ira vmatik ve cerrahi yaralarda, az ve orta eksudalı yaralarda kullanılabilmelidir.

16. Ürün 10xl0cm sahip olmalıdır.

17. Ürün ambalaj üzerinde üretim, son kullanma tarihi, markası, teknik özellikleri, lot numarası yazılı olmalıdır.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim