• İhale No
    2024/406740
  • İhale Adı
    TÜBİTAK MAM KİMYASAL MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Kimyasallar, Gazlar ve Maden Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    05 Nisan 2024 10:00
  • İdare
    TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ - TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU
  • İhale İli
    Kocaeli
  • İşin İli
    Kocaeli
  • Yayın Tarihi
    29 Mart 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TÜBİTAK MAM KİMYASAL MALZEME SATIN ALINACAKTIR

MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU

İhale Kayıt Numarası : 2024/406740
İşin Adı : Tübitak Mam Kimyasal Malzeme Alımı
İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : BARIS MAH. DR. ZEKI ACAR CAD. No.:1 41470 Gebze/KOCAELİ
b) Telefon ve faks numarası : 2626772000 - 2626412309
c) Elektronik posta adresi : mam.ihale@tubitak.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: -
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : Niteliği ve miktarı Teknik Şartnamede belirtilen 289 kalem kimyasal malzeme alımı.
b) Teslim [yeri / yerleri] : TÜBİTAK MAM Yaşam Bilimleri, Barış Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No: 1 Gebze/KOCAELİ
c) Teslim [tarihi / tarihleri] : İhale konusu malzemeler sözleşmenin taraflarca imzalanıp onaylandığı tarihten itibaren 6 (altı) hafta içinde teslim edilecektir.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Satın Alma Müdürlüğü, Barış Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No: 1 Gebze/KOCAELİ (MAM EK İDARİ BİNA /1.Kat)
b) Tarihi ve saati : 05.04.2024 - 10:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

TÜBİTAK MAM KİMYASAL MALZEME ALIMI TÜBİTAK  AR-GE İhale Yönetmeliği'nin 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

4,1.İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesinin,

4.1.1.1 Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin,

4.1.1.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin,

4.2 Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.2.1 Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesinin,

4.2.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerinin,

4.2.3 Bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubunun,

4.2.4 Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzların,

4.2.5. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesinin,

4.2.6.İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesinin,

4.2.7. Yerli malı teklif eden yerli istekli lehine fiyat avantajı tanınması durumunda bu avantajdan yararlanmak isteyen yerli isteklilerce sunulacak yerli malı belgesinin,

sunulması zorunludur.

4.3. Teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman

4.3.1.  İstekliler teklif edilen malın teknik şartnamede yer alan teknik kriterlere uygunluğunu belirlemek amacıyla, teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren standart formunun doldurularak her bir sayfanın firma yetkilisince imzalanmış ve kaşelenmiş olarak sunulması zorunludur.

4.3.2. Teklif edilen malın teknik şartnamedeki sıra numarası belirtilerek açıklama yapılması zorunludur.

4.3.3. İş ortaklığında teklif edilen mal esas alınarak ortaklardan biri, birkaçı veya tümü tarafından teklif edilen mala ilişkin olarak bu şartnamede yapılan düzenleme çerçevesinde; teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren dokümanın iş ortaklığınca, teknik şartnamedeki ilgili maddesinin numarası belirtilerek sunulacaktır.

4.4. Uyrukluk ve Menşei Kuralı

Teklif edilen ürünün birim fiyatının 5.000,00 EUR 'dan fazla olması halinde , ürüne ait menşei kuralını sağladığını gösteren belge veya Türk malı*  belgesinin (*Yerli malı belgesi kabul edilmeyecektir), aslının veya noter onaylısının verilmesi zorunludur.
İş ortaklığında, ortaklığın herhangi biri bu belgeyi sağlayabilir.

4.5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.
4.6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. İhalede yerli istekliler lehine %15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
4.7. İhale dökümanının görülmesi ve satın alması,
4.7.1. İhale dökümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 300 Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilir. İhale dökümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dökümanı almak isteyenler posta masrafı dahil 350 Türk Lirası döküman bedelini; Ziraat Bankası Gebze Şubesi Ziraat Bankası TR220001002085347543978459 numaralı TL,  hesabına yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dökümanı satın almak isteyenler, ihale döküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dökümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dökümanı talep başvurularını yukarıda yer alan fax numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır.  İhale dökümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dökümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dökümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dökümanın postaya verildiği tarih, dökümanın satın alınma tarihi olarak kabul edilecektir.
4.7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dökümanının satın almaları zorunludur.
4.8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi, TÜBİTAK MAM Satınalma Müdürlüğü, Barış Mahallesi, Dr. Zeki Acar Caddesi, No:1 Gebze/KOCAELİ (MAM Ek İdari Bina /1.Kat)  adresine elden teslim edileceği gibi aynı adrese iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilir.
4.9. İstekliler tekliflerini birim fiyat  üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, ihale üzerine yapılan istekli ile toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
4.10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
4.11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.
4.12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
4.13. İhale konusu alım, IPA II Çerçeve Anlaşması kapsamındadır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim