• İhale No
    2513928
  • İhale Adı
    Üzüm çeşitlerinin üretim ve pazarlama hakkı ihalesi yapılacaktır
  • Sektör
    Eğitim, Danışmanlık, Araştırma Hizmetleri
    Tesis, Kantin İşletme ve Gayrimenkul Satış, Kiralama
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    22 Ağustos 2022 14:00
  • İdare
    MANİSA BAĞCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
  • İhale İli
    Manisa
  • İşin İli
    Manisa
  • Yayın Tarihi
    05 Ağustos 2022
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
MANİSA BAĞCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Spil Karası, Manisa Pembesi, Lidya, Ece, Mesir, Efem, Beyra Üzüm Çeşitlerinin Üretim ve Pazarlama Hakkı İhalesi 

1-İDARENİN ADRESİ :Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Döner Sermaye İşletmesi Yunusemre/ MANİSA
Telefon: 0236 211 10 71
Belgegeçer  : 0236 211 10 72
İnternet : https://arastirma.tarimorman.gov.tr/bagcilik
E-posta : manisa.bagcilik@tarimorman.gov.tr
2-İHALENİN TARİHİ  :22 Ağustos 2022 Pazartesi, saat 14:00
3-İHALENİN ADRESİ  : Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Toplantı Salonu Atatürk Mahallesi Şehit Hasan Kuzu Caddesi No: 268 Pk:12 45125 Yunusemre / MANİSA
4-İHALE KONUSU
Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü tarafından geliştirilen Meyve Asma Çeşit Listesinde yer alan ve 5042 sayılı Kanun çerçevesinde koruma altında bulunan SPİL KARASI (2016/   ), MANİSA PEMBESİ (2016/…), LİDYA (2016/….), ECE (2016/…), MESİR (2016/…), EFEM (2017/….), BEYRA (2017/….), isimli üzüm çeşitlerinin, üretim ve pazarlama hakları 8213 sayılı Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliğinin 29/C maddesi gereğince “Açık Teklif Usulü” ile “Islahçı Hakkı Lisans Ücreti “ bedeli için ihaleye çıkılacaktır.
5-GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI  : İhale başlangıç lisans ücreti fidan başına 3 TL dir.
Muhammen bedel, tüm çeşitler için fidan başına 3 TL/ fidan olup, en az üretim miktarı 3.000 adet üzerinden hesaplanarak geçici teminat miktarı çeşit başına 270 TL, toplam 270 TL x 7 Çeşit = 1.890 TL ‘dir.
6-ŞARTNAME GÖRÜLMESİ ve TEMİNİ  : Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Enstitü Müdürlüğümüz veznesinden ya da arastirma.tarimorman.gov.tr/manisa.bagcilik internet adresinden ücretsiz görülebilir. İsteklilerin ihaleye girebilmeleri için şartname ve eklerini Enstitü Müdürlüğümüz Döner Sermaye İşletmesinden 100 TL karşılığında satın almaları gereklidir.
7- İSTEKLİLERDE ARANILAN BELGELER:
İhaleye katılmak isteyen özel ve tüzel kişiler aşağıda belirtilen evrakları eksiksiz bir şekilde hazırlayarak 22 Ağustos 2022 Pazartesi saat 14:00’e kadar Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne posta yoluyla veya elden teslim edeceklerdir.  İhale saatinden sonra teslim edilen teklifler kabul edilmeyecektir.
Gerçek Kişiler:
  1. Yasal yerleşim yeri belgesi,
  2. Nüfus Kayıt Örneği,
  3. Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri,
  4. Geçici teminatın yatırıldığına dair dekont-makbuz,
  5. Noter Tasdikli İmza Beyannamesi,
  6. Vekâleten katılması halinde İhale tarihinden önce alınmış Noter tasdikli vekâletname ile vekilin Noter onaylı imza örneği. İş Ortaklığı olması halinde İş ortaklığı sözleşmesinde bu ihalenin tüm süreçleri için yetki verilmiş kişi,
  7. İhale şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz ve her sayfası imzalı idari şartname,
  8. Devlet İhale kanununu ve diğer ilgili kanunlara göre ihale yasaklısı olmadığına dair isteklinin yazılı beyan da bulunması. İsteklinin yazılı beyanına rağmen, ihale aşamasından sonra isteklinin, ihalelerden yasaklı olduğu idare tarafından tespit edilirse ihale iptal olur, geçici teminat irad kaydedilir.
Tüzel Kişiler:
  1. Şirketin Kanuni adresini belirten adres beyanı
  2. Geçici teminatın yatırıldığına dair dekont-makbuz
  3. Noter Tasdikli İmza Sirküleri,
  4. Vekâleten katılması halinde İhale tarihinden önce alınmış Noter tasdikli vekâletname ile vekilin Noter onaylı imza örneği. İş Ortaklığı olması halinde İş ortaklığı sözleşmesinde bu ihalenin tüm süreçleri için yetki verilmiş kişi,
  5. İhale şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz ve her sayfası imzalı idari şartname,
  6. Devlet İhale kanununu ve diğer ilgili kanunlara göre ihale yasaklısı olmadığına dair İsteklinin yazılı beyan da bulunması. İsteklinin yazılı beyanına rağmen, ihale aşamasından sonra isteklinin, ihalelerden yasaklı olduğu idare tarafından tespit edilirse ihale iptal olur, geçici teminat irad kaydedilir.
Not: Yukarıda sayılan belgelerin aslı, idarece aslı gibi yapılmış suretleri veya noterce tasdikli suretlerinin getirilmesi gerekmektedir. İdare, İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim